به نظر من تو این بازی فقط بدشناسی بود که توپامون گل نشدنقل قول:
Printable View
به نظر من تو این بازی فقط بدشناسی بود که توپامون گل نشدنقل قول:
تبریک بابت بازی خوب پرسپولیس . تنها نکته منفی این بازی عدم کسب سه امتیاز بود که دقیقا به بدشانسی پرسپولیس برمیگرده .
جوان شدن و جنب و جوش تیم یکی از نکات قوت اصلی تیمه . اکثر بازیکنان جوان تیم با انگیزه کار میکنن و تمام توانشون رو برای تیم میذارن که واقعا قابل ستایشه .
مشاهده بازی بازیکنان جوان هم برای من لذت بیشتری داره تا این که یک مشت بازیکن بی انگیزه که فقط بخاطر مسائل مالی به تیم ملحق شدن .
البته با تجربه های تیم مثل بنگر و سید جلال هم واقعا خوب بازی میکنن . منظورم یک سری بازیکنان دیگه بود .
اگه تیم همین روند رو ادامه بده و پیشرفت جوانان هم ادامه داشته باشه به طور حتم در نیم فصل دوم میشه امید داشت که تیم از این هم بهتر بشه .
توی دفاع در کل خوبیم که البته این به سیستم بازی تیم هم برمیگرده ولی باید روی پاس های پشت دفاعی که به سمت دروازه پرسپولیس ارسال میشه باید بیشتر کار کنیم .
تا حالا چندین بار روی همین ارسال ها در بازی های مختلف به تیم حریف موقعیت گل دادیم و خیلی خطرناکه .
باقی روند تیم خوب بوده و بسیار امیدوار کننده .
امیدوارم در نیم فصل دوم روند رو به رشد تیم متوقف نشه و رشد بیشتری هم داشته باشه تا دوباره بتونیم قهرمان بشیم :n02:
به امید موفقیت در نیم فصل دوم
بازی که باید با اختلاف چند گل راحت به نفع خودمون تمام میکردیم با خوش شانسی محض استقلال صنعتی 0-0 شد اینهمه موقعیت گل تو 90 دقیقه روی دروازه حریف خلق کردیم یکیش نرفت تو گل -من موندم سید صالحی دقیقه 90 اون توپی که فکر کنم محسن بنگر بود با ضربه سر فرستاد دو قدمی دروازه چجوری نتونست به گل تبدیل کنه:n29:در نیم فصل اول عملکرد خط دفاعیمون در ورزشگاه آزادی محشر بود فقط یک گل خورده در بازیهای خانگی داشتیم که اونم اخرین ثانیه های بازی با فولاد که 0-3 جلو بودیم دریافت کردیم:n05:
من باز سر حرفم هستم:n02:
باید نیم فصل یک مهاجم نوک شیش دانگ بگیریم
سلام
به نظرم بهترین بازی نیم فصل اول پرسپولیس رو دیدیم
به جرِئت میگم که اولین بازی تو چند سال اخیره که پرسپولیس نتیجه ای که حقش بوده رو نگرفته و من آخر بازی خوشحال بودم و اینم فقط به خاطر دیدن بازی زیبای تیم هست.:n01:
دوستان من شنیدم که فولاد دنبال غلامه - از طرفی مصاحبه بختیار تو نود که درخواست رضایت نامه برای جدایی ازفولاد رو داشت رو هم دیدیم
به نظرم می تونیم از این فرصت مشکل ضعف نبود هافبک طراح رو با بختیار رفع کنیم
به نظر من که نسبت به مسلمان خیلی سرتره.
امروز بد شانسینقل قول:
ولی در کل یه دلیل عمده اش حرف شنوی بازیکنا از دایی هست که شدیدا" سعی می کنن تاکتیک های تیمی رو پیاده کنن و همین باعث شده که پرسپولیس روز به روز منظم تر بازی کنه که واقعا" لذت بخش هست، این امر شاید! باعث این میشه که بازیکن ها تمرکز لازم رو برای بازی آزادتر و گلزنی رو از دست بدهند، ولی تیم گل الابختکی نمیزنه و امید روزهای خوب رو برامون داره.
از طرف دیگه بدنه تیم خیلی تغییر کرده و بازیکن جدید زیاد داریم و هماهنگی کاملشون کار حتی دو نیم فصل هم نباشه ولی روز به روز پرسپولیس قشنگ تر بازی کرده و هماهنگی ها بیشتر شده
من شدید امیدواری ام به طور کاملا" منطقی زیاده، روی کاغذ و با حساب دو دو تا چهار تا :n12: ایشالا پرسپولیس امسال قهرمانه :n12:
با تاخیر.....
خوب بازی کردیم و یکی از بهترین بازیای یک سال اخیر تیم بود ولی متاسفانه قسمتی از فوتبال شانسه و ما ازش بی نصیب بودیم دیروز.......
منم با نظر برخی دوستان مخالفم احتیاجی به بازیکن جدید نداریم و باید با همین سازمان خوبی که دایی چیده پیش بریم و به امید خدا نتیجه هم میگیریم..........
احمدرضا عابدزاده اينجور از درد زانو به خود مي پيچد (سال -781377):n12::n12::n12::n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از زندگی در ایران خوشحالم
نیلسون: عصبی نبودم، خواستم به داور توضیح دهم
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،نیلسون کوریا پس از تساوی مقابل استقلال صنعتی در جمع خبرگاران اظهار داشت: همه بازی را دیدند اما من دوست ندارم درباره بازی و شرایط و برخی مسائل فعلا صحبتی کنم به همین دلیل عذرخواهی میکنم. دلیل خاصی ندارد و این تصمیم من است و فعلا درباره هیچ چیزی حرفی ندارم.
وی درباره سؤال دیگری که چرا امروز عصبانی بودید، گفت: من هرگز عصبانی نبودم اتفاقی پیش آمد که فقط خواستم برای داور توضیح دهم اما همه چیز تمام شد. من در حال حاضر شرایطم خوب است و از زندگی در ایران لذت میبرم.
انتهای پیام/م
به نظر من بهترین دروازبانی که بعد از عابدزاده تو دروازه پرسپولیس وایستاده همین نیلسون برزیلیه فوق العاده است این بشر...........
:n02::n11:
آیا شخص علی دایی این صفحه رو در فیسبـوک باز کرده و پست میذاره یا کسی که فقط ادعا میکنه علی دایی هست؟نقل قول:
به امید نیم فصلی حتی بهتر از این نیم فصل
نیلسون: 8
بنگر: 8
سید جلال: 8
میثم حسینی: 7
ماهینی: 8
کفشگری: 7
حقیقی: 6
صادقیان: 6
خلعتبری: 6
عالیشاه: 8
سیدصالحی: 7
عباس زاده: 7
علی عسگر: 7
نقل قول:خدمت دوستای گلم عرض کنم این هوس تمام نشدنی خرید بازیکن خیلی اوقات باعث شده تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس ثبات لازم رو نداشته باشننقل قول:
انصافا پیش خودتون تا حالا چند بار احساس کردین که تیمای دیگه زیباتر از پرسپولیس واستقلال بازی میکنن
مثلا همین فجر سپاسی با همین اوضاع بدش در جدول خیلی زیباتر بازی میکنن تعداد پاساشون بیشتره روی زمین کار میکنن
مهمترین دلیلش تغییرات زیاد در ترکیب استقلال و پرسپولیسه
هر بازیکن جدیدی که به تیم میاد با خودش یک شعاع حرکتی جدید میاره و یک ذهنیت جدید
در خوشبینانه ترین حالت حدودا ۱۲ بازی یا سه ماه زمان لازمه تا به ۷۰ درصد هماهنگی برسه
حتما همتون براتون افت ناگهانی صادقیان سواله در صورتی که الان صادقیان آزادتر بازی میکنه بدنسازی رو هم پشت سر گذاشته و بدنش الان ول کرده
مهمترین دلیل افت صادقیان ورود خلعتبری بود
صادقیان داشت کم کم لیدر پرسپولیس میشد نوع بازی صادقیان جوریه که باید توپای زیادی بهش برسه تا خودش رو نشون بده یعنی از اون دست بازیکناییه که باید پابه توپ بشه با مدافع حریف کورس بزاره تنه به تنه بشه تا بر اساس شکل دفاعی حریف و قدرت و سرعت مداعین حریف استراتژی خودش رو انتخاب کنه
اما با اومدن خلعتبری اولین چیزی که اتفاق افتاد این بود که توپ کمتری به صادقیان رسید در نتیجه صادقیان فرصت پیدا نمیکنه خودش رو وارد بازی کنه
همین شرایط رو دقیقا خلعتبری هم داره اونم عادت کرده نفر اول حملات یک تیم باشه وقتی بازی کنه باید توپ رو بهش داد تا فرصت عبور از مدافع مستقیم رو داشته باشه باید توپ رو بهش داد تا یه پاس خوب بده یا یه موقعیت گل بسازه
هر دوتاشون بدون اینکه بخوان دارن به بازی هم آسیب میزنن و چند بازیه که هر دوتاشون نیمه دوم تعویض میشن
یه سوال دیگه اینه که چرا به سید صالحی توپ نمیرسه
وقتی پشت سر یه مهاجم هدف سه بازیکن تکنیکی دارید که تاخیری بازی میکنن وقتی سه بازیکن دارید که ذاتا دوست دارن بیشتر توپ رو در اختیار داشته باشن به یک نتیجه کاملا مشخص میرسید اونم اینه که بیشترین زمان بازی پشت ۱۸ قدم حریف سپری میشه
بعد از ورود خلعتبری تا خود بازی با استقلال خوزستان رسما تیم گیج میزد تازه توی این بازی بود که داشت نشون میداد که کم کم داره بازی با سه بازیکن تکنیکی و تاخیری رو یاد میگیره
حالا ما اگه بخوایم یه بازیکن موثر دیگه مثل مسلمان یا بختیار رو به تیم اضافه کنیم یعنی دقیقا نیمی از نیم فصل دوم رو برای رسیدن به ۷۰ درصد هماهنگی از دست میدیم
من مخالف خرید برای رفع نقاط ضعف نیستم به شرطی که واقعا در اون پست بازیکن نداشته باشیم مثل فصل پیش که هافبک دفاعی نداشتیم و حقیقی رو خریدیم
اما امسال من بازیکنای موجود رو کافی میدونم و فکر میکنم این تیم برای نیم فصل دوم نیاز به بازیکن نداره:n16:
منم حرف شما را تصدیق میکنم که تغییرات زیاد باعث اسیب رسیدن به تیم میشه ولی من منظورم از گرفتن بازیکن مسلمان نیست.
من منظورم از مهاجم شیش دانگ مهاجمی هست که بتونه جلوی دروازه حریف توپ بگیره و بازیکناهای کناریش که الان وضعیت پرسپولیس در این قسمت خوبه صاحب موقیت گل کنه.تا حدودی سید صالحی چنین وضعیتی رو داره ولی واقعا آلترناتیوی نداره.شما نگاه کن بازی با استقلال خوزستان خط تهاجمی ما نیاز به تغییر و ترمیم داشت.چه بازیکنی رو داشتیم که تزریق کنیم تا مشکل رو رفع کنه.موقعیت سازی میکردیم ولی خبری از گل نبود.همین نبود یک مهاجم صاحب نام باعث میشه سید صالحی هم افت کنه چون رقیبی برای خودش نداره.عباس زاده بازیکن خوبی بود و من خیلی بازیش رو بیشتر از شاکری می پسندم ولی برای تیمی مثل پرسپولیس یک مقدار جوونه.شاید قبلش یک فصل توی یک تیم لیگ برتری دیگه بازی میکرد خیلی بهتر بود و شاید فصل بعد خیلی موثر تر از اینی باشه که الان هست و اون موقعیتهایی که خراب کرد رو دیگه خراب نکنه.
یکی از دوستان اشاره کرد که عباس زاده خودش رو خوب توی موقعیت گل قرار میده.قبول دارم ولی نباید این نکته رو هم نادیده بگیرید که مدافعین حریف با توجه به اسم و رسم سید صالحی حواسشون معطوف اون بود.
الان شاید در بازار نقل و انتقالات چند شاه ماهی باشه.مثل بختیار رحمانی و افشین و یا حاتمی.با اینکه سبک بازی رحمانی رو دوست دارم ولی الان با توجه به حرفهای شما تا بخواد بیاد و با بازیکنهای کناریش هماهنگ بشه نیم فصل دوم رو از دست دادیم چون قراره بازی سازی کنه ولی افشین به نظرم انتخاب مناسبی برای خرید در نیم فصل خواهد بود و از اون بهتر حاتمی هست که قدرت بدنی بالایی داره و خوب مهاجم های کناریش رو صاحب توپ میکنه
و یک نکته دیگه، این فصل اگر توی لیگ و جام حذفی قهرمان نشیم ولی حتما سهمیه میگیرم و باید تیم برای فصل بعد تقویت بشه.و حضور بازیکنهای جوان امید به آینده رو بیشتر میکنه.فصل قبل نیم فصل ما حقیقی رو گرفتیم و خیلی از مشکلاتی که ممکنه بود پایان فصل برای خریدش داشته باشیم رو رفع کردیم و سردار با خیال راحت رفت سراغ بازیکنهای دیگه.به نظرم خرید مسلمان و حدادی فر آینده نگری هست برای فصل آینده
مسمان در يک قدمي پرسپوليس
مسئولان باشگاه پرسپوليس امروز با مسئولان ذوب آهن اصفهان ديدار کردند.
محمد رويانيان در راستاي آغاز نقل و انتقالات در نيم فصل ظهر امروز با مديران باشگاه ذوب آهن در جلسهاي دو ساعته شرکت کرد.
به گزارش فارس،در اين جلسه که طرفين با يکديگر به توافقات اوليه رسيدند درخصوص تبادل 5 بازيکن با يکديگر به گفتوگو پرداختند و مقرر شد ظرف 48 ساعت آينده تصميم نهايي گرفته و نتيجه به يکديگر اعلام شود.
اين در شرايطي است که پيوستن محسن مسلمان به پرسپوليس تقريبا قطعي شده است.دايي نيز دقايقي در اين جلسه حضور داشت.
+
دوستان سایت perspolisnews برای شما بالا میاد
میثم حسینی: 6
ماهینی: 7
کفشگری: 7
صادقیان: 5 : چند بازیه که داره پله های پسرفت رو چنتا یکی طی میکنه . بیخودی عصبی بازی میکنه ! تکرویاش زیاد شده ! کلا جوونی و خامیش باعث شده با صادقیان اول فصل فاصله داشته باشه
خلعتبری: 6 : نتونسته هنوز به شرایط قبلیش برگرده ! تنها نقطه مثبتش آروم تر شدنش بعد تعویضاست ! نه خبری از حاشیه و نه خبری از استوک توی در رختکن !
عالیشاه: 7 : تلاش مضاعفی داشت ولی با بی دقتی دو موقعیت خوب رو زارت کوبید به کلاغا !
سیدصالحی: 4 : ضعیف ترین بازی سید بود ! متاسفانه امروز نه توپ گیری میونه میدون داشت نه پاس میتونست بده : پشت هم سوتی و پشت هم زمین خوردن
عباس زاده: 6 : میتونه با بیشتر بازی کردن توی فصل آماده تر بشه : لااقل خیلی وقتها این همیشه بودن سید صالحی باعث شده رقیبی پیش سید حس نشه ... اگه عباس زاده رو چند بازی تعویضی با سید عوض میکردن میتونستیم نتیجه بیشتر بگیریم . کلا یه برگردان و دیگر هیچ
علی عسگر: 5 در چند دقیقه ای که اومد نتونست چیزی رو عوض کنه و فقط دوندگی داشت !
===============
نتیجه گیری نیم فصل :::::::::::::: توی خطوط تیم : داشتن بهترین خط دفاعی ایران باعث شد که صدر رو داشته باشیم . توی وسط هم کفشگری نشون داد بدون جو گیری میتونه یه فرزاد آشوبی دیگه باشه برامون . عالیشاه و صادقیان هم اگه روانشناس پیش تیم باشه میتونه بهشون بیشتر کمک کنه تا بیشتر توی خدمت تیم باشه . خلعت هم که هنوز آماده نشده
توی خط حمله هم : خلاصه نفهمییدم چرا بعد از چند سال از آخرین قهرمانیمون هر بازیکنی که اومد توی خط حمله ناموفق بود ولی وقتی میره باز آث میشه !!!
اینکه بازیکن دیگه تیم نیاز نداره : اونقدر ها تیممون حرغ ای نیست که توی بازیای بسته بتونه نتیجه بگیره : لااقل یه نیم فصل اینجوری بوده . این فصل فصل سومه که یه بازیکن نداریم بتونه تیم رو از بن بست جلو تیمهای دفاعی در بیاره . ثبات یه چیزه نتیجه گیری یه چیز دیگه . اگه درست خرید میشد نیاز به بازیکن دیگه ای بعد اینهمه ریخت و پاش دیده نمیشد . میشد با اقتدار قهرمان نیم فصل میشدیم و ضعفها باز دیده نمیشد . نشد که بشه
زمان امپراطور فک کنم بی باخت نیم فصل رو تموم کردیم : امیدوارم امسال باز نوستالژی اون روزها پیش بیاد و باز داش کریم سرود قهرمانی بخونه . تیم حاشیش کم نبود ولی با همون حواشی و کسر 6 امتیاز تونستیم قهرمان بشیم : کاری که فقط پرسپولیس میتونست بکنه .
میثم حسینی: 6
ماهینی: 6
کفشگری: 6
صادقیان: 5
خلعتبری: 5
عالیشاه: 7
سیدصالحی: 5
عباس زاده: 5
علی عسگر: 5
+
فیلم/مداحی مهاجم پرسپولیس در تلویزیون
به گزارش فرهنگ نیوز ، سیدمهدی سیدصالحی مهاجم با اخلاق پرسپولیس با حضور در برنامه زنده «ویتامین 3» که با اجرای علی ضیاء هر روز صبح از شبکه سه سیما پخش می شود در رثای سید و سالار شهیدان و حضرت رقیه(س) به روضه خوانی و مداحی پرداخت.
