نخیر جواب نداد متاسفانه نمیدونم دیگه من که بیخیالش شدم.نقل قول:
Printable View
نخیر جواب نداد متاسفانه نمیدونم دیگه من که بیخیالش شدم.نقل قول:
سلام جواب گرفتی به ما هم آموزش بدهنقل قول:
والا من هر کاری میکنم درایور Synaptic رو نصب کنم نمیشه ک نمیشه و ارور زیر رو میده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما باز اگه راه حلی پیدا کردم یا بقیه دوستان هم راه حلی پیدا کردن
اینجا قرار بدیم.
سلام
این تست رو واسه دوستانی انجام دادم که واسه چند درصد اختلاف CPU دو دل هستن که این لپتاپ رو بخرن یا نه
lenovo z500 i7 3632
فکر نکنم کسی همزمان اینقدر کار رو انجام بده
همزمان در حال
بازی با
Call of Duty ، Angry Birds
همرمان در حال پخش 2 تا فایل تصویری اچ دی و 1 موریک.
و حدود 5-6 تا فایلpsd سنگین با فتوشاپ (4GB) از RAM رو گرفته.
فایل ها و برنامه های متفرقه زیادی هم در حال اجرا و انجام کار که توی عکس دیده میشه.
هرکاری کردم نتونستم از CPU بیشتر از 35% کار بکشم
و دما هم بالا تز از 81 نرفت (بدون خنک کننده)
اقا حداقل یکی بیاد و در مورد چند تا از این درایورها یکم توضیح بدهنقل قول:
شما مشکلت با کدوم یکی از درایور هاس؟؟نقل قول:
بگو من تا اونجایی که اطلاعاتم قد میده بهت توضی بدم:
از دوستان کسی هست که سی پی یوش core i7 3630QM باشه؟
من بعدا میگم بزارین ببینم اگه چیزیو بلد نبودم بگمنقل قول:
دوستان از بین دو درایور Nvidia Video Driver (N14P-GV2) for Windows 8 (32-bit, 64-bit) و Nvidia Video Driver (N13P-GLR, N13P-GSR) for Windows 8 (32-bit, 64-bit چه فرقی هست؟
سلام خدمت همه ی دوستان:n16:
داشتم می خوندم تاپیک رو دیدم دوستان تو 3612 و 3632 اطلاعات ندارند.
زیاد فرقی با هم ندارند.:n13:
مقایسه این دو در سایت زیر به بهترین نحو هستش.
شما این مقایسه از سایت cpuboss رو حتما بخون از فروش پشیمون میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان من 5 روزه پیش یه z500 i7 خریدم ولی مشکل اینجا بود که من به فروشنده گفتم که با CPU 3630 میخوام اما وقتی اورد و باز کرد یوهو گفت که ااااا CPU 3612 است بعدش دیگه من مجبور شدم که بخرم اما کلی دل چرکین شدم و حالا میخوام بفروشمش فقط به خاطر اینکه سی پی یوش به جای 3630 یا 3632 بهم 3612 داد حالا میخوام ببینم که واقعا ارزش فروختن داره یعنی میخوام ببینم که ایا اگه سی پی یوش 3630 یا 3632 بود ایا سرعتش زیادتر میشد یا فرقی نمیکرد.
اگر سی پی یو امتیاز بیشتری بیاره یکی رو به عنوان winner معرفی میکنه که چون هر دو در یک سطح اند نکرده این کار رو...
خدا وکیلی به این میگن کلوپ 154 ص رفته:n04:
دیجی کالا هم با گرافیک 740 آورده ...
موفق و سلامت باشید
علیک سلام دوست عزیزنقل قول:
3632 از نظر من فقط میزان کلاکش فرق میکنه اما خوب شاید یه مقدار قویتر باشه
در مورد اینکه 154 ص شده خودمم فکر نمیکردم این همه بشه:n02:در ضمن پیروزی مقتدرانه والیبالیست های کشورمون رو تبریک میگم.
ایران3-0آلمان
:n12:
[/QUOTE]
دیجیکالا 2900 قیمت گذاشته ولی به نظر من اوناکه میخوان بخرن اگه یکی دو سه ماه دیگه صبر کنند 100-200 تومن اینا قیمتش پایین میاد چون هنوز کلا لبتابای بازار با دلار 3500 وارد شده وتا زمانیکه اینا فروش نره هم سنفشون نمیذاره جدید وارد کنن یا با قیمتای دلار 3150 بفروشن تا قیمتا خیلی پایین نیاد و سر اینا که با دلارای قبلی وارد شده ضرر نکنننقل قول:
ایشالا پاییز با همین کانفیگ 2600-2700 اینا میشه
البته آرزو بر جوانان عیب نیست:n09:
دیدی کار تو هم به اونجا کشید:sq_5:نقل قول:
نوشته کنجکاوم بدونم برا چی از elan استفاده نمیکنید:n13:
شما از اینجا می خوای نصب کنی؟ در ضمن دستگاه ها انگار دو مدل هستند .یک سری synaptic و بقیه Elan .پس حتما نباید درایور مربوط synaptic رو نصب کنید.من فایل Setup داخل مسیر زیر رو نصب کردمنقل قول:
G:\Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad
خودش synaptic شناخت وراست کلیک هم کار می کرد
زنگ بزن به ساپورت لنوو بگو اخه یه درایور می ذاری حداقل توضیح بده برا چیه!!! والا من که سر در نیاوردم.ولی خودم درایور رو از خود سایت انودیا گرفتم و مشکلی هم باهاش ندارم.شما هم بهتره همین کار رو انجام بدی.حالا هر جور راحتینقل قول:
بله از اونجا Synaptic رو میخوام نصب کنم.نقل قول:
وقتی که Setup رو باز میکنم درایور Elan رو نصب میکنه.
آره دیگه:n02:نقل قول:
دمتم گرم پرچم رو بردی بالا
ایشالا راه حلش پیدا بشه
نمیدونم زد به سرم شماره customer service لنوو رو گیر بیارم زنگ بزنم بهشون جریان رو بگم.
اما آخرش احتمال زیاد یا میگن ببرین به نمایندگی های لنوو یا ببرین پیش گارانتیتون
اگرم بگم من تو ایران هستم که طرف اینجوری میشه:n04:میگه ببخشید خدمات نمیتونیم به شما ارائه بدیم.
به جز اینا من یه مشکل دیگه هم دارم اون هم زبان انگلیسی هستش
یه چیزایی بلدیم اما خوب نه به خوبی شما:n02:
دیگه منم پی قضیه رو میگیرم تا ببینم چی میشه دیگه.
براشون پیغام خصصوصی فرستادم هر وقت بالا اومدی اونجا رو هم چک کن بینم حل میشه یا نه:n01:
فعلا اون چیزی که lenblazer گفت جواب نداد
به نظرم این کانفیگ 740 خیلی با این 735 فرقی نمی کنه. از یه طرف 740 هم DDR3 هستش که خوب اگه DDR5 بود قطعا قدرت بیشتری داشت از طرفی هم رم و سی پی یو ضعیف تری از کانفیگ 635 i7 داره. خواستم تعویض کنم بیخیال شدم.
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16:
این گلها تقدیم به دوستان و متخصصان گرامی که پیگیر مشکل راست کلیک هستن
ممنون
lenovo z500
باسلام
دوستانی که با راست کلیک کردن با دو انگشت مشکل دارند ایا این گزینه را فعال میکنند.
زحمت کشیدیدنقل قول:
مشکل اینه که کل همین گزینه غیرفعاله
دوست عزیز فقط اینو بهتون بگم که این دو کارت گرافیک با هم تفاوت دارن شما میتونین رنک این دو کارت گرافیکو هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشاهده کنین.تا براتون کاملا مشخص بشه.و اینم بگم که گرافیک 740 برابر 810Mhz اما گرافیک 635 برابر 675Mhz که 740 قویتره.نقل قول:
اقا شما سوادشو بدتر از من نداری چرا نظر میدین این دو تا درایور تو سایت لنوو هستن حالا من میخوام ببینم که این دو تا چه تفاوتی دارن یعنی من کدومشو دانلود کنم.نقل قول:
دوستان یه سوال.من اه بازی اصلا یشتم ولی یه درخواست دارم اونم اینکه اگه میشه یه بازی قوی بهم معرفی کنین که من کارت گرافیگمو یه کم تست کنم که ببینم ایا کم نمیاره؟اخه من تو همین تاپیک بعضی از دوستانو دیدم که برای بازی کردن با کارت گرافیکشون به مشکل بر خورده بودن.راستی من کارت گرافیکم 740 هست پس اگه میشه یه بازی گرافیکی قوی بهم معرفی کنین تا تست کنم.
ببین l.a noire میکشه؟بعد اگه بالا اورد بگو تو چه حالتینقل قول:
دوست عزیز سیستم من far cray 3 dishinorid رو رو بالاترین گرافیک میاره .farcray 3 بهترین بازی سال شد:n05:نقل قول:
سیستم شما جای خود داره
البته rayman origins خیلی زیبا بود:n06:
با کلیک روی گزینه فعالش کنیدنقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
دوست عزیز ممنون اما مشکل ما اینه ک این گزینه اصن نیستشنقل قول:
من که کلا درایور Synaptic رو نتونستم نصب کنم.
اینم عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم هیچ مشکلی ندارم با تاچ پد
البته بگم که درایو زیر رو نصب کردم روی ویندوز 8 -64 بیت :
برای این سوال که چرا دو نسخه از درایور انویدیا توی سایت لنوو قرار داره باید بگم یکیش نسخش جدید تره کنارش تاریخ زده تفاوتش هم اگر یادم باشه بخاطر تنوع چیپست هایی هست که این مدل داشته و یکسریشون مشکلی داشتند .....
شما همون جدیده رو بگیرید
Crysis3....نقل قول:
Farcry3,Tombriderنقل قول:
از دیروز دارم دنبال یک i7 میگردم فقط با گارانتی هماهنگ پیدا میشود سازگارا تمام شده است جایی تهران سراغ ندارید؟
دوستان یه سوال
بین z500 با cpu i7 و Y500 با i7 دقیقا چه فرقی هست که انقد تفاوت قیمت دارن؟(y500 نزدیک به 800 هزار تومن گرونتره)
فکر کنم فقط یکم تو کارت گرافیک و باتری تفتوت دارن؟آره؟ پس چرا این همه تفاوت قیمت?
دوست من اگه بخوای کارت گرافیک Y500 رو با لپ تاپ های موجود در بازار مقایسه باید حتما با سری گیم مقایسه کنی:n26:نقل قول:
درسته نسبت به z500 قیمتش خیلی بالاست ولی نسبت به سری گیم قیمتش خیلی پایینه.گرافیکش از Y580 بالاتره.فول اچ دی هست.سیستم صدای قویتری داره تازه کت و کلفت هم نیست:n24:
البته خریدش با وجود z500 منطقی نیست:n06:
دوست عزیز ایا شما این درایور رو از سایت لنوو برای ویندوز 8 دانلود کردید Touchpad Driver (Elan, Synaptics, Intel).exeنقل قول:
دوستان من امروزغروب لپتاپو گرفتم چطور باید بفهمم گرافیکش 740 هست یا 635؟ ویندوز هم 8 interprise 64bit چندتا مشکل دیگه هم دارم ک بعدا مینویسم مث کم زیاد کردن نور و راست کلیک با دو انگشت..
مبارک باشه از طریق gpu z میشه فهمید گرافیک چیهنقل قول:
شما لطفا تمام درایور ها رو نصب کنید (تمام و کمال) بعد اگر مشکلی پیش اومد اینجا مطرح کنید
بهتره صفحات ابتدایی رو هم مطالعه کنید
سلام به همگی...
رفقا الان z500 بالاترین کانفیگش رو میشه بنویسید برام؟و اینکه حدود قیمتش رو هم بگید...ممنون از همگی.