رم دوگیگ ساپورت می کنه یکی از بچه های پی سی ورلد تست کرده بود گفت سرعتش هم همونه البته فنلاند داشت
بهتره کینگستون بگیری فقط متفرقه نگیر
Printable View
رم دوگیگ ساپورت می کنه یکی از بچه های پی سی ورلد تست کرده بود گفت سرعتش هم همونه البته فنلاند داشت
بهتره کینگستون بگیری فقط متفرقه نگیر
سلام به همه برو بچه های کلوپ n 70 گوشی من یه مدتی هست که وقتی میخوام با یه نفر تماس بگیرم خودش میره رو لوود اسپیکر و همزمان موزیک پلیرش هم باز میشه میخواستم ببینم کسی میتونه به من کمک کنه؟؟ زندگی قصه ی مرد یخ فروشی است که به او گفتند جه کردی گفت: نخریدند تمام شد
شما اگه میخوای مثل اون بنده خدای یخ فروش نشی بهتره ببری بیرون گوشیتو فلش کنی تا توی این تابستونی یخ داشته باشه ...
سلام
آيا ميشه كاري كرد كه فايلهايي كه از طريق بلوتوث ارسال ميشه به Inbox نره و مستقيم روي memory ذخيره بشه؟
ممنون :)
مهدی جان به کلبه حقیرانه ما خوش اومدی :31:نقل قول:
خیر دوست من ، نمیشه! گوشی های سیمبین این مدلین
خيلي ممنون مجتبي جان :11:نقل قول:
مثلا الان من ميخوام يك فايل exe يا چند تا فونت را از گوشي يك نفر ديگه به N70 منتقل كنم و بعد بتونم روي كامپيوتر كپي كنم .
بهترين راه حل چيه؟
چون من امتحان كردم ، فايلها ميرفت توي Inbox و اونجا بايد اول باز بشه و بعد Save بشه كه موبايل نميتونه فايلهاي فونت يا exe را باز كنه كه اجازه Save بده .
با تشكر :)
درسته . شما با نرم افزار های فایل منجر مثل xplore یا fileman یا fexplorer می تونید به اینباکس دسترسی داشته و این فایل ها رو به جای دیگه ای انتقال بدی.راهش اینه
خيلي ممنون مجتبي جان :11:نقل قول:
مشكل حل شد :46:
موفق و پيروز باشيد
سلام گوشیم n70هست مدتی بود شارژش زود خالی میشد یه باتری براش خریدم ولی بازم شارژش دو سه ساعت بیشتر دوام نمیاره در حالت استنبای مشکلش از چیه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوب مشکلت از باتری نیست از خود گوشیه .. ...
گوشی در حالتی که نباید از باتری استفاده کنه استفاده می کنه که در داخل گوشی یک ic نیم سوز شده باید عوض بشه
نور ه lcd شو پايين ببر
وقتي گوشيتو خاموش روشن ميكني اگه يه خونه از باتريش كم بشه يعني باطريت مشكل داره
دوستان تورو خدا کمک کنید !من یه N70معمولی دارم یه مشکل بزرگ برام پیش اومده آقا گوشیم هنگ کرد هیچ طوری هم درست نمیشد نه خاموش میشد ونه ...!منم باتری رو دراوردم و دوباره زدم جا وقتی روشنش کردم در مرحله ای که میخواد بیاد توی خود گوشی این پیام رو داد
Phone start-up failed.Contact the retailer.
بدون رم بدون سیم کارت با یه باتری دیگه هرکاری میکنم همینطوریه!حتی شارژر رو هم درحالت خاموش که میزنی میخواد شارژ بشه همینو میگه!
راه حل میخوام دوستان کمک کنید
دوست من راه حلش
یه فلش کردن ساده اس...
به جز فلش هیچ راه حلی نداره!انوقت من خودم برنامه های فلش رو دارم آیا خودم این کار رو انجام بدم!البته pcsuiteهم گوشی رو نمیخونه!
چرا ریسیت یه آدم خبره در سایت ------------------ بهم جوابشو داد که هیچ جا جواب نگرفتم!
دکمه های 3 و * و دکمه سبز رو باهم گرفتم و گوشی رو روشن کردم ریسیت شد و بعدش هم درست شد!
فکر کردم این کارو انجام دادی
و نتیجه نگرفتی والا راه حل چندان مهمی هم نیست
تو تاپیک نکات سیمبین
بود کدش
از 6 ماه پیش...!
از سه دکمه 3+*+تماس را نگه دار و کلید پاور را را نگه دار و تا روشن شدن گوشیت به همین حالت بمون.
دومین راه استفاده از کد #7370#* استفاده کن و از پسورد 12345 برای قسمت رمز استفاده کن.
سلام . این مشکل برای منم پیش اومده بود . از روشی که ایدین گفته استفاده کن
مشکلت حله
كسي اينجا فايلهاي آپديت N70 رو نداره؟
نياز مبرم دارم...
خيلي ممنونم
لطفا آپ دیت n70 موزیک رو link کنید................................................م ر30
دوست من آپدیت N70 حجمش بالاس و نمیشه بصورت مستقیم لینک کرد .....
شما بهتره از همون طریق نرم افزار Nsu آپدیت کنی ....
ممنونم سامان جان ديگه بيخيال dl شدم همين روزها ميرم آپديت ميكنم فايلشم از همونجا آپلود ميكنم كه دوستان استفاده كنند...
البته آپ کردن با dial-up تقریبا غیر ممکنه باید از ADSL استفاده کنی
و بهت پیشنهاد میکنم musicedtion رو بریز
من هم با Adsl آپ ميكنم...
مرثي از پيشنهادت ولي نگفتي چه فرقي داره ؟
ميتوني توضيح بدي ؟
منو گوشیت مثل N70 music edition میشه
تفاوت کلیش تو پخش موزیک هست و فرق خاص دیگه ای نداره
music player فرق میکنه و پیشرفته تر میشه
همین
ممنون دوست عزيز
احتمالاً همين music editon رو بريزم...
با سلام
این N70 هم عجب عیبای عجیبی ور میداره !!!!!!!!!!
قبلا گوشی هیچ کدوم از مشکلاتی که خواهم گفت رو نداشت ولی یکی پس از دیگری این مشکلات بوجود اومدن
1) بعد از گذشت مدتی از خرید گوشی وقتی تو فایل منیجر گوشی فایل های txt رو باز می کنم می بینم مینویسه feature not supported در حالی که قبلا بدون هیچ مشکلی بازشون میکرد
2)مدتی دیگه گذشت دیدم موزیک پلیرش بیشتر موزیکا رو فقط 27 ثانیه اولشونو نشون میده
3)مدتی دیگه گذشت دیدم دوباره تو فایل منیجر عکس های jpg و bmp هم مثل فایل های txt همون خطا رو میدادن(واسه این یکی دیگه نوکیا خیلی گل کاشته)
4)حالا اون سه تا به یه کنار این چهارمیه هم یه کنار: وقتی تو گالری می خوام رو عکسی زوم کنم
باز مینویسه feature not supported
خیلی مشکلات دیگه هم برداشته که حالا با اونا کاری نداریم مثلا حافظه داخلی گوشی روزبه روز کمتر میشه....یا مثلا ...........حالا بیخیالش........
بدون شک بعضی دیگر از اعضای سایت هم که n70 دارن بعضی از این مشکلات رو دارن
از دوستان و اساتید محترم خواهش می کنم منو راهنمایی کنن که چیکار باید بکنم:19:
با تشکر
راستی اینم بگم که یه بار orig. phone settings رو زدم ولی فایده نداشت.
حتما گوشیت از این آلمانی هاست..
من که این طوری نیست گوشیم.
با سلام دوستان من چند روزی هست که نمی تونم از نرم افزار هایی که قبلا استفاده می کردم استفاده کنم
مثلا farsi sms قبلا روی گوشی کار می کردم اما الان اجرا که می کنم صفحه اش باز نمیشه
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کردم باز درست نشد
راهنمایی پلیز
با سلام دوستان من چند روزی هست که نمی تونم از نرم افزار هایی که قبلا استفاده می کردم استفاده کنم
مثلا farsi sms قبلا روی گوشی کار می کردم اما الان اجرا که می کنم صفحه اش باز نمیشه
هم مموری و هم گوشی رو فرمت کردم باز درست نشد
راهنمایی پلیز
سلام دوست من.
شما باید Farsidic را هم روی گوشیت نصب کنی.
اونوقت صفحه فارسی اس ام اس هم باز می شه و کار می کنه .
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 1.27 مگا بایت
ممكنه گوشيت ويروس داشته باشه...يا با يك برنامه اي كه نصب كردي اينطور شده باشه...يه ويروس ياب خوب روي گوشيت نصب كن و بعدش آپديت هم كن...البته قبلش توصيه ميكنم چند تا كار انجام بدي...1. مموري گوشي رو از طريق كامپيوتر مطمئن(بدون ويروس) كه ويروس ياب به روزي هم داره full format كن2. تمام برنامه هايي كه نصب كردي remove كن...3. اين كد هم وارد كن و اگر رمزي ازت خواست (در صورت تغيير ندادن رمز گوشي) 12345 رو بزنستاره مربع 7370 مربع (درايو c گوشي رو فرمت ميكنه)اگر اين كارها رو كردي درست نشد بايد آپديت بشهنقل قول:
خود برنامه farsi dic هم اجرا نمیشه...!!!نقل قول:
دوست من میشه بگی چه اروری بهت میده ....؟
فک نکنم ویروس داشته باشه آخه تو چند سایت خارجی هم دیدم که افراد زیادی این مشکل برا N70 شون پیش اومده بود. بنظرت نمیتونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟نقل قول:
به نظر مياد كه مشكل نرم افزاري باشه...نقل قول:
شما اين مراحل رو طي كردين ؟
اگه با طي كردن اين كارها جواب نگرفتين گوشي بايد آپگريد بشه...
هیچ اروری نمیده فقط صفحه یه لحظه سفید میشه.نقل قول:
خدمت ددوستان عرض کنم که دیروز من نرم افزار گوشی رو که حدود 40 مگابایت بود توسط برنامه خود نوکیا از سایت ابگرید کردم و آخرین ورژن نوکیا N70 رو نصب کردم بازم نشد.:45:
دیگه اصلا نمی دونم. فکر کنم خود سازنده هم ندونه....!!!:41:
سلام
بعضي وقتها كه با كابل USB موبايل را به كامپيوتر وصل ميكنم ، اصلا وصل نميشه و كامپيوتر هم پيغام نميده كه الان موبايل شما وصل هست و PC Suite هم نميشناسه .
ايراد از كابل هست؟
برا من اول باید کابل را به موبایل وصل کنم بعد به کامپیوتر