دوستان این نسخه ای که سایت دانلود ها گذاشته Multi Language هست؟ یا نه؟ چون حجمش کمه 6.776 GB :sq_18:
Printable View
دوستان این نسخه ای که سایت دانلود ها گذاشته Multi Language هست؟ یا نه؟ چون حجمش کمه 6.776 GB :sq_18:
بله دوست عزیز مشکل از همون فایل هایی که اکسترکت نمیشه. باس دوباره بازیو دانلود کنی. از یه سایت معتبر دانلود کن. Yasdl.comنقل قول:
نه نسخه چند زبانه بازی ده گیگ باید باشه. این نسخه فقط انگلیسیه احتمالانقل قول:
من تو نصب اولبشم موندم... کممممممک
پس لطفا یه سایتی رو معرفی کنید که نسخه Multi Language داشته باشه و با این کرک relouded که تازه اومده کار کنه.خواهشن اگه خودتون تست کردید بگین TNXنقل قول:
وقتی میخوام نصبش کنم میگه از طریق اورجین میتونی این فایل بخونی، اورجین نصب کردمو با id که قبلا ساخته بودم رفتم توش ولی نمیتونه activate کنه، دقیقا مشکل کار من کجاست؟ من نسخه ای رو که تو سایت yasdl بود دانلود کردم
دوستان حالا که کرک شد برای حل مشکلات نصب و اجراتون به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
این نسخه ای ک تو خوده همین سایت هست ک مشکلی نداره ؟!!؟!؟!؟
کار خریداری شده توسط خود گروه کرک میشه همیشه خارج از ان را نمیدونم دوستان باید چک کنند :20:نقل قول:
شما نسخه 12 زبانه رو با این کرک جدید تست کردین؟نقل قول:
بچه ها من زدم بازیو رو دانلود احتمالا تا فردا تموم بشه .کریر مود چطور شده راستی یکی ببینه دلپیرو تو فیفا 13 هست یا نه مرسی ؟
والا من تازه دارم نسخه انگلیسیشا دانلود میکنم(تک زبانه)نقل قول:
میخوام بدونم مشکلی در خارج کردن بازی از حالت زیپ نداشته باشه
خوب بعد از فقط یه بازی فهمیدم که دیگه فیفا چه بازی ای شده .
فقط میتونم معرکه شده!!! اصلا فکرش رو نمیکردم امسال اینقدر بازی قشنگ بشه . اصلا انگار داری یه فوتبال واقعی رو میبینی . برعکس 12 که به خاطر باگهاش و جدید بودن سیستمش کمی مشکل داشت اما این یکی واقعا معرکه شده .
پاس کاری ها عالی . برخوردها عالی . کار با توپ کلا عالی شده . حرکات طبیعی تر .
یه چیزی که از همین اول دیدم این بود که واقعا هوش مصنوعی بهتر شده . چه تیم خودی و چه تیم حریف . و همچنین واقعا جلوی این هوش مصنوعی دفاع دیوانه واری باید داشته باشی تا گل نخوری . دفاع واقعا سخت شده . در واقع حمله حریف قوی تر شده . واقعا که تیمی مثل رئال مثل رئال بازی میکنه . بارسا مثل بارسا . واقعا این تغییرات منو گرفت .
حمله هم سخت تر شده . چون دفاع حریف بهتر شده . ولی واقعا چیزی که به شدت منو گرفت پاس کاری ها بود که خیلی خوب شده . واقعی تر از این پاس کاری ندیده بودم . همه اینا با تنها یک بازی مقابل مشاهده است . precise dribbling هم عالی شده . جوری که دیگه صرفا بدرد نخور نیست و میشه باهاش کارای جالبی کرد .
فقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .
در ضمن بچه هایی که قبلا ارجینال داشتن و این نسخه رو کرکی میگیرن اریجینشون رو بایستی پاک کنن . در واقع نمیتونین دیگه هم 12 رو بازی کنین هم 13 رو . که البته من عمرا دیگه برگردم 12 رو بازی کنم با اینکه ارجینال بود . شاید صبر کنم تا بهمن ماه بعد CD key بگیرم .
دوستان کسی از yasdl بازی رو گرفته؟
مشکلی نداشته؟
نسخه ریلودد رو دارم میگیرم.
اگر لیگ استرالیا رو مثل سالهای قبل داشته باشه بازی بله دل پیرو هم خواهد بود.( حیف که دروگبا و انلکا دیگه نیستن)!نقل قول:
داداش من میخوام این نسخه 9 گیگ رو بگیرم از همین سایت .مشکلی نداره؟ کرک جواب میده روش؟؟نقل قول:
در مورد First Touch بگم که همون ویژگی ایه که باعث میشه بازیکنا هر توپی رو راحت نتونن کنترل کنن.اگه پاس تندی به بازیکنی که نزدیکته بده کنترلش سخته براش و احتمال داره توپ رو از دست بده.همین ویژگیه که باعث شده بازی طبیعی تر بشهنقل قول:
فقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .
Complete Dribbling هم وقتی توپ زیر پای بازیکنته و حرکت نمیکنه(مثلا کنار پرچم کرنر) با نگه داشتن دکمه ای که موقع چیپ زدن میگیرین(چون کنسول ندارم نمیدونم چه دکمه ایه) و زدن فلشهای جهت نما میتونین حرکات تکنیکی انجام بدین
همین ویژگی باعث شده بهونه بدم دست رفیقام . هی میگن چرا بد استپ میکنه و فیفا 12 بهتر بود و از این حرفا ! :دینقل قول:
...
یه باگ دیشب دیدم وقتی که آخر بازی میشه و همه بازیکنا از زمین میرن بیرون ، سر مربی ها هنوز سر جاشون تو محوطه فنی ایستادن ! :دی
از هر سایتی بگیری هیچ فرقی نداره از هرجایی دوست داری بگیرنقل قول:
شما کدوم سایت منظورته اگر منظورت دانلود*هاست که نسخه 9 گیگی رو نزاشته من خودم از p30world گرفتم بدون کوچکترین افت سرعتی با لینک مستقیم
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 9 گیگی رو گرفتم که فکر میکنم چند گزارشگر بیشتر (زبان های مختلف) نسبت به نسخه 6 گیگی داشته باشه
دوستان این سوال رو چند صفحه قبل هم پرسیدم:
لطفا بگید دسته مدل ایکس باکسی برای پی سی وجود داره یا نه!!؟
وجود داره.نقل قول:
دوستانی که آنلاین بازی میکنن. من چند روزی بود داشتم season رو بازی میکردم ولی الآن 3 روزه که تا میرم تو بازی پیغام connection lost میده. اعصابم خورد شده . کسی میدونه علت چیه؟؟؟
نه متاسفانه دلپيرو رو ديگه نيست من كه نديدمنقل قول:
اره مشكلي ندارهنقل قول:
من مشکل گرافیکی دارم ولی pes 13 رو بدون مشکل بازی کردم
fc sydney اتسرالیا باید باشه دوست مننقل قول:
شما میتونی دسته ی سیم دار 360 رو بخری و خیلی راحت به بازی بشناسونیش...نقل قول:
همچنین دسته ی WL ایکس باکس 360 رو هم میتونی تهیه کنی + رسیـیور اون
میتونی از دسته های معمولی USB استفاده کنی و از طریق شبیه ساز ها اون رو کامل به بازی بشناسونی!
وقتی به یک بازیکنت که در حال دویدن هست سریع پاس بده به ببین چجوری استپ میکنه توپو ! اون First Touch هستنقل قول:
من مشکلی با اوریجین ندارم
دیشب هم فیفا 12 ران بود هم 13 هر دوتا باهم و مشگلی پیش نیومد
مطمئنی ؟ چون من امروز که کرک رو ریختم و اومدم بازی رو اجرا کردم به جایی که بازی اجرا بشه اریجین اومد بالا که بازی رو بیاره . هر کار کردم نشد که بازی کنم و از اخر مجبور شدم اریجین رو پاک کنم و از اخر اجرا شد .نقل قول:
روی بازی که کلیک میکنی که بازی بیاد میره تو بازی اما قبل از انتخاب زبان بازی بازی مینیمایز میشه و صفحه لاگین اوریجین میاد که باید یوزر پس بدینقل قول:
اوریجینو تو همون حالت بزار باشه و بازی ماکسیمایز کن و بازیو ادامه بده
complete dribbling سیستم بهینه شده ای هستش که شبیه اون توی 11 و 12 هم بود ولی توی این نسخه به اوج بلوغ خودش رسیده و میشه بوسیله ی اوننقل قول:
خیلی واقعی و طبیعی توپ رو در اختیار خودت داشت و دریبل کرد.
مخصوصا بازیکنایی مثل ژاوی و اوزیل که پلی میکر هستند این خصیصه واسشون ضروریه.
با دکمه ی ( LT در 360 و L2 در PS3 ) تو بازی امتحانش کن دستت میاد. خیلی باحاله!
دوستان این کرک که جدید اومده رو نسخه ای که چند روز پیش تو سایتا گذاشته بودن کار میکنه به خوبی؟ایا از اول باید 6 گیگ دیگه دانلود کنیم؟
نقل قول:
اقا کمک کنید
نرم افزار کارت گرافیک رو اپدیت کنید و سپس توی تنظیمات بازی vsynce رو غیر فعال کنید.نقل قول:
داداش نمیشه گفت کار میکنهنقل قول:
خود سایتای کرکر هنوز اعلام قطعی نکردن
vsyn رو خاموش کنیم که تصویر پرش دار میشه !نقل قول:
vsynce کجاست من تازه واردمنقل قول:
سلام دوستان کرکی که منتشر شده و کار گروه رلودد هست یه نوع شبیه ساز ( امولیتر ) هست که سیستم شناسایی ارتباط و لیسانس EA یعنی DRM رو دور میزنه
رلودد اعلام کرده که این روش اصلی برای کرک بازی هایی مثل فیفا نیست و مطمئن یه راه بهتر هم وجود داره اما بخاطر اینکه ممکنه زمان بیشتری طول بکشه ما برای سیل عظیمی از طرفداران بازی این کرک رو اماده کردیم تا از لذت بازی کردن فیفا عقب نمونن
زنده باد رلودد
vsynce کجاست من دقیقا کدوم قسمت بازی است
داداش یکی از بچه ها توی فروم بازی سنتر این نسخه 9 گیگ و از سایت میهن دانلود گرفته با کرک relouded نتونسته اجرا کنه براش ارور داده. برای شما مشکلی نداشته راحت اجرا میشه؟؟ خواهشا زود جواب بدین میخوام امشب بذارم رو دانلود.TNXنقل قول:
اون مشکل pes ه که با غیر فعال کردن vsync تصویر پرش دار میشه. من در فیفا یا بازی های دیگه چنین مشکلی رو ندیدم.نقل قول:
vsync در تنظیمات config قبل از ورود به بازی قابل دسترسه