درود
کوچه ما فیبر کشیدن،
مودمی که توسط مخابرات برای تانوما داده میشه چی هست مدلش و قیمتش؟
اگه سرویس 16 مگ بگیرم چقدر دانلود میده؟ پینگش تو بازیا مثلا battlefield 5 چقدر هست؟
درود
کوچه ما فیبر کشیدن،
مودمی که توسط مخابرات برای تانوما داده میشه چی هست مدلش و قیمتش؟
اگه سرویس 16 مگ بگیرم چقدر دانلود میده؟ پینگش تو بازیا مثلا battlefield 5 چقدر هست؟
قسمت اول سوالت رو باید از خود مخابرات بپرسینقل قول:
سرویس 16 مگ هم 2 مگابایت بهت سرعت میده و پینگت هم تو بتل 5 تو سرور آلمان بین 60 تا 80 باید باشه
اینم آیپی سرور آلمان بتل 5 میتونی ازش پینگ بگیری
3.121.114.215
از محابرات که پرسیدم طرف گفت شما هر سرویسی بگیری با هر سرعتی تا 100 مگابیت بهت دانلود میده راست میگه!نقل قول:
فیبر نیست. PCM هم نباید باشه به نظرم. همان پست معمولی مسی هست.
سلام
دوستان من تازه با سرویس ftth آشنا شدم مخابرات تو خیابونمون بنر زده گفته می تونید بگیرید چنتا سوال داشتم
1. میتونید به صورت تقریبی بگید هزینه کلی چقدر میشه
2. تو نت مودم زیاد دیدم ولی نمیدونم کدوم مدل مربوط به فیبر میشه لطف کنید چند مدل خوب معرفی کنید
3. لیست تعرفه ها رو اگه زحمتشکو بکشید ممنون میشم
بستگی دارهنقل قول:
مودمای فیبر محدودن و قیمتشون بالای هشتصد
سرویس هاشو میتونید ببینید تو سایت مخابرات...سرویس های بلند مدتش مودم رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حجم به صورت ماهیانست یا سالیانه؟ من سایتش را نگاه کردم متوجه نشدمنقل قول:
- - - Updated - - -
این حجم به صورت ماهیانست یا سالیانه؟ من سایتش را نگاه کردم متوجه نشدمنقل قول:
ماهیانه هستننقل قول:
چندساله از فیبر نوری فقط اسمش اومده خودش نیومده قرار همنیست بیاد بعد چندسال هنوز فیبر کشی نکردن تازه اگرم کسی بخاد فیبر بخره اینقد گرونه صرف نمیکنه بخره ما الان مغازمون به نت معمولی وصله ولی فیبر لارم داریم برای دوربینا اما زنگ میزنی میگن ده نفر بیار فلان بکن تا فلان بشه.......
Sent from my m3 note using Tapatalk
بنده قبلا اینکار رو انجام دادم و طبق گفته ی خودشون که اول گفته بودن اگر ده نفر بیارید فیبر میکشیم ، حدود 12 نفر رو به مرکز مخابراتی معرفی کردیم و بعد جوابی که ازشون شنیدیم این بود :نقل قول:
در صورتی که منطقه تحت پوشش فیبرنوری باشه جهت فیبرکشی منازل تقاضای حداقل 10 نفر الزامی است ولی منطقه در حال حاضر تحت پوشش نیست و امکان فیبرکشی وجود ندارد و تا مجهز شدن مرکز باید صبر کنید .
مرکزی که خودش مجهز هست و به خیلی از جاها داره فیبر میده باید مجددا مجهز بشه .به هر حال اینم شکلی از پیچوندن و سرکار گذاشتن مردم هست.
صد متری خونه مانقل قول:
ادرس : مشهد احمد اباد حد فاصل خیابان عارف و پرستار
کابینت فیبر نوری اما برای مخله هنوز اقدامی انجام نشده امروز دیدم داره پیمانکار به کابینت ور میره ازش پرسیدم این چیه گفت fttc یا fttx دقیق متوجه نشدم یکی ازین دوتا بعد پرسیدم ابن کابلا چرا اینقد زیادن جفت اینا انشعاب فیبر نوری هستن گفتم چرا پس محله ما اقدامی انجام نشده گفت نگاه اون طرف فیبر داره گفت اینجا خیابونی که دکتر ها توشن کارمیکنن گفتمخب برای ماهم فیبر بیارین پولم هرچقد بخای میدم گفت دیگه اونا دکترن پارتی داشتن تو وزارت ارتباطات مخابرات تازه پول فیبر کشی هم نگرفتن ازشون من با شنیدن این حرف سکوت اختیار کردم زدون خدافظی ترک کردم محل رو حالا حساب کن اگر اگر برای منزل ما فیبر میاوردن ارزون تر در میومد
دوستان الان یکی میگه هزینه دقیق این سرویس در تهران یا کرج چقدره ؟ (سیم کشی ها و تجهیزات)
بالاخره یک هزینه میانگینی وجود داره
مورد بعدی این سیم کشی ها از دم در ساختمون به داخل رو کار انجام میشه یا میبرن داخل زمین چجوریه ؟
اکانت تست ندارید؟نقل قول:
خیر... سرویس در مخابرات تست شده و داخلی محاسبه میشود.نقل قول:
من تست کردم سرعتش خوبه و داخلی حساب میشه.نقل قول:
2 تا خونه اونطرفتر این باکس هست و با سیم مسی به خونمون اومده
این فیبره؟
ب نظر من نه خونه قبلی ما دقیقا همین باکس بود ولی فیبر نبودنقل قول:
چ بدجا هم گذاشتن کنار برق؟؟؟!؟!!
از این باکس تا خونمون حدودا 10 مترش کنار کابل برق هستنقل قول:
snr رو دم در تست کردم بالاتر از 12 نمیومد و خیلی وقتها زیر 5 6 میاد و قطع میشه
راهی هست که snr از خود این باکس تست گرفته بشه؟ تا اگر خوب بود از مسیر دیگه کابل تلفن شیلددار بکشم
نقل قول:
همیشه این خط ها فیبر نیستن بلکه ONU هم هستن.. شما یه مخابراتی پیدا کن بیاد بهت کمک کنه اینکارو انجام بده و اگر دیدی مشکلت حل شد یه زوج سیم جدا برات بکشه...
قضیه این ثبت نام فیبر چیه؟ کد ملی شماره ثابت موبایل ادرس منزل کد پستی خاست ؟
مگه پروژه فیبر کنسل نشده؟
از کجا ثبت نام داره؟
از خاب بیدار شدی بالاخره،؟نقل قول:
سایت مخابرات ثبت نام میکنه کد پیگیری میده
دوستانی که از سایت مخابرات ایران ثبت نام کرده اند و کد پیگیری دریافت کردند، نتیجه ثبت نام چی شد؟
بهترین مودم چیه در حال حاضر برای ftth ?
- - - Updated - - -
بهترین مودم چیه در حال حاضر برای ftth ?
نه تماسی گرفتن ، نه اس ام اس ی !نقل قول:
هـــــــــــــــــیچ .
یه مدل دیجی کالا داره بهترینهنقل قول:
من پارسال طرح الماس ١ رو گرفتم سرعتش خوبه(٨٠MB) ولي هيچي نميشه دانلود كرد پينگشم با اي دي اس ال فرقي نداره الانم كه ميخام سرويسو تغيير بدم ميگن بايد پول مودم بديو ....
بعد رفتم adsl بگيرم گفتن خطتون pcm هست و نميشه بعد از مخابرات يه نفرو اورديم و از pcm در اورديم
الان هر دو رو دارم يكي براي دانلود و يكي براي بازي
چرا نمیتونه دانلود کنی؟مشکلش چیه؟نقل قول:
طرح الماس 1 ماهی 10 گیگه اگه هم بخایم هی حجم مازاد بگیریم نمیصرفه یه تعرفه به صرفه ترم میخاستم بگیرم گفتن باید جمع اوری کنینو از اول ثبت نام کنینو و پول مودم بدین.....نقل قول:
شما ماهی چند گیگ دارین؟
من طرح نسیم 1 ساله گرفتم ماهی 500 گیگ بین الملل و سرعت 50 مگ که دانلود 100 مگ رو میده.قیمتش هم 1040 تومن.الان دیگه طرح نسیم نداره مخابرات.یه پینگ هم از ip چایینی بگیر ببینم پینگت چجوریاستنقل قول:
54.154.207.39
از کدوم شرکت این سرویس رو خریدید کدوم شهر هستید ؟ من همچین سرویسی رو پیدا نکردم سرچ زدم
این طرح قبلا وجود داشت، الان دیگه وجود نداره.نقل قول:
سلام دوستانی که از این سرویس فیبر مخابرات دارن استفاده میکنن از کیفیت خطوط راضی هستین؟ سرعت چند مگ گرفتید و بهتون چند مگ تحویل داده شده؟ ممنون
سرویس تانوما بر بستر فیبر نوری ارائه میشه و برای استفاده باید تا منزل شما مخابرات فیبر نوری بکشه. به همین دلیل باید تماس بگیرید یا حضوری برید و ببینید که منطقه ای که سکونت دارید تحت پوشش هست یا خیر. و هزینه های راه اندازیش هم به مراتب خیلی بیشتر از سرویس معمولی ADSL هست.نقل قول:
ثبت نام کردم منتظر جواب هستم...نقل قول:
طرحهای 3ساله سیم کشی و مودم رایگان هست کلا...
فقط موندم اینجا فیبر میدن یا نه... البته کوچه بقلی ما آنتن همراه اول و رایتل هست با فیبر وصل شده...
این تقسیم کوچه ماست
تو مرکز مخابراتیمون هم من چند وقت پیش رفتم کار داشتم,این تبلیغات تانوما رو زده بود حالا نمی دونم سرکاری بوده یا واقعا میدن...
آقا من یه صفحه پیدا کردم به این آدرس:
برای چک کردن پوشش فیبر نوری
وقتی استعلام میکنی اینو میزنه:
کسی میدونه معنیش یعنی چی؟! منطقه تحت پوشش فیبر هست یا نه؟
به این نمیشه اطمینان کرد.من خودم 2 سال بود فیبر داشتم و وقتی تو این سامانه شماره تلفنم رو میزدم میگفت تحت پوشش نیست :)نقل قول:
باید بری مرکز مخابراتیتون و از یکی که دانشش رو داره بپرسی
یوزرنیم و پسوردش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
رفتم مرکز مخابراتی با معاون مرکز صحبت کردم گفت میام بازدید خودم
دوستانی که فیبرگرفتن مخابرات میاد چیو چک می کنه؟!
چون کوچه بقلی ما فیبر هست آنتن همراه اول و رایتل هم از این فیبر گرفتن وصل کردن.
احتمالا میاد فاصله کافونوری تا خونتون رو ببینه.چون باید تا دم در خونه فیبر باشه.باید زمینم کنده بشه.بهترین نقطه رو انتخاب میکنن تا بتونن با یه بار کندن زمین کاربر بیشتری رو تحت پوشش قرار بدننقل قول: