چند وقته نيومدی به خاطره نيومدنت مامانم و بابام هر شب باهم دعوا دارن! مهم نيست با چه ماشينی ميای! مهم نيست با چه لباسی ميای فقط بيا و اين آشغال ها رو از دم خونه بردار.
Printable View
چند وقته نيومدی به خاطره نيومدنت مامانم و بابام هر شب باهم دعوا دارن! مهم نيست با چه ماشينی ميای! مهم نيست با چه لباسی ميای فقط بيا و اين آشغال ها رو از دم خونه بردار.
چرا عاقل کند کاری که بعداً خود به خود گويد خودم کردم که لعنت بر خودم بادا بادا مبارک بادا !!![quote]
فردا روز جهاني ميراث فرهنگيه! عتيقه روزت مبارک!!!!!:d
ميدونی 21593 يعنی چی؟؟؟ ميای ما 2 تا 1 بشيم 5 دقيقه باهم باشيم 9 ماه ديگه 3 تا بشيم
يه روز ميميري به خاك سپرده ميشي بعد يه علف ميشي و يه گاوه مياد تورو مي خوره.بعد تورو ×××× بعد××××ميشي بعد من نگات ميكنم ميبينم اصلا عوض نشدي
رامشک جان
مسایل بالای 18 سال رو در این تاپیک قرار ندین !
كجاش 18 + بود (:
اینش !!! تاره مطلب بالاش هم به به علاوه 18 شباهت بسیاری داره !نقل قول:
نوشته شده توسط rameshk
ببخشيد اگه طالبان هم بود اينا رو نميگفت بالاي 18
پسره رو تو خيابون كابل دستگير مي كنن ميگن چرا روبند ننداختي؟.ميگه چرا ؟من پسرم .ميگن اخه تو من رو ياد جنيفر لوپز مي اندازي.نقل قول:
نوشته شده توسط Soso
عزيز زميان بودن و نبودن آن به كه وجو دارد.
اي كاش خار ساقه ات بودم
سلام بچه ها
دستتون واقعا درد نكنه
topicخيلي با حاليه
ey kash khoda 3 chiz ra nemiafarid. aval eshgh dovom ghoroor sevom dorogh. zira ensan dar rahe eshgh baraye ghoroore khod doroogh migooyad
کسی را دوست داشته باش که دلش انقدر بزرگ باشه تا برای جا شدن در آن نخواد خودت را کوچک کنی!
آنچه كردي با دل من قصه سنگ و سبو بود
من گلي پژمرده بودم گر تو را صد رنگ و بو بود
شما واقعا عالي مي نويسيد لطفا ادامه بديد[b] ( به gharibe aashena )
خيلي جالب بود .
سلام شب به خير
ببخشيد ميخواستم ببينم شما يه پارتي ندارين كه بتونه پرونده ي هسته اي ايران رو از شوراي امنيت بيرون بكشه؟!
asal.........jigar........nafas........mah........ .setare........darya........khorshid..........shik ar........namak.........shirini..........hooloo... ......tala........noghre.........mes...........roo y.........ahan pare.........shir alat..........lavazeme manzel........dampaee pare..........navare dare yakhchal...........noone khoshk........kharidarim :blush:
يه قزوينيه ميره جبهه بعد ميبينن آمار تلفات فوق العاده زياد شده بعد آسيب شناسي ميكنن ميبينن خمپاره كه ميزنن كسي نمي خوابه !!
شخصي ادعاي خدايي مي کرد. او را نزد خليفه بردند. خليفه براي تهديد او گفت:سال قبل کسي ادعاي پيامبري مي کرد. او را گرفتيم و کشتيم. مرد مدعي آب دهنش را قورت داد و گفت: خوب کاري کرديد چون من او را
نفرستاده بودم!!!
تركه ميره خواستگاري _ پدر عروس ازش ميپرسه ببينم پسر جون خونه مونه كه داري انشاء الله؟ تركه ميگه نه پدر جون ولي بچهها جا زياد سراغ دارن....
قزوينيه تو صفه مرغه كه مرغ تموم ميشه قزوينيه ميگه:مرغ تموم شد كه شد چرا صفو به هم ميزنيد
be ye nafar migan ye jomle begoo ke toosh 3 ta dooroogh bashe. mige: Daneshgahe Azade eslami
Rashtie Khanoomesh Mimire Sare Ghabresh Ba Gerye Mige : HHHeeeeeeeeyyyyyyyyyyy Khanooooooooom Jan Belakhare Ye Shab Fahmidam Koja Mikhabi...
:biggrin:
پولم مال تو.ماشينم مال تو .خونه ام مال تو.جونم مال تو .زدگي ام مال تو .اما اما عشقت ما ل من
زندگي سخت است اما تو از آن سخت تري
لبخند ارزان ترين راهي است كه مي توان با آن نگاه را وسعت داد
اين عشق است كه زخمها را آرامش مي دهد نه زمان
هيچ وقت فرصت ها از بين نمي روند.بلكه كس ديگري فرصت از دست داده ما را تصاحب خواهد كرد
التماس دعا.............
اگه يه خر بوست كنه خيلي بهتر تا يه بوس خرت كنه !
اون چيه كه هر شب تويه دهنت ميكني و از اون مايه ي سفيد رنگي برون مياد ؟؟
...
درسته !!!
مسفاك !!
.
valentine:
V-victore of love
A-adoring u
L-love u
E- every thing for u
N-need u
T-thinking of u
I- i miss u
N- nothing but u
E- energi hastei haghe mosalame mast !!!!
تو معرکه ای.......خیلی باحال بود....قابل توجه بعضی خانم ها......نقل قول:
نوشته شده توسط gharibe ashena
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
فکر نکن یاد تو بودم، کار نداشتم ول می گشتم
شعار جديد در قزوين : نخست وزير دانمارك حق مسلم ماست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <-اين يک وبلاگ ساده نيست در اين وبلاگ همه مي توانند مطلب قرار دهند براي اطلاعات بشتر به خود وبلاگ مراجعه کنيد----يک خواهش اين مطلب را براي تمام اد ليستتان بفرستيد. با تشکر رضا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <-اين يک وبلاگ ساده نيست در اين وبلاگ همه مي توانند مطلب قرار دهند براي اطلاعات بشتر به خود وبلاگ مراجعه کنيد----يک خواهش اين مطلب را براي تمام اد ليستتان بفرستيد. با تشکر رضا.
چه قدر سخته تو چشماي کسي که تمام عشقت رو ازت دزديد
و به جاش يه زخم هميشگي رو به قلبت هديه داد زل بزني و
به جاي اينکه لبريز کينه و نفرت شي ، حس کني هنوزم دوسش داري
اين اس ام اس رو نصف شب ارسال كنيد
ببخشيد مزاحم شدم
خواستم بگم:
انرژي هسته اي حق مسلم ماست........
دوست عزيز تاپيك اس ام اس هاي عاشقانه داره خود نمايي مي كنه اگه مي شه اين اس ام اس ها رو اونجا بزاريننقل قول:
نوشته شده توسط Fatefinder
ممنون