N77 تو ايران اومده؟ اگه هست قيمتش چنده؟ توي ايران هم ميتونهtv نمايش بده؟؟!!!!!!
Printable View
N77 تو ايران اومده؟ اگه هست قيمتش چنده؟ توي ايران هم ميتونهtv نمايش بده؟؟!!!!!!
فايل هاي قابل خوندن توسط 5700 "xsis." هستند يا "sis."
سلام.نقل قول:
ببین دوست عزیز k800 از نظر کیفیت عکس در قیمت خودش بی رقیبه و شما نمیتونی با 260 تومان پول گوشی با کیفیت عکس k800 پیدا کنی چه برسه که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه...
اما میتونی بین کیفیت صدا و عکس در مورد یکیش یکم نرمی به خرج بدی و گوشی تو همین قیمتها بگیری بازم انتخاب با خودته هر کدوم برات مهمتره بگو ...
ضمن اینکه k800 هم کیفیت صداش اونقدر بد نیست که به خاطرش دوربینش رو نادیده بگیری...!
درسته K800 کیفیت صداش هم تو هدفون هم اسپیکر خوبه ( هرچند قطعا به سری W نمیرسه ) ولی خوب به دلیل بلند نبودن صداش ( و علاقه ی بیشتر ایرانیا به بلندی صدا تا کیفیتش ) کمتر مورد توجه قرار گرفته !نقل قول:
سلام.
ببین دوست عزیز k800 از نظر کیفیت عکس در قیمت خودش بی رقیبه و شما نمیتونی با 260 تومان پول گوشی با کیفیت عکس k800 پیدا کنی چه برسه که کیفیت صدای خوبی هم داشته باشه...
اما میتونی بین کیفیت صدا و عکس در مورد یکیش یکم نرمی به خرج بدی و گوشی تو همین قیمتها بگیری بازم انتخاب با خودته هر کدوم برات مهمتره بگو ...
ضمن اینکه k800 هم کیفیت صداش اونقدر بد نیست که به خاطرش دوربینش رو نادیده بگیری...!
تو ايران نيومده تازه معرفي شده. فعلا حدود قيمتو نميشه گفت.نقل قول:
N73 Music چنده؟
N73 چنده؟
قيمت امروز سايت ديجي كالانقل قول:
قيمت :344000 تومان- گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند 377000 تومان- Music Edittion گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
سپاس گذارم.
دوستان سلام
من می خوام امروز p990 بگیرم می خواستم کمکم کنین که چطوری تشخیص بدم جنسی که بهم میدن خوبه یا نه یعنی اصل باشه (حالا کشورش زیاد برام مهم نیست ولی خوب باشه) تو رو خدا می بینی من این گوشی رو به همه پیشنهاد میدم بعد خودم هنوز نمی تونم تشخیص بدم کدوم اصله ولی من یه همه جنس خوبشو پیشنهاد میدم
سلام به همگی.دوستان محترم کسی از شما هست که راجع به انواع مختلف TV Mobile ها اطلاعات داشته باشه؟
می خوام یکی بگیرم ولی مدل های مختلفی داره...نمی دونم چه جوری هستن!امکاناتشون چیه...توو هر سایتی رو که بگین دیدم ولی چیزی دربارشون گیر نیاوردم...لطفا کمک کنید!
ممنون...
كسي در مورد K1 و Z3 موتورولا اطلاعات كافي داره كه بتونه نظر بده كدوم ميتونه يه انتخاب مناسب باشه؟!
من در مورد Z3 چيزي نميدونم اما در مورد K1 بايد بگم كه گوشي خاصيه. تو اين رنج قيمت ميشه گوشيهاي مثل W700 و K750 خريد اما اگه از ظاهر اين گوشي خوشت اومده ميتونه انتخاب خوبي باشه. به هر حال اين لينك مقايسه W700 ، K750 و K1. انتخاب با خودته ميتوني از لحاظ طراحي و كارايي اين سه گوشي رو مقايسه كني.نقل قول:
اگه من بودم W700 ميگرفتم.کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Compare_Result3.asp?Mobile1=Mo-Mot-KRZR%20K1&Mobile2=Mo-Son-W700&Mobile3=Mo-Son-K750
مرسي! نظرم جلب نشد! هيچ كدومو نمي گيرم!:41:نقل قول:
بهتره تمام امكانات موردنيازتون و حداكثر قيمت قابل پرداختتون رو بنويسيد شايد كسي تونست كمكي كنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
چرا N77 رو انتخاب كرديد؟ گوشيهاي بهتر ديگهاي با قابليت TV هم وجود داره در ايران كه TV هم ميگيره. از كامپيوترهاي جيبي با قابليت موبايل ميتونيد استفاده كيند.
جناب Titan Boy
همه گوشيهايي كه در بازار با قابليت TV وجود داره چيني هستن معروفترين مارك و مدل از كارخانه Gigabitهستش با مارك iteq XBond يا iteq Bond كه در سال 2006 يكي از پرفروشترين دستگاهها بودن. الان هم تو پايتخت ميتونين پيداش كنيد.
دوستان سلام
چرا کسی جواب پست 1529 منو نمیده موبایلر جان شما چیزی در این مورد نمی دونی
چيز زيادي در اين مورد نميدونم.:41:نقل قول:
اول بايد شماره روي جعبه رو با شماره روي باتري مقايسه كني(براي فهميدن چنج يا اصل بودن كه الان ديگه زياد مهم نيست چون مخابرات گوشيهاي چنج شده رو نميگيره.)بعد بايد ببيني روي باتريش زده Made in ... .
كه اصلش مال فرانسس.
خيلي مطمئن نيستم درست گفته باشما...:20:
اين راهها رو اكثر افراد بلدن، من هم همين قدر ميدونم ، بخاطر اين گفتم الكي پست ندم.
بسیار ممنون.قیمتش چنده؟به نظر شما AnyCool مدل U66 چطوره؟البته با این امکانات که دو تا سیم کارت می خوره و صداش هم نسبتا بلنده.نقل قول:
بذار اینجوری بگم...
من یه گوشی ای می خوام که TV داشته باشه , صداش هم خیلی بلند باشه , دوتا هم سیم بخوره و دوربینش هم 2 مگا باشه!
توصیه ی شما چیه؟؟؟
سلام.
من دنبال یه گوشی با مشخصات زیر می گردم:
1.کوچیک باشه
2.کلاس داشته باشه
3.خوش دست باشه
4.هر مارکی بود بود؛مهم نیست.
5.قیمتش هم زیاد مد نظرم نیست.(فقط بالای یک میلیون دیگه نباشه ها!!!)
خیلی ممنون
یه رنج قیمت مشخص کنی خیلی بهتر میتونن کمکت کنننقل قول:
مثلا تا سقف 500 تومن یا بیشتر یا کمتر
این چیزایی که شما میگی همش تو موتورولا z8 میشه پیدا کرد ( برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوپش مراجعه کنید ) همینطور سامسونگ F300 هم گوشی خوب - با امکانات و شیکیه با قیمت 330000 ت:31:نقل قول:
آخه قیمتش مهم نیست ، اون یکی ها خیلی مهمترن!:46:نقل قول:
سامسونگ F300 رو دیدم ، اصلا خوشم نیومد (یه وقت کسی ناراحت نشه ها!!!). موتورولا هم بدک نبود. اما اگه سوال من رو جواب بدین اونوقت شاید بتونم گوشی که مدنظرم هستش رو پیدا کنم و بخرم. ولی از اینکه کمکم کردید خیلی ممنون.نقل قول:
سوال: توی Review گوشی های تاشو ، سایز گوشی در حالت باز رو می زنن یا بسته؟
تو حالت بسته !نقل قول:
سامسونگ F300 رو دیدم ، اصلا خوشم نیومد (یه وقت کسی ناراحت نشه ها!!!). موتورولا هم بدک نبود. اما اگه سوال من رو جواب بدین اونوقت شاید بتونم گوشی که مدنظرم هستش رو پیدا کنم و بخرم. ولی از اینکه کمکم کردید خیلی ممنون.
سوال: توی Review گوشی های تاشو ، سایز گوشی در حالت باز رو می زنن یا بسته؟
Z610 هم گوشی شیککیه ! همینطور 6300 ! قیمت اولی حدود 250 و دومی حدود 210 تومن هستش !
همون giga xbond ای giga i300 گزینه های خوبیه فقط در مورد صداش نمیدونم چجوریه ولی این گوشیهای چینی که الانم زیاده همه این چیزهایی رو که میخوای داره...نقل قول:
فقط نمیدونم تا کی همه اینها رو برات نگه میداره...؟
به نظر من نوکیا e65 یا 6110 یا n76 خیلی خوبه...نقل قول:
البته سونی z610
موتو k1
یا سامسونگ u600
ال جی شاین
هم گزینه های خوبیه.
نقل قول:از شما و همه کسانی که کمک کردند ممنون. گوشی مورد نظر رو پیدا کردم.نقل قول:
سلام
من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
و از این حرفا. دوستانی که 5700 دارن تایید میکنن ای صحبتا رو ؟
سلام دوستان
تا 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنید راهنمایی کنید فوری میخوام گوشی بخرم
نوکیا n73me و نوکیا e65 فعلا اینها رو داشته باش باز اگه معیار خاصی مدنظرته بگو تا بهتر بهت کمک کنم.نقل قول:
اگه برای کیفیت صدا مخصوصا در هدفون میخوای w610 و w580 خوبتره.نقل قول:
ولی انتخاب بین این دو خیلی سخته.
از نظر طراحی به نظر من w580 بهتره ولی دوربین w610 به دلیل فوکوس اتومات بهتره بازم انتخاب با خودته.
چون هر دو این گوشی ها walkman ورژن 2 دارند برای موزیک به مشکل نمیخوری پس سیمبین رو هم میتونی از این منظر بیخیال شی.
در ضمن w850 هم گزینه خوبیه که کیفیت صداش هم در اسپیکر و هم هدفون عالیه.
5700 جلو سری W از لحاظ صدا ضعیفتره ( به خصوص که اکولایزر مگا باس رو نداره ) ! دوربینشم چندان خوب نیس ( متوسطه ) !ولی ال سی دی و سرعت خیلی خوبی داره !نقل قول:
سلام
من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
موافقم !نقل قول:
از نظر طراحی به نظر من w580 بهتره ولی دوربین w610 به دلیل فوکوس اتومات بهتره بازم انتخاب با خودته.
دوستان سلام
5700 گوشی خوبیه ولی 580 قشنگتره و همونطور که دوستان گفتن به پای سری W سونی نمیرسهنقل قول:
رضا جان N73me خوبه ولی من P990 رو بهت پیشنهاد میدم خیلی گوشی شاهیه من هر دو رو دست گرفتم واقعا 990 یه حال دیگه ای داره ضمنا با انتخاب 990 باید از خیر بلندی صدا و دوربین بگذری نه اینکه بد باشه برعکس خیلی هم خوبه فقط اندازه عکسش از 73 کوچیکتره یعنی بهترین 2 مگاست بلندی صدا هم که برا من مناسبه بلندی برا کسایی که موزیک بازن کمهنقل قول:
تا 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنید راهنمایی کنید فوری میخوام گوشی بخرم
من خیلی تو سایتهای مختلف دنبال گوشی گشتم به نظرم s500 s700 خوب بود 5700 هم خیلی خوب بود فقط مثل اینکه عمر باطری ضعیفی داره میشه منو راهنمایی کنید.اگه گوشیهای بهتری رو هم میشناسید به من بگین.
شما لطفا یکم اطلاعات بیشتر از اینکه چه امکاناتی مد نظرته بده مطمئننا اینجا بهت کمک میکنن.نقل قول:
سلام اگه ممکنه منو راهنمايي کنيد کدام يک از گوشيهاي زير را بخرم که هم کيفيت LCD خوبي داشته باشه هم صداي خوبي داشته باشه و هم کيفيت دوربين عکاسي آن هم خوب باشه و آنتن دهی خوبی هم داشته باشه:
w880 -nokia 5500 -w850 -nokia 6300 -w660 -nokia 5700 -nokia 3250
سلام
ممنون از همه که راهنمایی کردن. من تازه فهمیدم که این W580 دوربینش به غیر از autofocus , فلش
هم نداره! ای بابا این چه کاری بود که کردن؟ دوربین بدون فلش که نشد! از طرفی این تیپ و استیلشو
نمیشه بی خیال شد. خداییش خیلی شیکه. از اون طرف W610 هم اتو فوکس داره هم فلش. ولی خیلی
شبیه W810 می زنه. حال نکردم زیاد با تیریپش. حالا پیشنهاد نهایی؟ در مورد اون 5700 زیاد چیزی نگفتین.
مشکل و گیر خاصی نداره؟ رنگ دکمه هاش میره یا نه؟
lcd بزرگ و صدای قوی و دوربین خوب که دارای فلاش باشه.z550 اطلاعاتی در موردش می دونید منو راهنمایی کنید.(معایب و مزایا)
w850 براي شما انتخاب خوبيه.البته اگه بتونيد حدود 300 هزار تومن پول بدي.نقل قول:
اين لينك اطلاعات كامل در مورد W850کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-W850
من N73 ،P990 و K810 رو پيشنهاد ميكنم.نقل قول: