کسایی که از شاتل سرویس ندارن چطور توی شاتل لند عضو شن؟ یک گزینه داره فقط که ایمیل وارد میکنی بعد میگه اطلاعات شما ثبت شد و دیگه هیچی .
Printable View
کسایی که از شاتل سرویس ندارن چطور توی شاتل لند عضو شن؟ یک گزینه داره فقط که ایمیل وارد میکنی بعد میگه اطلاعات شما ثبت شد و دیگه هیچی .
دوستان سلام
عضو شاتلند نیستم ولی دیشب یه سری به سایت زدم ولی واسم جالب بود چرا همه لینک های بازی ها پاک شده بود !
دلیل خاصی داره ؟؟؟
دلم میخواست یه چنتا فایل دانلود کنم ولی هرچی گشتم بازی ها همش لینک نداشتن !!
:n13:
دوستان یه آپلودسنتر بگید اول بریزیم اونجا بعد شاتل لند... آلپود به شاتل لند مصیبته ...
سلام . من نمیدونم چرا خود به خود ی سری از فایلایی که تو شاتل لند آپلود کردم پاک میشه، کسی میدونه چرا ؟ چند روز پیش 15 گیگ از 150 گیگ استفاده شده بود الان رفتم دیدم شده 7
سلام دوستان
یه سوال داشتم می خواستم بدونم شما هم وقتی از آپلود سنتر شاتل لند لینک از سرور خارجی مستقیم می کنید سرعتتون کمه یا فقط برا من اینجوریه چون احساس می کنم پهنای باند سرور های خارجی رو محدود کردن. اگر آپلود سنتر خوب هم معرفی کنید که دیگه خیلی ممنون می شم:n16:
بله از سرور خارجی کلا سرعت ریموت بسیار پایین هست.نقل قول:
البته چندبار صبح ساعت ۶و۷ امتحان کردم سرعت ریموت خوب بوده...
بهرحال، بهترین کار اینه لینک هایی که از سرور های خارج از ایران هستن رو روی سرور داخلی بیارید سپس روی شاتللند ریموت کنید.
آپلودسنترهای خوب با سرور ایران:
parsaspice.com
trainbit.com
upera.co
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
من فایل های بزرگتر از ۲ گیگ رو میخوام ریموت کنم انجام نمیده مثل اینکه؟
بله محدودیت 2گیگی دارهنقل قول:
عده ای از دوستان اکانت های اپلود سنتر هایی که فایل رو تکه تکه میکنه خریدن و یه عده هم با vps انجام میدن
من دیروز شاتل ثبت نام کردم هنوز وصل نشده. میخواستم بدونم الان وضعیت این شاتل لند چطوره؟ رایگانه یا پولی؟
بسته شاتل لند ماهیانه 10 هزار تومان.نقل قول:
شاتل لند در حالت عادی نیم بهاست
ولی وقتی یک فایل 100 مگی رو روی اون منتقل میکنم حجم فایل میشه 200 مگ پس عملا هیچی !
سلام
لینک های سایت mega.co.nz که کلود درایو هست رو میشه آپلود کرد ؟ کسی امتحان کرده ؟
سلام ، من ماه پیش سرویس ART داشتم و الان میخوام سرویس eco بریزم ، اما دیگه توی تعرفه های شاتل نیست
یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم سرویس eco بریزم؟
سرویس های جدید خیلی سرعتشون پایینه و ارزشی نداره شاتل لند بخرم و سرویس هایی که سرعت خوبی دارند هم گرونه
نه متاسفانه الان فقط سرویسها جدید میتونی بگیرینقل قول:
دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!
شما باید فایلت رو split کنی اول .نقل قول:
سایتی هست که رایگان بتونی فایلهای بیشتر از 2GB رو ریموت و اسپلیت کنی؟ سایت upera فقط 1GB ریموت آپلود داره!
دوستان سلام
من 4 ساله سرویس اکو 4 مگ شاتل رو دارم که رو 12 بستن و دانلودم 1.5 مگابایته حدودا. 3 ماهه دیگه تموم میشه و به ناچار باید از این سرویسای آشغال آقای جهرمی!!!! استفاده کنم. ترافیک مورد نیازم نهایتا ماهی 5 گیگه ولی سرعت برام مهمه. وضعیت سرویس جدیدا چجوریه نسبت به اکوهای قبلی شاتل؟اگه خیلی آشغاله کلا بیخیال ADSL میشم و همون 4G+ استفاده میکنم هرچند گرونتره ولی پایداری خوبی داره نسبتا
درودنقل قول:
اگه الان ترافیکتون تموم شه، برید داخل پنل یه سری پیشنهاد ویژه براتون میاره که بهترینش برای شما سرویس انلیمیتد هست که ماهانه ده تومنه با 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود با سرعت 16 مگ! یه سالشو میتونید با 82 تومن بخرید! من هفته قبل سرویس اکو رو به این تغییر دادم! دقیق نمیدونم هنوز این پیشنهاد هست یا نه! اگه ترافیک باقیماندتون کمه تمومش کنید تا وقتی وارد پنل میشید ببینید میاد یا نه!
این سرویس رو از تو لیست سرویسا برداشتن...قسمت تغییر سرویس هم برین دیگه این سرویس وجود نداره و فقط سرویسای Fair میاد... البته کسایی که این سرویس رو دارن بعد از پایان دوره میتونن دوباره مبلغ دوره رو پرداخت و سرویس رو تمدید کنن.نقل قول:
دوستانی که با موبایل به اپلود سنتر وارد می شن، می تونید لیست فایل های اپلودیتون رو ببینید؟ من با هر مرورگری امتحان کردم پایین صفحه رو که لیست فایلها وجود داره رونمیاره(یعنی صفحه پایین تر نمیاد)
روی موبایل مود مشکل داره مرورگر رو روی دسکتاپ مود بزارید درست میشهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام ببخشید این فیلم رو هرچی میخواهم بفرستم روی شاتل لند، اپلود نمیکنه . چرا؟ اما فایل های 200 مگی مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
این لینک به ای پی حساسه، برای همین نمیشه انتقالش داد به شاتلند!
ببخشید منظور از حساس بودن چیست و راه حل مشکل چیستنقل قول:
سلام
چرا فایلهایی که منتقل میکنیم روی شاتل لند، حجم شون زیاد میشه؟!
یعنی لینک دانلود از سایت آپلودبوی (همین سایتی که شما دادی) فقط به وسیله شخص یا همون کامپیوتری که لینک دانلود رو تولید کرده قابل دانلوده.نقل قول:
ساده بخوام بگم در اون لحظه ای که شما روی دکمه دانلود یا تولید لینک سایت آپلودبوی کلیک کردی آی پی کامپیوترت مثلا 151.152.153.154 بوده و تا زمانی که ای پیت عوض نشده میتونی این فایل رو دانلود کنی.اما وقتی همین لینک رو میدی به شاتل لند، چون آی پی سایت شاتل لند یه چیز دیگست نمیتونه این لینک رو انتقال بده.
شما باید اول به وسیله سایتهای لیچری که از ÷آپلودبوی پشتیبانی می کنن مثل filegir لینکت رو مستقیم کنی، بعدش اون لینک مستقیم سایت مثلا فایلگیر رو که به آی پی حساس نیست ریموت کنی روی شاتل لند.اینجوری میتونی فایلت رو از شاتل لند بگیری.
خلاصه چاره کارت یه اکانت از سایتهای لیچر هست که از آپلودبوی پشتیبانی کنند.
یه چند بایت به عنوان هدر یا سرآیند به فایل اضافه می کنه که در بعضی مواقع مخصوصا اگر فایل از نوع آرشیو (rar یا zip و ...) چند پارتی باشه مشکل ایجاد می کنه.نقل قول:
اگر فایلی که دانلود می کنید ویدئویی باشه مشکلی پیش نمیاد.
این سایتهای مستقیم کننده تورنت وقتی مثلا 10گیگ فضا به شما اختصاص میده ، این فضا بعد از پر شدن با حذف فایل ها بازم در اختیار شما قرار می گیره یا با محدودیت حجم و خرید مجدد ترافیک روبرو می شیم؟
دوستانی که مطلع هستن در مورد این سایتها و مدل کارشون یه توضیحی محبت کنید.
در آخر هم اگه ممکنه یه سایتی برای مستقیم کردن و تکه کردن فایل از تورنت و یوتوب و .. که امتحانش رو پس داده معرفی کنید که لینکش بشه رو شاتل لند استفاده کرد.
با تشکر
سایتهای مستقیم کننده تورنت بعد از پاک کردن فایل، حجم شما آزاد میشه.چون در این سایتها به شما فضا می فروشند نه ترافیک.اما سایتهای لیچری که لینک سایتهای دیگر مانند رپیدگیتور و ... را مستقیم می کنند و در کنارش احیانا تورنت هم مستقیم می کنند به شما ترافیک دانلود می فروشند که یکبار مصرف است و حجم مصرف شده دیگه به شما برگشت داده نمیشه.نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
میخواستم ببینم راهی هست بشه چند تا لینکو همزمان به شاتل لند انتقال داد یا فقط یکی میشه ؟
ممنون
سلام
الان که سرویس ها نامحدود شده با شاتل لند هنوز هم میشه از سایت های دیگر لیچ کرد دانلود کرد ؟؟؟ حجم همون 5 ترا هستش یا نه ؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
الان که سرویس ها نامحدود شده با شاتل لند هنوز هم میشه از سایت های دیگر لیچ کرد دانلود کرد ؟؟؟ حجم همون 5 ترا هستش یا نه ؟؟؟
بله میشهنقل قول:
حجم 10 ترا هست
باسلام چطوری میشه یک فایل بزرگتر از 2 گیگ تو عصر آپلود ریموت و اسپلیت کرد با تشکر
این محدودیت حجم فایل 2 گیگ فقط واسه کاربرای رایگان هست یا کسایی رو که اکانت خریدن هم شامل میشه؟
نقل قول:- از اسکریپت شاتللند استفاده کنید . در تلگرام سرم کنید لینک و توضیحات موجودهنقل قول:
- محدودیت برای همه 2 گیگ هست
سلام دوستان من تازه شاتل گرفتم جریان شاتل لند چیه یکم توضیح بدین قسمت دانلودش هر چی دانلود کنم رایگانه ؟
حتما باید اشتراک بخرم ؟
بجز یکی از سرویس ها( 10 هزارتومنی 4 گیگ+نامحدود داخلی) ، باقی سرویس های غیر حجمی برای دانلود نامحدود و رایگان از شاتلند باید اشتراک یک ماهه اونو جداگانه خریداری کنند.نقل قول:
با خرید اشتراک یک ماهه شاتلند شما در طول یک ماه هر چیزی از این سایت دانلود کنید رایگانه. خصوصا فایلهایی از سرورهای دیگه که میتونید به فضای اکانت خودتون روی سرور شاتلند انتقال داده و اونها رو رایگان دریافت کنید ( درواقع لیچر نامحدود میشه)
سلام ظاهرا فایل بالای 2 گیگ قبول نمیکن
چطور لینک رو تقسیم کنم؟
سلام ما که مخابرات هستیم هم میتونیم از شاتل لند دانلود و آپلود کنیم؟