حالا طرقه جان نميتوني به جنس قوي از رده سني بالا گير بدي ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي صحبتات خيلي قشنگ بود به گوشه ي دلمون نشست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
حالا طرقه جان نميتوني به جنس قوي از رده سني بالا گير بدي ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي صحبتات خيلي قشنگ بود به گوشه ي دلمون نشست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چتکده بچه های مشهد : :31:نقل قول:
جنس قوی از رده سنی بالا خطرناکه حسن
نقل قول:
چتکده بچه های مشهد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خطر داره تجربشو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي ما اينجا چت ميكنيم كسي گير نميده ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويك سوال فتي طرقه جان . كسي ip منو داشته باشه ميتونه تلفنمو كشف كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آی پی رو نمیدونم از بقیه بچه ها سوال کن
در ضمن من الان خیلی خوشحال
اون مشغولیتی رو هم که گفتم دو روزه الافش بودم تموم شد
موضوع خرید اینترنتی بلیت کنسرت استاد شجریان بود
خریدم و خریدم
به یکی از آرزوهام رسیدم خدایا شکرت
استاد دوستت دارم
سلام به همگي
ممنونم از راهنمائيهاي همتون.
در مورد آي پي اگه جسارت به بزرگترا نباشه اينجاها رو يه نگاهي بنداز شايد به دردت بخوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه در حال چتيدن باشي . اين ببين :
سلام
محمد رضا بنظر من هم کارت اشتباهه ، پسر بايد بزرگتر باشه چون وقتي دختري بزرگتر باشه کم کم حس مادري بهش دست ميده و ... تو ميگي عاشقشي خب بهتره بدوني که معمولا ازدواج باعث ميشه عشق از بين برود ، بهتره با کسي ازدواج کني که فقط يک دوست داشتن معمولي قبلش باشه و نه عشق ؛ اينجوري هر روز به هم بيشتر وابسته ميشيد و عشقي بينتون بوجود مياد که به اين راحتي ها از بين نميره ... فکر ميکنم که شايد هم يه جورايي دلت براش ميسوزه ؛ اما بدون عشقي که با دلسوزي شکل بگيره چندان جالب نيست ...
راستي کار خوبي کرده که موضوع را اينجا مطرح کردي ، ولي چون موضوع برات خيلي مهمه ميتوني تو انجمن هم مطرحش کني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------
مهدي از نوع بي ک ام ، آواتار قبليت بهتر بيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
بابا بزرگ از اينکه ميبينم تونستي به کنسرت شجريان راه پيدا کني خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شيردل . راستي شير كيلو چند شده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير تو پ خ الان ميام حالتو ميگيرم.
راستي جمعه برنامه داريم ؟؟
آقا قرار هفته بعد هم مثل هميشه :
عصر جمعه ساعت 6 درب سجاد پارک ملت
راستي بايد کم کم قرار يک مکان تفريحي خوب را هم بزاريم که تو ياهو و پيام خصوصي پيگيري ميشه ...
مثلا قهوه خونه عرب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من احتمال زياد جمعه نيام
اگه نيامدم سعي كنين بهتون خوش نگذره هي به سروكله ي هم بپرين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آريالا قرار مثل همیشس ؟
من هستم ها ... فقط لازم نیست پست بدم پست نمیدم .
قرارو بگین .
بای .
سلام بروبکسسسسسسسسسسسسسسسس
چه خبرا؟؟؟؟؟؟ ما نبوديم خوش گذست؟؟؟؟؟ جمعه هم 99% ميام همه بايد بيان نامرديه بيانين ديگه خب چرا نمياين يعني من نبودم اينقدر نامرد شدين که نميخواين بياين ؟
خبري موضوعي چيزي بود به من اعلام کنين در جريان باشم
سلامنقل قول:
چرا ازدواج باعث از بين رفتن عشق بشه؟
دلم نميسوزه. چون گذشته سختي داشته نميخوام ناراحتش كنم.
به نظرت كار من غلطه؟؟؟
به نظر من غلطه.حيف جمعه نيستم وگرنه دوتا كشيده ميخوابوندم زير گوشت تا عشقت بپره ويك عمر دعام كني ( طنز )
سلام ، قبول اون گذشته سختي داشته ولي اين دليل نميشه که تو بخواي براش آينده رو رقم بزني ؛ اسم اين ميشه دلسوزي ... اگه کسي شنا بلد نيست لازم نيست غريق نجات بشه ؛ چون ممکنه خودش هم غرق بشه ... واقعا منطقي نيست که با يک دختري که از خودت چند سال بزرگتره ازدواج کني ، اگه واقعا دلت براش ميسوزه يکي رو براش پيدا کن که بهش بخوره (چه از نظر سني و ...)نقل قول:
راستي ازدواج معمولا باعث ميشه عشق از بين بره ، اين طبيعته عشق که با ازدواج آروم ميگيرد ... البته ممکنه باز هم عشق ادامه پيدا کنه ولي فکر نميکنم در اون حد قبليش ... کلا بهترين نوع برا ازدواج اينه که بدوني طرف بهت ميخوره و با عقل انتخاب کني و با چاشنيه دوست داشتن و نه عشقي که چشم را کور کند ...
خودت فکر کن و بعد انتخاب کن ، کمي در اين مورد تحقيق کن ( تحقيقت طوري باشه که قضيه عشق رو در نظر نگيري و با چشم باز باشد) اگه به اين نتيجه رسيد که بدردت ميخوره اون موقع ميتوني به فکر ازدواج باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دوس داشتم یک سری حرفهارو بزنم .نقل قول:
اما فرصت و مجال نیست .
فقط یک نکته رو یاد آور میشم آتیش همیشه شعله ور نیست عزیز .
هرچی هم هیزم بیاری بریزی توش کم میاد .
اگر هم میخوای ازدواج کنی از من به عنوان توصیه :
گوش هاتو روی حرف مردم بگیر .
چشم هاتو روی وقایع آینده ببند .
زندگی و عواطق و دانش و هرچی که توی این جهان وجود مادی و معنوی براش حس میشه در انسان شمشیری 2 لبه تفریط و افراطش دستت و میبره .
میخوای ازدواج کنی حرفی نیست اما 10 سال آینده هم ببین .
زندگی با عشق و علاقه شروع میشه اما عشق طوفانی مثل بیماری حادی است که به زودی فروکش میکنه یا اینکه از روی هوس .
آهسته و پیوسته .
نکته ی دیگه به من و امثال خودت که هم سن و سالیم بسنده نکن .
برو پیش 2 تا مشاور یا از کسانی که این شرایط رو داشتن و دارند سوال کن .
انتخاب بزرگ و سختی داری میگیری نمیگم موفقیت درش نیست , هست اما سختیش بیشتر .
موفق باشی .
با سلامي گرم وصميمي
من خيلي وقته اينجا عضوم ولي زياد وقت نميكنم بيام تا امروز كه دنبال يك چيزي ميگشتم امضاي دوستمون رو ديدم كه براي مشهديا نوشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه دوستان مارو هم به جمع خودشون راه ميدن منم ميخوام عضو اين گروه مشد مشهدي باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب زود خبرشو بديد كه خوشحال بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اينم فروم منه مخصوص مشهدياست (فعلا هر كي دوست داشت قدمش روي فرش خونشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستشم روي كيبرد كامپيوترش بياد عضو بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[html] http://forum.---------.com[/html]
سلام به همگی.آقا ما این هفته میایم که سطح کلاس بچه های p30 بره بالا.:27:. خوش تیپیه دیگه دست خداس :46:. ما همه بندهایم ولا.خوب آقا حالا چند نفری میشیم نیایم ببینیم ......:31:
الیته من پسرم کسی خیاله التیمور نکنه :31:.اونم با سیبله کلفته شاملوئی.
پس تا روزه دیدار به امیده دیدار:31:
سلام
Mohamad_reza
منم با شیردل موافقم توی این قضیه
نباید احساسی عمل کرد
باید آینده نگر بود
تفاوت مدرک تحصیلی خیلی خیلی مهمه
سلام دوباره
امیر آقا گفته بودن که بهتره به فکر یه جای تفریحی باشیم
برای اون روز سه گروه بشیم
یک گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه گروه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک گروه دیگه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم که بی استعدادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فردا قرار قطعیه? (تا ظهر می گم می تونم بیام یا نه)
تازه خیلی خیلی خیلی خیلی هم حال می کنم
توی یک پست بیشتر از 3 تا اسمایل بذارم
راست میگه کی گفته بیشتر از سه تا اسمایل خوب نیست ؟
آقای ahmadatom
و آقای ehsan_henry
منتظریم
از دیدنتون خوشحال میشیم
واااااااااای شرمنده.من نمیتونم فردا بیام آخه امروز فهمیدم که فردا عرسی دعوتیم.انشا الله قرار بعدی حتما میام.دستت درد نکنه torgheh جون دوست داشتم ببینمت اما ... قسمت نبود پس میریم که جمعه دیگه داشته باشیمت.ما هم بریم یخورده شاپاش جمع کنیم تا بتونیم بیایم پارک.انشا الله عروسی خودم
دوست من بجاي واژه نامفهوم طرقه بفرماييد بابا بزرگ :دی
من هم نمی تونم تشریف بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولد داداشمه میریم بیرون شهر
این توضیح رو دادم که نگین بهونه اوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کی هم حرف بزنه با من طرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا تو امیر بیا جلو ببینم چی میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه چی می خواستم بگم ؟
یادم اومد این هم برای بچه های جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ان شا ا... دفعه بعد همدیگه رو ببینیم
خدانگهدار همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرقه اسمايلهات کمي تا قسمتي جلفه ...
--------------------------------
منم احتمالا امروز نتونم بيام ... اگه تو شهر باشم ميام ..
اين يكي عجب پارازيتي داده:31:
من هميشه از اين هنوشته هاي نارنجي خوشم مياد:21::21::21::21:
منم امروز دستم بنده نمي تونم بيام ( دستم جاي بدي نيست فكر بد نكنين)
اين اسمايل هاي طرقه جلف نيست فقط اخر جوات بازاره مثل قيافش با اون كت و شلوار جواتش(ديگه تو باشي از قيافه كسي ايراد بگيري):27::27::27::27:
آقا منم به علت اینکه روز پدرو 1 روز انداختیم عقب نمیام .
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مر30 از توجهي كه كردين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما به این پست توجه کن ما توجه کردیم شما ندیدی
امیر و محمود گل اسماعیل و ابراهیم های من جلف نیستنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1355380&postcount=1543
اصلا ولش کن حوصله تون رو ندارم
بای
سلام
نقل قول:
تولد دادشت مبارک
آقا مهدی تو کلاه بوقی باید خیلی خوشگل بشه؟نه؟
اینم از طرف من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]
سلام
تاپیک داشت خاک می خورد؟
آقا من این هفته که بگذره یه 2 - 3 هفته ای نمیتونم بیام .
زود این هفته رو قطعی کنین .
نويد چرا کم پهنا شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بايد کم کم قرار ملاقات بعدي رو بچينيم ... راستي اين مهدي از نوع بي ک ام چرا ديگه اسپم نميکنه :دی
سلام به بكس مشهد
من هنوز هستم واسپم ميدم.
راستي يك عنوان جديد براي امضاي بهنام وطرقه
محلي براي اسپم هاي بچه مشهديها
اسم کاربری جدید مبارک باشه
جیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــگر
مهدي ب ک ام وقتي يک پست ميدي حداقل واستو جوهرش خشک بشه بعد پست بعدي رو اسپم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين طرقه چرا ديگه اسمايلاي جديد رو نميکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال ميشم من رو هم خبر
afsorde_bi_id
امضاي نويد چقدر غمناکه ... براش دعا کنيد ...نقل قول:
يکي بود يکي نيود.......نه وقتي اونيکي نباشه اين يکيم نميخواد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمام بربکس....
من زياد حال حوصله ندارم....خودتون برا جمعه يه ساعتي بزارين منم ميام
مرسي امير........برام دعا کنين..........فعلا ميسوزيم و ميسازيم