والا ایرانسل که مارو بی بهره نذاشته.... بس که پیام بیخودی میده ولی از سر شماره ها نمیگیرمنقل قول:
Printable View
والا ایرانسل که مارو بی بهره نذاشته.... بس که پیام بیخودی میده ولی از سر شماره ها نمیگیرمنقل قول:
به نظرم میاد رایتل همه پیامک ها رو می گیرهنقل قول:
الان مشکل ایرانسل بیشتر به همراه اول مربوطه که مشتریان ترابرد شده از همراه اول رو آزار میده
تا جایی که من خبر دارم سیم که به رایتل ترابرد کرذم مشکلی نداره و پیامک بانکیشو میگیره...نقل قول:
خب این خیلی بده همراه اول ترابرد های ایرانسل رو اینجوری داغون میکنه
کلا یه خط گرفتیم این همه درد سر نوبره
ربطی ب همراه اول نداره
بی برنامگی ایرانسل
نصف روز ، همراه اول درخواست ترابرد منو تایید کرده بود و سیم سوخت و ایرانسل تایید نکرده بود
اخرشم فهمیدم سیستم ایرانسل در حال بروز رسانی بوده ( قطع بوده)!!!
رایتل هیچ مشکلی در زمینه دریافت و ارسال اس ام اس و مکالمه برای شماره های ترابرد شده از همراه اول و ایرانسل به آن ندارد.
این مشکلات عدم بوق انتظار و مشکلات اسم ام اس فقط مربوز به اپراتورهای ایرانسل و همراه اول هست.
مشکل عدم بوق انتظار یک مشکل ذاتی ایرانسل هست که قبلا هم برای سیمکارت های اصلی خودش هم وجود داشته و وجود دارد.
رایتل فقط یکم تنوع بسته هاشو زیاد کنه واقعا موفق تره اما فقط مشترکین متوسط و به سمت پر مصرف رو دارهکم مصرف و نامحدود و پر مصرف بزاره عالیه
درسته اما رایتل با یه سری جاها قرارداد نداره و نمیتونه مسیجهاشون رو بگیرهنقل قول:
مثلا اس ام اس شهرداری تهران برای خرید طرح به رایتل نمیرسه
و وشتیبانیشون گفت ما فعلا با شهرداری قرار داد نداریم
من خط دائمی رایتل رو دو سه ماه پیش ترابرد کردم به همراه اول و بعد ایرانسل و باز برگشتم به رایتل .
بعد درخواست بازگشت و گرفتن سیم کارت. سه ساعته فعال شد.
لعنت به همراه اول 5 روزه میخوام ترابرد کنم به رایتل ولی همراه اول نمیذاره و با اپراتورش تماس میگیرم میگه یک قطع ویژه ( که نمیدونم چی هست) روی خط شما هست و به زودی همکاران مشکل برطف میکنن و با شما تماس میگیرن ولی هنوز هیچی ( با هر شرایطی شده میخواد امار ترابرد پایین نگه داره و جلو ریزش مشترک بگیره)
195 شکایت کننقل قول:
شما اگر سیم کارت رایتل رو دریافت کردید و اجازه ترابرد رو نمیگیرید، از هر دو اپراتور شکایت کنید بصورت جداگانه و بنویسید که اپراتور مبدا اجازه خروج نمیده و توی شکایت بعدی بنویسید اپراتور مقصد اجازه ورود نمیده البته با مقداری آب و تاب و همینطور اسم اشخاص و کدشون که بهتون تماس میگیرن و یا تماس میگیرید رو قید کنید و حتما ذکر کنید که در چندین مرتبه تماس جوابهای سربالا و غیر منطقی میدن... در ضمن اگر خواستید ترابرد کنید حتما اوایل هفته و در ساعات اداری باشه بهتره...نقل قول:
موفق باشید
بیخیال شدم 5 روز پیگیری کردم از همراه اول و رایتل نشد. دیگه حسش نیست همین همراه اول موندگار شدم
( ولی خدایی این کار همراه اول درست نیست که به زور و به بهانه های مزخرف بخواد مشترک نگه داره)
مزخرف تر از همراه اول ندیدم من
10 روز پیش از ایرانسل ترابرد کردم به مزخرف اول همون موقع ترابردم اوکی شد و سیمکارتم از ایرانسل سوخت و اصولا باید مزخرف اول سیمکارت میداد بهم
نداده که هیچ میگه شما ترابردت کنسل شده الان 10 روزه ایرانسل میگه شما مشترک ما نیستی و تخلیه شده اطلاعاتت اما همراه اول م میگه مشترک ما نیستی هنوز مشترک ایرانسلی،دفتر خدماتی هم که رفتم و شمارمو گفتم میگه همراه اولی ولی نمیشه بهتون سیمکارت بدیم چون ترابرد نشدی...خلاصه الان 10 روزه سیمکارتم کلا تو هیچ شبکه ای نیست و وقتی هم با شماره خودم تماس می گیرم میگه شماره اشتباهه....این همراه اولم نوبری واسه خودش،گیج ترین اپراتور جهان اسلامه...:n13:
