دوستان کسی گیم پد یا جوی استیک (به جز دسته PS4) به w800c وصل کرده؟
لطفا مدل گیم پدتونو بگید
Printable View
دوستان کسی گیم پد یا جوی استیک (به جز دسته PS4) به w800c وصل کرده؟
لطفا مدل گیم پدتونو بگید
و یه سوال دیگه، اگه هنگام آپدیت برق قطع بشه، میشه بعدا کاریش کرد؟
سلام . صفحه اول همین تاپیک دیدم اموزش قرار داده شدهنقل قول:
مشکلم اینه که من تونستم گوشی رو به تلویزیون وصل کنم ولی وقتی میخوام عکسی رو در تلویزیون پخش کنم هیچی برای ارسال عکس به تلویزیون نداره . گیج شدم حسابی
گوشی هم نوت4 هست
توی گوشی هانر 5x از طریق WIFI Direct ابتدا باید وصل بشی وبا منوی چند صفحه ای (بعضی گوشیها دیدم multi cast)فیلم یا عکس پخش میشه .الته من فقط تونستم فیلمهای خیلی کوتاه رو ببینم و تو پخش فیلمهای با طول زمان بیشتر گیر میکنه !نقل قول:
اینکه چه اتفاقی بیافته خیلی مشخص نیست ولی شاید بشه با ریکاوری مشکل رو حل کردنقل قول:
از میرورینگ استفاده کنیدنقل قول:
البته ترو هم هست ولی باید اون اپلیکیشن گالریتون ساپورت کنه
همچنین از گوگل کست هم میتونید استفاده کنید که میتونید گالری گوکل رو نصب کنید
خدا خیرت بده امیدوارم کردی، آخرین ورژنی که نصب کردید چی هست؟نقل قول:
ورژن قبلی چی بود؟
اگه مدل 805 رو دارید آیا مشکل گیرندگی ضعیف کانالهای رسی.ور هم حل شده؟
من نمیدونم اینا چکار به تنظیمات کیفیت و قدرت گیرندگی دارن من فقط مشکل کندی منوها رو داشتم
اومدم با آپدیت این مشکل رو بر طرف کنم همه چیز نابود شد
جمع بندی تمامی مطالب مربوط به w800c تا این لحظه
همون طوری همه میدونید این اخرین پست این تاپیک هستش البته تا این لحظه
حالا چرا میگم اخرین بخاطر به اینکه خیلی سوال و جواب هایی شده که اگه هر کس دیگه ای هم که قصد خرید این مدل رو داشته باشه اگه تمامی این صفحه ها رو بخونه چندتا سوال بی جواب که با گذشت این همه مدت و تکرار و تکرار ها هنوز بی جواب مونده و البته خیلی از دوستان هم تا جایی که میشود جواب خیلی ها رو دادن ولی یه چندتا از مهم ترین هایی که یه جواریی عوامل اصلی خرید این مدل میشه رو تو هاله ای از ابهام فرو بردن که بی جواب مونده(خخخ)
1-ایا واقعا این زاویه دید به حدی افتضاح هستش که تصویر از بقل ها به سفیدی و بی رنگی بزنه(چون یه عکس توی تاپیک هستش که این طور به نظر مبرسه)
2-بالاخره تکلیف این کدک x265 چی شد نشون میده یا نه (حالا چه با kodi-mx-و هر پلیر دیگه ای )(هر دو سایز720-1080x265)
3-ایا بعد از اپدیت به اخرین ورژن اندروید دیگه نمیشه با هیچ برنامه ایی به فایل های فلش دسترسی کامل داشت(منظور تغییر نام حذف کپی کات..)
4-نشون دادن رنگ سیاه تو بعضی از صحنه ها چی شد (بعضی گفتن این قد سیاه که جزییات از دست میره ی (بالاخره با کالیبره کردن درست میشه یا نه(مناسب ترین کالیبره تصویره چیه)(عده ای از دوستان کفتن که یا مشکی مشکی نشون میده که جزییات از دست میره بعضی ها هم گفتن که با دستکاری تنظیمات رنگ ها به سفیدی و خاکی ماندن میزنه که تو زوق زده میشه)
5-چه مارکی از دسته یا جوی استیک هایی به طور کامل به تلویزیون مچ میشن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال هایی که به طور واضح جواب داده شدن
1-بلوتوث ایم مدل به هیچ هندزفری هر مدل و مارکی وصل نمیشه
2-با چندتا از عینک های سه بعدی سامسونگ بببه خوبی کار میکنه
3-با برنامه tv slid show میشه راحت و بدون دردسر تلویزون رو کنترول کردن
4-میشه امکان ضبط رو به این تلویزون اضافه کرد که مستلزوم هارد یا فکش 64گیگ هستش
5-با نرم افزار Notification For Android TV میشه اعلان های گوشی رو تووی تلویزیون دید
از همه دوستان خواهش میکنم که سوال های بی جواب رو بدن که کسانی که قصد خرید رو دارن با خیالی اسوده بخرن
سلام دوست عزیزنقل قول:
1-زاویه دید اصلا افتضاح نیست و اتفاقا بنظر من خیلی قابل قبول هست و من تا زاویه 170 درجه هیچ تغییر رنگی ندیدم. در این تلویزیون رو این مورد نباید حساس بود.
2-با کدک x256 هیچ مشکلی نداره. حداقل با یکی دوتا فیلمی که من با MX تست کردم بدون مشکل play کرده.
3-بعد از آپدیت به اندروید مارشملو متاسفانه قابلیت ادیت، حذف و جابجایی فایل های داخل فلش برداشته شده.
4-میزان عمق رنگ سیاه کاملا قابل تنظیم هست و هیچ مشکلی تو این زمینه به وجود نمیاد. (البته سلیقه ها متفاوته و ممکنه بعد از تنظیم کردن هم بعضیارو راضی نکنه)
5-من خودم یه دسته بلوتوثی 25تومنی داشتم که تو اندروید5 به خوبی با تلویزیون مچ میشد و تا حدودی به جای ریموت ازش استفاده میکردم (امکان بالا-پایین-چپ-راست-انتخاب-بازگشت) ولی متاسفانه بعد از آپدیت فقط امکان بالا-پایین-چپ-راست رو دارم و عملا دیگه مناسب نیست. در مورد دسته های دیگه اطلاعی ندارم.
با آپدیت به ورژن 3.885 تصویر بهتر شده اما نمیدونم چرا احساس میکنم مثل اول نیست و قدرت گیرندگی رو هنوز دارم تست میکنم
با سلام خدمت همه دوستان بلاخص عزیزانی که زحمت می کشند به سوالات جواب میدهند
یه مشکلی که الان تی وی 50w800c من دارد این است که ساعتی که تی وی نمایش می دهد با ساعتی که در منوی گاید برای اعلام برنامه نوشته شده است با هم متفاوت هست. ساعت تی وی درست است وای اعلام برنامه ها درست نیست چه باید کرد. لطفا جواب دهید. آخرین آپدیت همنصب کردم ولی همچنان مشکل دارد.
بچه ها تنظیمات Noise و Sharpness و Motionflow و بقیه رو روی چی بزارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکل رو دارم و نمیدونم چطوری حلش کنمنقل قول:
من بالاخره تلویزیون رو فاکتوری ریست کردم و لوکیشن رو روی استرالیا گذاشتم و منوی ضبط آمد ولی متاسفانه نتونستم هیچ هارد یا یو اس بی رو ریجیستر کنم دوستانی که تونستند بفرمایند روال کار چگونه بوده ؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
من امروز خریدمش:n19:
با سلام خدمت همه دوستان بلاخص عزیزانی که زحمت می کشند به سوالات جواب میدهند یه مشکلی که الان تی وی 55w800c من دارد این است که نمی تونم نرم افزار file explore نه از گوگل پلی ون کافه بازار دانلودکنم هم اش ش پیفا م فایل باز نمی شود مبی هد دوستان یک راهنمایی بفرمایند اصلا تریقه نصب نرم افرار روی این tv چی هست کلافه شدم:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28: :n28::n28::n28::n28::42::42::42::42::42::42::V13:: V13::V13::V13::V13:
مبارکتون باشه ان شالله راضی تون کنهنقل قول:
میتونید یه جای دیگه مثلا گوشی یا کامپیوتر دانلود کنید و بریزید روی فلش و از روی فلش اجرا کنیدنقل قول:
ولی من همین دیشب از روی گوگل پلی نصب کردم و به خوبی نصب شد
اینم لینکش:
اینم لینک مستقیم دانلود :
نقل قول:
با فکتوری ریست برای من درست شد البته من کشور رو روی استرالیا گذاشتم
نقل قول:
سلام ببین من تازه ریختم.اینجوریه که اول از همه مطمئن شو به اینترنت درست حسابی وصل شده باشی که ارورهای مربوط به اینترنت رو نگیری.بعدش توی صفحه home تلویزیون توی قسمت برنامه ها (apps) برو روی google play یا store واردش که بشی خود به خود برنامه Es player و mxplayer رو می بینی.روشون که کلیک کنی گزینه نصب (Install ) رو میزنی صبر میکنی تموم شه بعد دکمه نصب رو کلیک میکنی هیچ vpn ی هم نمی خواد.
داداش مبارکه..نقل قول:
چند خریدی؟ کجا خریدی؟
منطقه را بجای تهران روی کشوراروز تنظیم کنید وبرروی استفاده اززمان پخش تنظیم شود.
سلام.
