میکروتیک که از معتبرترین برندها هست . WiFi نداره و باید با کابل LAN به روتر متصل بشه .نقل قول:
در مورد مجوز هم فکر نکنم درست باشه . این در واقع همون مودم معمولی 4G هست با این تفاوت که در پشت بام نصب میشه و آنتن قویتری داره (ولی باز مطمئن نیستم) .
Printable View
میکروتیک که از معتبرترین برندها هست . WiFi نداره و باید با کابل LAN به روتر متصل بشه .نقل قول:
در مورد مجوز هم فکر نکنم درست باشه . این در واقع همون مودم معمولی 4G هست با این تفاوت که در پشت بام نصب میشه و آنتن قویتری داره (ولی باز مطمئن نیستم) .
دوستان این درسته که مودم huawei b612 که دارای قابلیت تجمیع فرکانسی هستش فقط در باندهای 42 و 43 که مربوط به اینترنت 4g ثابت هستش تجمیع فرکانسی داره؟ و نمیتونه باندهای 3 و 7 یعنی 1800 و 2600 رو تجمیع کنه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم B612 قابلیت تجمیع باندهای 3 و 7 رو نداره . ولی مودم B528 میتونه ایندو باند رو تجمیع کنه و واقعاً سرعت بیشتر میشه . من هردو مدل دارم و ثابت شد بهم .نقل قول:
یکبار گفتیم B612 آشغالترین دستگاه دنیاست.
B528 معظم هست.
و نظر شخصی من MR600 بهترین کل دنیاست البته در این رده.
سال ۹۸ یک B612 از دیجی کالا خریدم 280 هزار تومان ولی دم در پشیمون شدم و عودت دادم چون اشغال به نظر می رسید و پولمو گرفتم الان هم خوشحالم که نخریدم.
ممنون از راهنماییت عطا جاننقل قول:
پس b612 خط میخوره از لیست خریدم
میمونه دو مدل b525 و e5186-22a که قدیمی ترن و نوش تو بازار نیست و دو مدل b528 و mr600 که جدیدترن و تو بازار موجوده
پیشنهاد شما چیه؟
اولویت های من:
تجمیع فرکانسی، داشتن پروتکل های داخلی vpn بیشتر، ارائه پینگ بهتر برای بازی های انلاین، گیرندگی 4g بهتر چون آنتن دهی تو منطقه ما کمی ضعیفه، ترجیحا داشتن ویژگی ussd و sms به صورت پیشفرض و در نهایت قیمت کمتر
ممنون دوست عزیز از جوابتنقل قول:
به چه دلیلی mr600 رو برتر میبینی؟
آنتن گیری و سیگنال گیری از هواووی بهترهنقل قول:
تجمیع حقیقی داره
B528 دارای وی پی ان L2tp هست و انتخاب باند
اما MR600 اینا را نداره
البته وی پی ان رو من استفاده ندارم و پروتکلهای جایگزین دیگر خیلی بهتر و پر سرعترند که صحبتش اینجا نیست.
دلار خیز برداشته برا 30 تومن دیگه تعلل و تحقیق بیشتر از این بس بود، امروز b528 رو سفارش دادم، جالبه همیشه دیجی کالا گرونترین قیمتها رو داشت اما این دفعه تو سرچی که کردم قیمتش از همه ارزونتر بود، برا همین بعد مدتها از دیجی کالا خرید کردم، شنبه میرسه به دستم
امیدواریم مثل گفته دوستان توانایی تجمیع باندهای 1800 و 2600 رو داشته باشه،
تنها نگرانیم اینه که مثل اوایل اومدن b612 ایرادات فیرموری داشته باشه یا که آنتن دهی شبکه 4gاش ضعیف باشه (چون آنتن دهی منطقه ما کمی ضعیفه)
تنها نکته مثبتی که هنوز نیومده چشممو گرفته طراحی استوانه ایش هستش که به نظرم واقعا زیبا هستش و البته طبق گفته دوستمون پروتکل l2tp که دنبالش هم بودم
دوستان من جایی ندیدم درباره داشتن ویژگیهای sms و ussd، داره اینا رو؟
و اینکه سرعت پینگش تو بازی های آنلاین چطوره؟
چقدر گرون شده . اردیبهشت ماه (امسال البته) خریده بودم 1.799 هزار تومن . این الان سه تومن رو رد کرده !نقل قول:
قطعاً تجمیع میکنه .نقل قول:
امیدواریم مثل گفته دوستان توانایی تجمیع باندهای 1800 و 2600 رو داشته باشه،
SMS داره ولی ussd نداره .نقل قول:
دوستان من جایی ندیدم درباره داشتن ویژگیهای sms و ussd، داره اینا رو؟
برای من نداشت . فقط چون این اپراتوری هست احتمالاً زبان پیشفرض انگلیسی نیست که باید از تنظیمات درست کنید .نقل قول:
تنها نگرانیم اینه که مثل اوایل اومدن b612 ایرادات فیرموری داشته باشه
MR600 نسخه بتا جدید فرمور قابلیت انتخاب باند و تجمیع باند رو به صورت دستی اضافه کرد.
