بله من ریاضی ام.رتبه رو که بیخیال ولی عاشق نرم افزارم و خیلی دوست دارم نرم افزار قبول شم.حتی پیام نور نرم افزار رو زدم ولی شبانه درس دیگه ای رو نزدمنقل قول:
بله من ریاضی ام.رتبه رو که بیخیال ولی عاشق نرم افزارم و خیلی دوست دارم نرم افزار قبول شم.حتی پیام نور نرم افزار رو زدم ولی شبانه درس دیگه ای رو نزدمنقل قول:
من دلم می خواد در حین تحصیل در دارو یکی از رشته های هنر مثلا همین عکاسی که گفتید رو شرکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدشم که می خوام عضو یک شرکت بشم که اسمش...است:31:
شما با این امید بالایتان چه زندگی خوبی دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها من خیلی کفریم الان
بهترین کار اینه که برم بخوابم در عین حال که دارم به سازمان سنجشیا فوش میدم
بای بای تا فردا
ولی باور کنید تا ۲۳ ام نمیاد
خاک بر سرت سنجش
امیدوارم همه به آرزوهاتون برسید
دارم به ابن فکر میکنم که مثلا سال آینده هرکدوم از ما کجا هستیم و چه زندگی ای داریم
رفیق بدجور سیمات قاطی کرده.خون خودتو کثیف نکن مرد.مام الاناس که بریم بخوابیم چون انگار نتایج نیومد.انشاءالله که صبح بیاد.باز صبح دور هم جمع میشم چه نتایج اومده باشه چه نیومده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط امیدوارم هر جا که هستیم در این تاپیک نباشیم:نقل قول:
<<انتخاب رشته ی کنکوری های 92 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>
پس فردا صبح همتونو میبینم من زیادی خوش خوابم 11 به بعد میام :31:
حالا شانس ما الان میریم میخوابیم 30 ثانیه بعد نتایجو میذارن:13:
شبتون زیبا و به دور از کابوووس
وقتی پستتون رو خوندم یجوری شدم.دلم ریختنقل قول:
ما رفتیم بخوابیم
زودتر از 22 ام نمیاد مطمئن باشید
منم حس خاصی بهم دست داد :37:نقل قول:
شبتون خوش فردا باز با همیم
دوستان ساعت 3 شد و خبری از نتایج نشد.چشمام دیگه یاری نمیکنن.برم یکمی بخوابم.صبح باز دور هم جمع میشیم
فقط خواهشا هرکی هرموقع پاشد و میتونست بیاد آنلاین بشه چه نتایج اومده باشه چه نیومده باشه
شبتون قشنگ و خواباتون رنگی
برید بخوابید من سنگرو دارم :31:
آخرین اخبار از سایت سنجش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:16::16:نتایج هنوز نیومده :23: :9:
فکر کنم اگه یک نفر واقعا هم بگه نتایج اومد دیگه کسی باور نکنه:31:نقل قول:
شب بخیر...
فایده نداره...بریم دم در سازمان تجمع کنیم:31:
منم می خوابم دیگه ولش کن.
ای بابا!
دیشب به امید اینکه بعد از خوابم نتایج بیاد خوابیدم...
الان صد هزار تا چیز به این سس (سازمان سنجش) گفتم!
میبینم که نتایج نیومده امروز.
فردا هم که تعطیله :27:
نقل قول:
رفت تا 5شنبه !
چطور امکانش بود 12 شب بزارن ولی روز تعطیل امکان داره !
خدا لعنتشون کنه که اینجوری ما رو الاف کردن
حالا بزارین نتایج بیاد بعد میگن 24 وقت ثبت نام
ملتم با عجله میدون این بر اون بر هیچی صد تا تصادف با هم انجام میشه بعدم میگن چرا اینقد امار تصادفات بالاست !!!
سلام
ولی من فک کنم تا یکی دو ساعته دیگه بیاد.:45:
اگه 12 ظهر نیاد میره تا ساعت 12 شب اگر اون موقع هم نیاد راحت ترک تحصیل می کنیم :31:
اصلاحیه دوم ساعت 12 ظهر دقیق اومد
به تعطیلی ربطی نداره ، اگه بتونن جوابا رو بدن روز تعطیل هم میدن
به احتمال 95 درصد فردا جواب میدن
نقل قول:
نوچ....
5 شنبه میاد ...
حالا نیگا...
به فردا نمیرسه همین امروز ظهر میزنن
دیشب یکی از دوستان پرسید کی نتایجو میدن،گفتم نوشتن 21ـم تا 23ـم
اینو که شنید خیلی ریلکس گفت پس 24ـم منتظر نتایج باش:31:
اقا باور کنید ۵ شنبه میاد
اگه امروز یا فردا ارمد من اسممو عوض میکنم میزارم حیدر خوبه؟:دی
تحلیلت فوق العاده بود :27:نقل قول:
نتایج فردا هم قرار نیست بیاد چون اگه قرار بود فردا بیاد امروز کلی خبر منتشر میشد و سازمان منت سرمون میزاشت که فردا نتایج میاد :31:
به نظر من نتایج قراره آخر همین خمسه بیاد؛ ممکن هم هست که خمسه ششم بیاد اصلا.
راستی میگید!
اول این حسینی بای بای باید بره گزارش بگیره که مثلا فردا میاد، بعدش یه کمی زودتر از فرداش بدن.
فعلا که هیچ کدوم از نشانه ها نمایان نشده که!
مسئولین سازمان سنجش الان دارن به ما میخندن که انقدر بیخودی رفرش میکنیم صفحه اول سایتشون رو :31:
بعضیا هم هستن که هر دفه رفرش میکنن میشینن تا آخر همه تیتر ها و لینک های سایت سازمان رو چک میکنن که ببینن اون گوشه و کنار قایم نشده باشه لینک نتایج :39:
ای بگم چی نشن.همین که پاشدم چپرچلاغ اومدم نشستم پشت سیستم و با وحشت سایت سنجش رو زدم و با خودم گفتم دیگه الان اومده:44:
درود.
پس نتایج رو نزدند که :دی
2 سال پیش برای ما اینطوری بود که صبحش زدند : اعلام نتایج ساعت 8 شب !
خوب یادمه که ساعت 8 تا 10 (شب بود :دی) زدند دیگه نتایج رو. پس شما هم شک نکنید اگر بخواد بیاد ، همون حول و حوش میاد.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
استرس الکی...! (= مبتلا شدن به مریضیهای گوناگون، که دقیقاً سازمان سنجش هم همین رو میخواد)انگار میخوان نتایج چی رو بگیرن!نقل قول:
چند سال میرید دانشگاه بعد میرید سربازی بعدشم بیکار! غیر از اینه؟!
دیگه واقعا نمیدونم چجوری منتظر باشم.زنگ زدم به رفیقم گفتم بیاد کلا عصر بریم بچرخیم شاید این زمان لعنتی بگذره.کاش تا ظهر بیاد
خوبه باز دیشب گذاشتم یه چندتا فیلم دانلود بشه و حداقل اونارو نگاه میکنم
بابا به خدا نابود شدیم دیگهنقل قول:
بعد از اینکه از موعد اصلی خودش که یعنی ۱۵ ام باید میومد عقب انداختن زدن ۲۱ تا ۲۳ ام
حالا ۲۱ ام هم اومده بازم نمیدن
۲ روزه حال و هوای بچه ها رو نگاه کن تو این سایت؟به خدا همه کلافن
:19:
اخه میدونی بدبختی کجاست؟اگه امروز اومد که هیچ(که تقریبا بعیده بیاد) اگه نیومد دیگه میره واسه ۵شنبهنقل قول:
گیریم امروزو یه جور سر بردیم فردا رو چیکار کنیم؟
من که بی صبرانه منتظر دموی FIFA 13 هستم و اصلاً برام مهم نیست امروز نتیجه رو بدن یا یک سال دیگه! چون دیگه گول سیاستهای کثیف اینا رو نمیخورم!:27: