آقا کسی جوابم را نمیده؟:41:نقل قول:
آقا کسی جوابم را نمیده؟:41:نقل قول:
پس از وصل شدن به گوشي يه محضه باز كردن يكي از شاخه هاي گوشي
اين پيغام مياد و ديگه كاري نميشه كرد
مشكل چي ميتونه باشه
گوشي هم كا 750 سريال چنج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا جواب منو نداديد
آيا ميتونم گوشي W700 رو به W800 تبديل كنم؟
يا اصلا گوشي W700 توسط نرم افزار فلش ميشه يا نه؟
فقط نمیدونم چرا جراتشو ندارم گو اینکه خیلی وسوسه شدم
میشه بگی چطوری میشه k750i رو به w800تبدیل کرد مهدی جان
نقل قول:
چرا ميخواي به w800 تبديل كني؟؟؟ شما مثلا درايو دوربينت رو ميتوني به w900 تبديل كني و تغييراتي كه ميخواي تمام گوشيهاي سوني اريكسون فلش ميشه فقط بايد فايلهاي مربوط به گوشيت و فريم ور گوشي رو داشته باشي اگه هم چينج باشه فلش كامل انجام بدي گوشي بالا نميادش بايد ببري بيرون سريال دستي بدن به گوشي با باكس
ميتوني مستقيم با Phone xs2 در قسمت Main و Flash فايلها رو وارد كني و فلش كنينقل قول:
اقا لطفا ما رو راهنمایی کنید
من k750 رو تبدیل کردم به w800 هم main هم fs
حالا وقتی میخوام با far کار کنم تا میخام وارد fs یا flash بشم گوشی روشن میشه
(رجیستر دستی cid49 ,red)
ضمنا usb flash رو هم نصب کردم
فقط زودتر ممنون
اقا لطفا ما رو راهنمایی کنید
من k750 رو تبدیل کردم به w800 هم main هم fs
حالا وقتی میخوام با far کار کنم تا میخام وارد fs یا flash بشم گوشی روشن میشه
(رجیستر دستی cid49 ,red)
ضمنا usb flash رو هم نصب کردم
فقط زودتر ممنون:19:
آقا یکی نیست درستو حسابی جواب منو بده؟!؟!
طریقه ی آپدیت یا ارتقای درایور دوربین W700 رو با فارسی کردن گوشی آموزش بدید
ممنون
براي استفاده از Far و روشن نشدن گوشي ابتدا بايد با Phone xs فايل فلش مربوط به گوشيتوننقل قول:
( K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn)رو روي گوشي فلش كنين و بعد از خارج شدن از برنامه ديگه موقع استفاده از Far گوشيتون روشن نميشه و ميتونين تغييراتو انجام بدين .
البته به اون فريم ورگوشيتون توجه كنيد (R1CA021 )
ببخشید من w810i دارم چندی پیش گوشیم تو دستم بود که یهو دیم 3 تا sms پشت سر هم ارسال شد !!!!
آیا گوشی منو کسی هک کرده ؟
بزرگان این تاپیک کجائید لطفا جواب کاملی به این سوالات بدهید:19:نقل قول:
سلام يك سوال از حرفه اي هاي far managerسياوش جان تو pdf گفتند كه براي اتصال گوشي به كامپيوتر با farmanager بايد دستمان را روي كليد c نگه داريم فقط ميشه بگين كدوم كليد مال كيبرد يا خود گوشي
کلید c روی گوشی... سمت راست جویستیک
نه هك كردن از طريق بلوتوس هستش اونم هميشه جواب نميده شما بلوتوس خاموش باشه مشكلي پيش نميادش ولي پيش مياد كه اس ام اس ها با هم بمونه يهو با هم بيادش. يا كسي شمارت رو داره از تو سايتهاي ارسال اس ام اس پشت سر هم برات ميفرسته اذيتت كنهنقل قول:
شما كليد C گوشي رو نگه ميداري و كابل رو وصل ميكني بعد ازت ميخوا USB FLASH رو نصب كني ولي دكه C بايد نگه داري تا بياره بعدش تعريف ميكني از كجا بخونه بريزهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كليد C گوشي رو نگه ميداري و كابل رو وصل ميكني بعد ازت ميخوا USB FLASH رو نصب كني ولي دكه C بايد نگه داري تا بياره بعدش تعريف ميكني از كجا بخونه بريزهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ميخواهم imei سوني اريكسون را بدون باكس تغيير بدم لطفا اگر كسي نرم افزار خاصي سراغ داره
راهنمايي كنه.
با تشكر سياووش
بابا يكي بگه من وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c روي خود گوشي فشار ميدم فلش را ميخواد شناسايي كنه من هم چيزي را نمي زنم وقتي far manager به 100 درصد رسيد error مي ده يكي جواب بده
اگه گوشیت رجیستر دستیه بعد از تبدیل میتونی ببری بیرون با باکس دوباره رجیسترش کنن (فقط باکس نه فلش) جای نگرانی نیست هزینش 2000 تومنهنقل قول:
به داوینچی احتیاجی نیست هنگام وصل شدن به xs++ همون اولش مشخصات گوشی رو بهت میده
اگه cid49 بود به db2010_alpha احتیاج داری که فایلهای ssw رو تو خودش داره (اموزش اون موجوده)
در ضمن قبل از کار با فار فایلی که تو فولدر sefp پوشه پلاگین رو پچ کنی(کافیه روش دابل کلیک کنی):46:
اقافلش گوشي من را ويندوز ميشناسه اما نرم افزار هاي far manager و client نميشناسه وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c وصل مي كنم مي نويسه سخت افزاره جديد پيدا شده ولي هيچ كدوم از اين نرم افزار ها نميشناسه ميتونه از نرم افزار سوني اريكسون با شه يا به چيزه ديگه اي ربط داره تورو خدا يكي جواب بده من تو كف اين skin هاي مديا پلير موندم
اگه یادتون باشه چند وقت پیش چند تا منو فلش گذاشتم واسه دانلود... که سیاوش گفت فقط دبلیو 810 و 900 ساپورت میکنه!!!
