بله قدیمی هستنقل قول:
ماله منم همینطور ولی این بازیو تمام کردم
ati x550 256
Printable View
بله قدیمی هستنقل قول:
ماله منم همینطور ولی این بازیو تمام کردم
ati x550 256
من ميتونم با اين گرافيك اين بازي رو اجرا كنم!!!!!!!!؟؟؟؟؟
خوب منم دو سالی هست تموم کردم البته هفته دیگه میشه 3 سال! :biggrin:نقل قول:
دیگه فکر نکنم پستی تو این تاپیک زده بشه چون این بازی فاسد شد!:sad:
منتظر سری جدید این بازی روی X360 و PS3 باشید;)
بله میتونید اجرا کنیدنقل قول:
بدون مشکل :)
از اون اولین روزی که بازی خریدی ، چقدر طول کشید تمومش کنی ؟نقل قول:
خوب منم دو سالی هست تموم کردم البته هفته دیگه میشه 3 سال!
دیگه فکر نکنم پستی تو این تاپیک زده بشه چون این بازی فاسد شد!
منتظر سری جدید این بازی روی X360 و Ps3 باشید
من خودم 2 هفته و 2 روز . یعنی شبانه روز اینو ما بازی میکردیم . اینم بگم بدون کد تقلب .
كسي بلد نيست چطوري ميشه فايل Fontsرو كه يكي از فايلاي بازي رو ويرايش كرد..؟؟؟
وقتي ويندوز عوض ميشود دوباره بايد بازي رو نصب كرد؟نميشه كاري كرد كه ديگه نصب نكنيم:sad:
اگه بازي بصورت RAR هست(بازي كه من دارم اينجوري) ميتونيد بريد تو سيدي اول و پارت يك اونو با Winrar باز كنيد و توي همون جايي كه بازي قبلا بوده اونو اكستركتش كني بعد نجره اي كه مياد و ميپرسه ايا ميخواهيد فايلها روي نسخه قبلي نوشته بشه يا نه No to all رو بزني در عرض چند ثانيه نصب ميشه البته من هر وقت ويندوزم رو عوض ميكنم بدون نياز به نصب دوباره بازي خودش اجرا ميشه...نقل قول:
:) :) :) :) :)
اسم ان پوشه اي كه تو ما داكيومنت ميسازد چيه چون ويندوز پاك شده اونم پاك شده چيا توشه؟ اسمشون رو بديد اگر ميتوانيد اگر چيزي توشه بگذاريد ممنون ميشم كه ديگه نصبش 1ساعت طول ميكشد ممنون ميشم اسم فايل وپوشه
يه فايل بانام GTA San Andereas user files هست كه توش دوتا پوشه با نامهاي User track و ....شرمنده اون يكيشو يادم نيست البته به نظر من كاري به اون پوشه ها نداره چون براي بار اول كه بتوني بازي رو اجرا كني خودشون ساخته ميشندنقل قول:
اينم يه مد براي تغيير رينگ اتومبيلها وقتي اونارو اسپورتشون ميكنيد چيز جالبي رينگا هم خيلي قشنگ هستند به امتحانش مي ارزه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طريقه استفاده اش هم توي اون فايل هست
البته براي اجرا بايد نرم افزار IMG Tool رو داشته باشيد
اره درست شدنقل قول:
ببخشيد كارت گرافيك من اي تي اي 64 هست ولي وقتي سان اندراسو مي خوام بازي كنم بازي رو فريم به فريم اجرا مي كنه سرم درد اومد
كسي مي تونه كمكم كنه؟؟؟؟؟ضمنا پيشنهاد سخت افزاري نمي خوام چون پول ندارم .ميشه با يه برنامه يا نرم افزار حلش كرد؟
با 64 همینطوریه . اگه تمام گرافیک ها رو بیاری پایین بازهم همونه .نقل قول:
ببخشيد كارت گرافيك من اي تي اي 64 هست ولي وقتي سان اندراسو مي خوام بازي كنم بازي رو فريم به فريم اجرا مي كنه سرم درد اومد
كسي مي تونه كمكم كنه؟؟؟؟؟ضمنا پيشنهاد سخت افزاري نمي خوام چون پول ندارم .ميشه با يه برنامه يا نرم افزار حلش كرد؟
من در مورد بازي Gta سن اندراس كمك مي خواهم
يه مرحله هست به اسم Z كه مي ري اونجا فروشگاه لوازم بازي مثل ماشين و هواپيما هست اين مرحله اينطوريه كه با هواپيماي اسباب بازي كه كنترلش دست خودته بايد بري چند مورد رو بكشي كنترل هواپيما خيلي سخته واقعا اين مرحله وحشتناك سخته من نمي تونم اين مرحله رو تموم كنم مي خوام يه جور دوش بزنم.