دوستان این مودم E5577S-321 چطور مودمیه ؟
اساتید...
مودم 5G ایران نیومده؟
Sent from my G8142 using Tapatalk
سلام دوستان نظرتون در مورد
روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل DWR-M921
و در مقایسه با
tp-link archer m200
از تی پی لینک گرون تره و دو تا انتن تقویتی فرستنده وایرلس داره
نقل قول:
خوبه ولی دستکاه های چینی همیشه مشخصات بالاتر میدن با همون قیمت و لی مسلما دی لینک بهتره
دوستان سلام
آیا با مودم ZTE مدل ZTE MF79U میشه از سیمکارت و اینترنت TD-LTE ایرانسل استفاده کرد؟
سلام. من یک مودم wbb router30-22a از هواوی خریدم. طبعن دسته دوم و به قیمت ۱۳۰۰ تومن. سیمکارت همراه اول و ایرانسل گذاشتم داخلش. هر دو حدود ۲۰مگابیت سرعت میگیرم. از کجا میتونم متوجه بشم که این داره تجمیع انجام میده یا نه؟ خودش حالت 4g داره داخل پنلش. و فقط همون رو نشون میده.
من با خود گوشیم (آنر ۱۰) که گاهی اوقات روو 4.5 میره ولی اکثر اوقات همون 4g هست معمولن سرعت بیشتری دارم. روو همین 4g تا ۳۰مگابیت سرعت دارم در لحظه.
برای تست هم یک فایل ۱ گیگی از یک سایت داخلی رو گذاشتم برای دانلود. نصفش با مودم و سیم کارت ایرانسل که سرعت به طور متوسط بعد ۲۰۰ مگابایت دانلود حدود ۲۴ مگابیت بود. وایفای رو قطع کردم و با اینترمت 4g گوشی ایرانسل سرعت متوسط ۲۰۰ مگابایت دیگه دانلود کردم که سرعت حدود ۳۲ مگابیت بود. مودم به نظر کندتر میرسید. در حالی که انتظار داشتم سریعتر باشه!
منطقه هم تهران-سیدخندان هستش.
آقا تهش من عوضش کردم و یه مودم a5186s-22a گرفتم و مسالهام حل شد.
دوستان بین مودمای b525 b528 mr600 کدوم بهتره سرعت بهتری میده و مخصوصا از نظر پینگ ثبات بهتری داره؟ کدومو پیشنهاد میدین؟حتما میخوام تجمیع واقعی داشته باشه. اگه خودتونم چیزی بهتر مد نظرتونه راهنمایی کنین ممنون میشم تنها دلیل خریدم بازی انلاینه و پینگ پایین که ثابت باشه و بالا پایین نشه برام مهمه
دوستان من میخوام ی مودم جیبی m60 ایرانسل بگیرم و انلاک کنم
چون قابلیت تجمیع هم داره
میتونید مودم بهتری رو معرفی کنید تا خرید رو انجام ندادم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من از مودم و تکنولوژی اونها سر در نمیارم.
در حال حاضر اینترنت موبایلم رو میدم به کامپیوترم و استفاده میکنم اما الان قصد خرید یک مودم دارم از نوع td lte
اهل دانلود هم نیستم ،اما مودم فقط شبا استراحت بکنه بقیه روز باید روشن باشه.:biggrin:
نمیدونم این td lte فقط مخصوص ایرانسله یا همراه اول هم داره؟!
ی سوال : مودم روتر 4G تی پی-لینک مدل TL-MR6400 V3.1
از td lte پشتیبانی میکنه؟
اصلا tdd lte و td lte فرق دارن؟
ممنون میشم ی مودم مناسب بهم پیشنهاد بدین.
قیمتها رونمیدونم فعلا ۱/۵ تا ۲ در نظر میگیرم.
ممنون
بچه ها مودم huawei b525 جایی برای فروش سراغ داربن؟ هر چی میگردم نیست
درود
tp-link tl-mr6400 v5
تقلبی هم داره یا تا حالا کسی دیده؟ آخه جدا از بحث گارانتی با قیمت های خیلی پرتی میفروشن.
ارزونتره روبخرم سرم کلاه نره.
چطوری میشه از اصل بودنش مطمئن شد در صورتی که بخوام سفارش آنلاین بدم؟
ظاهرا هم کارتن آبی داره و همکارتن سبز؟ درسته؟
بچه ها من دنبال یه مودم lte انلاکم جز utel چیزی هست تا 2500؟اقلا یوتل چطوره
من یک optus E5186 هواووی آنلاک دارم .نقل قول:
CAT6
پورت های گیگ
خودم یه مدت استفاده کردم همون قیمت بهت میدم
اگه خواستی پ.خ کنید
nbamdad32
یوتل خودم تا حالا نداشتم که قضاوت کنم
شرکت ارگ جدید بم میزنه .
دلیل گرونی مودم های TD-LTE چیه؟
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
چه سوال سختی مطرح کردی :wac:نقل قول:
معلومه یا ایران نبودی؟:wink:
یا ایران هستی و از خونه بیرون نمیایی و همه چیز برات توی خونه مهیا هست و از بیرون خبر نداری:weird:
داداش برادر اخوی چی گرون نشده که مودم شده نفس بکشی باید پول بدی:blink:
به خاطر کرونا چین سفارشات خیلی محصولات رو داره به کندی ارسال میکنه به خاطر همین کمبود مودم و روتر تو کل دنیا احساس میشه از طرفی واردات مودم که تولید داخلش وجود داشته باشه اجازه واردات نمیدننقل قول:
بخاطر همین هست که مودم 10 تا 20 دلاری رو که نهایتا باید 500 تومن خریداری کنید خیلی بالاتر میخرید
البته باید بگم خدمتتون که تولید داخلی هم نداریم در واقع محصولات تولبد داخل هم چینی هستن و واردت اونها هم به همون دلیل کمبود تولید در چین با مشکل مواجه شده به همین دلیل فعلا مودم تو بازار کم هست و قیمت بالا
سلام.دوستان یه مودم 4g میخوام که با سیمکارت همراه اول یا ایرانسل مشکلی نداشته باشه.میخوام 24 ساعت کار کنه و آنتن دهیش خوب باشه و قطعی هم نداشته باشه.چی پیشنهاد میدید؟قیمتش هم اگر دارید بگید ممنون میشم
سلام
لطفا یه مودم همراه خوب تا حداکثر مبلغ یک و نیم تومن بهم معرفی کنید. آنتن دهی خوب میخوام داشته باشه چون وضعیت سیگنالم مناسب نیس. اگه دیجی کالا داشته باشه بهتر هس. ممنون
fd میخوام.
یک عدد مودم هواوی دست دوم مدل b310رو در همین رنج قیمت دارم اگر خواستی خصوصینقل قول:
باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی
من یک دستگاه مودم B618 اورجینال آنلاک هواوی دارم میشه از سیم کارت مبین نت استفاده کرد؟
یا پیشنهاد بهتری دارین ؟
چرا idh اورده حوالی ۱۶ میلیونه :biggrin:
چرا دوست عزیز idh اورده حوالی ۱۶ میلیون:دینقل قول:
دوستان این مودم کسی استفاده کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
من ازش استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارمنقل قول:
چطوری فریمورشو آپدیت کنم ؟نقل قول:
با نت رایتل بشدت کنده و پینگ تایم ها بالای 1000 هست
سلام دوستان الان بخوام مودم فورجی خوب بخرم که بهم پینگ پایین برای گیمینگ بده "اینجایی که ما زندگی میکنیم انتن دهی هم ضعیفه"
چه مودمی رو پیشنهاد میدید؟
اگر آنتن دهی داخل منزل کم هم باشه این مودم های Wbb خوبهنقل قول:
یک سری جدید هم یکی از دوستان داره کار میکنه برای هواوی هست و استوک وارد میشه
اون مدل ها هم آنتن دهی خوبی داره
حقیقتش من مودم سیم کارت خور میخوام این سیمکارت میخوره؟نقل قول:
بعد پینگ باهاش چطوریه؟