کد:http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/videos/story/92-08/16/434132_436.flv
علیرضا جان : زحمت که میکشی : لطف میکنی برا نیم فصل آمار بازیکنا رو به صورت میانگین بزاری ؟؟؟؟ تشکرنقل قول:
===========================
دوستان تشریف بیارید گروه کارتون دارم
سعی میکنم فردا کلا جمع بندی ها را تموم کنم:n02:نقل قول:
علیرضا جان : زحمت که میکشی : لطف میکنی برا نیم فصل آمار بازیکنا رو به صورت میانگین بزاری ؟؟؟؟ تشکر
+
الان که بحث تعویض بازیکنها هست و باتوجه به اخبار امروز
و مصاحبه امروز بوناچیچنقل قول:
در اين جلسه که طرفين با يکديگر به توافقات اوليه رسيدند درخصوص تبادل 5 بازيکن با يکديگر به گفتوگو پرداختند
نقل قول:
به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيد خط دفاعي شما با 22 گل خورده يکي از ضعيفترين خط دفاعيهاي ليگ ايران است، گفت: با جلساتي که با اعضاي هيات مديره و آقاي سعدمحمدي برگزار کرديم، قرار شد که تصميمگيريهاي جديدي اتخاذ شود و در نيمفصل به دنبال چندين بازيکن از جمله يک دفاع مرکزي و يک گلر مناسب بگرديم.
بنظر میرسه که ذوب سه تا بازیکن ما را میخواد که من حدس میزنم نورمحمدی+رضا محمدی+غریبی باشه.این سه نفر خودشون هم توی این وضعیت بدشون نمیاد از تیم برن ولی خانزاده که خیلی سرسخت دوست داره بمونهنقل قول:
بوناچيچ در خصوص بازيکناني که قرار است در نيمفصل به خدمت بگيرد، پاسخ داد: يک فوروارد، يک دفاع مرکزي و يک گلر اضافه خواهد شد و به دو دليل علاقهمندم که اين بازيکنان ايراني باشند؛ چرا که اولا با ليگ ايران آشنا هستند ثانيا شرايط کشور را به خوبي ميشناسند.
و شاید از اونطرف حدادی فر و مسلمان رو بیارن
نمیدونم کار درستی هست یا نه ولی توی دفاع وسط بجز بنگر و حسینی میشه به میثم حسینی و خانزاده اعتماد کرد؟!!!
فکر کنم بعد از بازی جام حذفی ذوب با نفت همه چیز مشخ میشه
خوب تیما توی دنیا هم برا وسطشون زیاد یه سطح بر نمیدارن !نقل قول:
نمیدونم کار درستی هست یا نه ولی توی دفاع وسط بجز بنگر و حسینی میشه به میثم حسینی و خانزاده اعتماد کرد؟!!!
========================
دیروز از نظر داوری باز به ضررمون بود " خطای پشت 18 روی خلعت که داور نگرفت و کارت نداد به دفاعشون . با استوک رفت روی مچ پا در صورتیکه داور نزدیک بود . نیمه دوم باز کفشگری توی کورس ازش یه خطای مشابه گرفته شد که با اعتراض اوندفعش کارت داده شده بود ولی خوشبختانه این سری نه ! در صورتیکه اصلا باز خطا نبود !
البته یه صحنه هم سادقیان توی 18 زدن.بازیکن دقیقا پای عقب صادقیان شوت کرد ولی داور با اینکه نزدیک بود ندید!!!نقل قول:
دیروز از نظر داوری باز به ضررمون بود " خطای پشت 18 روی خلعت که داور نگرفت و کارت نداد به دفاعشون . با استوک رفت روی مچ پا در صورتیکه داور نزدیک بود . نیمه دوم باز کفشگری توی کورس ازش یه خطای مشابه گرفته شد که با اعتراض اوندفعش کارت داده شده بود ولی خوشبختانه این سری نه ! در صورتیکه اصلا باز خطا نبود !
+
اینم جمع بندی سه هفته که وقت نکرده بودم.سه هفته دیگه هم فردا کارهاش رو انجام میدم
جالبه بازی با سپاهان فقط 4 تا از دوستان شرکت کردن و میثم حسینی هم اصلا امتیاز نگرفته:n02: و بهترین بازیکن حریف هم داور بوده که انگار مافیا کار خوئدش رو کرده و داره تبرئه میشه.:n21:
هفته چهارم:
بهترین: صادقیان بدترین علی عسگر
هفته نهم
بهترین:نیلسون بدترین:دهنوی
امتیاز تیم:6.77
هفته دهم:
بهترین:سید جلال-بنگر بدترین: صادقیان
لیست رکوردهای شخصی کریمی نگاه کنید. او از خیلی جهات بازیکن بیهمتایی بوده است:
1- کریمی تنها بازیکن تاریخ فوتبال ایران به شمار میرود؛ که با انجام ۴ بازی باشگاهی به تیم ملی دعوت شده است
کریمی در چهارمین هفته از لیگ آزادگان ایران، در تاریخ ۱۰ مهر ۱۳۷۷ تک گل پرسپولیس را در مقابل سایپا به ثمر رساند و یک روز بعد از سوی منصور پورحیدری به تیم تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.
2- کریمی اولین بازیکن تاریخ فوتبال ایران به شمار میرود؛ که اولین گل ملی خود را در فینال یک تورنومت رسمی به ثمر رسانده است
کریمی در فینال بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک اولین گل ملی خود را در مقابل تیم ملی کویت با ضربه سر به ثمر رساند.
3- کریمی تنها لژیونر تاریخ فوتبال ایران به شمار میرود؛ که حضور در فوتبال اروپا را با یک تیم بزرگ شروع کرده است
کریمی در سال ۲۰۰۵ علارقم پیشنهادهایی از لیگ برتر انگلستان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و آلمان[۲۶۳] به عنوان دومین خرید بایرن مونیخ پس از فیلیپ لام به این تیم آلمانی؛ که در رنکینگ تیمهای باشگاهی جهان در رتبه سوم قرار داشت پیوست.
4- کریمی تنها لژیونر تاریخ فوتبال ایران به شمار میرود؛ که در دومین هفته از حضور در لیگ معتبر اروپایی (بوندسلیگا) به عنوان عضو منتخب هفته انتخاب شده است
کریمی در دومین بازی خود برای بایرن مونیخ در مسابقات بوندسلیگا در مقابل بایرلورکوزن ۱ گل زد و ۱ پاس گل داد تا در تیم منتخب هفته بوندسلیگا به انتخاب کیکر آلمان قرار بگیرد.
5- کریمی تنها لژیونر تاریخ فوتبال ایران به شمار میرود؛ که در اولین بازی لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است
کریمی در سال ۲۰۰۵ در اولین بازی خود برای بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا در مقابل سالرزبورگ اتریش ۱ گل زد و ۱ پاس گل داد تا اولین لژیونر تاریخ فوتبال ایران باشد که در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.[۶۹] مهدی مهدوی کیا لژیونر دیگر فوتبال ایران در سال ۲۰۰۰ پس از بازی با تیم بروند بی دانمارک،[۲۶۴] در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا در مقابل یوونتوس برای هامبورگ گلزنی کرد.
6- کریمی اولین لژیونر تاریخ فوتبال ایران به شمار میرود؛ که در اولین حضور در لیگ معتبر اروپایی (بوندسلیگا) شماره خود (۸) را پوشیده است
مهدی مهدوی کیا شماره ۳۳ بوخوم، ۱۵ و ۷ هامبورگ، خداداد عزیزی ۱۷ کلن، وحید هاشمیان شماره ۲۳ و ۱۶ هامبورگ، علی دایی شماره ۹ آرمینیا بیلهفلد و هرتابرلین و ۲۴ بایرن مونیخ، جواد نکونام شماره ۲۴ اوساسونا. علی کریمی در دو فصل حضور در بایرن مونیخ با پیراهن همیشگی شماره ۸ خود در ۴۲ بازی رسمی در مسابقات مختلف برای این تیم به میدان رفت.
7- اولین برد تاریخ فوتبال ایران در خاک یک کشور اروپایی با هت تریک کریمی در مقابل اسلواکی بدست آمده است
تیم ملی فوتبال ایران برای آمادهسازی بیشتر در مرحله آخر مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ در منطقه آسیا به رهبری میروسلاو بلاژویچ در اروپا اردو زد و طبق برنامه در یک بازی تدارکاتی مقابل اسلواکی در براتیسلاوا به میدان رفت. علی کریمی در این دیدار هتتریک کرد و یک پاس گل داد تا تیم ملی ایران اولین برد خود مقابل یک تیم ملی اروپایی در خاک آن کشور را کسب کند. (اسلواکی ۳ - ایران ۴).
8- اولین برد تاریخ فوتبال ایران در خاک کره شمالی با گلزنی کریمی بدست آمده است
تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۴ در مقابل کره شمالی در پیونگ یانگ به میدان رفت، که کریمی ۲ بار گلزنی کرد تا ایران برای اولین بار در خاک کره شمالی به برتری برسد.
9- حضور یک صد هزار نفری در یک روز غیر تعطیل برای استقبال از کریمی
علی کریمی پس از ۲۷۱۷ روز در حضور قریب به یکصد هزار تماشاگر در هشتمین هفته از هشتمین دوره لیگ برتر ایران ۸۸–۱۳۸۷ برای پرسپولیس در مقابل پگاه گیلان به میدان رفت[۹۰] و به مدت ۲۰ دقیقه بی وقفه مورد تشویق هواداران قرار گرفت تا بازگشتی باشکوه به فوتبال ایران داشته باشد. این بازی در روز پنجشنبه برگزار شد.
این هم جمع بندی سه هفته آخر:
هفته سیزدهم
بهترین: سید جلال بدترین: دهنوی
امتیاز تیم:6.5
هفته چهاردهم
بهترین: نیلسون بدترین: دهنوی-نوروزی
امتیاز تیم:5.96
هفته پانزدهم
بهترین: سید جلال- بنگر بدترین: سیدصالحی-صادقیان
امتیاز تیم:6.23
هفته 15 نتایجش جالبه.صادقیانی که 4 بار از نظر دوستان بهترین بازیکن هفته بوده و سید صالحی که هفته دوازدهم این لقب رو گرفته این بازی به عنوان بدترین بازیکن شناخته شدن
و این بار دومی هست که سید جلال و بنگر به طور مشترک بهترین بازیکن هفته میشن
و باز نکته جالب تر پرسپولیس در روزی که برنده نشد ولی امتیاز قابل قبولی از دوستان گرفت
+
دوستان پستهای اول این تاپیک آپدیت شد و یکسری مسائلی که دوستان زحمتش رو کشیده بودن بهش اضافه شد
منم سعی میکنم لینک گلچین بازیها و گل ها را هم آپدیت کنم که دیگه همه چیز تکمیل باشه
واقعا انرژی زیادی گرفتم در این مدت کوتاهی که در کنار دوستان بودم
از فردا دوباره باید برم سراغ کارام
امیدوارم آخر فصل قهرمانی لیگ رو اینجا با دوستان خوبم جشن بگیریم:11:
الان برنامه فوتبال 120 نشون میداد و گلهایی که بازیکنها از فواصل دور زدن
وقتی این برنامه رو دیدم ، یاد گل علی کریمی افتادم به سایپا.
بی مناسبت نیست در روز تولدش این گل زیبا را یک بار دیگه ببینیم:n12:
+کد:http://video.varzesh3.com/video/clip/uclip/namayeshi/karimi_saipa_goal.mp4
علیرضا جان دوست داریم همیشه کنار خودمون ببنیمت:n12:
دقیقاً زمانی که تیم نیاز به آرامش داره از داخل ضربه می خوریم!
بعضی ها با 5 یا 6 سال بازی در تیم فکر می کنن پرسپولیس ارث پدریشون هست
آقای کریمی امسال که تیم افتاده رو دور شما هم مصاحبه علیه پرسپولیس را انداختی رو دور!
آخه کی گفته شما باید حتماً در ایران فقط در پرسپولیس بازی کنی اون هم با مربی مورد علاقت و مدیرعاملی که نگه بالای چشمت ابرو هست؟
اگه کسی بخواد ادعای ارث کنه از پرسپولیس شما نیستی.بزرگ تر از شما هستن برای ارث بری!!!پروین،محرمی،محمدخانی پیوس،عابدزاده و ...
دیگه از فرشاد آقای گل که برای تیم بیشتر زحمت نکشیدی،بیشتر گل نزدی،بیشتر افتخار نیاوردی
کسی منکر زحمات حتی خان محمدی هم نمیشه چه برسه به کریمی اما این روش درستی نیست که کریمی در پیش گرفته و هرچند وقت دایی و رویانیان و اونایی که به قول خودش پرسپولیسی نیستن و نذاشتن علی آقا در تیم بمونه را بکوبه!
واقعاً الآن دام می فهمم در تیم امسال دایی جایی برای کریمی نیست.شما دقت کنید تیم داره از دقیقه اول می دوه.میانگین سنی تیم را نگاه کنید.واقعاً کریمی نمی تونه با این سیستم دایی در تیم جایی داشته باشه
خلعتبري: با تصميمات دايي هيچ مشکلي ندارم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم حضور بلاتر در ايران براي فوتبال ايران خوشيمن باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمدرضا خلعتبري در خصوص نيمفصل اول ليگ برتر گفت: خوشبختانه پس از اينکه از امارات بنا بر دلايلي که خودتان ميدانيد رهايي پيدا کردم به تيمي آمدم که واقعاً هواداراني بسيار خونگرم و بزرگ دارد.
به گزارش فارس ، وي افزود: من دوستان بسيار خوبي در پرسپوليس دارم و خوشبختانه خيلي خوب و زود توانستم با آنها هماهنگ شوم. بالاخره هدف من بازگشت به فوتبال ايران و حضور در ليگ ايران بود.
خلعتبري در مورد نتايج پرسپوليس در نيمفصل اول نيز، گفت: خوب بوديم اما بايد در بازيهاي خارج از خانه هم دقت ميکرديم. اگرچه در برخي بازيها نتيجه نگرفتيم ولي خوشبختانه خيلي زود آن را جبران کرديم تا جزء بالانشينان جدول ليگ برتر پس از سالها باشيم که به نظرم هواداران پرسپوليس از اين اتفاق لذت بردند. اما مطمئن باشيد ما در نيمفصل دوم بهتر خواهيم شد.
وي خاطرنشان کرد: در نيمفصل دوم همه چيز سختتر ميشود. نتايج براي هر تيمي اهميت چند برابر دارد و ما هم اگر بخواهيم نتايج نيمفصل در پايان فصل اتفاق بيفتد و به قهرماني برسيم بايد با تلاش و تمرکز بيشتر چند برابر تلاش کنيم. مخصوصا در بازيهاي خارج از خانه.
مهاجم قرمزپوشان درباره دلايل تعويضهاي زودهنگامش نيز، گفت: هيچ مشکلي با نظرات دايي ندارم چون ايشان مربي است که من به نظراتش هميشه احترام ميگذارم و اين بار هم همينطور است انشاءالله سعي ميکنم باز هم بهترين بازيهايم را براي پرسپوليس انجام دهم. اين طبيعي است که زمان ميبرد تا يک بازيکن خودش را در يک تيم جا بيندازد.
مهاجم قرمزپوشان درباره عدم گلزنيهايش نيز تأکيد کرد: خودتان ميدانيد من از اول راه با پرسپوليس نبودم اما هيچوقت اهل قول دادن نيستم ولي هميشه قول ميدهم که بهترين بازيهايم را براي پرسپوليس انجام دهم تا از من هواداران رضايت کامل داشته باشند. من آمدهام به پرسپوليس کمک کنم و اميدوارم به هدفم برسم.
وي در مورد شرايط تيم ملي و دو بازي پيش رو نيز، يادآور شد: خوشبختانه پس از صعود به جام جهاني و نتايجمان در مرحله مقدماتي جام ملتها وضعيت ما خوب است اما دو بازي سخت در خانه تايلند و لبنان داريم که اميدوارم با گرفتن 6 امتياز کامل که براي ما مهم است به خواسته خود برسيم و صعودمان را قطعي کنيم. بالاخره تيمهايي مثل تايلند و لبنان هميشه در خانه خود سعي کردهاند با حمايت هوادارانشان و شرايط خارج از زمين کار را براي رقيبهايشان سخت کنند. اما ما انشاءالله براي گرفتن امتياز کامل ميرويم تا دست پر به تهران برگرديم و با برنامهريزي خوب و بازيهاي تدارکاتي به جام جهاني برويم.
خلعتبري در پايان درباره حضور بلاتر در ايران نيز، گفت: اميدوارم حضور ايشان براي فوتبال ايران خوشيمن باشد.
منبع: ورزش3
امان از دست این جادوگر ول کن ماجرا نیست یکی نیست بگه بابا فوتبالتو بازی کن این همه حاشیه واسه خودتم ضرر داره داداش گلم.......
دوستان برنامه ورزش از نگاه دو رو کی پنج شنبه دیده؟بنظر برنامه جالبی بوده.
و اینجوری که من شنیدم داستان ماست مالی کردن قضاوت قهرمانی با توجه به تهدیدی که کرده بود داشتن بهش میپرداختن که کفاشیان گذاشته رفته
علیرضا جان صداشو در نیار بابا
فوتبال ما پاکه فقط علی دایی و مولایی هستن که همون یکی دو درصد ناپاکی هستن که اونا رو هم به زودی با وایتکس میشورن:n02:
اینا زورشون خیلی زیاده و گردنشون خیلی کلفته
دایی هم خودش بیچاره میدونست نمیتونه یه تنه با اینا در بیفته هر چقدر گفت و داد زد که وزارت اطلاعات ورود کنه هیچ کس نفهمید که نفهمید
آره من اين برنامه رو نصفه نيمه ديدم بحثاي خوبي شد ولي كفاشيان وسط برنامه بهونه ارود كه مهمون خارجي داره بايد بره فرود گاه كاملا داد ميزد عصبي شده وكم اورده(اصلا نتونست جواب يك سوال رو هم بده همش با حرفاي بيخودي مخواست بحثارو منحرف كنه) وبه همه مهمونا و مردم بي احترامي كرد وگذاشتو رفت.نقل قول:
دوستان برنامه ورزش از نگاه دو رو کی پنج شنبه دیده؟بنظر برنامه جالبی بوده.
و اینجوری که من شنیدم داستان ماست مالی کردن قضاوت قهرمانی با توجه به تهدیدی که کرده بود داشتن بهش میپرداختن که کفاشیان گذاشته رفته
تو همون برنامه درود گر مدير عامل ملوان در باره تباني ها بحثي كرد كه اصلا جوابي نه از رثيس فدراسيون نه از عزيز محمدي شنيده نشد. گفت كه شنيده شده ايت اللهي نايب ريس فدراسيون گفته كه مستندات قابل قبولي در باره اتهامات وارده به قهرماني وجود نداره در حالي كه قهرماني جديدا گفته اگر مجبور بشم همه چيز رو افشا ميكنم واين علامت سوال ايجاد ميشه كه چرا بعد از اين حرف فدراسيون داره بازم قصيه رو ماله كشي يا همون ماست مالي ميكنه!
به نظرم براي بررسي عوامل فساد در فوتبال بايد يك نهاد بالاتر به قضيه رسيدگي كنه و اين بررسي ها رو از خود فدراسيون شروع كنه بعد بره سراغ امثال قهرماني ها.. خانه از پاي بست ويران است!
عجب...پس در پاک بودن و یا نبودن آیت اللهی هم باید شک کنیم:n03:نقل قول:
تو همون برنامه درود گر مدير عامل ملوان در باره تباني ها بحثي كرد كه اصلا جوابي نه از رثيس فدراسيون نه از عزيز محمدي شنيده نشد. گفت كه شنيده شده ايت اللهي نايب ريس فدراسيون گفته كه مستندات قابل قبولي در باره اتهامات وارده به قهرماني وجود نداره در حالي كه قهرماني جديدا گفته اگر مجبور بشم همه چيز رو افشا ميكنم واين علامت سوال ايجاد ميشه كه چرا بعد از اين حرف فدراسيون داره بازم قصيه رو ماله كشي يا همون ماست مالي ميكنه!
ببينيد من ادم بد بيني نيستم ولي ادم كافيه يكم به مسائلي كه توي اين فوتبال ميگذره با دقت بيشتري نگاه كنه اتفاقاتي كه ميوفته فاجعه هست! مثلا همين انتخابات روئساي هياتهاي فوتبال استانها اون امضاهاي جعلي و هزاران مسئله ديگه رو شما ببينيد نيازي به حرفي نميمونه ديگه! همين آیت اللهی با هزاران مشكل و منع قانوني رئيس هيت فوتبال شيراز شد وبقيه ماجرا..نقل قول:
عجب...پس در پاک بودن و یا نبودن آیت اللهی هم باید شک کنیم:n03:
من قبلا هم گفته بودم به اين فوتبال نميشه زياد از ديد فني نگاه كرد چون فساد درش بيداد ميكنه شما ببين مثلا توبازي با سپاهان كاري كه قهرماني سر پرسپوليس اورد، ديگه پرسپوليس چيكار ميتونست بكنه؟ با اين تيم جوون و كم تجربه اونم تو دقايق ابتدايي مسابقه 10 نفره شدن وپنالتي! يا همون داربي معروف كه پنالتي هاي پرسپوليس يكي پس ار ديگري توسط اين اقا به باد فنا رفت!
ببينيد فساد تو همه فوتبال دنيا وجود داره هم فوتبال حرفه اي هم اماتور اما مسئله مهم اينجاست وقتي درفوتبال حرفه اي دنيا فسادي صورت ميگيره و علني و.رسانه اي ميشه خيلي محكم باهاش برخورد ميكنن مثل برخورد با داوران متخلف تو المان و فساد معروف فوتبال ايتاليا. اونجا به سخت ترين روش ممكن با مسئله برخورد ميشه ولي اينجا روببينيد مسئله اي اتفاق ميوفته مستنداتشم هست همه چيزشم مشخصه ولي فدراسيون به جاي برخورد كردن صبر ميكنه تا ابها از اسياب بيوفته و همه از يادشون بره بعد يه حكم الكي ميده وسرو ته قضيه رو هم مياره.
اميد وارم اين مسائل حل بشه و فوتبال ايران بتونه يه نفسي بكشه!
سردار همین الان شبکه 2
بعد از افتضاحی که کفاشیان با انتقاد ناپذیری در برنامه پنج شنبه داشت
+
...
در دو نامه جداگانه به پرسپولیس و نفت
سپاهان خواستار جذب سیدصالحی و رضا نوروزی شد
خبرگزاری تسنیم: باشگاه سپاهان با ارسال دو نامه جداگانه به باشگاههای پرسپولیس و نفت تهران خواستار به خدمت گرفتن سیدمهدی سیدصالحی و رضا نوروزی شد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از پایگاه خبری باشگاه سپاهان، مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامهای به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران خواستار جذب سید مهدی سید صالحی شده است.
در این نامه ترابیان از رویانیان درخواست کرده تا در صورت امکان رضایتنامه سید صالحی مهاجم فعلی تیم فوتبال پرسپولیس را برای تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان صادر کند.
همچنین سپاهان در نامهای به باشگاه نفت تهران خواستار جذب رضا نوروزی شده است.
ترابیان در نامهای به مدیر عامل باشگاه نفت تهران خواستار این شده است تا در صورت صلاحدید باشگاه نفت، رضایتنامه نوروزی مهاجم تیم فوتبال نفت تهران برای حضور در تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان صادر شود.
سالگادو اومده ایران ازش پرسیدن چرا اومدی ایران.جوابش رو بخونید جالبه
چرا به ایران سفر کردید و نظرتان در مورد کشور ما...
سؤال خوبی پرسیدید. از نظر تاریخی ایران کشور باسابقهای است. تمایل زیادی دارم تا پرسپولیس را بشناسم و با تاریخ ایران بیشتر آشنا شوم. ایران روز به روز در حال بهبود است. از نظر اقتصادی سطح بالایی دارد. از سوی دیگر من در خاورمیانه زندگی میکنم و به اینجا خیلی نزدیک هستم. مسئولان فدراسیون ایران برخورد خیلی خوبی با من داشتند و من را دعوت کردند تا بیشتر از ایران شناخت پیدا کنم و بتوانیم فوتبال ایران و اسپانیا را بیشتر به هم نزدیک کنیم. من کارلوس کروش را دیدم ولی در آینده بیشتر همدیگر را خواهیم دید.