چندین بار توی این فورام گفته شدهنقل قول:
به هیچ وجه به همراه اول ترابرد نکنید
کلا بخش پذیرش ترابردش داغونه به تمام معنا
الان شما نفر اول نیستی
100 درصد ترابرد به همراه اول مشکل داره :n35:
دوست عزیز تو ۲ صفحه پیش منم اینو اعلام کردمنقل قول:
همین مشکل شما رو از همراه اول ب ایرانسل داشتم
به نظر من شکایت کن و ناامید نشو. رایتل بسته های مکالمه خوبی داره. با وجود تلگرام هم مردم کمتر پیامک میزنن مگر در مواد ضروری. من میخوام یکی بسته دکا رو بگیرم که واقعا مخارج رو میاره پایین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل همراه اول مزخرف ترین همکاری رو در ترابرد داره، موقع خروج مشترکین، خطشون رو زودتر قطع میکنه و اینطوری برای اپراتور مقصد دردسر ایجاد میشه و مشتری نسبت به اون اپراتور بد بین میشه.نقل قول:
با اینکه اصلا همراه اول رو قبول ندارم اما صحبت شما تقریبا درست نیست... چون مشکل من از طرف ایرانسل بود ک دیر پذیرش کرد.. اصولا بین ارسال از مبدا و فعال سازی مقصد باید ۵ دقیقه باشه، قرار نیست مبدا از مقصد سوال کنه شما حال داری فعال کنی یا نه؟ اونم تو ساعت اداری...
در اثبات صحبتم، شما ۷۰٪ مواقع زنگ بزنی ۷۰۰, جواب اینکه سیستم در حال بروز رسانی( قطع هست) رو میگیری .....
من از ایرانسل به رایتل هم رفتم، که این حرف رو میزنم
سلام دوستان
من یکسال قبل سیمکارت دائمی را از همراه اول ترابرد کردم به رایتل.
حالا می خوام برگردم به همراه اول. به این دلیل که حالا پوشش 4G همراه اول در تهران و کرج، از رایتل بهتر شده.
چطور اقدام کنم که کمترین زمان قطع شدن خط رو داشته باشم؟
دفتر همراه اولنقل قول:
اما اشتباه
چون جدیدا رومینگ با بسته هم فعاله
من خودم تازه ا همراه ابتر کپچ کردم!!
میتونید توی سایت همراه اول قسمت ترابرد ( برگشت فوری به همراه اول) تکمیل کنید و یا به نمایندگی های همراه اول برید و برگشت فوری به همراه اول درخواست کنید. معمولا 1 روزه انجام میشه.نقل قول:
یک مشکل رایتل اینه که در حالت 3G و 4G به شدت باتری میخوره و گوشی داغ میکنه. همراه اول خیلی از این نظر بهتره.نقل قول:
دقیقانقل قول:
منم این مشکل رو تو تبریز با رایتلش دارم :|
من فکر می کردم این مشکل ذاتی 3G و 4G هست. اما یک سیمکارت همراه اول انداختم، صبح تا شب 4G فعال بود. گوشی یک ذره داغ نکرد. عمر باتری هم حدود سی چهل درصد بهتر شد.نقل قول:
فهمیدم که مشکل از رایتل هست.
دوستان هدیه ترابرد به ایرانول اعتباری چیه؟
با ترابرد به ایرانسل میتوانید پس از خرید اولین شارژ برای سیمکارت جدید خود، ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی رایگان با اعتبار ۷ روز دریافت کنید.نقل قول:
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به ۱۰,۰۰۰ تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهرهمند میشوید.
اگه به طور دستی رایتل رو روی شبکه همراه اول قفل کنیم آیا درست میشه ؟نقل قول:
من انجام دادم ولی باز گوشی داغ میکنه . در همراه اول و ایرانسل گوشیم در این حد داغ نمیکرد.نقل قول:
من موفق نشدم. ظاهرا جاهايي كه شبكه رايتل وجود داره، نميشه از شبكه همراه اول استفاده كرد.نقل قول:
ضمنا جايي خوندم كه اين مشكل (داغ كردن گوشي و مصرف زياد باتري) ميتونه به ساختار سيمكارت هم مربوط باشه.
به نظر من موندن در رايتل هيچ توجيهي نداره. منتظرم كه بسته اينترنتم تموم بشه و برگردم به همراه اول.
این هدیه اینترنت ایرانسل که برای ترابرد به خط دائمی میده سرعتش محدود هست؟
چون من هر جای شهر با این اینترنت هدیه تست سرعت میگیرم از 8 مگابیت بیشتر نمیشه سرعت:n13:
سلام. من حدود 12 روزه که درخواست ترابرد از رایتل به همراه اول دادم. همه چیز مرحله به مرحله جلو رفت، سیمکارت همراه اول هم گرفتم اما وقتی رسید به مرحله غیرفعال کردن سیمکارت توسط رایتل دیگه جلو نرفت. چندبار هم تماس گرفتم با رایتل میگن که سیستم ما مشکل داره بدون اینکه هیچ توضیحی بدن و اینکه بگن چه موقع مشکل برطرف میشه. خیلی مسخره هستش. از دوستان کسی تجربه شکایت کردن به 195 داره. تلفنی تماس بگیرم با کارشناس ها صحبت کنم یا پیام صوتی بذارم یا توی سایت شکایت پر کنم؟
جالبه یک سیمکارت ایرانسل دائمی داشتم به رایتل ترابرد کردم، 2 روزه کارهاش انجام شد. یعنی رایتل وارد شدن به شبکه خودشو قبول می کنه ولی نمیذاره خارج بشی. یک ترابرد کردن توی این مملکت یک ماه درگیرت می کنه. خدایی اینجا نباید روی هیچی حساب کنی همه چی به هم ریخته و بی حساب و کتابه.
من یک خط رایتل از سایتش خریدم و حدود 10 روز پیش درخواست ترابرد از رایتل به همراه اول دادم که به بهانه 90 روز رد شد در صورتی که من 92 روز از فعال سازی خطم گذشته بود . دوباره توی سایت همراه اول اینترنتی درخواست ترابرد ثبت کردم ولی وقت نکردم برم پیشخوان و خودم لغوش کردم. امروز رفتم دفتر پیشخوان و حضوری درخواست ترابرد رو ثبت کرد ولی باز رد شد به بهانه جالبی!
(مشترک گرامی درخواست ترابرد شما به دلیل وجود تعهدات قراردادی با اپراتور فرستنده انجام نشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به اپراتور فرستنده مراجعه نمایید.)
من تا جایی که یادمه تعهدی به رایتل ندادم! اینترنتی خط رو خریدم از سایتش و پولشو با مالیات دادم و خلاص!
به اپراتور رایتل زنگ زدم شکایتم رو ثبت کرد و خودم هم داخل سایت 195 شکایت رو ثبت کردم. با بهانه ای مسخره نمیزاره مشترکین ترابرد کنند
حدود چند ماه پیش یک خط دائمی رایتل رو به همراه اول و بعد ایرانسل بدون مشکل ترابرد کردم ولی مثل اینکه رایتل به کرم ریختن روی اورده...
من که بیخیال شدم. خود رایتل که هیچ کاری نکرد. به 195 هم شکایت کردم از رایتل زنگ زدن باز همون حرفای تکراری قبل زدن. تجدیدنظر زدم. رایتل ایندفعه نه زنگ زد و نه جوابی گذاشت. خود سامانه 195 جواب گذاشته که متاسفانه رایتل هیچ جوابی نداده شما برای تجدید نظر دوم درخواست بدین. منم دیدم اینجوری خیلی مسخره است منو بازیچه کردن. چون شماره خط خیلی واسم مهم نبود رفتم 5 تومن دادم یک سیمکارت همراه اول گرفتم. ترابردشون مال خودشون، نخواستیم. رایتل یه شرکت ورشکسته است، هزارتا مشکل داره. الان چند روزه اینترنتش یک سره قطع میشه. توی شهر مشهد هنوز بعضی جاها کلا آنتن نداره میره روی رومینگ ملی. اگه قرار بود شکایت ها بجایی برسه که وضعشون اینجوری نبود!
دوستان آیا با این مشکا مواجه شدید؟
موقع ثبت درخواست ترابرد به رایتل (همراه اولی هستم) در سایت رایتل در مرحله آخر ثبت توی سایت این پیغام ظاهر میشه و رایتل هم نمی دونه چرا؟
مشترک گرامی:
درخواست شما با خطا مواجه گردید.
:n03:
شکایت کن ۱۹۵نقل قول:
اما از کامل بودن مدارکت تو شبکه همراه اول مطمین شو ... ۳ ماه هم باید از فعال بودن خط بگذره
سلام
من همراه اول دایمی دارم . اگه بخوام به ایرانسل ترابرد کنم ، سیم کارتم ایرانسل اعتباری میشه یا دایمی ؟
سلامنقل قول:
دائمی
ولی قبل ش خوب تحقیق کن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت4g گرفت،این کارش قانونی بوده؟
سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و قابل استفاده هست؟
سلام من چند دفعه ترابرد کردم به همراه اول و ایرانسل و رایتل کاملا رایگان بوده!نقل قول:
از زمان ثبت نام تا تکمیل ترابرد طبق قانون خودشون برای اعتباری 3 روز و برای دائمی 5 روز زمان میبره. ولی تجربه من بعد حداکثر 48 ساعت ترابرد کامل انجام میشه!