به همین خیال باش.:n39:نقل قول:
فعلا یه اینترنت عالی و ارزون نصیبم شده که بهت بگم تستای شاتلتو جمع میکنی..:n09:
ابوالفضل این هفته شاتلو جمع کردم رفتم....:n02:نقل قول:
Printable View
به همین خیال باش.:n39:نقل قول:
فعلا یه اینترنت عالی و ارزون نصیبم شده که بهت بگم تستای شاتلتو جمع میکنی..:n09:
ابوالفضل این هفته شاتلو جمع کردم رفتم....:n02:نقل قول:
کار خوبی کردی شاتل و جمع کردی ، :n09: خبرتو دارم،سرویس شبانه رایگان ایرانسل با 4g دانلود می زنی ، :n09:کلا" من از اینترنت موبایل خوشم نمی آد چون پینگش نوسان زیاد داره و امواج الکترومغناطیسی هم ساطع می کنه که خوب نیست طولانی مدت استفاده بشننقل قول:
معلومه کار خوبی کردم که جمع کردم...پول مفت پیدا نکردم که بریزم تو حلق شاتل که هزار منت سرم بزاره وقتی isp بهتر از اون برام هست.:n21:نقل قول:
ایرانسل به کنار...منظورم ADSL بود.
داری ماهی 50 تومن(با احتساب هزینه شبانه) برای شاتلت میدی.اونم اگه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه....من دارم ماهی 21 میدم سرعتم اینه و شبانم هم این سرعته...:whistle:
امحتوای مخفی: .......
13مگابیت!!!!!!!!:n19:نقل قول:
آقا اسم آی اس پیتو بگو من شرق کشورم از اونجا خیلی فاصله دارم جان بچم بگو :n02:
تابلو کردی که مخابرات هستش کمپین:n09:نقل قول:
داداش شرمنده بنا به مسائل امنیتی و... واقعا نمیتونم بگم..:n02:نقل قول:
یه بار میگی داتک یا پارس هست. بعد پستتو ادیت میکنی میگی مخابرات؟؟!نقل قول:
باشه.اینطور فکر کن...:n31:
دوستان شاتل الآن وضعیت پینگش به چه صورت هست؟
با سرویس معمولی برای سرورهای داخلی 50 و خارجی 220 تا 270نقل قول:
با سرویس گیم برای سرورهای داخلی 20 برای سرورهای خارجی 100 تا 120
قزوین جون ip افرانت افتاده به قزوین :n07:حالا پینگ تایم منو داشته باشنقل قول:
مسیر آذربایجان،شاتل،سرویس اکو 8 مگ،تست از سرور آذربایجان،عجب پینگی پیدا کرده این شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
این سرویس نامحدود art3 چطوره سرعت دانلودش؟
بعدش بعد از دانلود چقدر محدود میشیم؟
حدود 200نقل قول:
به مقدار متغییر هست و عدد ثابتی نیست ولی حدود 30تا 40گیگ در ماه
همه ی art ها سقفشون تا 40 گیگ در ماه هست؟
خیر فرق دارهنقل قول:
مثلا کدومش تا سقف 80 گیگ در ماه با 80 تومن هست؟نقل قول:
تا حالا کسی با Art1 یک فیلم 22 گیگابایتی رو دانلود کرده؟:n13:
آرت 6 جواب کارو شمارو میدهنقل قول:
ارت ٢ هم جواب شما رو ممكنه بده اگه دانلوداتون همه سرور ايران باشه.
خود من اين ماه به ٦٠ رسيدم فك كنم تا امروز
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک سوال شاتل تو استان گلستان هم نمایندگی داره ؟
سلام و نوروزتون مبارک باشه می خواستم ببینم شاتل به مشرک های art عیدی فقط 1 ساعت مکالمه رایگان خارج کشوری داده یا ما هم میتونیم ترافیک مجانی استفاده کنیم ؟ آخه تو اکانت کاربریم تاریخ آخرین اتصال رو 29 اسفند زده در حالیکه من این چند روزه اخیر کلی استفاده کردم البته تو قسمت میزان مصرف ماهانه برای ماه فروردین امسال رو درست زده !
شاتل بدون کوچکترین اطلاع رسانی هزینه خرید ترافیک خود را افزایش داد
سلام. یکی از دوستانم یکی دو ماه پیش از شاتل سرویس ART1 128 نامحدود گرفت.
بهم گفت که اولا زیاد دانلود میکرد. شاید بالای 20 گیگ . به هرحال این ماه هم تازه تمدید کرده و بهم گفته که ظاهرا بعد تمدید سرعتش شده بین 1 تا 6 کیلوبایت.
حالا مشکل از چیه ؟ چطور حل میشه ؟
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1: شاتل سرعت روزانه و شبانه سرویس های ECO رو رو چند میبنده ؟
2: وضعیت پینگ سرورهای داخلیش چطوره ؟ برای بازی آنلاین خوبه ؟
3: یکی از دوستام میگفت ویدیو استریمینگ تو شاتل خوبه. میخواستم بدونم تو تمام ساعات شبانه روز خوبه ؟
4: آیا تو پیک مصرف و تایم شبانه رایگان پکت لاس داره ؟(REQUEST TIMED OUT) ؟
5: حجم خوری داره یا نه ؟
خیلی ممنون
محدود شده یه سرویس بالاتر بگیره مشکلش حل میشهنقل قول:
روزانه سرعت اسمی و 1تا 2 مگ بیشتر از سرعت سرویسنقل قول:
شبانه محدودیت شدید و افت سرعت بین 10تا 16 کیلو
خیر در شب اذیت می کنه حتی اگر دانلود هم نداشته باشید طبق جدول موجود در صفحه تعرفه های شاتل شما محدود میشی.
من چون با مخابرات هم کار کردم استریم مخابرات رو بیشتر از شاتل قبول دارم سریع لود میکنه
بله پکت لاست وجود داره(حتی در روز)
خیر من تا حالا ندیدم
سرویس اکو 8 مگ شاتل :
پینگ شاتل خوبه یا نه؟ پینگ شاتل از پینگ سرویسی که دارم بهتره یا نه؟ یک سرویس دهنده می خواهم که پینگش بهتر باشه.
داداش این پینگ که خیلی خوبه من 8مگ صبانت که داشتم در بهترین حالت همچین پینگی میدادنقل قول:
آخه اینجا خارج نیست که پینگای 2 3 داشته باشیم
ممنوننقل قول:
حرف شما درست. پینگ شاتل با فعال کردن حالت گیمینگ چند هست؟
متاسفانه من از این شرکت سرویس نگرفتم اما تست هایی که بچه ها گذاشتن در بهترین حالت همین حدودا بوده زیر 20 ندیدم تا حالا...نقل قول:
بازم دوستان هستن راهنمایی میکنن
خیلی هنر نیست پینگ داخلی شاتل میده 26! مخابرات داره نصف این ععد رو میندازه برای پینگ داخلی!
این افزایش قیمت واسه این هست که مالیات ارزش افزوده سال 94 یک درصد اضافه شده و شده 9 درصد ...نقل قول:
منم که آسیاتک دارم ترافیک همین قیمت شده ...
دوست عزیز در حال حاضر بهترین شرکت از نظر کیفیت و پینگ شاتل هستش،با اینکه قیمتاش گرون تره اما به نظر من می ارزه چون بهترین کیفیت و داره،سرویس 128 نامحدود من که سرویس گیم هم فعال شده :نقل قول:
دوست عزیز همه شرکتا قیمت ترافیکاش بالا رفته به خاطر مالیات و ارزش افزوده و ویژه شاتل نیست.نقل قول:
نقل قول:اوکی اضافه شده مشکلی نیست ولی آیا شرکتهای دیگه هم بابت شبانه ماهیانه 5250تومن از مشترک می گیرند؟! آیا شرکتهای دیگه هم مصاحبه می کنند که آره ما چندین ساله قیمتهای اینترنت رو گرون نکردیم؟! :n13:نقل قول:
هزینه سرویس 6ماهه ای که من میدادم 140 شده 170 تومن! اگر اینها گرانی نیست چیه پس! مشترک هم حرف میزنه اعتراض میکنه میگه همینی که هست ! میخوای بخواه نمی خوای خوش آمدی! بعد این اپراتور اومده شده شرکت برتر ارایه دهنده خدمات اینترنت در ایران !
بقول یکی از دوستان امروز یه شرکت المانی الان داره سرعت 200Mbs رو می ده 39.90 € در ماه اونوقت حقوق هر ساعت کار الان 8 یورو هست تو المان یعنی پول پنج ساعت کار می شه اینترنت با این کیفیت.نقل قول:
حالا ما ...از ارزانترین اینترنت دنیا با این کیفیت استفاده می کنیم ناراضی هستیم :n04:کد:https://www.netcologne.de/privatkunden/telefon-internet
من قبل اینکه داتک بگیرم،مدت ها شاتل داشتم ولی داتک کجا،شاتل آشغال کجا؛ اصن شاتل دزد قابل قیاس با داتک نیست( از هر نظر)...نقل قول:
الانم که پینگتو اینا رو به راهه،واس خاظر شاتل نیست بلکه مربوط به مرکز مخابراتیته؛ پس نگو شاتل بهترینه و این حرفا...
به نظر من که آشغال ترین و دزد ترین و کلاهبردارترین و زبون باز ترین( مدیر عامل عوضیش=نخجوانی) شرکت = شاتل
من خودم از همه شرکتا این مدت سرویس داشتم،از های وب-آسیاتک-فن آوا-پارس آنلاین-داتک و.... می تونم بگم یک روز اینترنت بدون تایم اوت و پکت لاس نداشتم از این شرکتا ، از وقتی اومدم شاتل حداقل کیفیت سرویسم خوبه،به خاطر همین با اینکه دارم 2 برابر شرکتای دیگه پول می دم اما چاره ای ندارم،تو چالوس هیچ شرکتی کیفیت شاتل و نداره،الان من واسه 8 مگ 4 گیگ دارم ماهی 40 می دم ، اگه قیمت و 50-60 هم بکنه بازم از این شرکت سرویس می گیرم چون حداقل مشکلی باهاش ندارم،تک لینک سرور داخلی-خارجی همیشه 1 مگ سرعت دانلود می ده ، هم شرکت و هم خونه از شاتل دارم،ناگفته نمونه 1 خط پارس آنلاین هم دارم که از اونم از نظر پینگی راضیم.نقل قول:
تو شهر ما چالوس که داتک اصلا" حرفشو نزن،بیشترین سرعتی که باهاش گرفتن 5.5 مگ بوده و پینگشم تعریفی نداره،بستگی به شهر داره ، هر شهر کاربرای یک شرکت راضین دیگه.اما شاتل قیمتشو 2 برابرم کنه بازم از این شرکت می گیرم چون شاتل پکت لاس نداره و کیفیتش عالیه.شهر ما شاتل و پارس آنلاین خوبن که الان هر دوشون پینگ 8.8.8.8 روی 60 تا 80 ms هستش.نقل قول:
شانسیه دیگه؛ شما که چالوسی از این شرکت راضیی و با شاتل بیشتر حال میکنی..نقل قول:
ولی منظور من این بود که در مورد یه شرکت کلی باید در نظر بگیریم و همیشه طبق آرا،ملت از شاتل ناراضی بودن( حتی نظرسنجی این تاپیک) ؛ منتها با تبلیغ و زبون بازی نصف عوام رو که از اینترنت چیزی نمی دونن،جذب میکنن و اونا هم نمی دونن کیفیت چیه و فک میکنن همین که به نت وصلن یعنی اوکیه...