برزیلیها باید ارزو شون باشه که تیم ملی شان در مقابل من بازی می کنند
خودم ششتا می زنم
Printable View
برزیلیها باید ارزو شون باشه که تیم ملی شان در مقابل من بازی می کنند
خودم ششتا می زنم
شوشتر جان اینو علی دایی گفته ؟؟؟؟
نه عمو گفته
خب دايی گفته، آقای فرند اگر کسی ديگه گفته بود نمی نوشت دايی مينوشت عمه و عمو و...
دوست من فراری هیچ وقت علی دایی نمیاد همچین صحبتی بکنه
من احتمال میدم خود شوشتر جان این جمله رو میگن
[من از طرف پر افتخار ترين تيم آسيا گفتم در ضمن طرفداران تيم پيروزی همه بچه های پايين شهر ،لمپن
و لو کلاس هستن
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
اولا که باید خدمت شما عرض کنم که تیم محبوب شما برای شما محبوب هست و قابل احترام برای دیگران
دوما منظور شما از این ÷ایین شهر چیه
سوما اگر بخواهم نام ببرم که اکثر قهرمانان ملی ما از جنوب شهرهستند ادعای شما ÷س برای چی هست
1 - مهدوی کیا 2 - ÷اشازاده که نسبت فامیلی هم با بنده داره 3- کریمی و ..... در فوتبال
علیرضا دبیر و هزاران قهرمان دیگه که همشون باعث افتخار ایران هستند
در اخر هم خدمت شما دوست عزیز هم باید بگم
تن ادمی شریف است به جان ادمیت نه همین لباس زیبا نشان ادمیت
دوست من مهدی جان
جان من دوباره شما شروع نکن
سلام دوستان من
یووه با پیروزی که در مقابل پارما بدست آورد یک قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شد
در این بازی یووه با حساب دو بر یک تیم پارما رو شکست داد
بلکبورن 2-1 منچستر
گل منچستر رو رود فان نیستلروی به ثمر رساند
دیروز هامبورگ در غیاب مهدوی کیا با حساب دو بر صفر بایرن که از علی کریمی در نیمه ی اول سود میبرد رو شکست داد
در دیگر بازی نیز وحید هاشمیان در میدان حضور نداشت در این بازی هانوفر بازی را واگذار کرد
سلام دوستان من دوباره بعد از يه مدت اومدم
فوتسال پرسپوليس و استقلال به تساوي 7 بر 7 رسيد
Friend جان ما قبلا هم تا÷یک فوتبال داشتیم که به علت توهین بعضی از کاربران قفل شد من فقط می خوام بدونم منظور فراری از بچه های جنوب شهر چیه مگه افتخارات با ÷ول و ثروت بدست می یاد والا من خودم با اکثر ورزشکارا فوتبال و کشتی که برای ایران کسب مقام کردند ارتباط نزدیک دارم و تا اونجایی هم که من میدونم اکثرا جنوب شهر هستند اگه اون چند تا هم نبودند که واویلا باید دست به دامن بچه مایه دارا میشدیم تا با ثروتشون افتخار کسب کنند همون تیم استقلالی هم که فراری داره ازشون حمایت میکنه امار بگیرید متوجه میشید که بیشترشون از طبقه متوسط و ضعیف جامعه هستند از لحاظ کسب درامد
دوستان من وقتي اين تايپيك را راه انداختم گفتم
اين تايپيك مخصوص رساندن اخرين اخبار فوتبال است
نه طرفداري
پس همينجا بحث تموم ميشه
از فراري هم خواهش ميكنم كه پستش را ويرايش كنه ا بحث همينجا ختم بشه
راستي من ميخوام يه موضوعي را شفاف سازي كنم
علي كريمي بچه كرج است نه جنوب شهر
قابل توجه فراري
به به
آقا رونالدینهو دوست توپه خودم
امیدوارم این تاپیک دوباره با حضور شما توپ تر از قبل بشه
اینتر 1-0 فیورنتینا ------------- تک گل این بازی رو پاس فیگو و ضربه ی نهایی مارتینز به ثمر رسید
رئال مادرید 3-0 آلاوز
دوستان سلام
برای پیش بینی کردن این بازی دو چیز لازمه
1- داشتن موبایل
2- دارا بودن امکانات اس ام اس
برای اینکار
شما باید یک عدد دو رقمی بنویسید که رقم اول تعداد گلهای پرسپولیس و رقم دوم تعداد گلهای شهید قندی است شما این عدد دو رقمی را به شماره 20008 ارسال نمایید تا در مسابقه شرکت کنید
با تشکر
سلام دوستان من
شما برای انجام این کار فقط باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عقربههاي ساعت15:45 را نشان ميدهد. 500 هوادار مشتاق در سكوهاي گرم ورزشگاه كارگران منتظر ورود بازيكنان پرسپوليس هستند.
شكست مقابل شموشك همه مسائل را تحتالشعاع قرار داده است، حتي زمان آغاز تمرين را. برخلاف وعده مسؤولان تمرين 45 دقيقه زودتر شروع ميشود و هيچكس دليل قانعكنندهاي براي آن مطرح نميكند.
بازيكنان با چهرههاي غمگين وارد زمين چمن ميشوند ولي تعدادي از آنها سعي ميكنند خود را ناراحت نشان ندهند.
پروين در روز تولدش خشمگينتر از همه است و حتي در بدو ورود از تشويقهاي هواداران بيتفاوت ميگذرد.
تشويقها بيشتر ميشود و شعار «پروين بكن بائر» به گوش ميرسد تا بالاخره او راضي ميشود به كنار زمين آمده و دسته گلي را که توسط طرفداران تهيه شده به گردن بيندازد.
تمرين شروع ميشود اما آمادهترين فرد كماسي است، بازيكنان در دويدنها و تمرينات هوازي، استقامتي حتي در حد مربي بدنساز خود نيز نيستند.
حاجيزاده مصدوم است و به تنهايي به دور زمين ميدود، صدايي به گوش ميرسد: «جلالي بايد بيايد در كنار پروين آن وقت ببينيد پرسپوليس چه تيمي ميشود»، ديگري ميگويد: «فقط ناصرخان، به او مهلت دهيد تا پرسپوليس واقعي را ببينيد» و در جايي ديگر از مايليكهن حمايت ميشود.
صداها كم كم بلند ميشود اما با ميانجيگري سايرن قائله خاتمه مييابد.
ليدرها نيز براي اتحاد بيشتر به پشت ساختمان ميروند تا كسي متوجه درگيري لفظي آنها نشود، آنها ميآيند و پس از يك ساعت بازيكنان نيز تشويق ميشوند.
قباخلو، اولادي، رضايي و آشتياني در تمرين تيم اميد حضور دارند و حقيقي نيز به همراه تيمملي جوانان به عربستان رفته اند.
پاناماييها نيز با ايما و اشاره سعي ميكنند خواستههاي خود را به آرش فرزين بگويند كه مترجم تيم است!!
به هيچ خبرنگاري اجازه داده نميشود با علي پروين كه با لباس شخصي در گوشهاي از زمين نشسته است، صحبت كند.
بدنها كه گرم شد ابراهيمي همه كاره تمرين ميشود تا برنامههايي كه در نظر گرفته است در زمين پياده كند.
حركات تركيبي و تكراري- سانتر از جناحين و شوت به دروازه- با هدفي نامشخص آغاز ميشود، فريادهاي ابراهيمي نيز فقط براي لحظاتي تأثيرگذاراست و پس از آن اشتباهات تكرار ميشود.
آغاز فوتبال تحت فشار بدون دروازه كه پس از 15 دقيقه با دروازه برگزار ميشود، آخرين تمرين گروهي سرخپوشان است.
مصطفي مهدويكيا اولين كسي كه عملكردش با فرياد ابراهيمي زيرسؤال ميرود «در نصف زمين بازي ميكنيم، بايد بروي و بيايي نه که نگاه كني»
گل محمد پروين لبخند رضايت را بر لبان پدر مينشاند اما دوباره صداي مربي تيم توجهات را به خود جلب ميكند «مهرزاد (معدنچي) برو لب خط، بازي را باز كن-فضا بده- برو لب خط»
ليوراي پانامايي بيشتر نقش يك تماشاگر را دارد و در يكي از صحنهها توپ را با دست ميگيرد تا خودي نشان دهد.
هيچكس به او چيزي نميگويد، اگر هم بگويد فايده اي ندارد چون اصلاً متوجه نميشود.
آرش فرزين هم مثل هميشه در دفاع چپ بازي ميكند و در تمام صحنهها توپ طلب ميكند، حتي اگر تيم در حالت حمله باشد و او جلوي دروازه خودي.
ساعت 17:15 است و ابراهيمي در سوت خود ميدمد، تمرين تمام شد و علي انصاريان با چند تمرين كوتاه، بدنش را سرد ميكند و سريع به رختكن ميرود.
پروين از سمت ديگر در ميان هواداران افراطياش كه اجازه نزديك شدن خبرنگاران را به او نميدهند، ورزشگاه را بيصدا ترك ميكند.
تمرين سرد و كسلكننده پرسپوليس تمام ميشود و در كمتر از نيم ساعت همه بازيكنان ورزشگاه را ترك ميكنند.
اما در سكوت كارگران، هنوز صداي آن كودكي كه ميگفت: «پس ما كي قهرمان ميشويم، خسته شدم، تا كي ميخواهيد به راحتي مغلوب تيمهاي ضعيف شويد» به گوش ميرسد
بازيكنان تيم اميد به همراه مربيان اين تيم رأس ساعت 16 وارد كمپ شدند و بازيكنان بعد از گوش دادن به صحبتهاي مجيد جهانپور تمرين را آغاز كردند.
در ابتدا تمرين بازيكنان دويدن دور زمين و انجام حركات كششي و نرمشي را در دستور كار خود قرار دادند و بعد از آن به سه گروه زرد، آبي و نارنجي تقسيم شدند تا آخرين مرحله تمرين را برگزار كنند، در اين تمرين هر سه گروه چند بار به طور دورهاي با يكديگر فوتبال بازي كردند و درنهايت نيز تيم نارنجي با شكست دادن هر دو گروه به عنوان برنده اصلي انتخاب شد.
مربيان تيم سعي داشتند آخرين مرحله تمرين را بسيار جذاب و باروحيه براي بازيكنان برگزار شود. از جانب فدراسيون فوتبال نيز يك داور جوان به همراه دو كمك براي قضاوت ديدارهاي سه گروه فرستاده شده بود كه اين موضوع باعث ايجاد انگيزه بيشتر بين بازيكنان شده بود.
محمود ياوري مربي باسابقه كشورمان نيز كه سمت مديريت فني تيم اميد را برعهده دارد از ابتداي تمرين در كمپ حضور داشت و به دقت اين تمرين را زيرنظر گرفته بود.
در آخرين جلسه تمرين تيم اميد بازيكنان فولاد خوزستان و مجتبي جباري، هافبك مصدم استقلال تهران حضور نداشتند به غير از اين بازيكنان تمامي نفرات دعوت شده در اين تمرين شرکت کردند.
در پايان تمرين نيز محمود ياوري مديرفني تيم بعد از دقايقي صحبت با تمامي بازيكنان به آنها گفت كه دو هفته ديگر دوباره به كمپ تيم مراجعه كنند تا مرحله بعدي اردوي آمادهسازي را برگزار كنند، رأس ساعت 18 نيز تمرين به پايان رسيد.
در جلسه بعدازظهر امروز هيأت رئيسه ليگ برتر اين موضوع مورد بررسي قرار گرفت. با توجه به اينكه قرار است تيمملي كشورمان در تاريخهاي 16 و 20 مهرماه بازيهاي تداركاتي برگزار كند، لذا احتمال لغو ليگ برتر وجود داشت.
آلبرت يكي از مسؤولان ليگ برتر در اين خصوص به ايپنا گفت: فردا همه چيز در اين خصوص مشخص خواهد شد، اما آنچه بديهي است مسابقات ليگ تعطيل نخواهد شد.
وي اضافه كرد: اگر قرار باشد تيمملي روز چهارشنبه سيزدهم مهرماه بهتايلند سفر كند، احتمالاً مسابقات ليگ دوشنبه برگزار خواهد شد تا وقفهاي در اين رقابتها بهوجود نيايد.
آلبرت افزود: البته همه چيز در اين خصوص امروز و پس از هماهنگي با روابط بينالملل مشخص خواهد شد و در صدد هستيم تا با برنامهريزي مناسب، شرايطي فراهم كنيم تا تيمملي كشورمان و تيمهاي باشگاهي دچار ضرر و زيان نشوند
ديدار دو تيم استقلال اهواز و استقلال تهران طبق برنامه از پيش اعلام شده در ورزشگاه تختي آبادان برگزار خواهد شد.
آلبرت يكي از مسؤولان برگزاري مسابقات ليگ برتر ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: در جلسه بعدازظهر امروز هيأت رئيسه ليگ برتر مقرر شد ديدار استقلال اهواز و استقلال تهران در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر روز پنجشنبه در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شود.
وي افزود: همانطور كه پيشتر اعلام شده بود اين ديدار رأس ساعت مقرر انجام خواهد شد.
گفتني است، درخصوص برگزاري اين مسابقه، حرف و حديثهاي زيادي وجود داشت كه با اعلام رسمي هيأت رئيسه ليگ برتر مبني بر برگزاري بازي اين دو تيم در ورزشگاه تختي آبادان به شايعات قبلي پايان داده شد
دكتر محمود احمدينژاد رييسجمهوري طي حكمي «محمد عليآبادي» را به سمت «معاون رييسجمهور و رييس سازمان تربيت بدني كشور» منصوب كرد.
متن كامل حكم رييسجمهوري به اين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
جناب آقاي محمد عليآبادي
نظر به شايستگي علمي، تعهد انقلابي، اخلاقي و تجارب اجرايي، جنابعالي را به سمت «معاون رييسجمهور و رييس سازمان تربيت بدني كشور» برميگزينم.
نقش ورزش به عنوان عامل سلامت و نيز نشاط و شادابي زندگي بر هيچكس پوشيده نيست. از اين رو قانون اساسي جمهوري اسلامي همسو با آموزش و پرورش، تربيت بدني رايگان و همگاني را از تكاليف دولت برشمرده است، زمينه انجام اين امر مهم براي آحاد مردم از زنان و مردان، كودكان و جوانان تا بزرگسالان بايد فراهم گردد.
استعدادهاي برجسته جوان اين كشور در سالهاي بعد از انقلاب اسلامي نشان داده است همهي قلههاي جهاني مسخر اراده و تصميم آنان قرار ميگيرد و آن سازمان موظف است زمينههاي ارتقاي قهرماني را براي اين نيروهاي مستعد و ارزشمند فراهم سازد.
جوانمردي و فتوت از خصائص لاينفك ورزشكاران، در طول تاريخ اين مرز و بوم بوده است كه ميراث گرانقدر مولا اميرالمومنين علي عليهالسلام است.
اين خصيصه برجسته فرهنگي، همچنان بايد به وسيلهي جنابعالي حراست و ارتقا يابد و عزت و اقتدار و اخلاق ايراني _ اسلامي به وسيلهي ورزشكاران در عرصههاي ملي و بينالمللي بدرخشد.
انتظار دارم با بهرهگيري از همهي تجارب علمي در عرصهي تربيت بدني و استفاده از تجارب پيشكسوتان و جامعهي ورزشي، اهداف عدالتگستري، مهرورزي، خدمت به بندگان خدا و تعالي و پيشرفت مادي و معنوي كشور را به منصه ظهور برسانيد.
موفقيت شما را در انجام مسووليت سنگيني كه بر عهده داريد مسالت دارم
همانطور كه مي دانيد، چند ساليست در جهان فوتبال، مرسوم شده است كه بازيكنان بزرگ فوتبال دنيا، به جاي آن كه جهت انعكاس اخبارشان براي هواداران خود با نشريات و روزنامه نگاران صحبت كنند، اقدام به راه اندازي سايت هاي شخصي نموده اند.
چنين كاري را بازيكنان بزرگ دنيا همچون بكهام، رونالدينيو و.... چند سال قبل انجام دادند و دو سه سالي مي باشد كه بزرگان فوتبال كشورمان نيز اين روش را اتخاذ كرده اند.
بازيكنان بين المللي و نامداري همچون؛ علي دايي، علي كريمي، وحيد هاشميان، مهدي مهدوي كيا و... الان مدتهاست كه ارتباط خود را با هواداران از طريق سايت هاي شخصي شان به وجود مي آورند.
در همين ارتباط با خبر شديم كه علي پروين نيز در حال راه اندازي يك سايت اختصاصي است. مدير فني و مرد اول تيم پرسپوليس كه در اين اواخر متوجه برخوردهاي سليقه اي روزنامه ها با خود شده است، به همين دليل و با انگيزه ارتباط مستقيم با مردم و هواداران خود، سايت اختصاصي را تحت عنوان « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Parvin .ir» راه اندازي خواهد نمود كه به گفته خودش، سايت مذكور فعلاً به صورت آزمايشي فعاليت مي كند، اما به زودي اين سايت بيست و چهار ساعته فعاليت خود را آغاز خواهد كرد
تيم فوتبال هامبورگ در حساس ترين بازي هفته هفتم بوندس ليگا توانست بايرن مونيخ را شکست دهد.
توماس دال در اين بازي مهدوي کيا را به دليل مصدوميت در اختيار نداشت تا هافبک ايراني هامبورگ از روي سکوهاي ورزشگاه شاهد پيروزي هم تيمي هايش باشد.
درخصوص اين بازي و همچنين براي اطلاع از آخرين وضعيت مهدوي کيا یک مصاحبه باهاش شده ؛
· پيروزي مقابل بايرن بسيار مهم و البته لذت بخش بود، اين طور نيست؟
بله، بازيکنان ما در اين ديدار بسيار خوب و بدون اشتباه ظاهر شدند تا هامبورگ به يک پيروزي دلچسب دست پيدا کند.
· آيا در ورزشگاه حضور داشتي ؟
بله بازي را در استاديوم ديدم.
· فکر مي کردي هامبورگ سه امتياز اين بازي را بگيرد؟
با توجه به نتايجي که در هفته هاي گذشته گرفته بوديم در شرايط بسيار خوبي قرار داشتيم و بازيکنان مصمم بودند تا تحت هر شرايطي در اين بازي خانگي سه امتياز را بگيرند. هامبورگ توانايي بردن بايرن را داشت و در نهايت به اين مهم رسيد.
· هامبورگ قوي بود يا بايرن ضعيف شده بود؟
هم ما خوب بازي کرديم و هم بايرن مونيخ ضعيف ظاهر شد. آن ها حرفي براي گفتن نداشتند و حتي فرصت مهم و خطرناکي براي گل زني پيدا نکردند.
· از اين که در زمين نبودي چه احساسي داشتي؟
اين يک بدشانسي بزرگ بود که نتوانستم مقابل بايرن بازي کنم. من طي سال هاي اخير به دليل مصدوميت در ورزشگاه اختصاصي هامبورگ مقابل بايرن بازي نکرده ام.
· مصدوميت تو در شرايطي اتفاق افتاد که دوباره به روزهاي اوج برگشته بودي.
واقعا در يک شرايط ايده آل مصدوم شدم ولي اين جزو اتفاقات فوتبال است و بايد با آن کنار آمد.
· از چه ناحيه اي آسيب ديده اي؟
عضلات پشت ساق پايم دچار کشيدگي شده و احساس درد مي کنم.
· مصدوميتت کي برطرف مي شود؟
مسابقات بوندس ليگا دو هفته تعطيل است و فکر مي کنم پس از اتمام اين دو هفته آسيب ديدگي ام برطرف شود. پزشکان تيم در تلاش هستند تا هرچه سريع تر مرا به شرايط بازي برگردانند.
· اين مصدوميت کار تو را براي بازگشت به ترکيب اصلي هامبورگ سخت نمي کند؟
هامبورگ در هر پست يکي دو بازيکن خوب دارد و رقابت بين نفرات تيم بسيار سخت و فشرده است. من فقط تمرين مي کنم تا به آمادگي کامل برسم، اين که بازي کنم يا نه به نظر توماس دال بستگي دارد.
· نظرت درخصوص بازي کريمي مقابل هامبورگ چيست؟
به نظر من علي بازي هميشگي خود را ارائه نداد، البته زمين ورزشگاه آ.او.ال آره نا چندان مساعد نيست و اين کار را براي بازيکنان تکنيکي سخت مي کند.
· بعد از بازي با کريمي صحبتي داشتي؟
قبل از بازي همديگر را در ورزشگاه ديديم و بعد از بازي هم تلفني صحبت کرديم. کريمي از کيفيت زمين چمن ورزشگاه ناراضي بود، البته بايد بگويم که در اين بازي هيچ يک از بازيکنان بايرن در حدواندازه هاي خود ظاهر نشدند.
· هامبورگ با اين برد نشان داد که در هفته هاي گذشته شانسي نتيجه نگرفته است.
من قبلا هم گفته بودم که تيم ما در اين فصل حرف هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. ما در برابر بايرن بسيار آماده نشان داديم و نتايجي که گرفتيم نشان از قدرت هامبورگ دارد.
· فکر مي کني بايرن را کنار زده و به صدر جدول برسيد؟
هنوز هفت بازي را پشت سر گذاشته ايم و تا پايان، راه سختي را پيش رو داريم ولي مطمئن باشيد که هدف ما قهرماني است و در پايان فصل جزو تيم هاي بالانشين بوندس ليگا خواهيم بود.
· وردربرمن هم خوب نتيجه گرفته است.
بله، آن ها هم بايرن و هامبورگ را تعقيب مي کنند و من فکر مي کنم در نهايت يکي از اين سه تيم قهرمان بوندس ليگا شوند.
· ودرباره حضور در جام يوفا ؟
ما پنجشنبه هفته جاري در يک ديدار حساس مقابل کپنهاگن قرار خواهيم گرفت و کار سختي براي صعود داريم.
در بازي رفت آن ها خيلي خوش شانس بودند که چند موقعيت صددرصد گل را هامبورگ از دست داد. در شرايط طبيعي از لحاظ فني از آن ها بالاتر هستيم و اگر اتفاق خاص رخ ندهد به مرحله گروهي جام يوفا صعود خواهيم کرد.
· مثل اين که در بازي هاي دوستانه ايران مقابل کره جنوبي و تايلند نمي تواني تيم ملي را همراهي کني؟
خير، من با برانکو صحبت کردم و نمي توانم در اين دو ديدار براي تيم ملي بازي کنم.
چهارشنبه سيه فام تهران پيام هاى جديدى در خود داشت، آنجا كه شادى دسته جمعى بنفش پوشان العين، با اشك و آه سفيدها همراه بود. سفيدها، تيم زيباى مصطفى دنيزلى كه سمبل موفقيت يك مربى خارجى در آنچه كه «فوتبال» مى خوانندش، بود. مربى بزرگ و گرانقيمت اهل تركيه كه حالا آرام آرام از برج عاج پائين مى آيد.
چه، شكى نيست كه او در دوران مربيگرى خود در ايران، همواره با تحسين و تقدير مواجه بوده است. چه به واسطه تغييرات دامنه دار در تيمى كه از مجيد جلالى تحويل گرفته بود و چه به دليل كاراكتر جذابش و چه به خاطر نتايجى كه پاس را در سطح قهرمانى آسيا نشان مى داد... اما اين همه آنچه كه مى خواستيم نبود، پاس در 120 ثانيه غافلگيركننده، بليت صعود را از دست داد.
آنچه كه عامل اصلى پچ پچه هاى چهارشنبه بود. حالا وقت آن است كه دنيزلى بزرگ هم طعم انتقادات را حس كند. پاسى هاى سابق از خود مى پرسند: «او با دو تعويض بى جا باعث شكست شد.» انگار نه انگار كه پاس در دقايقى طولانى از نود دقيقه بازى فوق العاده و حتى بالاتر از استاندارد فوتبال ايران را به نمايش گذاشت.
نقطه، نقطه جالبى است. پاس با فوتبال زيبا حذف مى شود و تلخكامى برجاى مى گذارد و اين درست مقابل آن چيزى است كه در مرحله مقدماتى جام جهانى اتفاق افتاد. برانكو ايوانكوويچ، سرمربى ايران با استراتژى احتياط، در ? بازى اول امتيازات لازم را كسب و با سفيدها به جام جهانى صعود كرد، در حالى كه نمايش فنى تيم او به هيچ عنوان راضى كننده نبود و باعث انتقادات بى شمارى شد كه تا امروز ادامه دارد. خب، ما كدام را مى خواهيم؟ فوتبال زيبا كه ممكن است سهم ما در آن شكست باشد يا بازى نتيجه گرا كه به هر حال به پيروزى، هر چند غيرمقتدرانه، ختم مى شود؟
در پاسخ به اين سئوال لابد خواهيد گفت ايده آل فوتبال زيبايى است كه با برد به پايان برسد، آنچه كه البته مدنظر همه ما است اما حتى در تيم هاى بزرگ جهان نيز كمتر اتفاق مى افتد. اگر به شكست هاى رئال مادريد و البته به پيروزى هاى متوالى چلسى نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه از چه حرف مى زنيم.
برانكو ايوانكوويچ و مصطفى دنيزلى از دو سبك متفاوت فوتبال وارد ايران شده اند. دنيزلى مربى پر سر و صدايى بود كه ورود او به تهران تمام فوتبال ايران را تحت تاثير قرار داد. او مثل يك امپراتور وارد دژ نظامى پاس شد درحالى كه قبل از شروع كار درجه ژنرالى را دريافت كرده بود. در سوى ديگر برانكو ايوانكوويچ با وجود محبوبيت اوليه به دلايل مختلف روز به روز تحليل رفت. اگر در روزنامه هاى پنجشنبه گذشته ايران چرخى بزنيد حتى متوجه خواهيد شد او بابت حضور ملادن فرانچيچ در فولاد و زلاتكو ايوانكوويچ در برق شيراز مورد انتقاد است و ظاهراً بخش عمده اى از جريان فكرى فوتبال ايران به اين نتيجه رسيده كه اساساً كروات ها به درد فوتبال ايران نمى خورند.
در اين تفاوت فاحش بين اين دو مربى خارجى كه البته در درجه اول متاثر از كاريزماى قوى و ضعيف اين دو است آنچه قابل توجه است بسترى است كه آن دو در آن به كار مشغول هستند. تيم ملى، كانون هيجان ها، احساسات و خواسته مردم است كه شايد تفريح مهيج ديگرى ندارند درحالى كه پاس باشگاهى است كه با وجود فشار هرگز در اتمسفر خود فشارى مشابه يك روز تيم ملى را تجربه نكرده است. در عين حال دنيزلى، با قامت يك ناجى وارد مجموعه شهيد دستگردى شده است. كسى كه سال گذشته گرچه تيم را در بحران تحويل گرفت اما پاس سرشار از ستاره هايى بود كه براى بازگشت به جاده موفقيت فقط به يك شوك احتياج داشتند.
در اين شرايط هيچ كس از دنيزلى تا پايان فصل گذشته انتظار انجام كارهاى خارق العاده را نداشت، بنابراين او در زمان كافى تيم امسال را طبق فلسفه خود آماده كرد. در مقابل برانكو ايوانكوويچ در فضاى پر سوءتفاهم فوتبال ايران، حتى حق شكست در بازى هاى دوستانه را ندارد. در حالى كه استخوان بندى تيم او را لژيونرهايى تشكيل مى دهند كه در اين يك سال حتى ?? روز در اختيار تيم ملى نبوده اند تا براساس خواست سرمربى به تمرين بپردازند... در عين حال به دليل نور كافى و خيره كننده اى كه بر تيم ملى مى تابد، همه چيز به سرعت قابل مشاهده و پيگيرى است. اما در پاس چه؟ محيط خاص اين باشگاه اوج امنيت براى تصميم گيرى است.
امروز سه روز بعد از شكست پاس اعداد دو طرف معادله تا حدى به هم خورده اند. دنيزلى كه با تيم زيبايش مثال فوتبال نويسان ايرانى و نامزد جانشينى برانكو بود، به ادامه ليگ فكر مى كند و برانكو در راه فدراسيون است تا فهرست تيم ملى را براى دو مسابقه دوستانه مقابل كره و تايلند به فدراسيون بدهد. اين دو، فارغ از آخرين نتايج، مربيان كاربلد و قابلى هستند كه مثل تمام مربيان جهان، تصميماتى، به زعم ما، غيرقابل توجيه مى گيرند. آيا ماهيت بازى هميشگى على دايى با تعويض اميد خورج متفاوت است؟
راستى اگر برانكو با همين فوتبال زيبا، جام جهانى را از دست مى داد چه سرنوشتى متوجه او بود؟ آيا ستايش احتمالى چند روزنامه نگار ارزش ريسك را داشت؟ گرچه بايد برانكو بابت برخى موضع گيرى ها و كارهايى كه مى شود آنها را توسعه نيافته تفسير كرد، مورد سئوال قرار بگيرد، اما يادمان باشد او سومين مربى تاريخ فوتبال ما است كه با او به جام جهانى رفته ايم. آيا حوصله به ياد آوردن بازى هاى تيم حشمت مهاجرانى يا والدير ويه را را داريد؟ نه، به نظر مى رسد بعد از اين همه سال فقط صعود است كه به خاطرمان مانده همان طور كه نمايش پاس به آن بخشى از تاريخ پيوست كه به يادش نخواهيم آورد. بعد از چهارشنبه گذشته فقط تصاوير باخت در ذهن ما خواهد ماند!