دوستان بین w800 و x7000 کد.م بهتره به نظرتون؟
دیروز تو نمایندگی دیدمشون.. یفیت تصویر که یکی بود تقریبا..
فقط این 800 از بغل نگاه می کردی یکم کدر میشد..
راستی این 800 کدک x265 رو ساپورت می کنه دیگه..؟ این واقعا مهمه برام..
چون سیستم عامل اندرویده ، اصلا مهم نیست که کدکی رو پشتیبانی بکنه یانه شما خودت میتونی نرم افزار های بروزی که وجود داره رو نصب کنی و هر چیزی که حتی ممکنه بعدا بیاد رو داشته باشید مثلا کدک ۲۵۹نقل قول:
نرم افزار MxPlayer الان اینکارو میکنه
فک کنم تفاوت قیمت این دو مدل خیلی زیاده
w800c =3/420/0000نقل قول:
x7000D= 3/620/000
فقط این اسکن تصویر چیه که تو w800 نوشتن 800 هست و توی x7000 نوشتن 200.؟
نقل قول:
این مقایسه این دو مدل هست :
ولی فرقشون توی فور کی و تری دی هست
W800 گزینه 3d داره و اون یکی نداره
و x7000 فور کی هست
البته اون اسکن تصویری که فرمودید مربوط میشه به نمایش تصاویر متحرک که در اونی که رفرش ریت بالاتر هست این تصاویر با وضوح بیشتری نمایش داده میشه
در همین فروم در مورد تفاوت های این دو مدل زیاد بحث شده
در لینک فوق به جای ------------------ بزار دیجی کالا دات کام
یک فرق قابل توجه اینه که پنل 7000 از نوع IPS هست و نتیجتا با کنتراست پایینتر.به نظر من 4K رو بیخیال شو !و با دو مزیت w800 یعنی کنتراست بهتر و سه بعدی بگیرش.نقل قول:
آخه من از 3دی گرفتن پشیمون شدم چون اولا عینک روش نیست دوما" نمی ارزه 250 تومن بدی واسه یه دونه عینک :n37:نقل قول:
عینک سامسونگ بگیر تو شهر ما حدود 85000 تومان .شاید تهران ارزونتر گیر بیاری.البته نمیدونم کیفیتش با عینکهای سونی فرق میکنه یا نه.ولی منطقا نباید فرق کنه.نقل قول:
زیاد روی تری دی حساب نکن چون در حد یک تجربه میمونه و نه بیشتر
بنابراین زیاد کاربردی نیست
بستگی به علاقتم داره.تو یکی از نمایشگاههای معتبر که اخیرا برگزار شده در خواستهای قابل توجهی از الجی شده که روی آخرین مدل OLED سه بعدی رو هم فعال کنه.نقل قول:
نه بابا همون سونی رو که گرفتم چون مدلش bt500a نیست کار نمی کنهنقل قول:
من تهرانم نمایندگی 2 مدل داره از این عینک یکیش 150 هست یکی 230-240 قاعدتا باید یه فرق مهمی داشته باشن ولی نمیدونم چی خلاصه تقریبا بیخیاله 3دی شدم:n03:
چون 4k پخش نمی کنه احتمال زیاد x256 هم ساپورت نخواهد کرد.نقل قول:
نقل قول:واسه w800c مشکلی برای پخش x265 وجود نداره. به خصوص از وقتی که به اندروید ۶ آپدیت شده شرایطش هم بهتر شده.نقل قول:
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
سلام
دوستان بهترین کالبرسون برای تلوزیون چی پیشنهاد می کنید
من بالاخره یه دسته ps4 گرفتم و به تلویزیون وصل کردم
در ابتدا با وقداری تاخیر اتصال صورت گرفت ولی بالتخره متصل شد
اگر دوستان سوالی دارن میتونم جواب بدم
من که آخرش به همون پیش فرض خودش رسیدم!نقل قول:
سلام
من ميخوام يه تلويزيون سري e بخرم
9000e يا 9300e
كسي در مورد اين سري اطلاعي داره كه كمكم كنه؟
ممنون
من قبلا 50w800b داشتم و الان 50w800c
دو تا ایراد نسخه c نسبت به نسخه b داره کسی راه حلی براشون داره؟
یکی اینکه فیلمها را بخوای عقب جلو ببری سرعتش خیلی کمتره
دیگه اینکه زمانی که دکمه نمایش همزمان دو تصویر از دو ورودی را میزنی مثلا کامپیوتر و خود تلویزیون امکان تغییر اندازه تصاویر و جابجا شدن بین اونا برای پخش صدا وجود نداره ولی تو تلویزیون قبلی بود.
ممنون میشم دوستان
ضمن دنبال 3دی نباشین.
من خودم 2 تا عینک اصلی داشتم فروختمشون.لذت فول اچ دی از 3دی بیشتره
منم این دوتا مشکل رو دارم