متاسفانه فکر کنم سایت ف ی ل ت ر شده چرا؟!.....
Printable View
متاسفانه فکر کنم سایت ف ی ل ت ر شده چرا؟!.....
با netیاirبیایننقل قول:
دوستان كسي ميدونه چطور ميشه ساعت داخلي V20 رو ست كرد؟
من حتي توي منوي مخفيش هر چي گشتم پيدا نكردم.
سلام.
فکر کنم v20 برای من شده یه طلسم. جاتون خالی رفتم گچین برای خرید اما امان از حتی یه دونه v20 .
خیلیاشون اصلا نمیدونستن یه همچین مدلی هم هست!!!!!
من هم بانه رفتم هم گچین ولی موفق نشدم v20 بخرم برای من خرید وی 20 شده یه طلسم!!!
آقا یکی آدرس این v20 داران بانه یا گچین رو پخ کنه!!!
واقعا که دیگه داره میره رو اعصابم!!!
این نتیجه تلاش بیش از 3 ماه کار روی خرید این مدل هست!!!
بعضی وقتا با خودم فکر میکنم کاشکی اصلا با این سایت آشنا نشده بودم و میرفتم یه مدل معمولی میگرفتم این همه دردسر هم نداشتم.
زت زیاد.
سلام
امروز VT20 را در یکی از نمایندگی های پاناسونیک زیارت کردم :31:به نظر من بر خلاف V20 جدا از کیفیت تصویری پنل بسیار زیبائی هم هست .برای غرب آسیا دو مدل P وM داره که اولی برای عربستان /امارات/قطر و لبنان و مدلMبرای سایر کشورهای خاورمیانه هست. مدلی که بدون گارانتی در ایران عرضه میشه P هست.کسی میدونه اختلافشون چیه؟
از فروشش در توسط بانیان و یا بدون گارانتی خبری ندارید؟نقل قول:
با تشکر
فروش بدون گارانتی که در بعضی سایت ها هست.این هم که من دیدم گارانتی بانیان بود ولی میگفت تعداد خیلی اندکی موجود داره.نمایندگی دیگر هم از هیچی خبر نداشت:13:نقل قول:
اگر كسي vt20 خريده لطف كنه بگه چندتا عينك توش داشته و بلوري پلير داشته يا نه و چند خريده و از كجا خريده .
کسی میدونه که vt20 هارد اکسترنالو با چه فرمتی ساپورت میکنه فقط fat یعنی ساپورت میکنه
کسی فرمتای mkv روی vt20 با هارد اجرا کرده
:11:
من دیروز از فروشگاه نمایندگی پاناسونیک(فروشگاه بلوریان در جمهوری)مدل42v20s خریدم با گارانتی 1/700. فکر کنم فقط چند تا دیگه داشته باشه.در ضمن کیفیت تیونر دیجیتال خیلی عالی است و حیف است که این تلویزیون فوقالعاده بدون ان باشد.
اي به خشکي شانس ..پولي در بساط نيست.. دوستاني که ميان اينجا ممنون ميشم منو راهنمايي کن ميخواستم ببينيم اين v20 در سطحي با تلويزيون هايي مثل sony 710 or samsung 6960 or lg8500 or lg 650 or samsung 695 داره؟؟
ايا ارزش اين همه هزينه رو داره؟؟؟
کجا ميشه بدون گارانتيشو ارزشون گير اورد مدل تينر دارشو..؟؟؟
يعني اين همه تيليوزيون کار درسته که همه دارن واسش دست و پا ميشکنن؟؟؟
بهترین تلویزیون در سال 2010 معرفی شده و بهترین کیفیت تصویر را دارد
محل خرید بدون گارانتی
کد:http://www.behtarkharid.com/index.php?categoryID=17
من ييرجند زندگي ميکنم ..ماشاالله اينقده هزينه کرايه حمل ميگيره که برم از همين نمايندگي اينجا بخرم از اخرش يه چيزيم برام ميمونه...
با سلام. مي خواستم بدونم كيفيت تلويزيون داخل با تيونر ديجيتال تو اين تلويزيون خوب هست يا نه؟
اگر كسي تجربه ديدن تلويزيون داخل با تيونر ديجيتال رو با samsung c6960 هم داره خيلي ممنون ميشم يه مقايسه اي از لحاظ كيفيت تصوير بين اين دو تا بكنه.
شماها صداي وز وز از v20تون نميشنويد؟ تو اينترنت زياد نوشتند از اين مشكل! از فنش هست يا از خود پنله؟ چون من در مورد پلاسماهاي الجي هم همچين چيزي رو تو اينترنت خوندم!
سلام به نظر دوستان با یه جمع بندی کلی برای خرید TV برای منزل برای دیدن TV از رو سورس م*ا*ه*و*ا*ر*ه و دیدن فیلم HD و DVD و گاهی هم گیم V20 به نسبت تلویزیونهای LG-LED8500 ,SAMSUNG C6900 , SHARP LE820M ,SONY EX710 تو چه رتبه ای قرار میگیره و اگه گزینه دیگه ای هم پیشنهاد دارین لطفا معرفی کنین و یه رتبه بندی بکنین و اینو هم در نظر بگیرین خرید از بانه انجام بشه - دیگه فرصت کمه - خواهشا زودتر
دوست عزیز اصلا شک نکن که V20 بهترینه . از تو اون لیستی هم که نوشتی فقط 8500 الجی میتونه با V20 رقابت کنه و البته بازنده رقابت هست .
یه چیزی هم بگم و اون اینکه یه سری از دوستان که نگران مصرف برق این تی وی هستن : من قبل از خرید این تی وی یه لامپی 21 اینچ با مصرف برق پائین داشتم ولی از زمانی که این تی وی رو خریدم (دقیقا 6 ماهه) حتی یه افزایش کوچولو هم تو قبض برقم ندیدم . اینم بگم که حد اقل تلویزیون روزی 10 ساعت روشنه .
سپاس :10:
V20 واقعا تلویزیون ماهیه. من خودم V20 ندارم ولی تو فروشگاهها زیاد دیده ام. تصویرش در مقایسه با همه LEDها و LCDها بهتره. نکته خیلی مهم V20 اینه که مشکل زاویه دید نداره و از هر طرف که نگاه کنی تصویر عالیه. تو فکر رتبه بندی نباش. با خیال راحت برو V20 بخر.نقل قول:
من تو فروشگاهها یه تستی روی صدای فنش کردم.صدایی نداشت فقط وقتی گوشم رو چسبوندم پشت تلویزیون یه صدایی می داد ولی خیلی خیلی کم بود. به نظر من مشکلی به حساب نمی یاد و محسوس نیست. البته انگار بعضیهاشون فن ندارند و کاملا بی صدان.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام به نظر دوستان با یه جمع بندی کلی برای خرید TV برای منزل برای دیدن TV از رو سورس م*ا*ه*و*ا*ر*ه و دیدن فیلم HD و DVD و گاهی هم گیم V20 به نسبت تلویزیونهای LG-LED8500 ,SAMSUNG C6900 , SHARP LE820M ,SONY EX710 تو چه رتبه ای قرار میگیره و اگه گزینه دیگه ای هم پیشنهاد دارین لطفا معرفی کنین و یه رتبه بندی بکنین و اینو هم در نظر بگیرین خرید از بانه انجام بشه - دیگه فرصت کمه - خواهشا زودتر کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت وی بیست تو فیلمای اچ دی و گیم از همه این تیویا که شما میخوای مقایسه کنی بهتره اگه ----- اچ دی داری که برو حالشو ببر ولی اگه میخوای برنامه های بی کیفیت نگا کنی سامسونگ c6900 شاید در سطح وی بیست باشه.نقل قول:
سلام 2 تا سوال داشتم اول اینکه پیکسل سوخته شامل گارانتی بانیان هست یا نه دوم اینکه برای رفع image retention باید صفحه خاکستری ثابت پخش بشه یا متحرک؟ خواهشا زودتر جوابمو بدین
از یکی یه چیزی شنیدم خداکنه راست نباشه اون پسوند r آخر تی ویایی که بانیان تو ایران میاره یعنی Reworked یعنی تی وی خراب بوده درستش کردن.
معلومه که اینطور نیست . پاناسونیک سالهاست مدلهای ایران را با حرف R عرضه میکنه و CRTهای قدیم هم R بودند.نقل قول:
سلام دوستان.
من بالاخره یه ال جی 5600 گرفتم. مردم از بس دنبال این وی 20 چرخیدم.!!!
حالا رنگ سیاشآبیه یا سرمه ای !!!
فرقی نمی کنه!!!
اصلا هر وقت رفت رو رنگ سیاه چشامونو میبندیم!!!
من که دیگه خسته شدم از بس دنبال وی 20 گشتم!هم بانه رفتم هم گچین!!!
طلسم شده بود برای من!!!
بعد از خوندن 155 صفحه و 3 ماه وقت گذاشتن آخر خلاف میل باطنیم ال جی گرفتم!!
تف به گور هر چی سازنده تی ویه!!!
زت زیاد/
سلام دوستان.:10:
من خیلی دوست دارمV20بگیرم اما نمیخوام زیاد بودجه صرف کنم.:41:
نهایتا1.700.000.البته 50"میخوام!:31:
به نظر شما همین مدل42"رو بگیرم یا یه مدل دیگه اما50"!!!؟:5:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
50V20 خیلی مناسبه ولی 42V20 کوچیکه. اگه 42 بگیری اولش فکر می کنی اندازه اش بزرگه ولی یواش یواش برات کوچیک و کوچیک تر میشه و شاید بعدش پشیمون بشی که چرا 50 نگرفتی. خیلی ها از خرید 42 پشیمون شده اند. 50 اندازه استانداردتری برای اتاق پذیرایی است.
بزرگي پنل هميشه يك امتياز نيست , خصوصا با سورسهاي SD كيفيت در 42 و 50 تغيير محسوسي ميكنه , در نتيجه با توجه به سورس اگر اغلب از SD استفاده ميشه بهتر اينه كه 42 باشه.نقل قول:
مسئله بعدي هم فاصله ديدن هست كه اونهم بايد رعايت بشه.
من 42V20 رو در يك هال 50 متري دارم استفاده ميكنم و از بزرگي اون كاملا راضيم , بزرگتر از اون با توجه به پايينتر اومدن كيفيت حتما پشيمانم ميكرد.خصوصا كه 600 تومن هم فرق قيمتشه.
انتخاب بین 42 و 50 خیلی به سلیقه مربوطه. شاید 42 برای یکی خیلی خوب باشه ولی برای یکی دیگه کوچیک باشه.نقل قول:
wowنقل قول:
زرگي پنل هميشه يك امتياز نيست , خصوصا با سورسهاي SD كيفيت در 42 و 50 تغيير محسوسي ميكنه , در نتيجه با توجه به سورس اگر اغلب از SD استفاده ميشه بهتر اينه كه 42 باشه.
مسئله بعدي هم فاصله ديدن هست كه اونهم بايد رعايت بشه.
من 42V20 رو در يك هال 50 متري دارم استفاده ميكنم و از بزرگي اون كاملا راضيم , بزرگتر از اون با توجه به پايينتر اومدن كيفيت حتما پشيمانم ميكرد.خصوصا كه 600 تومن هم فرق قيمتشه.
بابا مایه دار ! سالن بدنسازی ما هم 50 متر نیست ! :18:
ایا خطر IRفقط در 100 ساعت اول در v20 محتمل است که باید در 100 ساعت اول از تنظیمات زیر 50 استفاده کنیم؟حدودا چند ساعت اگر با مد دینامیک مثلا ارم یک شبکه یا حاشیه های سیاه بالا و پایین صفحه ثابت باشد این خطر وجود دارد؟ایا با بوجود امدن ان کیفیت تلویزیون در ان نواحی افت میکند یا در همه برنامه هایی که میبینیم ان رامشاهده میکنیم؟ایاهمیشه باید با خیال ناراحت شبکه هایی که دارای ارم هستند را ببینیم؟
استفاده از تنظيمات زير 50 در 100 ساعت اول براي فعال كردن تمام پيكسلهاست تا يكنواخت تمام پيكسلهاي تلوزيون فعال بشن.نقل قول:
در پنلهاي V20 كه Neo PDP هست احتمال وقوع IR بسيار كم هست , با خيال راحت از اين تلوزيون عالي لذت ببريد.
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي..اقا g20 ba v20 چقدر اختلاف داره از نظر کيفتي ؟؟؟
ميشه g20 رو با c6960 مقايشه کرد ؟؟
سايز پايين تر از 42 هم براي g20 هست..اصلا g20 ساخته شده..کسي ديده ..قيمتي از اندازه هاي مختفلش کسي نداره؟؟
ارزش خريد داره...g10 چي ارزش خريد داره تو اين موقعيت که الان از در و ديوار مدل ميباره؟؟ممنون ميشم کامل توضيح بديد
نميدونم چه حرصي افتاده به جون سايت همه دنبال v20 هستن اونم از نوع اروپاييش...
حرصي در كار نيست اينجا تاپيك مخصوص V20 هست طبعا تمام بحثها هم درباره V20 هست فقط.نقل قول:
اما اينكه چرا خيلي طرفدار داره خب به خاطر كيفيت بي نظير اون هست عزيز.
g20 کسي گرفته تا حالا ؟؟قيمتش ؟؟؟کاشکي بتونم اين يکي رو بگيرم حداقل ..تا کي بايد صبر کرد؟؟؟
راستي دوستان يه سوال خيلي مهم حالا که قيمت جهاني سوني پايين اومده و تو ايران هم تاثير گذاشته به طوري من نمايندگي شهر ما تلويزيون ال اي دي سوني KDL-32EX710 رو قبلا ميداد 1400 الان ميده 1120 به نظرتون ارزش خريد داره...والا من با اين بودجه محدود ميرم همين KDL-32EX710 رو ميخرم...چيکنم ديگه 1700 از کجا بيارم برم v20 بخرم...پس مجبورم به همين تن بدهم...دوستان منو راهنمايي کنن لطفا خيلي ضروري؟؟/
سلام دوستان یه سوال فقط خواهش میشه زود جواب بدید
الان یه آقایی تو بانه قیمت داده 720 تومن به شرط تحویل
مشکوک میزنه کسی اطلاعات از قیمت نداره گفتم شاید افت قیمت باشه ولی نه تا این حد
بگم بیاره ؟
چنين قيمتي براي 42V20 امكان ندارهنقل قول:
اما در بانه به شدت بين U20,V20 اشتباه ميكنن و براي من هم پيش اومده
من و چند نفر از دوستان همين اواخر از بانه خريد كرديم كه قيمت 1330 بود.تلفن شخص فروشنده را براي شما پ خ ميكنم
منم گفتم اصلا محاله گفت با شرط میارم حالا تحقیق میکنم خبر میدم
خب از بانه بگیر به پولت هم میخورهنقل قول:
فدات شم من بيرجند زندگي ميکنم ميدوني بيش از 2000 کيلومتر فاصله هست کيه که برام بياره ....حداقل 300 بايد پول پست بدم...خو از همين شهر خودم ميتونم بگيرم اطمياني تر با گارانتي...غيره اينه..
کسي سوال بالايي منو جواب نداد sony ex710 در مقابل v20 چيزي براي گفتن داره ياه نه؟؟؟
32ex710 = 1120 ميرزه بخرم حالا که جشنواره راه افتاده؟؟؟