به نظر مى رسد در قضاوت هاى عجولانه هر روزه اى كه مدام مربيان شاغل در فوتبال ايران را به بهشت و جهنم مى برد، بايد نكات تازه اى را نيز مدنظر قرار داد. نكاتى مثل «نسبى گرايى» كه شرط تماشاى فوتبال است.
سازمان ليگ برتر، اطلاعيه اي را در مورد تغيير زمان مسابقه دو تيم شموشك و پاس منتشر نمود .
بر طبق اين اطلاعيه، ديدار بين تيم هاي فوتبال شموشك نوشهر و پاس تهران از سري مسابقات هفته پنجم ليگ برتر به جاي روز يكشنبه دهم مهرماه، رأس ساعت 16 جمعه 8/7/84، يعني دو روز زودتر در ورزشگاه شهداي نوشهر برگزار خواهد شد
دبير سازمان ليگ برتر، علي كاظمي اعلام نمود؛ با توجه به فرا رسيدن سالروز عمليات غرور آفرين ثامن الائمه (ع)، هفته نيروي انتظامي و همينطور مصادف شدن با سالروز شهادت سرداران بزرگ دفاع مقدس، شهيدان: «فلاحي، كلاهدوز، نامجو، فكوري و جهان آرا»، هفته پنجم مسابقات ليگ برتر با ياد و نام اين رويدادها نامگذاري مي شود.
گفتني است هفته پنجم ليگ برتر طي روزهاي هفتم و هشتم مهر برگزار مي شود.
همچنين سازمان ليگ برتر اعلام نمود: نظر به اينكه از تاريخ 8/7/84 لغايت 16/7/84، هفته جهاني گراميداشت كودك مي باشد، لذا هفته ششم مسابقات ليگ حرفه اي تحت عنوان «هفته جهاني كودك» نامگذاري مي شود.
گفتني است هفته 6 ليگ برتر روز سه شنبه 10 مهرماه جاري برگزار مي شود
محمد همرنگ هافبک تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان که به تيم ملي اميد ايران دعوت شده است از حضور در اردوي آماده سازي اين تيم خودداري کرد.
وي دليل اين کار خود را اعتراض به نحوه انتخاب بازيکنان تيم ملي اميد عنوان کرده و معتقد است با توجه به اين که از شرايط خوبي در ذوب آهن برخوردار نبوده و چند هفته است که در اين تيم اصفهاني به طور ثابت بازي نکرده است، نبايد به تيم ملي اميد دعوت مي شده و دعوتش به تيم ملي را يک ظلم بزرگ در حق ساير بازيکنان شايسته در رده اميد دانست.
وي در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن تائيد مطلب فوق گفت: من شرايط خوبي ندارم که مربيان ذوب آهن از من در ترکيب اصلي استفاده نمي کنند پس چرا به تيم ملي دعوت شده ام .
اگر بازيکني هستم که افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي نصيبم شده است دليلي ندارد براي تيم باشگاهي خودم حتي يک نيمه هم بازي نکنم.
وي در پايان گفت: البته من به مربيان تيم ملي و ذوب آهن احترام مي گذارم اما در مقطع کنوني صلاح نيست که در تمرينات تيم ملي شرکت کنم.
مازيار زارع هافبک تيم فوتبال ملوان انزلي به علت مصدوميت يک ماه خانه نشين شد.
زارع در ديدار مقابل استقلال تهران در برخوردي با سياوش اکبرپور به شدت مصدوم شد اما عليرغم اين که براي ديدار مقابل پاس از شرايط مناسبي سود نمي برد کادر فني ملوان وي را در ترکيب اصلي قرار داد که در همان نيمه اول مسابقه با پاس دوباره مصدوم شد و نتوانست به بازي ادامه دهد.
به گفته پزشک تيم فوتبال ملوان زارع حداقل مدت يک ماه بايد پاي چپش را گچ بگيرد بنابراين اين بازيکن جوان فعلا خانه نشين است.
گفتني است اين اتفاق در شرايطي براي مازيار زارع اتفاق افتاد که ملوان به شدت از کمبود بازيکنان تاثيرگذار رنج مي برد
نتخاب سرمربي جديد تيم ملي اميد به يک بحث کهنه و خسته کننده تبديل شده و فدراسيون فوتبال تا به امروز با هيچ يک از مربيان مورد نظر خود به توافق نرسيده است.
محمود ياوري مدير فني تيم ملي اميد در اين مورد اظهار داشت:
انتخاب سرمربي تيم اميد براي فدراسيون فوتبال يک موضوع مهم به شمار مي رود و ما نمي توانيم بدون بررسي هاي لازم در مورد اين موضوع تصميم گيري کنيم.
براي انتخاب سرمربي بايد تمامي مسائل را زير نظر بگيريم تا يک مربي واجد شرايط به ايران بيايد.
وي در ادامه گفت: براي ما کارنامه مربي مورد نظر بسيار حائز اهميت است و قصد داريم مربي را انتخاب کنيم که داراي سوابق روشني باشد. در اين ارتباط مذاکراتي صورت گرفته و ظرف روزهاي آينده همه چيز قطعي خواهد شد.
مدير فني تيم اميد تاکيد کرد: مسئولان فدراسيون فوتبال با يک مربي خارجي مذاکرات خود را آغاز کرده اند و در صورت توافق طرفين اين مربي هدايت تيم ملي اميد را برعهده خواهد گرفت.
به طور حتم تا چهارشنبه هفته آينده (ده روز ديگر) سرمربي جديد تيم ملي اميد انتخاب خواهد شد.
وي افزود: با غربال نفرات حاضر در اردو تمرينات جدي تيم ملي اميد از چهارشنبه هفته آينده شروع مي شود و تا آن زمان سرمربي جديد براي هدايت تيم اميد به تهران خواهد آمد.
ياوري در پايان تصريح کرد: حمايت باشگاه ها باعث تقويت تيم ملي و پيشرفت بازيکنان خواهد شد.
آدميرا واکر در هفته دوازدهم ليگ دسته اول اتريش با نتيجه 3 بر 2 به ميهمانش اشتورم گراتس باخت تا اميدهايش براي فرار از قعر جدول به نااميدي تبديل شود.
فيليپوويچ ويسمبا در دقايق 28 و 34 ابتدا اشتورم را 2 بر صفر پيش انداختند اما در دقايق 44 و 45 تونهوفر و والنه با دو گلي که به ثمر رساندند، نتيجه را به تساوي 2 بر 2 کشاندند.
در دقيقه 72 ساراس گل پيروزي بخش ميهمان را وارد دروازه آدميرا کرد تا تيمش 17 امتيازي شده و آدميرا در امتياز 5 باقي بماند.
ياران پاشازاده هم اکنون از دوازده بازي صاحب يک پيروزي، دو تساوي و 9 شکست بوده، با 13 گل زده، 25 گل خورده و 5 امتياز در رده دهم جدول قرار دارند.
صدرنشين مسابقات نيز آستريا وين است که 22 امتياز اندوخته دارد
مجيد جلالي مربي اسبق تيم صبا باتري درخصوص مسائل و مشكلات فوتبال كشور نامهاي به دكتر احمدي نژاد رييس جمهور نوشت.
در اين نامه كه در اختيار خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) قرار گرفت، مجيد جلالي خطاب به دكتر احمدي نژاد آورده است: « چند روزي است كه با خود خلوت كردهام، آنقدر حرف براي گفتن دارم كه به مانند كوهي روي دلم سنگيني ميكند. حرفهايي كه مانند استخوان در گلوست. با چه كسي درد دل خود را در ميان بگذارم؟ تا كي ميتوانم اين دردها را در خود نگهدارم؟ بعد از ساعتها فكر، از رييس جمهور مردمي ايران كسي را بهتر نديدم، او كه دل سوخته است و عاشق وطن، و او كسي است كه بهتر از هر كسي ميتواند به حرفهاي يك دل پر درد گوش دهد.
نميدانم تا چه زماني مربيان ايراني بايد اين همه اهانت، توهين، نامهرباني و شرايط سنگين را تحمل كنند. مگر ما كه يك ملت بزرگ و استقلال خواه هستيم حق نداريم كه به نيروهاي خود اعتماد كنيم و چرا فضاي ورزشي كشور را به سمتي بردهاند كه همه بگويند: ما چيزي نستيم ما مربي نداريم،ما امكانات نداريم، ما بازيكن و داور نداريم. آيا اين يك سبك مديريتي جديد است؟ چه كساني از اين القائات سود ميبرند؟
كشور و مردمي كه با افتخار به شهيدان و ايثارگران و جانبازان خود مينگرد، چرا بايد افتخارات ورزشي خود را در گرو كساني ببيند كه فقط ما را به چشم مردمي نگاه ميكنند كه وابستهاند و پول دارند و چيزي هم بلد نيستند و استعداد زيادي هم ندارند، اين در حالي است كه ما هستيم كه براي آنها موفقيت دست و پا ميكنيم و آنها را به افتخار ميرسانيم و آنها هستند كه از تمامي ابزار، امكانات و استعدادهاي ما بهره ميبرند و بوسيلهي فضايي كه خود براي آنها ايجاد ميكنيم موفق ميشوند و در نهايت ضمن تحقير شدن، ما و جهانيان بايد شاهد بالا رفتن پرچم كشورمان به دست آنها باشند.
و البته اين موفقيت را مديون رفتار و نگرش سياستگذاراني هستند كه بر خلاف اظهارات خود، افكار وابسته و ايدههاي غيرحرفهيي دارند و تنها ديدگاه حرفهيي را در خارج كردن بي حساب پولهاي اين مردم ميدانند. چگونه است كه سالانه ثروت هنگفتي از سرمايه اين ملت به بهانه آوردن مربيان خارجي از اين كشور خارج ميشود در حالي كه حتي يك ريال هم هزينه صرف تربيت مربي در اين كشور نميشود.
ميگويند كه مربي نداريم. هر چند كه با اين حرف صد در صد مخالفم ولي اي كاش در طي اين سالها با آوردن مدرسان خوب خارجي، همچنين اعزام مربيان متعهد به صورت سالانه به دورههاي پيشرفته خارجي و يا حتي آوردن مربيان مجرب خارجي به پيشرفت علوم مربيگري در كشور كمك كرده و از اين طريق در تكميل تامين نيروي انساني مشخص براي مربيان كشور هم اقداماتي انجام ميداديم تا مجبور نباشيم بعد از گذشت اين همه سال و صرف هزينههاي بسيار سنگين باز هم به شخصيتهاي درجه چندم خارجي وابسته باشيم. حال، اين ضعف چه كسي است؟ مگر نه اين كه مربي در فوتبال هر كشور يك ركن اساسي است پس چرا بخش سياستگذاري فوتبال در كشور در اين سي سال رقمهاي نجومي را هزينه استخدام مربيان خارجي كردهاند ولي براي تربيت مربي در كشور هزينه و زحمتي متحمل نشدهاند و تازه اگر بنا بر استعدادهاي ذاتي اين ملت بزرگ كساني هم پيدا ميشوند كه در عمل ميگويند كه ما ميتوانيم، آنها را به شكلهاي مختلف بيكفايت جلوه داده و ر همان زمانها به سراغ خارجيهايي ميروند كه هيچ كس به خوب بودن و مفيد بودن آنها مطمئن نيست و فضاي پيشرفت فوتبال كشور را براي كساني مهيا ميكنند كه نه به استعدادهاي اين ملت معترفند و نه به آرمانهاي آنها وفادار.ولي معلوم نيست كه در اين راه منافع چه كساني تامين ميشود.»
در بخش ديگري از اين نامه که براي ايپنا فاکس شده ،آمده است: « معلوم نيست خارجيها چه كاري را ميتوانند انجام دهند كه نيروهاي داخلي نتوانستهاند، آيا ابزار، امكانات و بودجهاي را كه براي موفقيت خارجيها مهيا ميكنند تا به حال براي نيروهاي خودي مهيا كردهاند؟ آيا حيطه اختياراتي كه براي خارجيها قائل هستند براي مربيان ايراني هم قائلاند؟
وقتي مربي خارجي را ميآورند حتي بايد در برنامهريزي هفتگي براي ساعات تفريح او نيز زمين تنيس اجاره كنند و آب سرد و گرم خانه آنها تمام فكر مسوولين اجرايي ما را ميگيرد. در حالي كه مربي ايراني را بعد از يك باخت كنار خيابان به تنهايي رها ميكنند و ميروند.
آنقدر به مربيان خارجي اختيار ميدهند كه همه و از جمله بازيكنان فكر ميكنند كه او از كره مريخ آمده، در حالي كه مربي داخلي را حتي از اختيارات متعارف مربيگري خود هم ميخواهند محروم كنند.
رقمهاي نجومي را به مربيان خارجي ميدهند و با كلي اختيارات نامحدود و خدمات رفاهي، خانه و ماشين مجلل، مترجم گماشته، راننده، پزشك خصوصي و … در صورتي كه وقتي به ثمرهي كار نگاه ميكني، هيچ چيز بالاتري را نميبيني، آنها چه چيزي به بازيكنان ياد ميدهند؟ كدام بازيكن را براي ما ساختهاند، چه روش و ايده نويني را به فوتبال ما تزريق كردهاند و چه چيزي به ما اضافه كردهاند؟
در حالي كه تنها هزينههاي خدماتي كه براي آنها فراهم ميكنند برابر است با دستمزد پنج سال يك مربي داخلي كه البته اين غير از دستمزد اصلي آنهاست. ولي آيا به اندازه هزينهاي كه دارند براي فوتبال ما سود آور بودهاند؟
ولي با اين حال باز هم دست به سينه در خدمت آنها بوده وعاشق سينه چاك آنها هستيم.
فضا را طوري پيش بردهاند كه تمامي مردم، جامعه، بازيكنان و مربيان و رسانهها بايد بنشينند و دست بزنند تا خارجيها پرچم ما را بالا ببرند. در حالي كه خودشان ميدانند كه ما در كشور نيروهاي توانمندي داريم كه قادر به انجام هر كاري هستند.
چه رازي در اين ميان نهفته است كه نيروهاي داخلي را با هزاران مارك از صحنه به در ميكنند و خود را مسوولين حرفهاي ميدانند. در حالي كه هيچ تعريف مشخص و روشني هم از حرفهاي بودن ندارند. پولها مانند ريگ بيابان هزينه ميشود ولي ورزشگاههاي ما چراغ ندارند و تورهاي دروازه در مسابقات پاره است و حتي تعداد زمينهاي چمن مناسب در سطح كشور به اندازهي انگشتان يك دست هم نيست. ولي زياد هزينه كردن و پول زياد دادن به عوامل مختلف خارجي اعم از مربي يا بازيكن را حرفهايگري ميدانند. چرا هميشه در سخنرانيها ميگوييم كه اين كشور داراي استعدادهاي بزرگ است ولي در عمل به هيچ نيروي داخلي فرصت ابراز وجود نميدهند، در حالي كه تمام امكانات و بودجه خود را بسيج ميكنند تا بگويند خارجيها بهتر هستند و با تمام بودجه خود سعي ميكنند اين فكر وابسته را اثبات كنند؛ چرا؟
در ادامهي نامه جلالي آمده : « آقاي رييس جمهور دستور بفرماييد، ارقام و حسابرسيهاي آنان را بياورند، در اين صورت خواهيد ديد كه بر سر فوتبال اين مملكت و نيروهاي اين كشور چه آمده است. مسلما روشن ميشود كه سياستگذاران فوتبال ما كه همه را متقاعد كردهاند به اين كه مربيان و بازيكنان خارجي بايد بيايند، چه چيزي را به دست آوردهاند؟ در آن صورت پي خواهيد برد كه از طريق اين مسوولان غير متخصص، به فوتبال اين مملكت خدمت شده يا خيانت؟
ميتوان پي برد كه چه دستهايي است كه با تمام وجود خواهان اثبات بيلياقتي نيروهاي داخلي و مفيد بودن خارجيها هستند.
كشوري كه با افتخار، هشت سال جنگ را با اتكال به خدا و با تكيه به نيروهاي داخلي توانست لياقت خود را به همه جهانيان ثابت كند و الگوي شجاعت، شهامت و شهادت براي همه دنيا باشد حالا چگونه است كه بايد براي بيگانگان دست بزند. زماني ميتوانيم خود را با لياقت معرفي كنيم كه همه چيز به دست خودمان انجام شود و پرچم كشورمان به دست ايراني بالا برود و فقط در اين صورت است كه دل تمامي انسانهاي دل سوخته و عاشقان اين مرز و بوم و روح شهيدان شاد و راحت خواهد شد.
آقاي احمدينژاد مطمئن باشيد در كشور ما مربياني هستند كه بارها و بارها امتحان خود را پس داده و آنها توانايي خود را در ميدانهاي جهاني، آسيايي و باشگاهي به اثبات رساندهاند، ولي واقعيت اين است كه هر وقت مسووليت به آنها سپرده شده با حداقل امكانات، بودجه و اختيارات بوده، در حالي كه وقتي اين مسووليت به خارجيها واگذار شده همه دست به سينه در خدمت آنان بودهاند ولي با اين حال افتخاراتي كه مربيان خودمان به دست آوردهاند با خارجيها قابل مقايسه نيست.»
در اينجا تقاضا ميكنم به جدول عناوين فوتبال ايران با مربيان ايراني و خارجي توجه فرماييد:
( عکس اين جدول در پايان نامه آمده است)
در بخس پاياني اين نامه آمده است: «همانطور كه مرقوم است 27 عنوان در طول تاريخ فوتبال داشتهايم كه تنها هشت عنوان آن با مربيان خارجي و بيست عنوان به دست مربيان پرافتخار ايراني به دست آمده است.
آقاي احمدينژاد به اين قول باور داشته باشيد كه صرفا به خاطر بعضي سياستگذاريهاي غير تخصصي است كه مربيان ايراني مظلوم واقع شده و در جامعه خود غريب هستند.
حال به عنوان يك ايراني و نماينده كوچكي از جامعه مربيان ايراني به شما اطمينان ميدهم كه استعداد و توانمندي فرزندان اين مملكت بسيار فراتر از آن چيزي است كه تئوريسينهاي غير ورزشي ما سعي كردهاند آن را به جامعه القا كنند.
به شما قول ميدهم اگر فوتبال در دست فوتباليها و ايرانيها باشد، هم شاهد شكوفايي لياقتهاي نهفته نيروهاي ايراني خواهيد بود و هم پرچم سرافراز ايران به دست فرزندان اين ملت به اهتزاز درخواهد آمد.
در پايان از تمامي نيروهاي مستقل و از تمامي انسانهايي كه به استقلال اين كشور عشق ميورزند و به فداكاريهاي جوانان اين مرز و بوم اعتقاد و اعتماد دارند و از مربيان زحمتكش و دل سوختهاي كه در گوشه، گوشه اين كشور پهناور به بارور شدن استعدادهاي جوان اين كشور كمك ميكنند و از تمامي نويسندگان و رسانههاي متعهدي كه توانايي نيروهاي داخلي اين كشور را باور دارند خواستارم كه دراين امر مهم سهيم باشند.
آقاي رييس جمهور در پايان مصرانه از شما خواهش ميكنم كه اين مساله را با حساسيت خاصي دنبال كنيد. يادم ميآيد كه شما در تمامي سخنرانيهاي خود از جوانان اين كشور به عنوان نيروهاي كارآمد، با استعداد و مورد توجه نام بردهايد، و استحضار داريد موضوع فوتبال يك امر كاملا مورد توجه جوانان است كه مسايل و اخبار آن را با حساسيت ويژه دنبال ميكنند و آنها با فوتبال شاد يا غمگين ميشوند، ولي ما ميدانيم كه موضوع فوتبال به همين جا ختم نميشود بسياري از مسايل سياسي و اقتصادي وجود دارد كه در فوتبال جستجو ميشود و از همه مهمتر در حال حاضر از تمام دنيا فوتبال بهترين راه براي رخنه فرهنگي است بنابراين ناگزير هستيم نسبت به پيامدهاي فرهنگي و سياسي تفكرات استعماري در فوتبال حساس باشيم.
در انتها اضافه ميكنم كه حرفهاي بسياري در اين زمينه دارم كه نميتوانم در اينجا عنوان كنم و در صورت صلاحديد آنها را حضوري به عرض خواهم رساند
تيم فوتبال برق شيراز براي بازي آينده خود در هفته پنجم مقابل سپاهان با مشکل جدي در درون دروازه روبروست.
رضا حاج اسبويي سنگربان اصلي برق شيراز که در دقيقه آخر بازي با راه آهن به شدت از ناحيه گردن آسيب ديده کماکان به فيزيوتراپي مي پردازد اما به نظر مشکل اين دروازه بان تا حدودي جدي به نظر مي رسد و وي به طور حتم در هفته پنجم قادر به حفاظت از دروازه خودي نيست.
از سوي ديگر اشکان نامداري ديگر سنگربان برق نيز چندي قبل به دليل شکستگي از ناحيه انگشت دست فعلا دست خود را در گچ قرار داده است .
به همين دليل ممکن است سنگربان اميد برق شيراز در هفته پنجم درون دروازه تيم خود قرار گيرد هرچند که کادر پزشکي اين تيم تمام تلاش خود را براي رساندن حاج اسبويي به بازي سپاهان انجام مي دهد.
سايت فوتبال آسيا پيرامون هفته چهارم رقابت هاي ليگ 84 ايران نوشت: پاس در بازي مقابل ملوان نشان داد که حذف از ليگ قهرمانان، تاثيري در روحيه اين تيم نداشت.
در ادامه اين مطلب مي خوانيم:
پاسي ها با پيروزي 3 بر صفر مقابل ملوان، سومين برد متوالي خود در مسابقات اين فصل را کسب کردند.در اين ديدار سبزپوشان تهراني با گل هاي نکونام، رزاقي راد و ترائوره موفق شد ملوان را مغلوب کند.
حالا آن ها با 9 امتياز و به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به سپاهان، در جاي دوم جدول قرار دارند.
ذوب آهن که مقابل سپاهان به برتري 2 بر صفر دست يافت، هم اکنون با دوازده امتياز در صدر است.استقلال اهواز هم پس از کسب پيروزي 4 بر صفر مقابل صباباتري، به رده سوم جدول صعود کرد.
پس از کسب نتايج ضعيف در چند بازي اخير اين تيم در ليگ برتر مديريت باشگاه فجر درصدد است طي جلسه اي با اعضاي هيات مديره به بررسي و رفع معايب تيم خود بپردازند.
برهمين اساس طي روزهاي آينده در هفته جاري جلسه هيات مديره تيم فجر سپاسي تشکيل جلسه مي دهد تا در آن به راهکاري جديد درصدد رفع بحران اين تيم دست يابند.
مسئولان فجر سپاسي معتقدند تاکنون به تمام وعده هاي مالي خود در قبال بازيکنان عمل کرده اند اما بازيکنانشان نتوانستند به طور کامل خواسته هاي منطقي سرمربي شان را برآورده سازند.
مسئولان فجر اميدوارند در سه بازي آتي خانگي خود به ترتيب در برابر ذوب آهن، برق شيراز و صباباتري تا حدود زيادي به وضعيت خود سروسامان دهند
قرار گرفتن ميثم بائو در ترکيب تيم استقلال مقابل ابومسلم تا حدودي غير منتظره بود .
اين بازيکن گفت: خودم نيز فکرش را نمي کردم که جزو 18 بازيکن باشم در واقع زياد مطمئن نبودم و تا 2-3 ساعت قبل از بازي خبري از اين مساله نداشتم.
وي که با بازي مقابل ابومسلم ،حضورش در سايپا را به طور کامل منتفي کرد در مورد شايعه برخوردش با جباري و مطرح کردن عمدي بودن آن افزود: متاسفانه بعضي ها مي خواهند براي تيم حاشيه درست کنند، شما از خود جباري بپرسيد بعد از خطاي من او بيست دقيقه بازي کرد و خطاي دوم را سياوش اکبرپور روي او انجام داد.
هافبک استقلال تصريح کرد : با اين شرايط بايد بيشتر تمرين کنم تا به ترکيب اصلي تيم برگردم.
بائو در مورد بازي با استقلال اهواز گفت: بازي بسيار مشکلي خواهد بود ما بايد اين بازي را ببريم تا از کورس قهرماني عقب نمانيم چرا که در غير اين صورت فاصله امان با تيم هاي صدر جدول زياد خواهد شد.
البته استقلال اهواز تيم خوبي است که بازي مقابل آن ها در آبادان براي هر تيمي مشکل است، اما مجبوريم براي خروج از بحران در اين ديدارپيروز شويم.
با پيروزي مقابل ملوان نتيجه ديدار با العين را به فراموشي سپرديم و اين شروع مجدد و پرقدرتي براي قهرماني ليگ برتر بود.
کيانوش رحمتي بازيکن تيم فوتبال پاس تهران ضمن بيان مطلب فوق گفت: تمامي بازيکنان براي پيروزي مسابقات ليگح برتر هم قسم شده اند و روحيه پاس در حال حاضر براي ادامه پرقدرت مسابقات مثال زدني است و اين موضوع را مقابل ملوان ثابت کردند.
وي در ادامه افزود: ملوان تيم خوبي است اما برابر ما حرفي براي گفتن نداشت و بايد با نتيجه پرگل تري مقابل آن ها به پيروزي مي رسيديم.دنيزلي قبل از بازي با ما صحبت کرد و به ما گفت که بايد از همان دقيقه اول مسابقه حمله کنيم و به اتفاقات گذشته فکر نکنيم.
هافبک پاس خاطرنشان کرد: من مدت زيادي دور از ترکيب اصلي بودم و همين مسئله تا حدود زيادي روي کار من تاثير داشت اما با تمام اين اوصاف فکر مي کنم که بازي قابل قبولي ارائه دادم و در آينده نيز بهتر از اين ظاهر خواهم شد.
پاس تيم بزرگي است و بهتر از تمام تيم هاي ليگ برتر فوتبال بازي مي کند.
رحمتي در پايان گفت : در حال حاضر ما بيشترين شانس کسب مقام قهرماني ليگ برتر را داريم و اميدوارم که همين گونه ادامه بدهيم، اگر به بازي هاي تيم پاس به دقت نگاه کنيد متوجه مي شويد سطح پاس از آسيا نيز بالاتر است
تيم فوتبال پرسپوليس که پس از شکست مقابل شموشک تمريناتش را از امروز آغاز مي کند و براي بازي با شهيد قندي در هفته پنجم تنها يک مصدوم دارد.
دکتر فريد زرينه پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه مشکل مصدوميت داود سيدعباسي هم به طور کامل بر طرف شده و اين بازيکن تا امروز هيچ مشکلي براي بازي کردن ندارد. ضمن اين که تنها بازيکن مصدوم تيم علي انصاريان است که از ناحيه مچ پا احساس درد مي کند.
وي ادامه داد :البته انصاريان تمرينات اختصاصي اش را با تيم انجام خواهد داد و در صورت برطرف شدن آن و به صلاحديد کادر فني مي تواند براي تيم بازي کند.
گفتني است تمرينات پرسپوليس تا روز پنجشنبه در کارگران پيگيري مي شود.
در حالي که شنيده مي شود مسئولان تيم استقلال اهواز با انجام بازي برابر استقلال تهران در آبادان مخالف هستند، از روز گذشته بليت فروشي اين مسابقه در سطح اين شهر انجام شده است.
غلام ناصري دبير هيات فوتبال آبادان ضمن بيان مطلب فوق گفت: تعداد دوازده هزار بليت پنج هزار ريالي براي اين بازي در نظر گرفته شده ، که از روز گذشته توزيع آن در سطح شهر آغاز شده است.
وي همچنين تاکيد کرد: اگر تا روز بازي تمامي آن ها به فروش برسد ديگر در استاديوم تختي بليت فروشي نخواهيم داشت.
ضمن اين که جلسه هماهنگي دو تيم هم روز چهارشنبه برگزار مي شود .
طبق برنامه اعلام شده قبلي ، ديدار دو تيم استقلال اهواز و استقلال تهران ساعت 15/17 روز پنجشنبه در ورزشگاه تختي آبادان برگزار خواهد شد
تيم فوتبال پاس تهران بعد از پيروزي پرگل مقابل ملوان انزلي براي حضور پرقدرت در مسابقات آينده اش در ليگ برتر بدون وقفه و تعطيلي به تمرينات خود ادامه مي دهد.
بنا به نظر مصطفي دنيزلي سرمربي تيم پاس بازيکنان اين تيم بايد راس ساعت 30/16 بعد از ظهر در زمين چمن ورزشگاه دستگردي حاضر شوند و يک يک جلسه تمريني نرم و سبک را برگزار کنند.
تيم پاس روز گذشته موفق شد با نتيجه سه بر يک برابر تيم ملوان انزلي به پيروزي دست پيدا کند و با 9 امتياز از سه بازي و يک بازي کمتر نسبت به تيم صدرنشين در رتبه دوم جدول رده بندي قرار بگيرد.
گفتني است پاس در هفته پنجم رقابت هاي ليگ برتر بايد به مصاف شموشک نوشهر برود