همانطور که گفتم این برای 3372 هست اونم با فرم ویر و وب یو آی اول تاپیکنقل قول:
Printable View
همانطور که گفتم این برای 3372 هست اونم با فرم ویر و وب یو آی اول تاپیکنقل قول:
پس ما که E8372 دارم باید بریم سر به بیابون بزنیم ؟!:n03:نقل قول:
سلام دوستان من یک مودم 4g هواوی مول e5776 از کشور عراق با خودم اوردم البته لاک بود و انلاکش کردم فقط صحفه او شرکتی که این مودم سفارش داده تو پنل کاربریش هست میخواستم بدونم ایا این مودم میشه ابدیتش کرد این پنل عوض بشه و تو مصرف باطریش تاثیر بزاره و بهتر بشه ؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
به پول ایران چقد براتون در اومد؟ چند تومان؟ ایا اگر من بخام میتونید از عراق بیارید برام؟نقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
تقریبا ۱۰۰۰۰۰ تومن شد فک کنم خیلی از اینجا هم نتش هم مودمش ارزوتر بود والا راستیتش اوردن میتونم فقط تا نوروز دیگه نمیرم کردستان عراق اگه تا اون موقع مودم اوکی کردی که هیچ نشد حتمانقل قول:
اگر بتونی براش فرم ویر و وب یو آی رسمی دیگری پیدا کنی تغییر می کنهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
پس برنامه ای مثل LTEWtach برای E8372 نیست که بشه با اون باند رو عوض کرد ؟! :n03:نقل قول:
با برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink میتونید اینکار رو انجام بدید .نقل قول:
توضیحات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی. کار این دوستمون راه افتادنقل قول:
دوستان ممنون تونستم ابدیتش کنم و از دو یوزر یه ده یوزر تغیر پیدا کرد گزینه کد دستوری و یک سری تنظیمات دیگم بهش اضافه شده
دوستان ممنون تونستم ابدیتش کنم و از دو یوزر یه ده یوزر تغیر پیدا کرد گزینه کد دستوری و یک سری تنظیمات دیگم بهش اضافه شده باطریشم بهتر شده
سلام . دوستان من وقتی سیم ایرانسل میزارم داخل مودم بعد میرم تو قسمت pin management هیچ فیلدی نیست که بخوام کد آنلاک رو وارد کنم مودمم با usb به pc وصل نمیشه که بخوام با code writer بزنم کد رو چه کار باید بکنم؟ خواهشا راهنماییم کنید از اول هفته سیگنال 3g همراه اول رفته اینجا زنگ زدم میگن سیگنال تست بوده الان رو 2g کانکت میشه فقط اونم افتضاحه این صفحه رو 50 بار refresh کردم تا بالاخره باز شد.
Huawei B68L
سپاس و سپاس از شما دوست عزیز کمکی بزرگی کردید . :n01::n40:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من در قسمت Band باندی رو که الان بهش وصل هستم رو نشون میده !. (1800MHz / Band 1)
تست کردم و خیلی راحت باند رو عوض کرد و این تغییر رو میشه از تغییر RSRP و RSSI فهمید .
متوجه شدم در حالت پیش فرض به باند 2600 که برای من به باند ضعیف تر وصل میشه ! (اعداد RSRP و RSSI در باند 2600 بزرگتر از باند 1800 هستند)
از بین باند های ایرانسل که 1800 و 2600 هستند کدوم یک بهتر هستش و سرعت بیشتری داره ؟!
امکان داره با یه باند سرعت خیلی بیشتری رو به نسبت باند دیگه تجربه کنم ؟!
بله ممکنه هر باند سرعتش فرق کنه، باید خودتون امتحان کنیید هر دوشو تست بگیرید که تو محلتون کدوم بهتر جواب میده مثلا الان واسه من 1800 بهتره قبلا 2600 خوب بود .نقل قول:
نوشته شده توسط [emoji769
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان کسی میدونه چطور باید رو cell id مورد نظرمون قفل بشه؟
فکر نمی کنم این راه حلی داشته باشه حداقل برای ما یوزرها شاید دستگاه های پیشرفته تست شبکه چنین قابلیتی داشته باشهنقل قول:
قبلا روی گوشی های سیمبیان میشد با برنامه field test روی دکل مورد نظر قفل کرد و کلی اطلاعات دیگه هم میداد.. پس شدنش میشه اما باید برنامه نویسی بشه.. چون آندروید دیگه از شیمیدان ضعیف تر نیس که.نقل قول:
sent from Huawei mate 8
نقل قول:
به نظرتون با این نرم افزار Toolbox for Huaweiمیشه رو pc انجام داد؟
خیر باید از طریق گوشی باشه اگر بشهنقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید مودم 3g ، 4g برای اسنفاده از ایترنت ایرانسل دارم
توضیحات : من قصد استفاده از مودم بر روی کامپیوتر دارم و چون 2 تا کامپیوتر در مکان های مختلف دارم میخوام مودم همراه باشه
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
1 : بسته اینترنتی که خرید میشه فقط روی مودم فعال است و برای استفاده گوشی ( 1 عدد ) باید مودم حتما وای فای باشه ؟ یا میشه همون بسته رو روی گوشی بدون مودم هم فعال و استفاده کرد ؟
2 : مودم ها بسته به گرون بودنشون تفاوتی در سرعت دریافتی دارند ؟ اگر دارند تا چه میزان تفاوت داره
3 : مودم یو اس بی برای من مناسب است ؟
سپاس
ویرایش شد ...
ی سوال مهم دارم. گرفتارم ناجور. با مودم و یا گوشی چطور میشه باند فرکانسی شبکه های مویایل رو رصد کرد. فارغ از نوع اپراتور. میخام بفهمم مثلا همراه اول تو ی شهر رو 800 یا 1800 یا 2100 هست یا نه؟ اون فرکانسو میخام پیدا کنم و ببینم. هک در مودم ها و هم در گوشی ممنون
کسی از دوستان و اساتید گرامی e3372s رو موقع آپگرید soft break کردن؟
چطوری میشه رفعش کرد؟
با استفاده از فریمور خودش گاهی ارور میده که نمیتونم دانلود کنم و گاهی هم میگه نمیتونم ببرمش توی مود دانلود.
کسی میتونه کمکی کنه؟
اشتباه ارسالی
سلامنقل قول:
1- ایرانسل فقط امکان share کردن بسته اینترنت رو بین 10 تا سیم کارت اعتباری داره. که البته دو تا بسته خاص رو فقط میتونی share کنی توی سایت ایرانسل قسمت حساب چند کاربره رو بخون
2- نه توی مشخصات مودم به نوع LTE و فرکانس قابل پشتیبانی شون دقت کن فقط. که اونم تا جایی که من دیدم از ارزونترینشون تا گرون ترین شون یکیه اما بازم از اساتید بپرس یا صبر کن ج بدن
3- بسته به نیاز وکاربری شما داره ، برای من مناسب نبود. چرا که همه جا مودم وایرلس ندارم که بتونم با وایفای shre کنمش
دوست عزیز این نرم افزار برای مودم E3372 هم جواب میده ؟نقل قول:
من این مودم رو آنلاک کردم و Firmware و webui جدید ریختم و از طریق webui فرکانسها رو عوض کردم (از اون برنامه استفاده نکردم) .نقل قول:
حالا شما این برنامه رو امتحان کنید اگر مودمی دارید که لاک ایرانسل هست و هنوز آنلاک نشده و Firmware و webui جدید نریختید . اگر جواب داد نتیجه رو همینجا اعلام کنید تا مشخص بشه بدون اینکه نیازی به Firmware و webui جدید باشه میشه فرکانسها رو عوض کرد و سطح سیگنال رو مشاهده کرد .
سلام دوستان امروز من مودم دانگل E3372 لاک ایرانسل رو گرفتم برای آنلاک کردن باید به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم بعدا انلاک ورژن 2 یا ۳ کدوم رو بزنم دوستانی که دستی برآتش دارند راهنمایی کنند
ص اول تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
روی فرم ویر ایرانسل جواب نمیده اما با تغییر فرم ویر و وب یو ای جواب میده. ص اول تاپیک مراجعه کنیدنقل قول:
سلام .فایل آنلاک مودم ایرانسل MF-910 کسی سراغ داره ؟ممنون میشم لینک بدین دانلود کنم .
با سلام
ترکیب دانگ ها + مودم های روتر بهتره
یا خرید مودم هایی که خودشون وایرلس هم دارن ؟
مودم بهتره و اگر مودم میخاید بخرید این مدل هارو بر حسب نیازتون بخریدنقل قول:
huawei e 8372 ,e 5777 ,e5786
و این مدل tplink m7350 که از LTE-A پشتیبانی میکنه
و اگر نیاز دارید باطری مودم خیلی قوی باشه این مدل xiaomi zmi mf855 lte را بخرید
این پشتیبانی از LTE-A چه فایده ای داره؟نقل قول:
توی ایران فقط مدل e8372 رو پیدا کردم دو تایه دیگه جایی ندیدم بفروشننقل قول:
ولی یکم با این مورد تا حالا اشنایی ندارم میزان انت دهی این مودم چجوریه و قدرت وایرلسش چون تا حالا USB با وایرلس حقیقتا ندیده بودم اونم با این رنج قیمت
در مورد مودم Xiaomi یکم قیمتش بالاتر بود ولی خوب قابل حمله این چجوریه نسبت به هواوی اگر قابل حمل بودن رو کنار بزاریم در مورد قدرت سیگنال که میگیره و قدرت وایرلس یکم توضیح بدید ممنون میشم
با تشکر
دوستان این مودم های هواوی با شارژر چند امپر باید شارژ بشن؟ من شارژشو گم کردم
ببینید قدرت دریافت سیگنال تو همه سخت افزار های فورجی یکسانه فقط چون همشون تحت استاندارد ساخته میشه اون دستگاه حالا خاه موبایل باشه خاه مودم ! اون مدل های که گلتم راستین بازار داره فقط مدل5786 تو ایران نیست در مورد انتن دهی هم در بستگی به خیلی چیزا داره مثلا توخونه با دیوار بتونی طبیعتا قدرت دریافتضعیف تر میشه چون امواج از دیوار باید رد بشن تا به سخت افزار برسن بحث امواج بسیم یک بحث خیلی تخصصیه من شخصا 3372 و ۸۳۷۲ تست کردم اما ۳۳۷۲ ضعف شبکه داره دلیلشم نمیدونم اما ۸۳۷۲ در تمام شرایط تست شد و نتیجه خوبی داشت اگر به مودم usb نیاز دارین ۸۳۷۲ و اگر به مودم باطری خور نیازدارین ۵۷۷۷ پیشنهاد میکنمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان .من یک مودم e3372h دارم که آرم mifon روش هست .مشکلی که داره اینه که سیم کارت رایتل رو نمیشناسه بعضی وقتها هم که میشناسه زود قطع میشه و دوباره میزنه no sim در حالی که سیم کارت ایرانسل رو سریع میشناسه .نمیدونم مشکلش چیه روانیم کرده دیگه .به نظر شما با ابدیت بهتر میشه اگه میشه بهترین نرم افزار e3372h کدام است .باتشکر
لینک آپدیتش ص اول هست پایان نحوه آپدیت 3373 لینک یکی از دوستان رو گذاشتمنقل قول:
با سلام و تشکر .مودم من 3372h هست این نرم افزار برای مدل s هست وبه نظر شما این مشکل با ابدیت حل میشه این مودمو من به روتر tp link 3220 وصل میکنم و این مشکل نشناختن سم کارت رایتل رودارم 2 تا سیم کارت رایتل رو امتحان کردم ولی همونجوریه