--------------------------------------------------------------
صحبتهای کفاشیان توی برنامه ورزش از نگاه دو سایت ورزش 3 گذاشته...حیف شد برنامه به این خوبی رو از دست دادیم:n02:
+
انتقال قرضی غریبی و خانزاده به ذوبآهن و حضور قطعی مسلمان در پرسپولیس
پرسپولیس در حالی ستاره ذوبآهن را جذب میکند که دو بازیکن خود را قرضی به این تیم میدهد.
به گزارش نامه ، دو باشگاه پرسپولیس و ذوب آهن برای تبادل بازیکن به توافق رسیدند و قرار است محسن مسلمان به تهران بیاید و میلاد غریبی و خانزاده راهی اصفهان شوند.
این معاوضه به خاطر مخالفت غریبی و خانزاده با مشکلاتی مواجه شد اما مدیران پرسپولیس این بازیکنان را برای حضور در ذوب آهن راضی کردند.
نکته جالب اینجاست که مسلمان در پایان فصل قراردادش با ذوب آهن به اتمام می رسد و می تواند فصل آینده نیز در پرسپولیس توپ بزند اما غریبی و خانزاده به طور قرضی به ذوب آهن می روند و به پرسپولیس باز خواهند گشت.
----------------------------------------------------------
پشت صحنه قهر کفاشیاننقل قول:
صحبتهای کفاشیان توی برنامه ورزش از نگاه دو سایت ورزش 3 گذاشته...حیف شد برنامه به این خوبی رو از دست دادیم:n02:
گزارشی که باعث عصبانیت کفاشیان شد
پيشکسوتان پرسپوليس-ميلان هفتم آذردرآزادي
سازمان ليگ اعلام کرد ديدار دوستانه پيشکسوتان دو باشگاه پرسپوليس و ميلان ايتاليا روز هفتم آذر در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت سازمان ليگ، مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون و رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران با درخواست محمد رويانيان مديرعامل پرسپوليس براي تغيير تاريخ ديدار تراکتورسازي - پرسپوليس در هفته شانزدهم موافقت کرد.
تاج اعلام کرد: با توجه به درخواست مديرعامل پرسپوليس و در راستاي ارج نهادن به مقام پيشکسوتان عزيز فوتبال کشور و در جهت برگزاري مسابقه پيشکسوتان پرسپوليس با پيشکسوتان باشگاه ميلان ايتاليا و موافقت هيئت رئيسه سازمان ليگ و با توجه به بررسيها و هماهنگيهاي به عمل آمده تغييراتي در هفته شانزدهم ليگ به عمل ميآيد.
گفتني است تغييرات ايجاد شده در هفته شانزدهم مسابقات ليگ برتر به شرح زير است:
پنجشنبه 7 آذر 92 ساعت 15: پيشکسوتان پرسپوليس - پيشکسوتان ميلان در ورزشگاه آزادي
جمعه 8 آذر 92 ساعت 15: تراکتورسازي - پرسپوليس در ورزشگاه يادگار امام تبريز
همچنين ساعت ديدار استقلال تهران - گسترش فولاد تبريز نيز به شرح زير تغيير يافت:
جمعه 8 آذر 92 ساعت 17/30 : استقلال تهران - گسترش فولاد تبريز در ورزشگاه آزادي
منبع: ورزش3
اون نیم فصلی که قرضی بیاد پرسپولیس از مدت قراردادش با ذوب کم میشه؟واسه حدادیفر هم میگفتن این نیم فصل قراردادش تموم میشه که نشد!نقل قول:
در خصوص خرید بازیکن هم دوستان نظرشونو گفتن. به نظر من هم احتیاج آنچنانی به بازیکن جدید نداریم. حالا یه مسلمانو گرفتیم میشه توجیه کرد ولی مهاجم لازم نداریم. دلیل کم گل زدن سدصالحی هم مطمئن باشید نه ضعف خودشه نه افت کرده. شک نکنید اگه همین نیم فصل بره سپاهان آقای گل میشه. همونطور که مهاجمای سابقمون رفتن تیمای دیگه اوج گرفتن.
من که دیگه واقعا موندم دلیل کم گل زدنمون چیه؟! بازیساز نداشتیم حالا این همه داریم. موقعیت خلق نمیکردیم حالا که خیمه میزنیم رو دروازه حریف! واقعا موندم.
خریدن نوروزی هم اصلا توصیه نمیشه. اگه بیاد یا اون یا سیدصالحی باید بره نیمکت. نیکمت نشینی بازیکن بزرگ همانا و حاشیه سازی همانا:n24:
پ.ن
صادقیان هم این اواخر مغرور بازی میکنه. خودشو بالاتر از پرسپولیس حس میکنه فکر کرده خبریه. گویا تو بازی آخر هم به خلعت بد و بیراه گفته. با اضافه شدن مسلمون باید چن بازی بفرستیمش نیمکت تا حساب کار دستش بیاد پرسپولیس بازیکن سالار نیست.:n24:
نقل قول:نقل قول:
کاری به کفاشیان معلوم الحال ندارم ولی طرف رسما تو برنامه زنده ر..ده به کفاشیان آخر هم میگه آدم باید نقدپذیر باشه
این که نشد نقد کردن ، طرف گوشه رینگ گیر آوردن چپ راست میزنن
------------
به نطرم اگه قرار مهاجم به تیم اضافه بشه کسی بهتر از ایمون زاید نیست
مسلمان هم اضافه بشه دیگه نیازی به بازیکن جدید نداریم
این وزیر پیشنهادی برای ورش رو هم رای اعتماد ندادن
معلوم نیست کی میخوان تکلیف این وزرات خونه رو روشن کنن
تیم دولت پول نداره آقایون نشستن چونه میزنن
من موندم چرا آقای روحانی دادکانو معرفی نمیکنه