ممنونم.
مرحله بعدي هم كه بايد 4 تا موتور سوار رو تعقيب كني و بسته اي كه پشتشون هست رو بري بگيري اين مرحله هم خيلي سخته چطور مي دونم دورش بزنم.
ممنونم.
یکم با کنترل هواپیما تمرین کن . بعد اون وانتی رو بزار واسه آخرین نفر . اول موتور رو بزن . بعد دوچرخه . بعد وانتنقل قول:
من در مورد بازي Gta سن اندراس كمك مي خواهم
يه مرحله هست به اسم Z كه مي ري اونجا فروشگاه لوازم بازي مثل ماشين و هواپيما هست اين مرحله اينطوريه كه با هواپيماي اسباب بازي كه كنترلش دست خودته بايد بري چند مورد رو بكشي كنترل هواپيما خيلي سخته واقعا اين مرحله وحشتناك سخته من نمي تونم اين مرحله رو تموم كنم مي خوام يه جور دوش بزنم.
ممنونم.
مرحله بعدي هم كه بايد 4 تا موتور سوار رو تعقيب كني و بسته اي كه پشتشون هست رو بري بگيري اين مرحله هم خيلي سخته چطور مي دونم دورش بزنم.
ممنونم.
زیاد سخت هم نیست
ممنونم از شما
دوباره تلاشمو مي كنم ولي واقعا كنترل هواپيما خيلي سخته.
مرحله موتوري رو همين الان رد كردم.
baraye tamom kardane bazi shoma majbor nisti on marhale ro anjam bedi
دوتا نکته رو بگم درمورد مرحله ی هواپیما کنترلی...
یکی اینه که ممکنه با مشکله کمبود سوخت مواجه بشی .برای اینکه با کمبود سوخت مواجه نشی باید تا اونجایی که می تونی از دکمه ی W کم استفاده کنی وقتی هواپیما اوج گرفت توی هوا معلق میشه و شما می تونی با دکمه های چپ مسیرتو عوض کنی...
دو اینکه می تونی کنار هدفت فرود بیای و وقتی موقعیتش مناسب شد و توی تیرست قرار گرفت بهش شلیک کنی... باید دوسه بار مرحله رو بری تا دستت راه بیفته...
بچه ها من تو یه مرحله گیر کردم خوب
w
معلوم نیست چیه وقتی میری داخل نشون میده داری با مرده پلی استیشنه چیه بازی میکنی خوب بعدش
نشون میده میباخی بعد میری بیرون بعد زیرش مینویسه که اندر واتر:41:
اینطور که من معنیش کردم باید که :41:
اه اه اندر واتر چیه میگه باید بری اونجا حالا نمیدونم محله ای یا چیز دیگه بعدش میتونی دوباره این مرحله رو امتحان کنی:19:
سلام بچه ها یه سوال دارم در باره ی مرحله w
نمیدونم چی چیه اه اه همون که وقتی میری داخل دارن پلی استیشنه چیه بازی میکنن بعد یه سوال میکنه بعد کارل میگه no i can.t
:19:
بعدشم میری بیرون زیر مینویسه اندر واتر نمیدونم چیه؟
اندر واتر کی میدونه چیه؟ محله س یا چیز دیگه:19: ای بابا
:13:
شما باید ظرفیت شش هات رو بالا ببری...
می تونی بری کنار ساحل بری توی دریا و با زیر ابی رفتن این کار رو بکنی...بعد دوباره برگرد به همون نقطه تا ماموریت
رو بهت بگه...
اونجا باید نفست زیر آب زیاد باشه . یعنی باید هی بری داخل آب تمرین کنی و زیر آبی بری .نقل قول:
بچه ها من تو یه مرحله گیر کردم خوب
w
معلوم نیست چیه وقتی میری داخل نشون میده داری با مرده پلی استیشنه چیه بازی میکنی خوب بعدش
نشون میده میباخی بعد میری بیرون بعد زیرش مینویسه که اندر واتر
اینطور که من معنیش کردم باید که
اه اه اندر واتر چیه میگه باید بری اونجا حالا نمیدونم محله ای یا چیز دیگه بعدش میتونی دوباره این مرحله رو امتحان کنی
سلام بروبكس اين مرحله آخرش خيلي سخته هر كي save game تمام شدهي بازي رو داره لطفا بزاره يا برام mail كنه
یعنی هی برم زیر اب بیام بالا
اها دمتون گرم خیلی سالارین:10:
:40: :11:
آره اون مرحله بايد بري تمرين زير آبي كني برو يه 15 دقيقه شنا كني خوب مي شه.
آقا من يه مرحله گير افتادم مرحله هواپيما الان يه خونه تو فرودگاه خريدم مرحله 1 و 2 هواپيما رو رد كردم اما مرحله 3 و 4 كه گردش به چپ و راست هست خيلي سخته از دستم در مي ره قشنگ دور نمي گيره مي خوام يه راه تقلب به من نشون بدين اين مرحله رو رد كنم اصلا خوشم نمي آد از اين مرحله 100 بار رفتم نتونستم.
ممنونم.
واقعا مرحله ی مضخرفیه...
من خیلی گشتم نه ترینری نه کدی نه ترفندی...هیچی...
چارش اینکه انقدر بری تا بتونی ردش کنی یا بری سیو مرحله بعد رو بگیری...
تازه اگه این مرحله رو رد کنی مراحلی میاد که توی اون ها هم هواپیما هست و باید مهارت بالایی توی کنترل هواپیما داشته باشی...
من که وقتی رسیدم به این مرحله بازی رو پاک کردم.حوصله ندارم سه روز وقت بزارم برای رد کردن یه مرحله...
سلام
من تو مرحله خلبانی همون جایی که باید با هلیکوپتر 3 تا تریلی رو منفجر کنی بعد اون 2 تا ماشین که دارن می چرخن منفجر کنی بعدش یه علامت قرمز میده میرم اونجا فرود میام نمیشه هر کاری می کنم رد نمیشه لطفا یکی به من بگه چی کار باید بکنم
save شما رو هم که واسه اون دوستمون گذاشتی نمی تونم دانلود کنم فیلتره اگه می شه برام یه جایی بذاری
الان یه هفته است الاف اون هلیکوپتر شدم
اوني كه بلده Save ها ي اوني كه بلد نيست رو بگيره و مرحله رو رد كنه ... بعد بهش برگردونه!
من متاسفانه نه بازي رو دارم نه وقتش رو كه اينجوري كمكتون كنم ولي ميتونم بگم كه شما بهتره بريد و يه هواپيما مفتي گير بياريد ... انقدر برا خودتون چرخ بزنيد و حركات خفن تمرين كنيد كه را دستتون بشه !
امري باشه در خدمتم!!
اين هم يه ترينر شايد به دردتون خورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد چرخ هليكوپتر باز كني و داخل اون محيط دقيقا داخلش فرود بياي.:5:
:40: اگه كسي مي خواد مي تونه save game بازيشو برام mail كنه براش اون قسمت رو رد كنم.:40:
اون قسمت كه كاري نداره ؟
كسي گير كرده توش ؟
evil4 سلام من برات ميل كردم مي خواهم همون مرحله گردش هواپيما به چپ و راست رو برام رد كني.
ممنونم.
سلام:
خوب اگر هم میشه سیو کامل بازیgta5رو کامل بزارین که 6 تا دوست دختر هارو داشته باشه من که قاطی کردم.یک سیو گرفتم 2تا دوست داشت بعدیش که گرفتم دختر کتی نبود دو نفر دیگه اومدن به جاش من چی کار کنم؟؟؟؟:41: :19: جان من یکی بیاد سیو کامل کامل رو بذاره:40: :31: :31: :46: :10:
از آقای آرشی هم ممنونم که به من فهموند این سیوها کامل نیست:8:
سلام احسان جان
باشه هر موقع برات ميل كردم ميگم
:41: احسان جان مطميني درست send كردي آخه من كه چيزي دريافت نكردم اگه مي خواي دوباره send كن.:46:
نوچ نوچ نوچنقل قول:
دختر بازی می کنی؟؟؟
واقعا که بدون من :27: :27:
ما رو هم خبر کن:46:
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين ايميل شما هست درسته دوباره مي فرستم همين الان فرستادم اميدوارم ديگه اومده باشه.
مي خوام تا آخر مرحله رو رد كنم.
ممنونم.