خیر اینطور نیست بنده شهرستان هایی که دیدم از نزدیک که روی تک تک آنتن ها تجهیزات نسل سوم قرار گرفته ولی هنوز راه اندازی نسده نسل سوم در اون شهرنقل قول:
Printable View
خیر اینطور نیست بنده شهرستان هایی که دیدم از نزدیک که روی تک تک آنتن ها تجهیزات نسل سوم قرار گرفته ولی هنوز راه اندازی نسده نسل سوم در اون شهرنقل قول:
منم همینو میگمنقل قول:
اول شهریور فقط قراره همینجاها که فعال شدن رسمی بشن
نباید انتظار معجزه از ۱ شهریور داشت البته یه تغییرات جزیی هم خواهییم داشت
دقیقا بین چهار راه ورزش و مخابرات الان تست کردم پینگ داره ولی سایت نمیشه باز کردنقل قول:
کسی میدونه این انتن واسه کدوم اپراتوره؟
2 سری bts داره که یه سریش 3g داره یه سریش نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود....
فک کنم مال همراه اوله این یا همون مخابراط
ماله ایرانسل که نیستنقل قول:
چون هردونوع رو داره پس ماله همراه اوله اگه فقط نسل سه روش بود ماله رایتل بود
اگه مال همراه اوله چرا هر 2 نوع راداره؟نقل قول:
چرا 3g را رو قبلیا نصب نکرده؟
یه دونه عین همین توی شهر ما هست که علاوه بر اینا وایمکس هم روشون هستنقل قول:
اون سری دیگه فک کنم برای شبکه روستایی هستن،البته برای ما اینجوری چیزی که پرسیدم گفتن هم همراه اوله هم روستایی
البته فکر کنم برای تجهیزات نسل سوم هم داشت دقیق یادم نیست باید باز برم نگاه بندازم ولی خیلی روش شلوغ بود
این سایت share شده برای همراه اول هست و در اختیار رایتل هم قرار گرفتهنقل قول:
در جاده های بین شهری سایتهای sharing شده زیاد تر از داخل شهرها میشه دید
کل شرکت زیر سوال میره به دلایل زیادی مهمترینش احترام نزاشتن به کاربر هست.نقل قول:
یکیش اینکه بسته اینترنت شما تموم میشه مستقیم میره رو شارژ.به شدت حالگیریه.
یکماه پیش بسته تخفیفی ابی 1000 تومن گرون شد بدون خبر قبلی.
هزینه تماس سیم اعتباری گرون شد که بیشترین کاربر رو داره بقیه ارزون شد.جوری فیلم بازی کردن که همه تعرفه هارو ارزون کردن.
اینا که صبح تا شب در حال پیامک زدنن یه پیامک بزنه بسته اینترنت شما تموم شد.
یکی دیگه اینکه الان دوماهه اینترنت نسل دوش تعطیله این فقطم حرف من نیست.
مگه مدعیه دادنه خدمات خوب نیست؟پولشم که داره ازمون میگیره.برای چی تا همین الان اینترنت خوب روی نسل دو و وایمکس نداده؟
حرف من اینه نسل سه که میخواد بده فرق انچنانی با چیزی که تا الان داده نخواهد داشت.
و اینجوری که شما میای تست میزاری برای 99% کاربرا نخواهد بود.
در اصل ما اینجا جمع شدیم خوشحال که از فلان روز از فلاکته اینترنت مملکت خارج میشیم.
که متاسفانه تجربه ثابت کرده همه شرکتهایی که الان فعال هستن فقط سود براشون مهمه حتی حاضرن کم فروشی بکنن اضافه بر محدودیتهای موجود که بیشتر سود کنن.
تا الان که اینجوری بوده.شما میگی نیست از شنبه همه چی گل و بلبله؟
هفته دیگه معلوم میشه.من عاشق اینترنت پرسرعتم همین یه ماهه 4 تا بسته خریدم.همه حرفهاییم که میزنم مال یه روز دوروز نیست.چندین ساله ایرانسل دارم.
اگه واقعا یه شرکتی خوب باشه وقتی خدماتش وصله پول میگیره وقتیم قطعه پولی که گرفته یجوری پس میده.
نمیدونم کسی یادشه یا نه یه زمانی شرکتهای اینترنتی در قبال قطعی به هرمدت که بود خسارت به کاربر میدادن.حجم تخفیف قیمت.عزرخواهی میکردن.
حتی تماس میگرفتی فیلترینگ اکانتتو برمیداشتن.اینا ماله اوایله دیال اپه.از وقتی این مخابراته اشغال پاش باز شد همه چی محدود شد.
لطفا بیاین خودمون این شرکتارو پررو نکنیم.اینا عجیب پول دارن میگیرن.هزینه های تلفناتونو نسبت به حقوقتون یه نگاه بندازین.یه نگاهیم به خدماتی که اینا میدن بندازین.
حساسیت و سطح توقعمون که پایین میره خدمات اینام افت میکنه.
به جا تری جی رو انتنم جی میاد منطقه ما پسرفت داشته نه!!!!
با سلام و عرض وقت بخیر حضور تک تک اذری ها مخصوصا مردم تبریز. در جلسه ای که داشتیم تجهیزات شهر مرند . سراب و جلفا و مراغه به شهرستان ها ارسال شد و دیروز کار نصب یک یا دو سایت در هر شهر پایان یافت. به دلیل کمبود تجهیزات فعلا شهرستان ها به صورت نیمه تعطیل در می اید تا پوشش تبریز کامل گردد. دوستان زیادی درباره خیابان شهناز و 17 شهریور پرسیده بودند که باید عرض کنم پوشش این منطقه تمام شده است لیکن دو تا سایت کوچک (مینی سایت ) که شما اکثرا در کنار خیابان و پیاده رو ها مشاهده کرده اید فعلا باقی مانده است و این باعث خواهد شد که شبکه توان اجرایی خود را از دست دهد و در یک نقطه منتظر مخابراتیم که فیبر نوری سایت کامل شود به محض اماده شدن سایت کار خود را شروع خواهد کرد . دوستی از باغشمال گفته بود که باید عرض کنم سایت باغشمال در حال بهره برداری است لیکن به دلیل تداخل امواج با ارگان های نظامی منطقه برد سایت فعلا در ضلع شرقی کاهش داده شده است . که به طرف پست امواج ضعیف دریافت میگردد. در اول عباسی به دلیل تغییر محل سایت چایکنار فعلا پوششی نداریم که اخر هفته بعد پوشش کامل میشود. در منطقه ولی عصر سایت فلکه بزرگ که پشت شیرینی کریمی قرار دارد منتظر تجهیزات و انتن ماکرویو زعفرانیه میباشد که به محض اماده شدن ولی عصر را به طور کلی پوشش میدهیم. باغمیشه و رشدیه دیروز شاهد اولین روز کاری 3g بود که در اخر باغمیشه پوشش نداریم . تست چهارراه ابوریحان دیروز تمام شد که به زودی منطقه پوشش داداه خواهد شد . خیابان 5 مرداد حد فاصل پل سرداران تست پوشش سایت به سایت انجام شد که به این نتیجه رسیدیم که باید سایت ایران خودرو که دوستی در این تایپک اعلام کرده بود باید ارتقا داده شود . پوشش ملل متحد و خیابان فلسطین خوب و در حد عالی میباشد . پوشش یکه دکان کامل و به 100 در صد رسید . دوستی در باره پوشش ستارخان فرموده بود که مشکلی در منطقه ندیدیم البته پوشش حد فاصل اتش نشانی منطقه 3 تا ستارخان ضعیف است که با تقویت سایت توزیع برق این مشکل به زودی حل خواهد گردید. دوستان در هر منطقه اگر موردی است با ذکر روز و محل تست ایفاد بفرمایند تا شبکه مانیتورینگ شود . با تشکر فراوان.
به جا تری جی رو انتنم جی میاد منطقه ما پسرفت داشته نه!!!!
پیوست فرهنگی اپراتورهای تلفن همراه تدوین شد
دبیر شورای عالی فضای مجازی از پایان فرآیند تهیه و تصویب پیوست فرهنگی سرویسهای اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفنهای همراه در کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای تصویب در جلسه شورای عالی فضای مجازی خبر داد.
به گزارش ایتنا از ایسنا محمدحسن انتظاری - دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور - گفت: کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور با برگزاری جلسههای کارشناسی متعدد با نهادها، صاحب نظران و نمایندگانی از جامعه نخبگانی کشور در این حوزه به منظور بررسی و نیازسنجی خدمات اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفن همراه و همچنین توجه به نظرات فقهی مطرح شده درباره موضوع پیوست فرهنگی که سرویس تماس تصویری نیز جزئی از آن محسوب می شود، با تصویب آیین نامههای این پیوست آن را برای تصویب نهایی در جلسه شورای عالی فضای مجازی ارایه کرد.
وی افزود: در این پیوست ضمن تبیین جایگاه و نحوه تعامل با خدماتی چون پیام کوتاه، پیام چند رسانهای، آهنگ پیشواز، تماس تصویری، اینترنت و بستههای نرم افزاری که از سوی اپراتور ارایه شده، بر نقش اساسی کاربران در بهره برداری از این خدمات تأکید شده و علاوه بر آن اپراتورها ملزم شدهاند تا بستههای خدماتی و محتوایی مختلفی را به تناسب سن، نیاز و خواسته کاربران با حفظ ارزش های تربیتی، اخلاقی، دینی و فرهنگ ایرانی – اسلامی در اختیار آنها قرار دهند.
انتظاری با تاکید بر نگاه جامع پیوست فرهنگی به عنوان زیرساختی مناسب برای اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفن همراه، اظهار کرد: در پیوست فرهنگی صرفا نگاه سلبی در نظر گرفته نشده و تلاش شده است تا در تدوین این پیوست بر نگاه ایجابی تکیه بیشتری شود.
وی تصریح کرد: این پیوست پس از تصویب در جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور برای تمامی اپراتورهای نسل سوم و چهارم تلفن همراه ابلاغ خواهد شد تا براساس آن بتوانند خدمات و سرویس های خود را ارایه کنند.
------------------------------
هیچی دیگه
فکر کنم محدودیت اینترنت 128 ، کارت دانشجویی ، شناسنامه عمه و ... رو دارن رو اپراتورها اجرایی میکنن
تا حد زیادی ناامید شدم جای ما با این که انتن تقریبا پره به خاطر استفاده زیاد کاربر ها 3g وصل می شی سایت نمیشه باز کرد باید همون ساعت 5 تا 8 صبح استفاده کرد edge هم که اصلا تو طول روز وصل نمیشه:n15:
بیا مرند هم داره راع میوفته ولی خبری تو این خراب شده نیس:39:
دوستان من تو شبکه هام irancell 3g رو پیدا می کنم
روش کلیک نی کنم وصل نمی شه
مشکل از خود ایرانسل ه؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
اگه تنظیمات درسته و کیفیت سیگنال هم خوبه پس دیتای دکل قطع هست و باید تا شنبه صبر کنیدنقل قول:
خیلی مسخره اس بیست روز دارم تست میکنم ( کرج ) فعلا هیچ اثری از تری جی نیست!!!
زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه دو الی سه هفته دیگه تو بیشتر مناطق کرج تجهیزات نصب میشه فکر کنم منظورش اینه که فعلا تجهیزات نصب نشده !!!!
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
همچین همتون خیط بشین که با هم بگید همون نسل 2 عالی بوده
اینجا اصفهان تو محله ما adsl ارایه نمیدن وایمکس ایرانسل 1 آنتن جدا زده که هرکی خیلی نزدیک باشه زیر 200 متر کیفیتش خوبه
ولی اگه فاصله ات بیشتر باشه عینه ما میشی من 2 مگ ایرانسل گرفته بودم 90درصد مواقع شب یا روز سرعت زیر 30 بود
حالا جالبش اینه که قطعا از عمد این کیفیت پایین رو ارایه میدند چون اون سر محلهآنتن bts ایرانسل جداست و وایمکس هم روش نصب نیست که اگه میخواستن کیفیت بالاتر ارایه بدن رو اون هم یه وایمکس نصب میکردند تا کیفیت خدمات رسانی شون رو ببرن بالا
کلاه بردار کم فروش گرون فروش آشغال فروش فقط ایرانسل
1 شهریور یه سرعتی بهتون بدن حال کنید مییاد همین جا به خودتون فحش میدید که چرا این همه واسه ایرانول تبلیغ کردید
سلام منطقه خیام به طرف چهار راه لاله پوشش نیست در صورتی که در خیابان زبردست یا همون سالاری انتن ایرانسل در خانه ای بر خیابان تجهیزات 3جی نیست ایا نصب می شود؟تا پوشش کامل شود ؟نقل قول:
از اول شروع تاپیک دارم دنبالش میکنم میشه اسم چند نفر که برای ایرانسل تبلیغ میکنند رو بگید ما هم بشناسیم؟نقل قول:
فعلا ایرانسل داره حال میده ما هم حالشو می بریم وقتی هم حال نداد کوچ می کنیم میریم جایی که بهتر باشه. این کاریه که خودشون یادمون دادن [emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk
چند ساعتی هست که آنتن قطع و وصل میشه .
توی یک فاصله ی کوتاه که آنتن وصل شد، سرویس 3G من واسه اولین بار فعال شد و سرعت واقعا خوبی هم داشت !
کرج
اقایون کرج هم راه افتاد . همه جا انتن نسل سه هست
داداش حسین امروز تست کن ببین سرعت دانلودت با برنامه IDM چنده؟
من امروز با فول آنتن توی خونه تست زدم سرعت مابین 400 تا 500 هست و میشه گفت 450 رو پایدار میده،میشه گفت دقیقا سرعت ADSL توی خونه رو بهم میده با این تفاوت که پینگ خیلی کمتری داره و سایت هارو خیلی سریع بازمیکنه. من به این سرعت هم راضی هستم امیدوارم دیگه کم نشه البته من انتظار سرعت 800 و بالاتر رو داشتم بازم ببینیم اول شهریور چی میشه.امیدوارم که ایرانسل رو پای رایتل ذبح نکنن این درست نیست که یک شرکتی نمیتونه خدمات درست و حسابی و معقول بده یک شرکت دیگه رو مجبور بکنن عین اون یکی عمل بکنه این واقعا ظلم هست.امیدوارم که یک فضای رقابتی شدیدی بین سه اپراتور ایجاد بشه.
والا من الان تو رستوران بغل کلانتری 12 تو خیابون عباسی تست میکردم نمیدونم ایراد از چی بود که سرعت از 300 بالاتر نمیرفت !! احتمالا به خاطر کثرت مشترک هایی هست که وصل هستن یا شاید به خاطر همون ایراد که دوستمون گفتن تو اول عباسی هستش!! ولی تو خونه میتونم تا 1.6-7 مگابایت سرعت بگیرم:n02:نقل قول:
=======
ویرایش :
الان تست کردم دیدم که آنتن 40 درصد بود و سرعت کم !! ولی الان با 70 درصد انتن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما کدوم منطقه ها تست کردی تری جی پیدا شد?? منطقه ما شاهین ویلا فعلا خبری نیست!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما کدوم منطقه هستی?? و الان هم تری جی داری?? یه لطفی کن اسکرین شات بگیر اینجا بزار ممنوننقل قول:
دوستان یه سوال برای اینترنت ADSL وقتی تو مرورگر آی پی ۱۹۲'۱۶۸'۱'۱ رو میزنیم میتونیم مشاهده کنیم که پهنای باند و سرعت اینترنت مون چه جوریه'' آیا واسه 3G ایرانسل و رایتل هم میشه از طریق این آی پی مشخصات اینترنت رو مشاهده کرد?? آیا نرمافزار اندرویدی وجود داره که کاربردی همانند این آی پی انجام بده??
جهانشهر. حسن اباد . اوج . شهدا. بهار . طالقانی . اینجاها وصله . سرعت رو عوضی ها رو یک مگ لیمیت کردن . انتن دهی هم افتضاحه . فعلا هم تو حسن ابادم انتن دهی خیلی بده
اون ای پی موم هستنقل قول:
برای ایرانسل باید از کد ۱۴۱*۱۰ استفاده کنید
Sent from my iPad using Tapatalk
این تست من .
موقعیت : کرج - گوهردشت (اصلی)
خبر هم دارم توی مناطق مهرویلا ، باغستان و میدون سپاه هم آنتن مشاهده شده .
البته قطع و وصلی داره فعلا !
ولی سرعت خوبی داره اگه خرابش نکنن !
حسن آباد طرفای ولد آباد و محمدشهر ؟نقل قول:
از گرگان کسی آنتن
3G Irancell
دریافت کرده؟
کنار دانشگاه هنر که بالا میری یا مهستان به سمت شمال میری میشه حسن ابادنقل قول:
سلام دوستان اینجا اراک 3g فعال!! :)
یه نکته دوستان اندرویدی توجه کنن که می تونن از قسمت mobile network قسمت network mode گزینه WCDMA رو انتخاب کنن البته باید این دو نکته یادشون باشه که با انتخاب این گزینه فقط می تونن به آنتنهای 3G متصل بشن. نکته بعد هم اینکه اندروید های ورژن قدیمی این گزینه رو ندارن یا من پیدا نکردم!
ممنون
سلام با تشکر از شما، شما توی ایرانسل کار می کنی؟
منم کرجم سمت شهرک بنفشه (پل فردیس) اینجا خیلی وقته آنتن 3g اومده ولی تو خونه ضعیفه پشت بوم که میرم تقریبا فول میشه چند تا دکل هست اطرافمون که با توجه به مشخصاتی که دوستان میگن روش تجهیزات نیست فقط نمیدونم به کدوم دکل وصل میشه راهی هست بشه محل دقیق دکل رو پیدا کرد؟