بستگی به منطقه داره توی منطقه ما که برای من هیچ فرقی نداره بدتر از FDD هم هستنقل قول:
روی TD من سرعتم 23 24 هست روی اون یکی حداقل 50
پینگ هم جفتشون یکی هست
Printable View
بستگی به منطقه داره توی منطقه ما که برای من هیچ فرقی نداره بدتر از FDD هم هستنقل قول:
روی TD من سرعتم 23 24 هست روی اون یکی حداقل 50
پینگ هم جفتشون یکی هست
سلام دوستان.
با خلوت شدن تهران چند روزه من ۳ خط (کامل) آنتن دارم و سرعت به طور محسوسی بالا رفته. اینم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ZW101
دوستان من دیروز ی مودم GP 2101 خریدم دیشبم ازش استفاده میکردم . مشکل خاصی نداشت.ولی امروز صبح هر کاری کردم به نت وصل نشد.بعد از چند بار خاموش روشن کردن و ریست وصل شد. مقدار sinr ,RSRQ, RSRP1 باید چقدر باشه مخصوصا ک پینگ برام مهمه.مرسی
چنتا انتن داری؟ از مشخصاتی که نوشتی عکس بفرست یا مقادیرشو بنویسنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
انتن فوله
RSRP1 -82 dbm
RSRQ -7 db
SINR 17db
سیگنالت عالیه، اگه دوباره قطعی پیش اومد بگو، احتمالا مشکل خاصی نبوده یا دکل بوده یا مودم قاط زده بودهنقل قول:
به نظر من به هیچ عنوان همچین اشتباهی نکنید این سرویس و بخرید.من مودم D-350 گرفتم...شیرازمرکز تجاری شهر (سینما سعدی) طبقه چهارم فقط دو خط آنتن دارم...نهایت سرعت 1 تا 2 مگابیت ...سرعت گوشی همراه اولم سه تا چهار برابر اینه...سرعت گوشی ایرانسلم هم باز این این مودم بیشتره اما نه بهتر از همراه اول.ببینید در منطقه خودتون ایرانسل بهتر جواب میده یا همراه اول ... شیراز همراه اول خیلی بهتره...از نظر قیمت هم اصلا به صرف نیست. ببینید یکمقایسه کنید اینترنت 100 گیگ شش ماهه اینترنت ثابت 218 هزار تومان ...اینترنت 100 گیگ سیم کارت ایرانسل 175 هزار تومان...(اون 50 مگابایت شبانه که شوخی هست) ... آخه مگه دل درد دارم برم مودم ثابت بگیرم...که هر جایی انتن نمیده....قیمتش هم بیشتره ....سرعتش هم افتضاح نسبت به رقبا....دوستان ما میگیم نگیرید....حالا خودتون میدونید....من بشدت پشیمونم...
نقل قول:
برای من که متساجرم و باید سر سال خونه زندگیم رو بذارم روی کولم و برم یه جای دیگه و حوصله سرکله زدن با یه سری آدم نما رو ندارم، ثابت ایرانسل خیلی مناسبه. قیمتاش یه خورده مسخرس ولی میارزه که همیشه اینترنتت دم دسته. مخصوصا توی تهران که هیچ وقت مراکز مخابراتیش پرت خالی و با کیفیت ندارن.
نقل قول:عزیز از اینترنت سیم کارت استفاده کنید هم به صرف تر هست هم همه جا انتن میده...مثلا اگه 4g نداشته باشه 3g دیگه جواب میده...هم سرعتش واقعا مناسب هست...هم بسته های خریدش متنوع تر هست...این دقیقا به نیاز شما جواب میده ... خونتون هم عوض کنید هیچ تاثیری نداره... اینترنت ثابت نه انتن درست حسابی میده نه قیمتش مناسبه...یکجا انتن میده یکجا نه...کلاه برداری ایرانسل هست توی روز روشن...وقاحت ایرانسل هست...قیمت اینترنتش باید نصف اینترنت سیم کارت باشه...نقل قول:
با سیم کارت معمولی 4g میتونید گوشیتون هات اسپات کنید یا اینکه یک مودم 4g بگیرید (قفل شده ایرانسل یا همراه اول نخرید) واسه خونه به اشتراک بزارید...
من هم دارم از شاتل استفاده میکنم هم سیم کارت هم اینترنت ثابت...دفترم و خونه....بنظرم مناسب ترینش استفاده از سیم کارت هست ...
یکبار خواستم گوشی چینی بخرم توی انجمن یکی بهم گفت نخر...پشیمون میشی ...ولی میدونم میخری! امیدوارم سر شما نیاد! :n33:
اقا یه کانال بود تو تلگرام مبحث همین 2g-3g-4g جی بود ادرسشو کسی داره بفرسته لطفا
سلام دوستان
من دیروز این سرویس رو خریداری کردم، سرعت و پینگ مناسبی هم داره ولی سایتا رو با تاخیر باز میکنه. اونم نه همه ی سایتارو. مثلا گوگل رو تا میزنی باز میکنه ولی بطور مثال mobile.ir رو کند. دقیقا همین مشکل رو با اینترنت همراه ایرانسلم داشتم. کسی میدونه چرا اینجوریه؟
دقیقا منم همین مشکل رو داشتم . چنتا از دوستان دیگه هم همینطور بودن . تک کانکشن عالی پینگ عالی ولی بعضی سایت ها یعنی تقریبا همه جز گوگل با تاخیر شروع به لو کردن صفحه میکنه . مثلا اینستگرام که میخواست لود کنه چند ثانیه طول میکشید بعد همرو با هم لود میکرد . یه بنده خدایی گفت ایرانسل رو بعضی گیت ها مشکل داره و کاریشم نمیشه کرد . دی ان اس هم ست کردن بی فایده بود . تنها راه که روو اعصاب نباشه اینکه شما هیلتر شکن استفاده کنی .نقل قول:
---------------------------
سلام یه سوال فنی . من بازی انلاین میکنم پینگ و قعطی واسم خیلی مهمه میخواستم ببینم اگه اینترنت ثابت نسل 4 بگیرم خوب هست یا نه .چون شنیدم مودم z6000 و td 350 قعطی زیاد داره . خودم چند باری با 4g گوشی وصل شدم پینگش خوب بود ولی باید گوشی ببرم کنار پنجره تا نهایتا دو خط انتن 4g بده بخاطر همین قعطی داشت. اگه مودم 4g بگیرم فرقی با آنتن دهی گوشی داره یا نه؟
دوست عزیز رو Ps4 و با TD-LTEنقل قول:
پینگ خوبه به طور مثال تو رینبو که کلا پینگ جالب به ایرانیا نمیده پینگ 150 داد (رو سرورای EA هم عالیه تو بتلفیلد 1 خیلی خوبه)
من نزدیک 20 روزه دارم تا حالا نشده بخاطر قطعی نت از بازی لفت بخورم
منتها مشکل نت تایپ 3 هست که فعلا بهیچ وجه (حتی با پورت فوروارد و Dmz هم درست نشد )نمیشه برطرفش کرد
مودم هم GP2101
اگه ۴جی معمولی بد انتن میده، TD ازونم ضعیفتره، اگر سیگنال قویتر از ۴جی گوشیت میخوای برو سراغ مودم D100 FDDنقل قول:
اینترنت ایرانسل NAT شده هست و شما هر کاری کنی پورت فوروارد نمیتونی استفاده کنینقل قول:
رنج آیپی های ایرانسل میده 100.64.0.0/10 هست که آیپی Private حساب میشه
الان کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو با گوشیم گرفتم دیدم TD-LTE برا منطقمون فعال شده
فقط یه موردی هست ، الان سیمکارتم 3G هست آنتنش نهایتا 2خط پرمیشه همه جا (خونه و بیرون تو خیابونهای محله مون)
احتمالش هست این قضیه فعال شدن TD-LTE واقعی نباشه؟
یکی از دوستان نوشته اگه 4G معمولی بدآنتن میده ، TD-LTE ازونم ضعیفتره
با توجه به اینکه حتی 3G درست آنتن نمیده اینجا احتمالش هست TD کلا آنتن نده؟
من یک مشکل عجیب دارم آنتن دهی مودمم عا لی است (dt-350 )sinr=20 rsrp=-74
tx power=-7 rsrq=-6 دانلود منیجر اورجینال هم دارم ولی سرعت دانلودم بین 50 کیلو بایت در ثانیه تا 500 کیلوبایت است در حالی که با اینترنت adsl شاتل سرعت دانلود 1.7 مگا بایت دارم هر چه هم با ایرانسل تماس گرفتم مشکلم حل نشد وجواب منطقی ندادند در ضمن در دید مستقیم آنتن ایرانسل هم هستم با 400 متر فاصله و فضای باز . ایرانسل میگه ما محدودیت سرعت نداریم !!! کسی چیزی به ذهنش میرسه غیر از بی کیفیت بودن این سیستم ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
من باsinr=20 rsrp=-74 مشخصات حدود 5MB/s میگیرم
سیگنالتون تو محدوده قابل قبوله . مودمم فظای بازه ولی سیگنال همینه .
ساعات مختلف امتحان کردید ؟
شاید تو محل شما مصرف کننده td خیلی زیاده !
در همه ساعتها تست کردم . مصرف کننده هم زیاد نیست چون سیستم تازه آمده به شهر تنکابن مازندران
ممنون از پاسختون.نقل قول:
آره دقیقا همینطوره که میفرمایین. با هیلتر شکن درست میشه
بهترين تركيب ممكن براي بازي آنلاين (PC) با اينترنت ٤g در حال حاضر مودم D100 با سيمكارت 4G ايرانسل هست. من خودم td-lte دارم اما با وجود پينگ ١٠٠ با سرورهاي اروپا باز كمي پكت لاست و نوسان سرعت دارم؛ البته آنتن دهي در منطقه ما متوسط هست. براي دانلود ولي حرف نداره منتها فعلاً سرويس نامحدود نداره و ارزش ٤ جي معمولي نسبت به اين بيشتره.
سلام من تو منطقه سبز کمرنگ هستم و مجبور شدم مودم فضای باز بگیرم
برای ps4 گرفتم
میخواستم بدونم
1. اگه برای منطقه ما تجهیزات ۴g و tdlte و نصب کنن و قدرت سیگنال من بالا بره میتونم سرعت بالاتری و بگیرم
2. الان تونستم تا 3 مگ سرعت دانلود با idm بگیرم ولی تو تست اسپید و سایتهای مشابح 15 مگ بر ثانیه
ممنون از پاسخگوییتون.
- - - Updated - - -
سلام من تو منطقه سبز کمرنگ هستم و مجبور شدم مودم فضای باز بگیرم
برای ps4 گرفتم
میخواستم بدونم
1. اگه برای منطقه ما تجهیزات ۴g و tdlte و نصب کنن و قدرت سیگنال من بالا بره میتونم سرعت بالاتری و بگیرم
2. الان تونستم تا 3 مگ سرعت دانلود با idm بگیرم ولی تو تست اسپید و سایتهای مشابح 15 مگ بر ثانیه
ممنون از پاسخگوییتون.
اره تا ۵، ۶ هم ممکنه بگیری الانم نرمالشهنقل قول:
یعنی راهی نداره که نت تایپ رو ۲ کنم؟نقل قول:
تو مشخصات مودم dt-350 نوشته حداکثر سرعت دریافت 120
ولی تو مشخصات مودم 2101 نوشته حداکثر 150.
ولی مثکه dt-350 بهتره، ارزش داره همین dt-350 رو بخرم؟
سلام وقت بخیر
دوستان با 4 جی ایرانسل در ساعات نامحدود مثلا یک ساعت تا چند گیگ میشه دانلود کرد؟
بهترین مودم 4 جی ایرانسل در حال حاضر چی هست ؟
سوال اخرم این تعرفه هایی که برای TD-LTE گذاشتن فقط میشه با سیمکارت مد نظر گرفت یا
میشه طرح های عادی رو هم گرفت برای اون مودم ها ؟
سلام. من مودم dt 350 رو بردم تو پشت بوم با RSRP -70 و link quality حدود 25 سرعت ش از 38 بیشتر نشد. سقف سرعت TD انگاری همین ه اگر کسی سرعت خیلی بالا میخواد باید بره سراغ FDD
نقل قول:
از بین مودمهای رومیزی 4G، فکر میکنم D-100 از بقیه بهتر باشه
در مورد تعرفه ها هم، مودمهای TD-LTE تعرفه های خودشونو دارن و مودمهای 4G تعرفه های خودشونو، ربطی به هم ندارن
یعنی speedtest سرعت 38 مگابیت رو نشون داد؟نقل قول:
اگه اینطوری بوده که فکر کنم سرعتش از FDD بیشتره که
پ.ن: میشه بگید کیفیت مودم dt-350 چطوره؟ هنگی داره؟ قطعی داره؟ چطوره؟ منطقه ای که دارید استفاده میکنید تو پوشش سبز کمرنگی یا پررنگ؟ چون قصد دارم بخرم!
مرسی
دوستان نامحدود ساعتی تا چند گیگ میشه دانلود کرد باهاش؟
- - - Updated - - -
دوستان نامحدود ساعتی تا چند گیگ میشه دانلود کرد باهاش؟
این 4.5G اینقدر ارزش داره که بخاطرش 350 پول مودم بدیم وآیا بنظرتون فراگیر میشه ؟ کسی تجربه ای از سرعت این سرویس داره که چقدر بهتر از 4G هست ؟
برای استفاده خانگی مودم 4G بگیرم یا TD-LTE ؟
ما که مقاله هم راجع به تفاوت 4G و LTE خوندیم ولی متوجه نشدم ، مثلا الان خود ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مودم 4G و هم مودم LTE گذاشته تفاوتهاشون چیه ؟
بستگی به ساعت استفاده ، نوع مودم ، فاصله تا دکل ، پوشش دکل در منطقه شما و گوشی/مودم مورد استفاده متغیر هست ولی حدودا تا ساعتی 20 گیگ هم در شرایط نرمال گرفتن دوستان .نقل قول:
نقل قول:
سلام
قبلا 4.5 سرعت تا ۸ مگ میداد ولی خیلی وقته الا ثابت شده ۲-۱ مگ حداکثر سرعتش شده با پینگ افتضاح.
ولی رایتل به 3G
۲مگ بر ثانیه قشنگ سرعت میده ادم به حال میاد.
شما وصیه میکنم بسته های TD رو ببینید چقدر تنوع کمتر و گرانتر از ۴جی است
سلام دوستان من میخوام مودم 4g بگیرم
به کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟
آیا عاقلانه هست از مودم های انحصاری ایرانسل استفاده کنم یا از مودم های آنلاک خریداری کنم چون به دلیل ثابت نبودن شرایط اپراتور ها دوست دارم دستم باز تر باشه وآیا سرعت سرویس های ایرانسل روی مودم های انحصاری بیشتر یا تفاوتی نمیکنه؟
تا به امروز من از ADSL استفاده میکردم و قصد دارم به 4g اسباب کشی کنم.
پیشاپیش از جوابتون ممنونم و اینم میدونم شاید سوالاتی که پرسیدم قبلا جواب داده باشید ولی نتونستم تو 150 صفحه پیداشون کنم.
- - - Updated - - -
مودم آنلاک برای TD نداریم , اگر هم از خارج کشور بگیرید ایرانسل بهتون سیم کارت نمیده چون هر سیم کارت رو با مودم میفروشهنقل قول:
خب تو خونمون سرعت fdd به 70 مگ هم رسیده اون هم با گوشی داخل اتاق نه مودم و انتن خارجینقل قول:
در مورد مودم راست ش ایراد خاص ی نداره نه هنگی نه قطعی فقط کاش انتن میخورد. پوشش سبز پر رنگ هستم
4g همراه چطور؟ ایا شما اطلاعی ازش دارید؟ یا تایپیک جدایی داره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوال راجب مودم 6000 ایرانسل داشتم
این مودم گاها خودبه خود قطع میشه و باید ریستارتش کنم تا بره اینترنت
برای رفع این مشکل راه حلی هست