این بنده خدا هم از یه جا شنیده!نقل قول:
راستی شما دستگاه ----T رو داری؟
Printable View
این بنده خدا هم از یه جا شنیده!نقل قول:
راستی شما دستگاه ----T رو داری؟
آره - سینام دارم . چطور؟نقل قول:
با سلام
کسی هست که اینجا از این سیستم تلوزیون دیجیتال توی شیراز استفاده کرده باشه ؟
و آیا اصلا هست
ممنون می شم جواب بدید
ایولنقل قول:
پس از سالها یه بچه کرج تو اینترنت پیدا کردیم.
آقا کیفیت سیگنالت تو گوهردشت ( رجایی شهر :27: ) چقده؟ بالای 60% یا دقیق بگو حال کنیم.
اين پرويژن بالاخره كي سري جديدش واره بازار ميشه ؟ حالا كه ما تصميم به خريد گرفتيم قحطي شد
بنده خودم راديو البرز كار مي كنم .نقل قول:
ای ول
اینجا آخره فرومه
مدیر این انجمن کجاست ببینم اینجا محل بررسی تلویزیون دیجیتاله یا مجادله سر برنامه های تلویزیونی دوست عزیز این مطلب رو تو تایپیک دیگری مطرح کن نه اینجانقل قول:
ایولنقل قول:
بالاخره یه بچه کرج تو نت پیدا کردیم
آقا شما کیفیت/قدرست سیگانلتون تو گوهردشت ( رجایی شهر :27: ) چقدره؟
ممنون و موفق باشی احسان جون
این بحث هارو ول کنید...
من ایکس ویژن دارم ، ولی فرمت Divx رو ساپورت نمیکنه
بنظرتون با آپدیت های جدید فرمویر این قابلیت ها اضافه میشن یا قطعه سخت افزاری میخوان؟!!
اینجا کیفیت سیگنال حدود 85%نقل قول:
برو تو سایتش معلوم میشه . قرار بود از 8 خرداد با قیمت جدید ارسال کنن .نقل قول:
پس خبرت موثقهنقل قول:
اینجور جواب دادن شما اصلا درست نیست .نقل قول:
هر کس طرز فکر خودشو داره و باید احترام گذاشت .
نه از تمدن دور بودن نشونه ی پرهیزکاریه نه داشتن ماهواره نشونه ی روشنفکر بودن و متمدن بودن . مخالف ماهواره بودنم نشونه ی عقب افتادگی نیست .
من خودم شخصا با اینکه عاشق موزیک ویدئو های راک و یکسری خواننده های خارجی هستم به دلیل اینکه خواهر و برادر کوچیکتر دارم و دوست ندارم سطحی بار بیان یا یکسری مسائل تو شبکه ها براشون عادی جلوه داده بشه ماهواره نمی خرم ، اما شاید وقتی سنشون بیشتر شد و عقلشون خوب و بد رو بیشتر تشخیص داد بخرم .
البته همیشه تو خونه ی فامیل و آشنا ماهواره هست که بچه ها میبینن ، اما دیدن ماهواره تو جمع و شرایط کنترل شده با تنها دیدن و آزادانه دیدن فرق داره .
من خودمم اصلا آدم عقب افتاده و قدیمی نیستم ، تازه برعکس ...
پس به داشتن و نداشتن ماهواره و مخالف ماهواره بودن یا نبودن کل شخصیت کسی رو زیر سوال نبر .
(این بحثم دیگه ادامه ندید چون اینجا تاپیک تلوزیون دیجیتال هست )
بحث رو عوض میکنیم...
حالا در کل همین دوتا شبکه ی جدید ( ورزش و مستند ) اگه HD می تونستن که پخش کنن خیلی خوب می شد
ولی با همین کیفیت فعلی هم وقتی 2.5 تا 3 متر از تلوزیون فاصله بگیریم تا حد زیادی تصویر با کیفیت به نظر میرسه ( نصبت به 37 اینچ )
دوستان عزیز این شیکه ورزش کجاست ما که ندیدیم در ضمن چه طوری میشه تو X VISION رادیو رو گرفت ممنونم کسی میدونه قراره چه شبکه های جدیدی اضافه بشه؟
10 شبکه رادیویی در لیست کانالها دریافت می شود
به نام خدا
سلام دوستان
من چند صفحه از این تاپیک رو خوندم اما کامل جواب سوالم رو نگرفتم
امیدوارم جواب رو بدین
سوال من اینه که مگه نمیگن فرمت (فکر کنم فرمت ضبط کردن) این دستگاه ها(مبدل دیجیتال) mpeg4 هست؟
خب پس چرا من وقتی برنامهای رو ضبط میکنم فرمتش چیز دیگس (trp)؟
آیا میشه دستگاه رو طوری تنظیم کرد که با فرمت mpeg4 ضبط کنه؟ و نیازی به این نرم افزار های دیگه نباشه؟
دوست عزیز روی کنترل دستگاه دکمهای هست که نوشته (TV/R) شما اون دکمه رو که بزنی میتونی شبکههای رادیویی رو نیز گوش کنی و با زدن مجدد اون دکمه به شبکههای تلویزیونی برگردینقل قول:
در ضمن چه طوری میشه تو X VISION رادیو رو گرفت
بله فرمتی که صداوسیما ارسال میکنه mpeg هست ولی دستگاه بصورت trp ذخیره میکنهنقل قول:
البته فکر کنم بعضی از دستگاه ها میتونن با هر فرمتی که خواستید ضبط کنید
با نرم افزار VLC یا TMPGEnc میتونید فرمت TRP رو به هر فرمتی که خواستید تبدیل کنید
برای من با VLC جواب نداد ولی با TMPGEnc تبدیل کردم:46:
به نام خدانقل قول:
سلام
من این نرم افزار TMPGEnc رو دانلود کردم اما نتونستم باهاش کار کنم. فرمت trp رو نمیشناخت. یه فرمت دیگه رو میشناخت به نام tpr
:41::41:
سلام دوستان
مشکل قبلی من حل شد.
یه سوال دیگه دارم حالا:
چه جوری میشه این گیرنده دیجیتال سینام 8847 رو به 2 تا تلوزیون هم زمان وصل کرد؟
دوستانی که ست تاپ باکس سینام دارند کسی نرم افزار تبدیل برنامه ضبط شده جهت دیدن با کامپیوتر رو داره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز
برنامه رو باز کن بعد از اون بالا دکمه ی Source رو بزن
بعد از سمت راست دکمه ی Add رو بزن
بعد از اون پایین صفحه ی باز شده از فرمت ها All Files رو انتخاب کن
بعد فایل فیلم که با فرمت trp هست رو انتخاب کن و باقی قضایا...
یکم با نرم افزار ور بری یاد میگیری:46:
تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل 46 B 7000 دارای تیونر ----t می باشد برای گرفتن کاتالهای دیجیتال با این تلویزیون چه کاری باید انجام دهم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید:10:
باسلام دوستانی که Provision دارند ، از ریموت کنترلش راضی هستند؟
طبق نظرات دوستان خیرنقل قول:
دنیا داره به سوی IPTV حرکت میکنه بعضیها هنوز دارند .......
دوستان علم وآگاهیتونو ببرید بالا
اصلا میدونید IPTV چیه؟
به آدرس زیر یک سری بزنید.
کد:http://www.sat2sat2.org/showthread.php?t=39766
چرا داد میزنی؟ بعضیا هنوز چی ؟! منظورت ما هستیم؟!نقل قول:
بنده خودم قبل از شما میدونستم IPTV چیه ، فعلا با این هذینه اینترنت تو ایران این چیزا واسه خیلی ها به صرفه نیست چون این سیستم سرعت اینترنت بالا میخواد و با این سرعت های موجود این چیزا کشکه تو ایران ، مگر اینکه به مرور زمان خوب بشه .
آخه مرد مومن یه چیز بگو تو مغز آدم بگنجهنقل قول:
ما هنوز با اینترنت دایال آپ زغالی ور میریم حالا بیایم باهاش فیلم هم ببینیم؟!
نه... مثل اینکه شما تو ایران زندگی نمیکنید یا تو این وادی ها نیستید...
برای تبدیل از این نرم افزار استفاده کنید
کد:http://handbrake.fr/
اين فناوري واسه از ما بهترونه
.
کسی نیست پاسخگو باشد:19:نقل قول:
این دستگاهای تلویزون دیجیتال در شیراز هم کارایی دارند ؟ یا نه >؟
دوست عزیز من این تلویزیون رو ندارم ، ولی این راه حل رو تو یه سایت پیدا کردم ، ببین به کارت میاد:نقل قول:
اول از همه زبان منوی خودتون رو بکنید انگلیسی چون بعد از تغییرات زبان فارسی به هم میریزه البته قابل بازگشت هست اما در هنگام اجرای مراحل ذیل به مشکل برمیخورید .
تلویزیون در حالت خاموش این دکمه ها رو بزن
اینفو + منو + میوت +پاور
سیستم روشن شد با دکمه های جهت روی Option بزن راست بعد برو روی گزینه region و گزینه روبروی آن رو از Asia-A تبدیل کن به Asia-D
سپس دکمه پاور رو بزنید و تلویزیون رو دوباره روشن کنید
حالا برید تو منو و بخش setup و جستجوی اتوماتیک و در این بخش ملاحظه میکنید که منو کلا عوض شده و یک بخش به عناون بخش دیجیتال اضافه شده
فکر کنم بقیه رو خوب بلد باشی .
برای برگشت هم هر چی رو تغییر دادید برگردونید به حالت اول
توصیه من به شما این هست که اصلا به دیگر گزینه های منو مخفی دست نزنید اگر هم خواستید امتحان کنید اول ازشون یک نوشته و یادداشت داشته باشید تا در صورت تغییر بتونید به حالت اول برگردونید .
با تشکر
البته من چون تو کرج هست بعد از فعال کردن این بخش هم نتونستم بگیرم چون اینجا پوشش نداره
من روي led b7000 انجام دادم فعال شد حالا چيكار كنم??
جواب:
خوب تو این بخش یعنی منو مخفی قسمت تیونر خودتون رو از آنالوگ به دیجیتال تبدیل کنید .
دوست عزیز الان برگردید تو منوها و بخش جستجوی کانالها و فرکانسهای دیجیتال رو سرچ کنسد و ببینید کانالی براتون پیدا میشود .
یه جا شنیدم که تو استان فارس هم راه افتادهنقل قول:
ولی باز به صداوسیمای شیراز زنگ بزن بپرس
سلام
من يه ستاپ باكس مي خواهم بگيرم ممنون ميشم اگه بفرمائيد چه مدل هايي خوب هست؟
بودجه پيش بيني شده : 1000.000 ريال
این دو مدل پیشنهادی منه:نقل قول:
XVision قیمت 79000 هزار تومان و یه دستگاه ساده و قابلیت ضبط هم داره و ساخت مادیران هم هست ، خودم هم اینو دارم و کاملا راضیم ، فقط مشکلش اینه که مدیاپلیر نیست و اچ دی هم نداره
ProVision قمیت فکر کنم الان شده حدود 90000 که مدیاپلیر و اچ دی هم هست
یاعلی
نقل قول:
آقا اين ProVision رو كه گفتيد 95000 تومن شده . حالا شما اطلاع داري كه از اين مدل موجود قراره جديد ترش بياد يا نه ؟
نظرتون در مورد مارک جم چیه ؟ نقاط ضعف و قوتش را لطفا بگویید؟
ببینید اروپائیها چه محصولاتی مصرف می کنند ما چه محصولاتی
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/287169/module/general/compare/productsCategory.html
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/DVD+Recorders+%26+Players/DIGA+DVD+Recorders/DMR-XW380/Overview/4832120/index.html?trackInfo=true
کد:http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu-ray/blu-ray/LG-DVT499H.jsp
کد:http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/video/LG-dvd-player-RHT497H.jsp
کد:http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/video/LG-dvd-player-DRT389H.jsp
به نظرتون این دستگاه با سیستم پخش ایران همخونی داره؟کد:http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/blu-ray-player/blu-ray-player/BD-C8200M/XEU/index.idx?pagetype=prd_detail
کد:http://www.lg.com/de/tv-heimkino-blu-ray/blu-ray/LG-DVT499H.jsp
به نظر من پلیر داشتن برای کسانی خوبه که دستگاه پخش جدا ندارن وگرنه به نظر من با توجه به همه گیر شدن و ارزان بودن دستگاه پخش dvd این مزیت حساب نمیشه
در ضمن این چه کار مسخره ای که همش خودمون رو با اروپایی ها مقایسه میکنید ما محصولات خودمون رو استفاده میکنیم اونا هم مال خودشون مگه اونا میان مال ما رو استفاده کنن ما تو ایران زندگی میکنیم اونا تو اروپا دوما ما تو بهترین و مهمترین منطقه جهان زندگی میکنیم و کشور و منطقه ما چیزهایی داره که همه اونا حسرتشو میخورن (به مطالعه تاریخی داشته باشید لطفاً) در ضمن اگه تجملات و این مسائل زیاد تر بشه مشکلات و فاصله طبقاتی بیشتر میشه و خیلی چیزای عقیدتی از بین میره (این حرف من نیست این دکترینی که فرانسیس فوکویاما ) مطرح کرد پس اینقدر مقایسه های بچه گانه نکنید در ضمن اینجا تاپیک تلوزیون دیجیتاله داخلی نه خارجی پس رو محصولات داخلی بحث کنید ممنونم موفق باشید
در مورد دستگاه های به نظر من x vision خیلی عالیه البته من خودم دارم ایتو میگم مدل های دیگرو استفاده نکردم
دوستان Xvision و پروویژن رو معرفی کردن که هر کدوم خوبیه خودش و کمبود خودش رو داره .نقل قول:
ایکس ویژن خیلی خوبه اما پلیر خوبی نیست و اچ دی هم نیست ، ساپورتشم خوبه (اچ دی برای السیدی فقط مفیده البته چون تصویر ارسالی ایران اچ دی نیست زیاد تفاوتی نداره که ستاپ باکست اچ دی باشه یا نباشه ، اما اگه اچ دی باشه واسه السیدی تا حدودی می شه گفت بهتره )
پروویژن هم خوبه چون هم اچ دی هست هم پلیر خوبی داره هم ساپورت خوب . مشکلشم اینه که کنترلش 4 متر بیشتر برد نداره .
من خودم سینام دارم که هم اچ دی هست هم کنترلش خوبه هم امکانات پروویژن و ایکس ویژن رو داره . ساپورت سایتش ضعیفه ، مشکلشم اینه که تلتکست فارسی نداره ( من چون تلوزیونم خودش تلتکست داره هر وقت لازم باشه آنتن رو میزنم و تلوزیون تلتکست رو استفاده میکنم . در کل تلتکست چیز بیخودیه )
مشکل دیگشم اینه که تاییدیه ی صداو سیما رو نداره ( اینم مهم نیست تاییدیشون کشکه ، بر خلاف خالی بندیاشون هیچ اتفاقیم نمیوفته ، خیلی از دوستان حرفه ای این حرف منو تایید میکنن )
پلیرشم در حد متوسطه ، نه خوبه نه بد .
در کل راضیم
من بی طرف قضاوت کردم حالا هر کدوم که به کارت میخوره بگیر . از لحاظ امکانات نرم افزاریم کافیه بری تو سایتشون و با هم امکاناتشون رو مقایسه کنی
ایکس ویژن 79000 تومن 1سال گارانتی - پروویژن 95000 تومن 1سال گارانتی - سینام 85000 تومن 1سال گارانتی
گارانتی هم تو ایران در کل چیز کشکیه ، اما گارانتی ایکس ویژن چون مادیران هستش باز یه نموره بهتره
والا چه عرض کنم ، خبر ندارم ، این سایتش یه نگاه بنداز شاید چیزی دستگیرت بشه :نقل قول:
کد:http://www.provision.ir/fa/
راستش یکی از دوستانم حدود 3 هفته پیش دستگاه جم خرید ، چند روز پیش زنگ زد و گفت بعضی اوقات کانال های تلویزیون میپره و باید دستگاه رو چند ساعت خاموش کنم و دوباره روشن کنم و کانال هارو سرچ کنم!!!نقل قول:
حالا من نمیدونم اشکال از این دوستمونه یا از دستگاش هست؟!!:13:
بازم تحقیق کن هستن کسانی که این دستگاه رو داشته باشن.
نقل قول:
دوست عزیز زیاد به خودت فشار نیار ، فعلا با همینا سرکن تا به اونجاشم برسیم:46:
به نظر شما امکان داره شرکتهایی مثل سونی و سامسونگ و الجی و .... اقدام به تولید ست تاپ باکس کنن؟یا اصولا گیرنده های دیجیتال فیلد خودشون رو دارن ؟!