الان اومدم بگم این طور نیست..راهش هنوز پیدا نشده دبلیو 800 هم باید بشه... چون به طور معمولی یه فایل فلش رو اجرا میکنه!
من دارم روش کار میکنم از دوستان هم خواهش میکنم به این مسئله توجه بیشتری کنن...!!
آقا شما باید درایور یو اس بی فلاش رو از کنترل پانل نصب کنی..نقل قول:
این جور مشکلت حل میشه...
به کمک فار منیجر میشه برنامه های جاوا رو نصب کرد؟ یعنی دیگه از بلوتوث یا اینفرارد استفاده نکرد برای نصب برنامه؟
من کلیه مراحل فلش رو با k750flasher رفتم ولی در ابتدای فلش کردن این پیغام رو میده ...
اگه ممکنه بفرمائید اشکال کار کجاست ؟
ممنون از لطفتون.
اخه از من سيدي ميخواد من هم سي دي خود k750 را ميزارم ميگه نرم افزار فلش پيدا نشد:41:نقل قول:
از لینک زیر درایور USB Flash رو دانلود کن و اونو تو یک قسمت از هارد اکسترکت کن.بعد وقتی ویندوز سخت افزار جدید رو شناسایی کرد(جایی که CD یا مسیر میخواد) مسیری رو که فایلها رو اکسترکت کردی بهش بده تا USb Flash نصب بشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اين بار اين بايد تو سايتي كه شما گفتيد ثبت نام كردم ولي اجازهي دسترسي نميده
(ممكن است اين موضوع فقط مخصوص كاربران تائيد شده باشد
ممكن است نام كاربري شما توسط مديريت سايت فعال نشده باشد
ممكن است اين موضوع به دليل رعايت نكردن قوانين بسته شده باشد)
مثل اينكه قسمت من اين هك k750 نيست آخه چرا فقط من؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
میشه چندتا منوی مشدی از سایت sek750i بذاری
چون ثبت نامش سخته
به زبون ادمیزاد که ننوشته ولی خداییش منوهای باحالی داره
اگه روش ثبتنامش هم بگی ممنون میشم:11:
خب از لوگش معلومهنقل قول:
فایل main اشکال داره
اقا سیاوش
میشه چندتا منوی مشدی از sek750i بذاری
ثبتنامش سخته
روش ثبتنامش هم بگی ممنون میشم
سلام بلاخره با هزار بدبختي و كمك ايمان جان تونستم موبايلمو به فار منيجر وصل كنم حالا گوشي من Red Cid49 هستش همينجا يك نفر نحوه ي ورود به گوشي هاي Red با Cid49 را نوشته بود ولي يك فايل كوچيك ميخواد كه اونم خرابه من Ss++ را دانلود كردم فقط همون فايل كوچيك مونده كسي نداره كمك كنه
سلامنقل قول:
روش ثبت نام اینه که اول به این آدرس برو:
بعد دیگه مشخصه:
گزینه اول Użytkownik: یعنی یوزر نیم
گزینه دوم Adres email آدرس ایمیل
گزینه سوم Hasło یعنی پسوورد (که 2 بار باید وارد کنی)
بعدش کد داخل عکس رو وارد کن
بعد از اینکه این کارا رو انجامن دادی enter رو بزن تا ثبت نام تکمیل بشه...
بعدش یه ایمیل حاوی لینک فعال سازی به ایمیلت میاد و الباقی ماجرا..........
احتمالا لینکش عوض شده باشه.ولی اگه عضو شدی نگران نباش. در قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود برو.یک TopSony کوچیک داره راه اندازی میشه.هر فایل و راهنمایی که بخوای اونجا هست.نقل قول:
سلام
چه جوری بفهمم cid گوشیم چیه من کا 750 دارم.
گوشی من سریال اصلی بود که بعد از اپدیت خراب شد و مجبور شدم بدم فلشش کنن و به من گفتن با اینکه گوشیت سریال اصلی بود ولی چون فلش شده دیگه چنج شده به حساب میاد با این حسلاب اگر من با نرم افزار های مربوط به هک گوشی گوشی خودم رو دستکاری کنم مثلا منوی اونو عوض کنم ایا باز هم گوشیم نیاز به فلش کردن پیدا میکنه
ممنون
دوست عزیز بایدگوشیت رو به برنامه داوینچی وصل کنی و توی Log اون تمامی مشخصات گوشیت هست از Cid گرفته تا Imea گوشی و.. تو همین تاپیک هست بگردی گیر میاری
اگه از من بشنوي با همون نرم افزار كه دوستان تو تاپيك بالا گفت cid گوشي تو پيدا كن اگه 49 red باشه دستكاري نكن چون من دست كاري كردم موبايل روشن نشد كه هيچ فايل هاي داخل fs flash را هم شناسايي نكرد ولي من بگم ها پلاگين هايي كه تو همون سايت گفته بود لينكش خراب بود مجبور شدم از اونايي كه اينجا گفته شده بود استفاده كنم شايد دلييل همون بود راستي 10000 تومان هم پريدنقل قول:
راستي قيمت دستگاه باكس ميگن يك و نيم مليون راست ميگن:41:
راستي كسي عكسي چيزي از اين باكس داره برام بزاره من ببينم ممنون
قیمت باکس از 120000 تومن به بالاست و هر باکسی روی یک سری از گوشیها عملیات انجام میده.
یه سر هم به این لینک بزن