مسعود جون ازت ممنونم وگرنه یک دانلود حجیم حالم رو خراب میکرد
انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پا یین بیاره
انتی ویروس نیست
(از نظر شخصی خودم)
Printable View
مسعود جون ازت ممنونم وگرنه یک دانلود حجیم حالم رو خراب میکرد
انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پا یین بیاره
انتی ویروس نیست
(از نظر شخصی خودم)
با سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
با توجه به عدم استقبال دوستان از اين آنتي ويروس از گذاشتن patch منصرف شدم.اگر مايل هستسد براتون آپلود ميكنم البته بگم من خودم تست نكردم.كاري كه بايد بكنيد اينه كه تمام محتويات اين فايل را در محلي كه آنتي ويروس را نصب كرده ايد كپي كنيد.باز هم ميگم من تست نكرده ام.
دانلود patch با حجم 2.5MB:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه ابراز داشتند با نصب اين آنتي ويروس سرعت اينترنت پايين اومده عرض كنم كه من هيچ تغيير محسوسي در كند شدن سرعت اينترنتم مشاهده نكردم و عملا هيچ كندي را مشاهده نكردم حتي به مقدار خيلي كم.نميدونم چرا اينطوره؟؟؟
hamilton جون برای من سرعت سیستم رو کم نکرد سرعت اینترنت رو خیلی کم کرد;)
سلام
من از بعد از ظهر پنج شنبه تا الان نبودم و به همين خاطر در اين مورد پست ندادم.
بايد بگم كه من روي 2 سيستم نصب كردم. مشخصات 2 سيستم:
1 - پنتيوم 4 فول 1.8 با 256 مگ رم
2 - پنتيوم 4 فول 2.4 با 256 مگ رم
به هيچ عنوان سرعت سيستم رو كم نكرد. البته نسبت به nod32 كه مشخصه كه كم مي كنه اما نسبت به آنتي ويروسهايي مثل كاسپرسكي پرسونال پرو يا كاسپرسكي 2006 كه تا همين چند روز پيش نصب بود روي سيستمم واقعا سرعت رو كم نكرد، بلكه بهتر هم شد.
در مورد اينترنت هم بايد بگم كه سرعت رو كم نكرد. فقط يك مشكلي كه من دارم در قسمت تنظيمات آنتي ويروس و در سربرگ web وقتي پورت 8080 رو در اون ليست پورت قرار مي دهم كلا به هيچ سايتي نمي تونم وصل بشم. شايد تنظيم خاصي داره كه من نديدم.
نقل قول:
نوشته شده توسط pedramonline
پدرام جان سلام
لينك نسخه ادمين رو كه من بارها داده ام. باز هم مي دم:
يوزرنيم و پسورد هم براي آپديت در تاپيك مخصوص nod32 در انجمن كرك و سريال موجود هست. اگه بخواهي مي توني از اين پچ استفاده كني و بدون يوزرنيم و پسورد آپديت كني:کد:http://mehdi-p30.persiangig.com/other/nod2.50.25adminxp.exe
***********************************************کد:http://mehdi-p30.persiangig.com/other/NOD32.FiX.v1.9-nsane.exe
مهدی جون کاپسرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو من دارم سرعت رو اصلا ب هیچ وجه کم نمی کنه سی پی یوم هم 3000 هست ولی این آنتی ویروس کیت یه ذره سرعت رو کم می کنه!
;) البته من بی خیالش شدم چون سرعت اینترنت رو هم کم می کنه!!!
;)
ساسان جان سلام
من كه همه رو امتحان كردم و براي من اينطور جواب داده. الان هم آنتي ويروس كيت نصبه و مشكلي ندارم. البته اسكن كل هارد رو كه انجام دادم خيلي طول كشيد. اما باور كن با اينكه همان موقعي كه آنتي ويروس كيت رو نصب كرده بودم تا قبلش كاسپرسكي نصب بود، چند تا تروجان پيدا كرد كه نوشته بود از انجين كاسپر هم استفاده كرده!!! ولي خود كاسپر پيدا نكرده بود!!!
مهدی جون خود کاسپر دیتا بیسش قویه ولی On-Demand Scan اش نه اینکه بگم قوی نیست روش زیاد کار نشده مثلا تا چند روز پیش ویروس رو از فایلهای ISO نمیشناخت ولی بعد از آپدیت شناخت! ویروسه هم جیفو بود;)
راستی مهدی جون کاسپرسکی extended database اش بیشتره یا redundant database؟
ببخشيد دوستان ممکنه يه لينکه سالم از انتی ويروس کيت با کرکشو بديد چون در نوشته های قبلی لينکه سالم پيدا نکردم ممنون
ترانه خانم سلام
از اين لينكها دانلود كنيد:
سريال:
AntiVir PersonalEdition Classic 6.32.00.51
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کاسپرسکی بهتره یا بیت دفندر
خواص بیت دفندر
انتی ویروس
فایر وال
انتی اسیم
ولی کاسپرسکی فقط انتی ویروسه
کدام بهتر است با دلیل وا ضح
آقا مهدی سلامنقل قول:
Mehdi_Best :
سلام
من از بعد از ظهر پنج شنبه تا الان نبودم و به همين خاطر در اين مورد پست ندادم.
بايد بگم كه من روي 2 سيستم نصب كردم. مشخصات 2 سيستم:
1 - پنتيوم 4 فول 1.8 با 256 مگ رم
2 - پنتيوم 4 فول 2.4 با 256 مگ رم
به هيچ عنوان سرعت سيستم رو كم نكرد. البته نسبت به nod32 كه مشخصه كه كم مي كنه اما نسبت به آنتي ويروسهايي مثل كاسپرسكي پرسونال پرو يا كاسپرسكي 2006 كه تا همين چند روز پيش نصب بود روي سيستمم واقعا سرعت رو كم نكرد، بلكه بهتر هم شد
در مورد اينترنت هم بايد بگم كه سرعت رو كم نكرد
عرضم بخدمتون این کیت شاید سرعت سیستم رو خیلی کم نکنه ولی سرعت نت رو بشدت کم میکنه البته برا این حرفم دلیل دارم
یعنی شما اگه رم سیستمت 512 یا حتی 1 گیگ هم باشه باز هم سرعت رو کم میکنه
علت ؟ علتش پروسه AVKProxy.exe هستش این پروسه تا قبل از اتصال به نت حجمی حدود 7 الی 8 مگ از حافظه رو اشغال میکنه
اما بمحض اتصال به نت حجمش به حدود 37 الی 38 مگ افزایش پیدا میکنه و هر چه که ما از سایت های بیشتری دیدن کنیم و سایت های بیشتری را باز و بسته و مرور کنیم حجم این فایل بسرعت افزایش پیدا میکنه
طوریکه پس از یکساعت گشت زنی حجم این فایل به بالای 60 مگ افزایش پیدا میکنه
و من مطمئن هستم اگر سایت های بیشتری رو مرور کنیم حجم این فایل میتونه به بالای 100 مگ و یا حتی بیشتر نیز برسه
و این برا سیستم هایی با رم پایین مشکل بوجود میاره حتی برای 512 مگ نیز
بعنوان مثال سیستم خودمن 2800 فول با 512 مگ رم هستش در ابتدا سرعتش خوبه ولی پس از یکی دو ساعت گشت زنی تو نت بشدت سرعت سیستم رو میگیره
و این علت پایین اومدن سرعت شبکه و بالتبع اون پایین اومدن سرعت سیستم هست یعنی تا قبل از اتصال به نت بر روی سرعت سیستم تاثیر چندانی ندارد مشکل پس از اتصال به نت بوجود میاد
البته بعد از قطع اتصال از اینترنت حجم اون فایل کاهش پبدا میکنه ولی این عمل بسیار به کندی انجام میگیره
ممنون میشم سایر دوستانی که اونو نصب کردن نیز نظرشون رو قبل و بعد از اتصال به نت اعلام کنن
عادل جون فایروال و آنتی اسپام بیت دیفندر اصلا قوی نیست نتی ویروسشم به نظر من ضعیف تر کاسپرسکی ا شما کاسپرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو نصب کن با فایروال Kerio یا Outpost اونوقت از نظر امنیت مشکلی نخواهی داشت;)
مسعود جان سلام
باور كن در اين مورد كه اشاره كردي هم براي من مشكلي پيش نيامده. من در هر لحظه 10 تا 20 صفحه مختلف در فايرفكس باز مي كنم. ولي اين مشكل برام پيش نيامده. در ضمن من از وقتي سيستمم رو روشن مي كنم آنلاين هستم. حالا چرا براي من اين مشكل پيش نمي آد خودم هم موندم. يا سيستم شما يه جا مشكلي داره يا سيستم من به خاطر اينكه به شبكه وصل هست دچار اين مشكل نمي شه. خلاصه من كه موندم.
بارها به مقدار رم اشغال شده توسط اين آنتي ويروس نگاه كردم. نهايتا و در بيشترين حالت در مجموع پروسه ها 35 مگ شده.
در ضمن در مورد اون مساله اي كه گفتم وقتي در تنظيماتش و در سربرگ web پورت 8080 رو مي دهم، هيچ صفحه اي برام باز نمي شه و جلوي وصل شدن به اينترنت رو مي گيره كسي نظري نداره كه چرا اينطوريه؟
مهدی جان مشخصات سیستمت رو بدی بد نیست.بعد اینکه سرعن نت شما چند .اصلا دیال آپ.من که دیال آپم تحمل kaspers 2006 رو در هنگام اینترنت ندارم چون واقعا سرعت گند میکنه ولی من نمیدونم این نود چه شاهکاریه که اصلا انگار نه انگار یه آنتی ویروس.
اگه برنامه نویسان نود میومدن کاسپر رو با تعداد ویروسهایی که کاسپر میشناسه مینوشتن الان ما دیگه چی میخواستیم
یه ایمیل دسته جمعی بزنیم به کاسپر و نود و تقاضا کنیم که با هم ادغام بشن ( بالا خونمو اجاره دادم نه ؟ ! )
مهدی جان سلام
گیلوپا جان راست میگه اگر اینترنت شما دی اس ال باشه که دیگه مشخص چرا برا شما سرعت پایین نیست ولی اگه دیال آپ باشه اونوقت که جای سوال داره ؟
بعدشم پروسه های کیت 4 تا در حالت عادی هستند من مقدار اونا رو قبل و بعد از اتصال به نت مینویسن و شما و سایر دوستانی که نصب کردن لطف کنند و قیاس کنند
AVKTray.exe قبل از اتصال 3.6 مگ بعد از اتصال هم همون مقداره
AVKWctl.exe قبل از 33.1 مگ بعد از اتصال 36.3 مگ
AVKService.exe قبل از 2.9 مگ بعد از اتصال هم همون مقدار
AVKProxy.exe قبل از 4.8 مگ بعد از اتصال به نت 37.8 مگ
که این آخری هر چه که ما صفحات و وب سایت های بیشتری رو مرور کنیم اندازه این فایل بزرگتر میشه و برا من تا حدود 60 مگ پیش رفت
البته مقدار AVKWctl.exe بستگی به اجرای برنامه ها در سیستم داره و هر چقدر که برنامه های بیشتری رو اجرا کنیم اندازه اش افزایش پیدا میکنه
در هر صورت من فعلا کیت رو نصب کردم ولی بدلیل این مشکلات مجبور شدم Web Antivirus رو غیرفعال کنم که با اینکار هم سرعت لود صفحات بیشتر شد و هم مقدار اون فایل دیگه زیاد تر نشد
ساسان جان ميشه لينك دانلود +كركش رو به من هم بدينقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
ممنون :cool:
Soda جان این حرفت خیلی خوب بود.نقل قول:
اگه برنامه نویسان نود میومدن کاسپر رو با تعداد ویروسهایی که کاسپر میشناسه مینوشتن الان ما دیگه چی میخواستیمیه ایمیل دسته جمعی بزنیم به کاسپر و نود و تقاضا کنیم که با هم ادغام بشن ( بالا خونمو اجاره دادم نه ؟ ! )
به نظر من هم ادغام نود و کاسپر واقعا عالیه، نتیجه اش میشه بهترین(و تنها) آنتی ویروس دنیا! چون بقیه نابود میشن!!
امیر جون اینک لینک خودش و لایسنس کیش:
برای دانلود به اینجا برو و از هر کدوم خواستی دانلود کن:
کیشم خودم برات آپلود کردم:کد:http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244102&downlink=169729871
کد:http://file.uploadr.com/366d
ضمنا برای ارتقا به نسخه ی 5.0.390 یا آپدیتش کن و یا بعد از بستن آنتی ویروس این فایل رو اجرا کن که بعد از اجرا هیچ اتفاقی نمیفته به ظاهر ولی به نسخه ی 5.0.390 ارتقا پیدا می کنه:
کد:http://file.uploadr.com/366e
متشکرم وممنون اقا سا سان
خواهش می کنم عادل جون:)
GData AntiVirusKit 2006
يه آنتي ويروس كيت قدرتمند
كه با تمامه آنتي ويروس هاي نصب شده روي سيستمتون هماهنگه
كارش هم از بين بردن Recognises all types of viruses, worms, backdoors, Trojans, diallers, spyware and much more
در ضمن محصول دو شركت KAV and BitDefender engines مي باشد
دوست خوبم سلام
اين آنتي ويروس قبلا و در صفحات قبل معرفي شده. در ضمن محصول دو شركتي كه نام بردي نيست بلكه از engine آنها استفاده مي كنه. اين آنتي ويروس محصول شركت آلماني gdata است.
همه شما با Spyware Doctor که یک Anti Spyware موفق در نوع خودش هست آشنا هستید.
Spyware Doctor یکی از برنامه های شرکت PC Tools میباشد. اما این شرکت اخیرا اقدام به بیرون دادن
آنتی ویروس نیز کرده است.
PC Tools AntiVirus 2.0 دارای Database ی بیشتر از 145000 میباشد و قادر است که از سیستم شما
بصورت Real Time محافظت نماید.
Automatic Update یکی دیگر از قابلیت های این آنتی ویروس میباشد. همچنین این آنتی ویروس قادر به تشخیص
viruses, worms and Trojans با تکنولوژی پیشرفته میباشد.
البته همه این مطالب اظهاراتی است که این شرکت در مورد آنتی ویروسش میگوید.
شخصا تا کنون این آنتی ویروس را امتحان نکرده ام و فقط جهت آشنایی با آن معرفیش کردم.
شما میتوانید Pc Tools Antivirus 2.0 را از لینک زیر با حجم 8 مگابایت دانلود نمائید.
موفق باشید.کد:http://dl18.pctools.com/downloads/avinstall.exe
ُسلام
راستش من تو سيستمم nod 32 admin داشتم ، اما كامپيو ترم هپولي شد هر كاريم كردم كه از نسخه ي ادمين كه دوستان زحمت آپلودشو كشيده بودن دانلود كنم فايده نداشت براي همين نسخه ي base 2.50.41 رو از سايت خودش گرفتم .
فقطم براي تريال شدنش nod32fix رو اجرا كردم اما الان هر چيزيو كه ميخوام اسكن كنم اين پيغام رو ميده
Checking CRC of NOD32.EXE : file in corrupted due to infection
حالا اين يعني چي؟
ممنون ميشم يه كمكي كنيد
آقا اين پيغام يعني چه بايد چكار كنم ممنون
در دمباله ی بحث باید بگم که انتی ویروی کیت از دو انجین سخاخته شده که عبارتند ازنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
kasperskey,bitdefnder9
دوست عزیز گفته بودند که با همکاری دوشرکت اما نگفته بودند که دو انجین دارد ونام این دو انجین هم نگفته بودند
دو انجینه بودن این انتی ویروس یکی از بهترین خواص این انتی ویروس است
كسي نيست به ما كمك كنه؟
لرد جان
این نشون میده که یه تروجان دانلودر وارد سیستم شما شده و بیت دفندر بموقع جلوی حرکات بعدیش رو گرفته و اونو بقول معروف بلوکش کرده
شما کاری که باید بکنی اینه که بری به اون مسیری (مسیر کش اینترنت اکسپلورر) که فایل آلوده گزارش شده و بر روی اون پوشه راست کلیک کنی و گزینه اسکن با بیت رو بزنی و سیستم رو اسکن کنی تا بیت اونو پیدا کنه و این دفعه یه پنجره برات باز میشه که با انتخاب گزینه Delete برا همیشه از شرش خلاص میشی
مرسي كشتمش
دستت درد نكنه ولي كر اين بيتم خوبه ها
مي خواهم NOD نصب كنم فايروال هم Kasperskye بنظرت نود بيشتر ويروس مي شناسه يا بيت دفندر؟
lord_theone جون همون طور که مصعود جون گفتم بیت دیفندر از ورود تروجان IST-Bar به سیستم شما جلوگیری کرده شما برای اینکه خیالت راحت بشه یه Full System Scan بکن بعدش هر چی از این تروجان پیدا کرد رو Delete کن به همین راحتی!:);)
عرضم بخدمتون که اگه بخوای از دیدگاه شرکتهای تست آنتی ویروس برات بگمنقل قول:
Lord_theone:
مرسي كشتمش
دستت درد نكنه ولي كر اين بيتم خوبه ها
مي خواهم NOD نصب كنم فايروال هم Kasperskye بنظرت نود بيشتر ويروس مي شناسه يا بيت دفندر؟
اولی که AV-comparatives است میگه نود بیشتر میشناسه
دومی که Virus.gr هست این یکی میگه بیت دفندر بیشتر میشناسه
اما اگه نظر منو بخوای من هم با نظر شرکت دوم یعنی بیت دفندر بیشتر موافقم
ولی در کل هر کدومشون یه مزایا و معایبی نسبت بهم دادن و این دو در کنار هم میتونن یه سد محکمی در برابر حملات ایجاد کنن
ولی من بیت دفندر رو ترجیح میدم البته بگم از این دو تا بهتر هم هست که اسمش AVK (AntiVirusKit 2006) هست
و دارای دو تا انجین هستش البته استفاده از این رو در صورتی به شما پیشنهاد میکنم که سیستمتون قوی باشه
نمیدونم قبلا کسی اینو معرفی کرده یا نه ولی به احتمال زیاد معرفی نشده حداقل این نسخه ای که من میذارم
پس اگه تکراریه قبلا پوزش منو بپذیرید و نگید بازم پست تکراری دادن
لینک دانلود غیر مستقیم :
کد:
کد:http://www.symantecstore.com/dr/cs/ec_MAIN.Entry9?xid=49997&SP=10107&PN=4&S1=2
طریقه دانلود :
1- به آدرسی که در بالا قرار دادم بروید
2- یوزر نیم و پسورد ازتون میخواد :
Order Number: 947088552
Password: slush123
یوزرنیم و پسورد بالا رو وارد کنید تا وارد سایت بشین
3- در قسمتی که وارد میشید بر روی Start Download کلیک کرده تا یک فایل 150 کیلوبایتی دانلود بشه. بعد از اینکه دانلد شد روی فایل کلیک کرده تا آنتی ویروس دانلد بشه . ( مثل دانلد یاهو مسنجره !)
4- بعد از اتمام آنتی ویروس به وسیله کد V39PRX4HCPHKWMKVTCGFXX8Q3 آین آنتی ویروس رو فول کنید البته او دو تا x رو تغیرر بدهید مثلا به D4,T5 و ...
5- شما از اولین کسانی هستید که این آنتی ویروس رو به نسخه فول تبدیل کردید
دوستان این نسخه اصلا نیازی به کرک نداره و تا دو سال با اون روش بالا رجیستر خواهد شد
نقل از
WinBeta.Net
منم با مسعود جان موافقم
و بیت دیفندر بیشتر میشناسه
البته نود هنوز اعلام نکرده که چقدر میشناسه
میگم مسعود جان عجب روش با حالی گفتی، فقط حیف که نورتون ارزش دانلود کردنش رو نداره.
قبلا هم یک روش تقریبا مشابه برای Spy Sweeper وجود داشت که دیگه خودشون متوجه شدن و جلوی این کار رو گرفتن.
راستی دانلود اصلی نورتون چند مگابایته؟
30 مگه دانلود اصلیش;)
نسخه ی جدید آنتی ویروس F-Secure برای Workstation:
دانلود نسخه ی کامل:
حجم:کد:http://www.sendspace.com/file/tvav0a
23.6 مگابایت
---------------------------------------------------------------
به سلامتی منم شدم کاربر فعال انجمن های نرم افزاری!!!!!!!!!!!!1:):););)
سلام
میخواستم ببینم چگونه با انتی ویروس خود کارکنیم تا اخر هر نقصی داره بروز بده
از جواب شما متشکر میشم