آقا ما می ریم داخل بازی می اندازه بیرون صفحه سفید می شه آنلاینم
Printable View
آقا ما می ریم داخل بازی می اندازه بیرون صفحه سفید می شه آنلاینم
ای بابا ای بابا حالا واقعا قط شده من که فعلا سر کارم تا برم ببینم چه خبره اگه بخش انلاین -- و کرک شده باشه دوباره هم کرکش میاد نگران نباشید
10 مگ تقریبا" برا هر بازیه 10 دقیقه ای....نقل قول:
Steam باید در حال اجرا باشهنقل قول:
خوشگله استیم در حال اجرا هست
سلام این عکسو ببینید با این وضعیت سیستم من الان یکمی بازی لگ یا تیک داره به نظر شما مشکل از کجاست؟رم یا گرافیک
مشخصات رم : 4 گیگ گرافیک یک ddr2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خوشگله استیم در حال اجرا هست
آنلاین به رحمت ایزدی پیوست
در کل امسال پی اس خیلی عالی هست هم از لحاظ گرافیک هم گیم پلی به نظرم میتونه جای 2013 رو بگیره و دل هواداراشو بدست بیاره فقط صورت بازیکنان خیلی طبیعی نیست
بقیه خوبه
خبر خبر
با مکاتبه ای که انجام شد بین بنده و مدیر عامل شرکت کونامی مشکل انلاین حل شد و بریم که حالشو ببریم :n02::n12:
شما که کارت درسته یه حرکتی برا ما بزن همه کار کردم برای بازی آنلاین اما وقتی میره داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون چه کنم:n19:نقل قول:
یه عکس بذار تا نظرات داده بشه میری تو منو بازی چطور اونم میندازه بیرون؟نقل قول:
به منو نمی رسه می خواد بره داخل تا منوی بازی بیاد می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک کککککککککک:n14:نقل قول:
این کاراو انجام بدهنقل قول:
1-آنتی ویروس خاموش
2-اخرین نسخه گرافیک رو اپدیت کن حالا اخرین نسخه هم نبود روجوع کن به auto driver از اون نصب کن
3_احتمالا نمیکشه سخت افزار میندازه بیرون به تنظیمات بازی هم برو و به روزولوشن نگاه کن ببین چی به چی هستش
جیگر طلا آفلاین بازی کردم هیچ مشکلی نبود ولی آنلاین این مشکل پیش اومده خوشجیل مشجیل:n13:نقل قول:
یکی منو اد کنه اسم روم رو هم بگه katlots
اخه تو پست قبل نوشتی به منو نمیرسه میندازه بیرون به اون خاطرنقل قول:
این کرک و برنامه هارو رو نصب کردی ؟ داخل پوشه اول PES 2015 - Online Pirata که دانلود کردی 4 تا فایل داره بیار بنداز جایی که نصب کردی
PES15-FixRepair اینم که داخل پوشه دوم هست نصب کن
استیم اینارم نصب کردی آپدیت کردی عضو شدی؟؟؟
بعدش با قند شکن نرو تو بخش انلاین که اجازه اتصال نمیده
بازی رو هم با استیم باز نکن
عزیز همه این کارارو کردم بدون استیم که اصلا باز نمی شه با استیم حداقل یه خورده می ره بعد می اندازه بیرون :n14:نقل قول:
عزیز همه این کارارو کردم بدون استیم که اصلا باز نمی شه با استیم حداقل یه خورده می ره بعد می اندازه بیرون :n14: کمک کنین بیام داخل تا ببینید بازیکن به کی می گننقل قول:
این روم رو ساختم pes tehran
یعنی کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه عجببببببببببببببببببببببب ببببببببببببب
هر وقت به این مشکلای تخ-می تخیلی رسیدی ، یا بازی رو حذف کن دوباره نصب کن . یا اون پچ و کرک آنلاین رو حذف کن و دوباره نصب کننقل قول:
برادر دردش فقط آنتی ویرووووووسهنقل قول:
منم دیشب برخوردم به این مشکل
صد بارم حذف و نصب کنی درست نمیشه
موقع آنلاین باز کردن فقط باید آنتی ویروستون غیر فعال باشه ، وگرنه از همون منو پرتت میکنه بیرون
داداش مطمئنی؟ آفلاین با آنتی ویروس مشکل نداشتما؟نقل قول:
با چه تنظیماتی بازی میکنی ؟! .نقل قول:
یکی به دادم برسه خسته شدم از بس گفتم آهههههههههههههههه.این چرا صفح اش سفید میشه می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک:n14::n13::n28::n30:
مشحصات سیستمت ؟!نقل قول:
کی سفید میشه صفحه ؟!
آفلاین مشکلی نیست آنلاین سفید می شه همون اول که میره داخل صفح هاول رو رد می کنی عکس زمین چمن می آد بعد می اندازه بیروننقل قول:
سلامنقل قول:
کارت گرافیکم : GT 610
نیاز به آپدیت داره ؟
بازی بالا میاد ولی صفحش سیاهست!!!!
یه تستی بکن بیکار ننشیننقل قول:
بازی رو از جای مطمئن تهیه کن
انتی ویروس خاموش
Microsoft DirectX Runtime 9.29.1974 این برنامه ام رو نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو دانلود نکنم؟؟؟؟
دان بکن ببین فرجی میشه:n02:نقل قول:
ولی حتما اپدیت بکن
دوستان انلاینم هر کس میاد بیاد
آنلاین مشکلی نداره؟
درست اجرا میشه؟ سرعتش عالیه؟
سرور شلوغ نی؟
نه خلوت - نیم ثانیه تاخیر نرماله واسه پینگ ایرانه 2 بار بازی کنی برات عادی میشهنقل قول:
[PES15] PTE Patch 1.0 - RELEASED 17/11/2014
-Full logos and names for Premier League, Primeira Liga Portuguesa, Championship and Serie B
-Full kits for Premier League, Primeira Liga Portuguesa and European National Teams
-Full names and emblens for the national competitions
-Full emblens for the international competitions
-Real Federations logos for all National Teams
اقا من بلک باکس دانلود کردم از دانلود ها توی نصب مشکل داره راهی نیست؟
اغا کرک فیکس قسمت انلاین بازی اومده
دیگه خبری از بیرون پریدن وسط بازی نیست
میتونید از پیس ادیت دانلودش کنید:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کرک برخی از مشکلات نسخه قبل رو برطرف میکنه
دانلود از مدیا فایر
آموزش فعال سازی و بازی کردن بخش آنلاین به این صورت هست که فایل های دانلودی رو به محل نصب بازی منتقل میکنید و بعد فیل شکن رو فعال میکنید و برنامه استیم رو نصب میکنید اکانت میسازید بعد از نصب هم حتما بزارید برنامه اپدیت بشه که حجمش کدود 170-180مگ هست بعد از اتمام این مراحل هم بازی رو حتما با run as administrator اجرا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمیباشد
PES.2015.Update.1.01.01.Online.FIX-3DM
کرک مخصوص آنلاین بازی کردن PES 2015
این کرک مخصوص آنلاین ورژن 1.01.01 هست که در حال حاظر فقط با این کرک میتونید به صورت رایگان آنلاین بازی کنید
دانلود
توجه : این کرک فقط برای انلاین بازی کردن هست پیشنهاد میشه اگه نمیخواید آنلاین بازی کنید از این کرک استفاده نکنید
برای دانلود کرک مخصوص عادی بازی کردن ( آفلاین ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب و راه اندازی بخش آنلاین بازی کردن به صورت رایگان :
آموزش فعال سازی و بازی کردن بخش آنلاین به این صورت هست که فایل های دانلود رو به محل نصب بازی منتقل میکنید و بعد فیل شکن رو فعال میکنید و برنامه استیم رو نصب میکنید و اکانت خودتون رو درسایت استیم میسازید بعد از نصب هم حتما بزارید برنامه اپدیت بشه که حجمش حدود 170-180مگ هست بعد از اتمام این مراحل هم بازی رو حتما با run as administrator اجرا کنید
دم همه بچه ها گرم واقعا نمی دونم معنی کمک رو نمی دونید یا نمی خواید کمک کنید یه مشکل دارم نمی تونم آنلاین بازی کنم چه کار کنم صفحه سفید می شه می اندازه بیرون:n19:نقل قول: