من حساب کردم بدون در نظر گرفتن هزینه گمرک قیمت n550چیزی حدود 1700_1800 میشه .بقیشو نمیدونم چطور میشه 3,800
من حساب کردم بدون در نظر گرفتن هزینه گمرک قیمت n550چیزی حدود 1700_1800 میشه .بقیشو نمیدونم چطور میشه 3,800
بچه ها می دونم این سوالم ربطی به این تاپیک نداره
ولی اگه میشه جواب بدید:n27:
1- بین n56 vb و n56 vz و y500 و y510و y580 اگه بخواهید به ترتیب از اول تا پنجم مرنب کنید چطوری مرتب میکنید( از لحاظ های مختلف مث cpu گرافیک و صفحه نمایش و باتری و گرم نشدن و هنگ نکردن و اجرای بازی و صدا و غیره هم مرتب کنید خخخ ) .. مرسی:n16:
2- واسم صفحه نمایش و صدا مهمه.. واسه دیدن فیلم و عکس.. وب گردی و همچنین نرم افزارهای مختلف مث نرم افزا عمرانی که فکر نکنم زیاد سنگین باشه و بازی جی تی ای فایو و شایدم بتلفیلد 3..... واسه ی این کارا به نظرتون کدومو بگیرم؟.... و اینکه لپ تاپم می خوام 5 سال 6 سال عمر کنه
3-به نظرتون صبر کنم تا n550 jv ارزون بشه؟یا لپ تاپای بهتر بیاد؟ تا 5 ماه نهایتش میتونم صبر کنم
:n12:
1- از سال 91 بر اساس تصویب نامه ، لپ تاپ و موبایل رفتن توی گروه کالاهای لوکس که به این کالاها ارز مبادلاتی تعلق نمی گیره . می تونین توی گوگل سرچ کنین .
2 - ویندوز home Premium قیمتش 99 دلاره نه 200 دلار ! در ضمن قیمت آزادش 99 دلاره . برای Partner ها ( معمولا شرکت های ساخت لپ تاپ ) قیمتش 79 دلار در میاد .
3 - وارد کنندگان در ایران لپ تاپ ها رو دارن با واسطه وارد می کنند.
قبلا این امکان وجود داشت که بتونیم مستقیم از چین خرید کنیم لذا کیبورد های لپ تاپ های 3 سال پیش طبق سفارش کارخونه مجهز به کیبورد فارسی بود . 3 ساله هیچ شرکتی لپ تاپ رو به طور مستقیم از چین یا هر کشور دیگه وارد نمی کنه و فقط از امارات خریداری می شه . لذا کیبورد ها طبق سفارش امارات عربی هستند . خبری از خرده فروشی برای وارد کنندگان ایرانی نیست
4 - S550 مثال زده شده هم توی سایت amazon مجهز به هارد SSD هست که 250 هزار تومان می کشه روی لپ تاپ !!!! قیمت ویندوز هم حساب نشده !
5 - اینکه توی فلان کشور فلان کار کردند بر قیمت لپ تاپ ایران تاثیر نداره . لطفا بحث رو به حاشیه نکشین
دوستان چرا هیچ خبری از hp touch smart نیست؟اصلا وارد میشه یا نه؟
درود:
اون مدل از لپ تاپ های سونی که دارای این دو ویژگی میباشند:
Screen Branding: TRILUMINOS Display for mobile
Picture enhancement feature: X-Reality for mobile
حتما فناوری IPS هم دارند یا خیر؟ یعنی فناوری IPS به فناوریهای بالایی چسبده یا مجزا از اون دوتاست؟
متشکرم اگر کامل راهنمایی کنید، چون در خرید لپ تاپ برای من داشتن صفحه نمایش IPS خیلی مهمه.
سلام دوستان
شاید سوالم بیربط باشه پنجمارک گرافیک که فریم تو سایت notebookcheck مینوسن بر چه اساس حساب کنیم؟؟؟:n13:
یعنی ایا فریم بازیا که نشون میدن پایینترین فریم هست که مینویسن یا بالاترین فریم که بازیا تونستن بهش برسن مینویسن؟؟؟:n13:
ممنونم
کسی نمیدونه فوریه لازمش دارم:n03:نقل قول:
چرا ظاهرا که وارد شده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز راستش چند روز پیش این مدل رو تو سایتی که شما گفتید دیدم.اما خیلی داره گرون میفروشه...که اینم علتش کمیاب بودنشه.ضمنا مشخصاتش رو کامل ننوشته معلوم نیست fhd هست یا نه!من از مدل j059 خیلی خوشم اومده فول اچ دی هم هست با قیمت 1050 دلار .فوق العادست اگه تو بازار اومد بگید. ممنوننقل قول:
هیچکس خبری از lenovo yoga pro2 و یا dell xps 11 نداره؟!! اینا کی میان به بازار و با چه قیمتی؟!
سلام رفیق . ممنون از اطلاع رسانی شما.نقل قول:
1- از چندماه پیش و توسط دولت تدبیر و امید این قانون لغو شده. در همین تاپیک هم توی یکی از صفحات، خبر رسمی اون رو داده بودیم. مثال: آیفون 5s مدل 16 گیگ بدون قرارداد که با مالیاتش تو آمریکا 710 دلار تموم میشه (دوتاشو 3 روز پیش از آمریکا برام خریدند) بدون هیچ هزینه دیگه ای به پول ما میشه بیشتر از 2.100 میلیون. که الان تو بازار تهران، آنلاک شده به قیمت حدودا 2.550 هم میشه براحتی پیدا کرد. با احتساب هزینه حمل و گمرک و آنلاک کردن و ... قطعا برای هیچ وارد کننده ای صرف نداره وارد چنین تجارت زیان دهی از هرکجا بشه!
3- وارد کنندگان در ایران نیازی به واسطه ندارند جون لبتاپ و موبایل جزء تحریمها محسوب نمیشه. تنها مشکلشون سختی پرداخت پول و سیستم بانکیه که وارد کننده رو به زحمت میندازه. با توجه به قوانین و تحریمها، از خود آمریکا هم میشه مستقیما لبتاپ وارد ایران کرد! البته هنوز در تئوری نه درعمل!
اگر روی نمایشگر و گرافیک کلیک کنید تو پانل باز شده مشخصه که نمایشگر hd ئه. من هم باهاتون موافقم که با توجه به نداشتن درایو نوری، گرافیک 2 گیگ 740 و مانیتور hd داره گرون می ده دلیلش هم به نظرم محدودیت مدل های تاچ با پردازنده نسل چهارمه ، دیجی کالا مدل تاچ سونی رو هم با پردازنده نسل سوم(و البته dvd-rw و مانیتور fhd ) قیمت زده 4 تومان... ظاهرا فعلا چاره ای نیست جز صبر کردن و امیدوار بودن و یا خرید با قیمت های غیرمنطقی!نقل قول:
من با صبر هیچ مشکلی ندارم.اما امیدوارم تعداد زیادی از مدل hp envy touchsmart 15-j059 وارد بازار بشه.نقل قول:
خواهشا یکی از دوستان محبت کنه جواب سوال منم بده.:n03::n28:نقل قول:
واقعا نمی دونم چه خبره!
الان نزدیک چهار ماهه که همه به هم می گن صبر می کنیم ولی اتفاق خاصی نمی افتد. تو این گرونی دلار یک سری از فروشنده ها سود کردن یکسری ضرر. کاری به این حرفها ندارم ولی انگار دودش باید تو چشم مصرف کننده بره.
لپ تاپ های 1200 دلاری که سر و ته همه چیزش را از ویندوز و بلوری تا کیفیت صفحه نمایش زده شده باز هم تو بازار قیمت نجومی داره.
صبر کردن به کنار ولی به نظرم صرف نزدیک 3 تا 3/5 میلیون واسه لپ تاپی که صفحه نمایش hd داره و از ویندوز و رم و بلوری ش هم خبری نیست اشتباهه.
من یه زمانی زیاد منتظر موندم بودجم هم بین 3تا 3.5 بود.
دیدم خرید لپتاپ واقعا بی فایدس
2.500 دادم یه ایپد بقیشم یه گرافیک خوب گرفتم واسه سیستم خونه
خیلی هم راضیم و به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادم.
چند وقت پیش خونه یکی از بچه ها که یه لپتاپ سری G ایسوس داشت بازی کردم خدایی بهم نچسبید.
گرافیک و صفحه نمایش عالی بود اما واقعا بازی کردن با سیستم خونه یه چیز دیگس.همین باعث شد من یه آیپد بگیرم که واقعا یه دستگاه شاکاره اصلا لذت میبرم از فیلم دیدن و کتاب خوندن باهاش.
بازی های فوقولعاده ای هم داره.حتما اگه برای خریدن لپتاب گیم مطمن و مصمم نیستین آیپد رو هم یه نگاه بندازین:n12:
اين حرف تا حدودي درستهنقل قول:
اما بعضي ها دوست دارن يه چيزي بخرن كه تموم نياز ها رو پاسخ گو باشه
آيپد بيشتر يه مصرف كننده محتواست نه توليدكننده
براي همين از نظر من وسيله كامل و مادر نيست
البته هر كسي يه نظري داره اما من دقيقا مسير برعكس شما رو اومد
آيپد و آيفون و مك هم داشتم همه رو رد كردم الان همين مدل n550 ويندوزي رو دارم و راضيم
چون نيازهاي من به نرم افزارهاي تخصصي كارم و بسته آفيس و اينترنت و صد البته توانايي ارتباط بدون محدوديت با ابزارهاي وابسته س كه فقط اين جواب ميده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
دوست عزیز این کاملا بسته به نیاز شماستنقل قول:
مثلا من الان یه چیز میخوام که بتونم راحت توش سالید و کتیا کار کنم و متلب که هیچ کدوم را با تبلت نمیتوم بهش برسم از طرفی قحطی لپ تاپم اومده حالا شانس ما بعضی وقتا به خودم میگم بی خیال شم و برم یه z500 بگیرم باقی پولم بزارم جیبم ولی دوباره میگم منی که قراره n سال یه بار یه لپ تاپ عوض کنم یهو یه چیز خوب بگیرم اگه این y510 اینقدر قیافش تو حال نبود همونو میگرفتم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
پست من (آپدیت سوم به همراه ویدیو) در لینک زیر، درباره لرزش صفحه هنگام کار با تاچ، که مورد سوال برخی دوستان بود به روز شد. البته قولشو برای جمعه پیش داده بودم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نذاشت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره GE 60 وارد شد
با قیمت 3.590.000 با گارانتی معتبر ماتریس
به نظرم تو این وضعیت بازار خیلی خوبه
حداقل رقابتش با سایر لپ تاپ ها باعث افت قیمت میشه
قیمت 35900000 ریال Operating System CPU Intel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB Chipset Intel® HM87 LCD 15.6 inch (1920x1080) Full HD VGA Nvidia GeForce GT750M Graphics VRAM 2GB GDDR5 Memory 8GB DDR3 Communication WiFi+BT4+Killer Gaming LAN I/O Ports Card Reader: MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
LAN: 10/100/1000
Wireless LAN: 802.11 b/g/n
D-Sub(VGA): 1
HDMI: 1
USB 2.0 port: 2
USB 3.0 port: 2
eSATA: N/A
eSATA/USB Combo: N/A
Mic-in/Headphone-out: 1/1
Line-in: N/A
Express Card: N/A
Modem port: N/AAudio Audio Boost, 4x2WHD Speakers Webcam HD Storage 1 TB Optical Drive DVD Battery 6 Cells Dimensions 383 x 249.5 x 37.6~32.3mm Weight 2.4Kg
بالاخره ماتریس لبتاپ MSI GE60 جدید سری گیمینگ در رده نسبتا ارزان قیمت رو با امکانات خوب و قیمت نسبتا معقولی برای فروش ارائه کرد.
مشخصاتش:
35900000 ریال Operating System CPU Intel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB Chipset Intel® HM87 LCD 15.6 inch (1920x1080) Full HD VGA Nvidia GeForce GT750M Graphics VRAM 2GB GDDR5 Memory 8GB DDR3 Communication WiFi+BT4+Killer Gaming LAN I/O Ports Card Reader: MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
LAN: 10/100/1000
Wireless LAN: 802.11 b/g/n
D-Sub(VGA): 1
HDMI: 1
USB 2.0 port: 2
USB 3.0 port: 2
eSATA: N/A
eSATA/USB Combo: N/A
Mic-in/Headphone-out: 1/1
Line-in: N/A
Express Card: N/A
Modem port: N/AAudio Audio Boost, 4x2WHD Speakers Webcam HD Storage 1 TB Optical Drive DVD Battery 6 Cells Dimensions 383 x 249.5 x 37.6~32.3mm Weight 2.4Kg
محاسنش اینه که از سری گیمینگه که کیفیت بالائی نسبت به بقیه سری ها دارند.
با سایز 15.6 اینچی خودش وزن خوب و نسبتا سبکی داره . (2.4 کیلو)
تصویرش برخلاف سری قبل، فول اچدی شده.
از کارت گرافیک 750M با رم 2 گیگ GDDR5 استفاده میکنه که نسبت به GDDR3 سریعتره.
کیفیت صدای خیلی خوب با چهار اسپیکر ساروند. مثل همیشه
قابلیت اضافه کردن همزمان هارد SSD در کنا هارد اصلی برخلاف N550 ایسوس
باتری 6 سلولی داره
البته با اینکه سبکه خیلی باریک نیست که علتش هم برای کولینگ بهتره.
قرمز و گل منگلی هم نیست (بجز یه خط باریک عرضی دور بدنه اصلی)
درکل لبتاپ های سری گیمینگ MSI لبتاپ های با دوام و با گارانتی خوب داخلی هستند.
بدجوری زده تو سر ایسوس n550 و لنوو y510 :n02:نقل قول:
البته به نظرم برتری کاملی Y510 بهش داره
هم میشه هارد اضافه کرد
هم گرافیک دوم
هم مثلا کانفیگی که من گرفتم اس اس دی داره و ...!
ولی خوب همیشه با اینجور رقابت ها موافق بودم
چون نباشن یشرفت نیست
خدای گیمر ها داد
ما که فسیل شدیم از بس برای 550 صبر کردیم .چه اشتباهی کردم نخریدم اولش
بخرید که خوب چیزیه
سلام
کسی نظری درباره این مدل نداره؟
acer v5 572g
مشخصات نسبتا خوبی هم داره.
مشخصات کلی:وزن 1.99 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3537U Core i7 2.00GHz up to 3.10 GHz - Cache 4MB
حافظه رم:8 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:1024 گیگابایت Serial ATA 5,400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4096 MB up to 6144 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
...
کسی از این مدل استفاده کرده؟
فکر کنم اگه مدل i5 وارد بازار باشه بتونه بازار رو به دست بگیره.
الان قیمت این 2750 هست.
نسبت به قیمتش خیلی لبتاپ خوبیه.نقل قول:
اما اگه بخوایم ایرادشو هم بگیم اینه که اولا درایو نوری نداره و باید یه درایو اکسترنال هم خریدشو به هزینه هاتون اضافه کنید و مدام همراهتون باشه.
صفحه تصویرش براقه و کمی هم کم نوره.
پردازنده اش با اینکه i7 هستش اما از سری کم مصرف u هستش که دو هسته ای و در حد یه i3 عادیه.
کارت گرافیکش با اینکه برای این رده خیلی خوبه اما از نوع ddr3 و به احتمال زیاد هم از نوع داون کلاک شده باشه. لذا نباید انتظار یه کارت 750 عادی رو ازش داشته باشین.
اما در مابقی موارد از جمله وزن ، باریکی و قیمت خیلی لب تاپ خوبیه
سلام دوستان نظر بدید.آیا به درد کار با تری دی مکس میخوره؟ پردازنده اش هاسول هست.
Acer Aspire E1-572G-74508G1TMnkkمشخصات فیزیکی:ابعاد: 381 × 254 × 33 میلیمتر - وزن: 2.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 1024 گیگابایت - مشخصات: 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 8750M 2048 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
سلام
اين دستگاه بك لايت براي كيبرد نداره و مونيتور لپ تاپ فول اچ دي هست اما زاويه ديد معمولي و wideview و IPS هم نيست موقع خريد حواستان باشد
ضمن آنكه از GE40 هم نمي دونم براي چي ارزونتره
آره متاسفانه مشکل اصلیش همین پردازندشه که سری U هست و طبق بنچ مارک ها این مدل از Intel 3230M i5 هم عقب تره که در بسیار از لپ تاپ های i5 موجود توی بازار استفاده می شه .نقل قول:
امیدوارم مثل AMD ها بر قدرت کارت گرافیک تاثیر منفی نذاره .
چون لپ تاپ هایی مثل MSI GX60 هستند که مخصوص گیمینگ با کارت گرافیک 7970M و پردازنده AMD 4600M توی بازار بودند ، به دلیل ضعف پردازنده ، قدرت کارت گرافیک بسیار محدود می شد
کسی اگه لپ تاپ core i5 با سی پی یو هسول سراغ داره معرفی کنه ممنون میشم.
(ترجیحا 14 اینچ)
شما مطمئنی نداره؟ مدلی که ماتریس وارد کرده مدل 2oc هستش که فکر کنم دارای بک لایته. کلا کیبوردش مثل همیشه طراحی SteelSeries هستش که مخصوص گیمینگ و کیفیت بالاست و معمولا بک لایت خفن و حتی چند رنگ (مولتی کالر) دارند. البته نه در سری GEنقل قول:
تصویرش مثل GE70 شده که دیگه براق نیست و ماته و من خودم دارمش و تو زاویه هم کیفیت خوبی داره. نگران افت کیفیت تصویر در زاویه نباشید. البته به IPS نمیرسه اما کلا کیفیت تصویر و روشنائی خیلی خوب و با کیفیتی داره.
کلا منو به شک انداختی. امروز غروب میرم از نزدیک ببینمش. خبرتون میکنم
GE40 رو هم از اول ماتریس کمی گرون قیمت گذاری کرد و بهتره قیمتشو کمی بیاره پائین. با این قیمت 3.700 بهتر بود کارت گرافیکش 760 میشد که در اصل هم GE40 رو تو دنیا با کارت 760 میفروشند.
سلام
ديروز تو بازار پارسيان و ايران هردو مدل GE60 و GE40 رو ديدم. هردو دستگاه فاقد نور كيبرد يا همون بك لايت بودند.
سلام
آره جانم من ديروز تو بازار پارسيان و ايران هردو مدل GE60 و GE40 رو ديدم. هردو دستگاه فاقد نور كيبرد يا همون بك لايت بودند. مقايسه هم بر اسا مدل نامبر هاي داخل ايران ارائه شده است.
مدل GE60 با پردازنده هسول 4700MQ وهارد يك ترا و DVD-R/W و گرافيك جيفورس 750M با 2 گيگ ويرم DDR5 و اسكرين ّFullHD مات با 240 تا 260لوكس نوري به قيمت 3590 و گارانتي 400 روزه ماتريكس به فروش ميرسه.
سري 14 ضمن اينكه بخش نمريك رو نداره پردازنده هم مدل 4702MQ هست.اسكرين هم 1600*900 غير IPS هست.
سري 4700MQ حدود 2 تا 5 درصد نسبت به پردازنده 4700HQ (پردازنده استفاده شده در لنوو Y510p و ASUS N550JV كمتري دارد و مصرف آن حدود 37 وات و مصرف سري HQ حدود 47 وات در لود هست.
ميزان نور اسكرين در ASUS N550jv IPS حدود 270 تا 300 فول اچ دي IPS و در LENOVO Y510P حدود 360 تا 400 مي باشد.
سلام. تائید میشه. من هم دیدم که بک لایت نداره متاسفانه. فعلا هم قصدی برای ورود مدلهای دیگه ge60 ندارند مثل مدلی که کارت گرافیک 765m داره. ظاهرا به جای اون ترجیح داده مدل 17 اینچی با کیفیت gs70 رو جایگزین کنه. که حدود 6.250 میلیون قیمت گذاشته.
برای اطلاع بیشتر بچه های فروم بگم که درسته که gs70 برای جیب خیلی از ماها گرونه اما برای یه گیمر که دنبال لبتاپ حرفه ای گیم با دیزاین کم نظیره، نسبت قیمت به کیفیت و امکانات gs70 به نظر من خیلی به صرفه تر از ge60 هستش. و درواقع فعلا gs70 ارزونترین و اقتصادی ترین (نسبت قیمت به امکانات و کیفیت) لبتاپ واقعی گیمینگ حرفه ای و قدرتمند تو بازار ایرانه که آدم دوست داره مالکش باشه.
این مدل همچنین برنده چندین جایزه خلاقیت و طراحی در نمایشگاه های مختلف شده و خیلی زیبا و باریک و درعین حال قدرتمند طراحی شده. ایکاش زیر 6 میلیون قیمت میخورد.
محاسنش: کیفیت طراحی و ساخت فوق العاده. اگه این لبتاپو دستتون بگیرین دیگه لبتاپ های دیگه گیمینگ و مالتی مدیا و ... احتمالا از چشمتون میفته.
پردازنده هاسول قدرتمند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیک حرفه ای GTX 765
دو تا هارد SSD 64 گیگابایتی (مجموعا 128 گیگ) که به صورت موازی RAID شدند تا سرعت نجومی به لبتاپ بدن. البته یه هارد عادی یک ترابایتی هم داخلش داره که نگران جا برای آرشیو هم نباشین.
DVD درایو اکسترنال رایگان به همراه لبتاپ
16 گیگ رم !
با سایز 17 اینچی فقط 2.66 کیلو گرم به همراه باتری
تصویر فول اچدی مات با کیفیت تصویر بالا ، شدت نور میانگین 330cd/m2 که از خیلی از بهترینها ، بهتر می باشد. ، کنتراست تقریبا 1000:1 که عمق سیاهی رنگ در کنار سفیدترین رنگ را تضمین میکند. کلا با اینکه IPS نیست اما کیفیت آن را همانند پنل های معروف مک بوک اپل مقایسه میکنند. خیلی از سایتها در توصیف تصویر آن از واژه Great Screen استفاده کرده اند.
کیفیت تصویر از زوایا: خیلی از سایتها این لبتاپ را برای دیدن فیلم توسط چند نفر، و از زوایای مختلف لبتاپی بسیار مناسب میدانند که فقط پنل های ips قابل رقابت با آن هستند.
باتری 6 سلولی
صدای عالی 5 اسپیکره با AUDIO BOOST و ساوند بلاستر با جک صدای از جنس طلا
ضخامت کمتر از 22 میلیمتر
بدنه اکثرا از آلومینیوم صیقل خورده مات.
بک لایت (نور زمینه کیبورد) فول کالر که قابل برنامه ریزی برای ترکیب رنگهای گوناگون به دلخواه کابر.
قابلیت اتصال به تلوزیون با رزولوشن 4K برای بازی با تلوزیون های بزرگ کیفیت بالای جدید.
4 تا پورت USB3 ، بلوتوت ورژن 4 ، HDMI ورژن 1.4 ، کارت مموری خوان ، ...
از ایراداتش میشه به صدای زیاد دوتا فن درهنگام کار سنگین اشاره کرد.
علیرغم اینکه بالای بدنه در هنگام بازی های سنگین دمای خوبی داره و دست رو اذیت نمیکنه اما زیر لبتاپ تا دمای 56 درجه هم میتونه داغ بشه. که نتیجتا با توجه به سبکی و خوش دست بودنش اگه روی پاتون بزارین بازی کنین و اگه تابستون هم باشه احتمالا به کرم سوختگی برای برخی نقاط حساس بدنتون! نیاز پیدا کنید. (هرچند اکثر لبتاپ های گیمینگ با کارت گرافیک حرفه ای اینطورین).
باتری با اینکه 6 سلولی هستش تو هنگام بازی سنگین حدود 2 ساعت شارژ میده و درحالت عادی حدود 3.5 ساعت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ge60 بهتر نیستنقل قول:
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
من توی سایتهای خارجی خوندم که ge40 به شدت در حال بازی داغ می کنه و مشکل دما داره.
MSI GS70 ظرف کمتر از 2 هفته تموم و نایاب شد! من که هرچی گشتم نبود و فروشنده ها میگفتند تموم شده و باید منتظر واردات دوباره باشی
این واردات دوباره کی هستش حالا ؟نقل قول:
این چطوره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط koroshmn
از ۵۵۰ ایسوس و ۵۱۰ لنوو و ge۶۰ بهتره ؟
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk