اولاً اينطور كه گفتي احتمالاً سي دي ويستاي شما خراب هست.نقل قول:
ثانياً مشخصات سخت افزاري سيستمت چيه؟
Printable View
اولاً اينطور كه گفتي احتمالاً سي دي ويستاي شما خراب هست.نقل قول:
ثانياً مشخصات سخت افزاري سيستمت چيه؟
اگه ویستا خرابه پس چرا یه بار نصب شده
سی پی یو 3000
گرافیک 7600 جی تی
رم 1 گیگ
لطفا یکی کمک کنه ... بدجوری به مشکل خوردم.
من می خوام دوتا پارتیشن داشته باشم(ویندوزم ویستا هست) به همین دلیل از پارتیشن مجیک استفاده کردم و چون تحت ویستا اچرا نمی شد رفتم سراغ Paragon Partition Manager ، ولی زمانی که قصد دارم درایو c رو تبدیل به 2تا درایو کنم پیغام میده چون درایو c در حال استفاده می باشد نمی تونه اینکارو انجام بده.
حالا راه حل دیگری سراغ دارید؟ البته من نمی خوام یه ویندوز اورژینال ویستام دست بزنم
آیا برنامه ایی وجو د داره که در حالت بوت بتونه پارتیشن بندی کنه؟
سلام بچه ها
من میخوام با وی پی ان با ملهواره کانکت شم
رفتم تو اینترنت آپشد ادد وی پی ان رو زدم رفتم گزینه ی اولی بعد رفتم وی پی ان سرور رو دادم و نکست کردم یوزر و پسورد رو هم دادم کریت کردم
اول دیال آپ رو کانکت کردم و بعد میرم وی پی ان رو کانکت میکنم رو آیکن کانکشن پیش ساعت علامت مثلث میاد و هیچ سرعتی هم نمیده
مک اوکی هست سیگنال اوکی هست همه چی درسته ولی سرعت نمیده
تو وی پی ان بعلاوه یوزر و پسورد یه چیز دیگه هم هست نوشته دومین جلوش یه باکس خالی هست این چه؟
نمي دونم چكار ميشه كرد. به هر حال يا DVD ويستا خرابه يا يكي از سخت افزارها! بهتره با يه DVD ديگه امتحان كني.نقل قول:
man vista 32-bit ultimate ro nasb kardam . alan ham crackesh ro mikham .
thanks .
sharmande nemitoonam farsi benivisam .
اینم کرک مال تمامی ورژن ها توشه.نقل قول:
کد:http://www.box.net/shared/8jybc1j547
Thank you .نقل قول:
خواهش میکنم.:20:نقل قول:
فهمیدم چیکار کنی!نقل قول:
خود ویستا ابزاری برای split کردن پارتیشن داره. برای دستیابی به اون روی گزینه Computer راست کلیک کن و :
Manager> Disk Manager
رو انتخاب کن. بعد هم روی پارتیشن دلخواه، راست کلیک و گزینه Shrink رو انتخاب کن تا پارتیشن دو قسمت بشه. بعد هم نصفه دوم رو فرمت کن.
بالاخره تونستم با نرم افزار ancient disk director پارتیشن بندی کنم...ولی متاسفانه system restor اون از کار افتاد.نقل قول:
با توجه به این وضعیت قصد دارم ویندوز xp روش نصب کنم.فکرمیکنید بشه این ویندوز ویستا رو نگه دارم و یه ویندوز xp هم بریزم.؟
من هر کاری از جمله نصب ،اجرا و خیلی کارای دیگه که می خوام تو ویستا انجام بدم هی اجازه میگیره ... این موضوع بدجوری اعصابمو ریخته بهم.
چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
شما برای اینکه بخوای پیغام Access Is Denied را نده به control panel برید وروی گزینهنقل قول:
user accounts رفته وروی گزینه turn user accontn control on or off کلیک کرده وتیک مربع موجود درصفحه را بردارید
وبه پیغام مبنی بر ریستارت شدن جواب مثبت بدهید بدین ترتیب دیگر پیغام Access Is Denied برای شما نخواهد آمد.
روی لب تاپ من ویندوز ویستا نصب هست و کلا یک پارتیشن بیشتر ندارم.
ولی وقتی می خوام پارتیشن مذکور را shrink کنم پیغام زیر رو میده:
there is not enough space available on the disk to complate this operation
ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشيد من يه مشكلي دارم :
كارت گرافيك من Vista Support نيست . وقتي كه هم كه ويستا نصب ميكنم و درايور كارت گرافيكمو نصب ميكنم ، وقتي ميرم داخل بازي انگار هيچ كارت گرافيكي نصب نيست ! خواستم ببينم نميشه كاريش كرد كه كارت گرافيك من روي ويستا هم جواب بده ؟
اين هم مدل كارت گرافيك من :
Geforce 7300 GS . خواهشا راهنمايي كنيد .
کی گفته گرافیک شما ویستا ساپورت نیست من خودم همینو دارم وهیچ مشکلی با ویستا نداره بهتره درایور جدیدش رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه.نقل قول:
دوستان من برنامه Nero-7.10.1.0 رو نصب کردم اما این ایمیج درایو رو نصب نمی کنه چکارش کنم پیغام میده که باید ادمین باشید که تا بتونید نصب کنید
سلام
کسی می دونه برای اصلاح صفحه کلید ویندوز ویستا باید چکار کنم؟
(حرف ی غیر چسبان هست و حروف پ و ژ هم سر جای خودشون نیستند و حرف ک هم از جنس متفاوتی هست)
با فارسی سازهای winXP امتحان کردم، اما جواب نداد. فایل kbdfa رو هم هر کاری می کنم نمیشه جایگزین کرد حتی از داخل ویندوز دیگه.
حالا چکار کنم؟
خیلی ممنون
فعلا فارسی ساز برای ویستا نیومده بهتره برای کلید ژ مانند xp از همون shift+c استفاده کنید.نقل قول:
سلام
تشکر می کنم.
آقا این فایل
C:Windows\System32\kbdfa.dll
رو ویندوز ویستا باهاش چکار کرده که هر کاری می کنم پاک نمیشه تا با فایل صحیح جایگزینش کنم؟
حتی از داخل ویندوز اکس پی هم که سعی می کنم پاکش کنم نمیشه.
چطوری پاکش کنم؟
ممنون
باید روی اون فایل کلیک راست کنی و user که با هاش بالا میایی رو دسترسی full control بهش بدی تا به همه ی قسمتها دسترسی داشته باشی البته بعضی از فایلهای ویندوز رو نمیشه پاک کرد.نقل قول:
سلام دوستان
من ویندوز ویستا رو روی درایو c نصب کردم حالا امدم ویندوز اکس پی رو رو درایو d نصب کردم اما حال وقتی میاد بالا مستقیم میره تو اکس پی چکارش کنم که که هنگام بالا امدن انتخاب ویندوز به من بده
در ضمن فقط درایو سی من primary هست
شما باید اول xp رو روی C و ویستا رو روی D نصب کنی.نقل قول:
باید دو درایو را primary کنم یا لازم نیست
سلام
من لپتاپ vaio خریدم
به یه مشکل برخوردم
ویندوز ویستا ارجینال روشه ولی هر کاری می کنم Nero 7 برنامه ی copy to Copy برای دی وی دی کار نمیکنه .
اگه میشه یه راهنمایی بکنین :10:
لازم نیست فقط کافی D رو فرمت NTFS کنی.نقل قول:
باید نسخه های جدید نرم افزار ها رو نصب کنید.نقل قول:
نرمافزار های که برای 32 بیت نصب میشند برای 64 هم میشه استفاده کرد یا نرمافزرهای مخصوص 64 بیت می خواد
بیشتر نرم افزارهای 32 بیتی با 64 مشکل دارند برای همین بهتر از نرم افزار های 64 استفاده کنید.نقل قول:
ا سلام و تشکر .من نمیتوانم نوشته هایی را که در Yahoo Massenger تایپ میکنم رو بعد از sendکردن ببینم.لطفا کمکم کنید.
شما باید نسخه جدید yahoo massenger را نصب کنید.نقل قول:
با سلام
من در لود شدن ویستا مشکل پیدا کردم
\winload.exe
را ندارد
اگر cd ویندوز حتی چه xp و vista در dvd rom باشد راحت بالا می اید
حتی با فرمت و نصب مجدد ویستا این مشکل وجود دارد البته ویستا در c قرار ندارد و xp به خوبی کار میکند
اگر از دوستان کسی این مشکل را داشته و حل شده لطفا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر
اصلاح صفحه كليد فارسي در ويندوز ويستا
سلام بالاخره تونستم با نرم افزار Microsoft Keyboard Layout Creator پوسته اصلاح شده صفحه كليد فارسي رو كه در ويندوز xp از اون استفاده مي كردم به ويندوز ويستا هم انتقال بدم. فقط مجبور شدم كاراكتر «نيم فاصله» كه Shift+Space بود تبديل كنم به Shift+U.
حالا هر كي خواست از صفحه كليد اصلاح شده استفاده كنه مي تونه از لينك زير دانلود كنه:
نحوه استفاده:کد:http://www.4shared.com/file/24859440/dd4e8e54/layout03.html?dirPwdVerified=8499d6de
فايل Setup رو اجرا كرده، در صورت مشاهده هشدار امنيتي ويستا، گزينه Allow رو مي زنيم و بعد از اتمام نصب، گزينه Close رو زده و ريستارت مي كنيم. يه صفحه كليد به نام Farsi-Custom به صفحه كليد هاي ويندوز اضافه ميشه.
بعد هم (اگه كار نيفتاد) در Control Panel قسمت Keyboards همه كيبوردهاي موجود از جمله Persian رو حذف كرده و فقط Farsi-Custom و US رو باقي مي گذاريم.
سلام
من چند تا سوال در مورد ویستاهائیکه روی دل نصب شده اند دارم. ( ریجیستر هم کرده ام )لطفا در صورت امکان پاسخ کامل دهید...متشکرم
1- درایو ( D) پشتیبانی که در سیستم برای ویستا در نظر گرفته شده و حجمی در حدود 10 گیگ اشغال کرده ، چه کاربردی دارد ؟ چگونه می توان از این فضا بعنوان حافظه آزاد معمولی استفاده کرد ؟
2- ویستا روی سیستم من بعد از حدود 6 ماه خیلی کند شده ، راه حل پیشنهادی شما عزیزان چیست ؟ ( دمیدن روح تازه به سیستم که core 2 due 2ghz می باشد )
3- چگونه می توان این ویستا را بروزرسانی کرد ؟
4- از مزایای ویستا نسبت به ایکس پی برایم بیشتر زحمت کشیده و بنویسید .
5- نرم افزارهای نصب شده اورجینال را چگونه بروز رسانی کنم ؟
6- با وجود عدم نصب برنامه های سنگین روی درایو c که ویستا نصب شده است ، چرا فضای خیلی کمی باقیست ؟
آقا هحتمالا dvd ویستا ی شما مشکل دارد.نقل قول:
بابا جان لااقل كم كم بپرس بشه جواب داد.نقل قول:
در مورد دميدن روح تازه به ويندوز يه توضيحاتي اينجا هست:
كه اواخر اون تاپيك يه توضيح مخصوص ويستا هست. اگه باز هم مشكلي بود بگو.کد:http://forum.persiantools.com/t84474.html
سلام . منم تازه ویستا نصب کردم اما به نظرم یه جوری میاد . میشه شماها نظر بدین که نصب این سیستم اصلن ضروری به نظر میرسه یا نه ؟ من یه گیگ رم دارم و سی پی یو کور 2 و هارد 320 و ویجی ای 128 پی سی آی اکس پرس . با این وجود حس میکنم کنده . مخصوصن وقتی تو فتوشاه یا بعضی برنامه ها زوم میکنم سیستم به شدت کند میشه . از طرفی آی ای 7 اعصاب منو خرد کرده چون مرتب میگیره فایل های روز قبل رو پاک میکنه و روز بعد دوباره دانلود باید بکنه . فایر فاکس هم دوست ندارم چون بعضی صفخات مورد علاقه منو بد نشون میده و خراب . از طرفی هم امکان شو پیکچر رو نداره و چیزایی که من میخوام رو نداره . بعد هم یه مشکل دیگه اینه که مثلن داخل اوکات که میشم وقتی 30 -40 تا پنجره رو میبینم , دقت کنین باز نگه نمیدارم میبینم و میبندم , بعد از مدتی میگه نمیتونم هیچی رو باز کنم یا سیو کنم . مجبور میشم هی برنامه هامو مثل آنتی ***** و .. رو ببندم تا بتونه پنجره جدید باز کنه و بعد از مدتی دوباره همین وضعه و باید هی ببندم تا وقتی که دیگه هیچی باقی نمونه برای بستن .
خلاصه من سوالم اینه که شما پیشنهادتون در حال حاضر چیه ؟ من شنیدم ویستا در جهان طرفدار پیدا نکرده و همچنان کاربرای حرفه ای از اکس پی استفاده میکنن . این درسته ؟
در ضمن سوالم اینه که آینده این ویندوز رو چی مبینین ؟ چون میکروسافت داره رو یه ویندوز جدید دیگه هم کار میکنه ! از طرفی وقتی اکس پی به بازار اومد خیلی ها اونو زود نصب کردن و سریع همه گیر شد ولی ویستا با اینکه چند ماهه اومده اما اصلن طرفدار پیدا نکرده . دلیلش چیه ؟ و چرا ؟
بعد هم آیا ارتقا اکس پی به ویستا واقعن یک ضرورت و آینده نگریه ؟ بعد هم فکر نمیکنین ممکنه این ویندوز کنار گذاشته بشه یا ورشن های بهتر و ساده ترش بیاد ؟
کلن ویستا برای چه کاربرانی مناسب و خوبه ؟
فکر نمیکنین ویستا بیشتر یه ویندوز فانتزی برای کاربران خیلی خیلی سطح بالا باشه ؟ نه یه کاربر معمولی ؟
شما کدوم ورشن یستا رو برای نصب پیشنهاد میکنین ؟ با توجه به اینکه تو ایران همه میگن اولترا رو نصب کنین ولی واقعن 80% امکاناتش به دردیه کاربر معمولی نمیخوره و بیخوده ! آیا ورشن هایی مثل خانگی , سرعت و کیفیت بهتری دارن ؟ راحتتر هستن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین .
اين ويندوز روي سيستم celeron خوب كار ميكنه ؟
رو كودوم بهتر كار ميكنه
pc
cpu:2.500
ram:512
vga:128 readon 9250
يا لپ تاپ deel با اين مشخصات
cpu:1.600
ram:512
vga :128
رو اين سيستم خوب كار ميكنه سيديم ارچينال از رو لپ تاپ ورداشتم
با سلام
چند مشکل دارم با ویندوز ویستا
1- چطوری برای اینترنت دایال آپ کانکشن بسازم؟
2- چطوری زبان فارسی را روی این ویندوز نصب کنم؟
3- چرا سی دی مادربردم روی این ویندوز نصب نمیشه؟ (اتورانش اجرا نمیشه) و وقتی از computer وارد میشم فایل اجراییش اصلا اجرا نمیشه!!! چرا؟ حتی سیدی کارت گرافیکم هم نصب نمیشه.....یه کادری باز میشه و مانع اجرا برنامه میشه...
مادربرد من
Giga 945 هست
در مورد کانکشن در قسمت کانکت تو میتونی بسازینقل قول:
در مورد فارسی همون وال میخوای نصب کنی persian رو انتخاب کن و یا بعد از نصب در قسمت regional and language options در کنترل پنل
برای نصب درایورها هم دقت کن که باید درایورهای مخصوص مین رو باید دانلود کنی چون مادربرت قدیمه و سی دی اون فقط درایورهای xp رو داره - باید بری توی سایتش و دانلود کنی - گرافیک هم همینطور
بازم سوالی بود در خدمتتون هستم