[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n26: :n16:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز اول مطمئن شو که نوت بوکت widi رو ساپورت می کنه برای تی وی ال جی چنتا چیز لازمه :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه مهمتر و پردردسر تر wifi adapter مدل intel اون بعضی هاش که باید بری تو سایت اینتل در مورد نیازهای widi سرچ کنی مدل هاش رو نوشته - کارت گرافیک intel hd - cpu با مشخصات خاص
خلاصه اگر همه اینها رو داشته باید اول درایورهات رو آپدیت کنی بعد رابط نرم افزاریش رو دان کن از همون سایت فقط دقت کن گجت خالیش کافی نیست و باید برنامش رو کامل دانلود کنی
همه اینها رو که انجام دادی طبق غریزه کامپیوتری که داری widi ترو از کاپیوتر فعال کن ( چون دقیق نمی دونم ورژن برنامه و منو ها رو خودت باید غریزی انجام بدی )
بعدش از تی وی به این ترتیب عمل کن Setting ==> Network ==> Wifi or widi Screen Sharing
بعد یک صفحه میاد شروع می کنه به سرچ کردن بعد تو رو پیدا می کنه بعدش رو اون رو اوکی کن و راحل موجوز دادن اتصال رو هم از نوت بوک و هم از نی وی انجام بده بعد ییهو تصویر نوت بوک می ره رو تی وی در کل چیز خوبیه دقیقا همون کار اتصال کابل Hdmi و RGB و DVI را به صورت wireless انجام می ده
تو کیفیت 1080 و Full Hd بلو ری هم کم نمی یاره حداقل مال من که کم نیاورد
امیدوارم بتونی راه اندازی کنی من که خودم دهنم سرویس شد کلی هم از پشتیبانی خودش پرسیدم دیدم اونا که بوقن بعد کلی سایت رو چک کردم انجام دادم فقط بازم می گم سخت افزار خیلی مهم که ساپورت کنه وگرنه به هیچ عنوا جواب نمی گیری اگر مشکلی داشتی حتما با من در میون بزار تا کمکت کنم
:n26: :n16:
lمدل تی ویت ؟نقل قول:
مدل تی ویت رو بگو ؟
ولی در کل میشه هیچ مشکلی هم نداره فقط دقت کن فلش یا هر حافظه ایی که می خوای استفاده کنی رو فقط به usb یکت که روش هم نوشته h.d.d وصل کن
بعد از راهنمای خود تی ویت استفاده کن حتما جواب می گیری فقط بازم می گن درگاه یو اس بیت حتما باید 1 باشه
نقل قول:
دوست محترم
کجاش مشکل داری خیلی راحته
اول باید گیمت رو اجرا کنی ببینی چجوریه کنار هم یا بالا و پایینه
بعد می ری تو قسمت برنامه هات dual رو روشن می کنی رو همون حالت بازیت تنظیمش می کنی بعد عینکا رو می زنی و حالش رو می بری
فقط تو فاصلت دقت کن تو بهترین فاصله قرار بگیری وگرنه هم تصویر کنارت هم داخل تصویر شما می شه و هم سردرد بدی می گیری
سوال = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادم برو تو پیج 153
تو صفحه 152 یا 153 راهنمایی کردم اگر سوال داشتی بفرما
نقل قول:
دوستان محترم
من دارم دنبال یه مطلب واسه خودم می گردم دیدم اکثرا یه اشتباهی می کنن در مورد WiDi
لطفا دقت کنی برای اجرای Widi روی LG به موارد زیر دقت کنید
اینکه Widi ای جی فقط با پک Intel کار می کنه یعنی (Wif- adapter - cpu - Vga )
همشون مهمه ولی Cpu و Vga intel hd اکثرا تو همه نوت بوکا هست ولی پر دردسر تر از همه کارت شبکه بی سیمتون هست که باید حتما Intel باشه اونم از مدل هایی که تو سایت خود اینتل معرفی کرده که با تکنولوژی Widi کار می کنه می تونم بگم اکثر نوت بوکای جدید dell و Msi می تونن از این تکنولوژی استفاده کنن
سوال = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
پست های را که شما به آنها جواب می دهید به تاریخ آنها دقت کنید چون آنها برای ماه گذشته است و اگر در رابطه Widi دنبال مطلبی هستید به این تایپیک بروید
با سلامنقل قول:
عذرخواهی می کنم م دقت به تاریخ ها نکردم و فقط خواستم کمکی به دوستان بکنم
نه من تو Widi مشکلی ندارم فقط دو تا مسئله دارم یعنی بیشتر سوال هست !! که اگر لطف کنید راهنمایی کنید سپاسگذار می شم
یکی اینکه بهترین تنظیم سه بعدی دستی از فاصله 3 متری تا 6 متری که دوستان تجربه کردن رو بگن ؟
یکی هم اینکه با اینکه lm67100 می گن زیرنویس sub , index رو ساپورت می کنه ولی من هرچی فیلم با این زیرنویسها می زارم ساپورت نمی کنه و فقط با Srt خوب کار می کنه البته بلوری پلیرم هم میگن ساپورت می کنه ولی اونم نمی تونه پخش کنه مدلش Ariana Wireless هست اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
بازهم عذرخواهی می کنم که تو کار انجمن اختلال ایجادکردم
من فیلم آواتار با فرمت mkv به حجم 16 گیگ را با هارد پخش کردم از 4 حالت 3 بعدی 3 تاش فعاله که با هیچ کدوم نمیشه 3 بعدی دید. باید چکار کنم ؟
باید فیلم شما نسخه 3D باشه که در این دانلودی ها بصورت دو تصویر کنار هم هست. بعد باید از منوی 3D گزینه اول انتخاب کنید تا دو تصویر بیاد روی هم و بعد عینک بزنید و 3D ببینید.نقل قول:
نه تصویر کنار هم جواب میده نه بالای هم . گزینه 2D TO 3D هم هیچ تغییری ایجاد نمیکنه . میمونه گزینه اول که همیشه غیر فعالهنقل قول:
آیا باید تغییری تو فرمت ایجاد کنم؟ من MKV رو با کمک همین فروم به MP4 تبدیل کردم هیچ تغییری نداشت
اگر گزینه 2D TO 3D کار نمیکنه تی وی مشکل داره. جون در این حالت هر برنامه ای که پخش میشه باید 3D پخش کنهنقل قول:
سلام من یه سوال داشتم من من یه led lm96000 دارم ومی خوام یه هارد اکسترنال 1ترا بخرم به نظر شما چه هاردی بخرم که برای پخش فیلمهای فول اچ در تلوزیون به هیچ مشکلی برنخوره لطفا راهنمایی بفرمائید
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه ال جی مدل 47la86000 از بانه خریدم ، مهمترین قابلیتش برام skype هست که متاسفانه ندیدم توی برنامه هاش ، خواستم ببینم کلا این مدل اسکایپ اماده یا همون skype ready نداره یا داره من ندیدمش یا اینکه باید دانلودش کنم یا بخرمش . چند بار هم توی اپ استورش رفتم یعنی اپاستور ال جی ولی متاسفانه نبود که دانلود کنم ... کلا حالا چی کار باید بکنم ... لطفا راهنمایی کنید :sad::sad:... اگر هم پست رو توی تاپیک بی ربطی زدم لطفا دوستان راهنمایی کنید و لینک بدین ، تازه هم روی کارتنش قابلیت اسکایپ هست و هم اینکه از فروشنده که تماس گرفتم گفتش که این مدل اسکایپ ردی داره .
دوست عزیز شما لازم نبود برای این کار حتی تی وی هوشمند بخرید!!نقل قول:
کافی بود یدونه MINI pc Mk802,mk808B,Mk802IV
را بسته به سرعت و قدرت مورد نیازتون(از 120 تومن تا 300 تومن بخیرید تا سیستم عامل اندروید رو تی وی شما بیاد. بعد هر برنامه اعم از اسکایپ و ... را میتونید روی اندروید به راحتی نصب کنید. این روش روی هر تی وی که وروی hdmi داشته باشه قابل اجراست.(این قطعه به اندازه یه کول دیسک هستش!!)
دوست من بهترین مدلی که هم برات موندگاری داره وهم با سرعته WD my passport هستش که تو بازار الان یک ترا 230 تا 240 تومنه.نقل قول:
سلام دوستان
من هفته قبل یه ال جی سایز 39 اینچ مدل 39LN5420 از بانه خریدم.به قیمت 1.4تومن.
مشکل اینکه این مدل رو ، توی سایت رسمی ال جی سرچ میکنم چیزی به این نام نمی شناسه ولی توی سایت عربی (امارات متحده) میاره.
میخواستم علتش رو بدونم واینکه اگه اطلاعاتی در باره این مدل کسی داره راهنماییم بکنه.
باتشکر
سلام
آپدیت software تلوزیون چه تاثیری تو عملکردش داره؟
تلوزیون من 47lm96000 هست و ورژن نرم افزارش 4.00.20 هستش تو سایت lg us ورژن 5 نرم افزار اومده با حجم تقریبی 350mb حالا میارزه دانلودش کنم؟
با سلام من به قفل کودک تلویزیون ال ای دی رمز دادم بعد از مدتی رمز را فراموش کردم تمام منوهای تلویزیونم قفل میباشد خواهش می کنم راهنماییم کنید مدل ال ای دی : LJ 32 LN540R
سلام
تلویزیون 32ld460 چرا توی تلویزیون دیجیتال کلید guide کار نمیکنه .توی گیرنده دیجیتال میشه برنامه زمانی رو مشاهده کرد و توی این مدل فقط برنامه حال و بعدی؟
دوستان توجه کنند اگه سوالشون بی جواب موند میتونن با نمایندگی ال جی یک تماس بگیرن و با شماوره رایگان و خیلی سریع مشکلشون حل بشه!
با سلام
من LG LN575s خریدم
رسیورش رو نصب کردم و کانالهای مختلفی هم سرچ کردم و مشکل نداشتم
اما با این مسئله که بخوام کانالهای کارتی رو باز کنم یا اینکه روی ----- برنامه بریزم برای بازشدن شبکه های کارتی و اچ دی ، مشکل دارم، نمیدونم چجوری میشه اینکار رو انجام داد و از کجا میشه برنامه های مربوطه رو دانلود کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
به نظر شما جای این سوال اینجاست!! اصلا ربطی به تلویزیون داره!!نقل قول:
تلوزیون ایشون رس ی و ر سر خود هستنقل قول:
فرقش تیونرش هست مثلا 42lm6710 تیونر دیجیتال داره(----t) ولی 42lm671s تیونر satellite روش هست(----s)
از s آخرش میشه تشخیص داد
ولی چون این نوع تلوزیون ها توی ایران کمه اطلاعات زیادی در موردش موجود نیست بهتره توی فروم های خارجی سرچ کنید
حالا که بعد یه هفته هم که یکی پیدا شده مطلب منو بخونه اینجوری جواب میده، آقای محترم شما اصا متوجه سوال من نشدی و اینجوری جواب میدی؟نقل قول:
موندم اون دوتا ستاره رو چجوری بهت دادن
قابل توجه شما آقای محترم این مدل از تی وی ----- داره (بازم تذکر بدم که نه حتی گیرنده دیجیتال، ----- Full HD)، و سوال منم در مورد رسیورش بود
با تشکر
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
مسئله اینه که این مدل تی وی به سفارش عراق ساخته شده،(البته بعد از خرید متوحه شدم)، برا همینم تو سایتهای خارجی چیزی ندیدم،
البته من تازه کارم و کلید واژه های مربوط به سرچ کردن تو این زمینه رو ندارم،اگه تو این مورد بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
درضمن تو دفترچه نوشته دو سال دانگل داره، این چیه؟ ربطی نداره؟
بازم ممنون
شما نرم افزار تلوزیونتون به روز کنیدنقل قول:
اینجا رو هم مطالعه کنید
کاتالوگ تلوزیونتون دانلود کردم مطالعه کردم فکر نمیکنم کار یه ر س ی و ر حرفه ای و انجام بده که کد دستی بهش بتونی بدی یا کارای دیگه.بیشتر از این نمیتونم کمکتون کنم بازم میگم فروم های خارجی و مطالعه کنید
منقل قول:
بازممنون از کمکتون
متشکر از وقتی ک گذاشتید
سلام
دوستان چطور میتونم لب تاب را به تلویزیون به صورت وایرلس متصل کنم ، یعنی مثلا یه فیلم رو تو لب تاب پخش کنم و توی تلویزیون هم همونو ببینم ، مدل تلویریون هم 42lm66100 هست
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون مدل شما دارای WIDI است و اگر لپ تاپ شما هسته اینتل دارد و از WIDI پشتیبانی می کند می توانید از این تایپیک استفاده کنید
ممنون
لپ تاپم acer v3 هستش
تو مشخصات cpu اینطور امده : intel core i5 3230m 2.6 ghz with turbo boost up to 3.2 ghz
چیزی از widi نگفته
راه دیگه ای نیست ؟
بعد این نوع مودم وایرلس چی باید باشه؟ این access point چی هست!؟
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که تلویزیون شما widi دارد دیگر مودم نیاز نیست و اگر لپ تاپ شما دو هسته ای اینتل باشد. و روی لپ تاپ شما کنار جای موس تان مارک اینتل و widi داشته باشد می توانید راحت این کار را انجام دهید. وگر نه تست کنید ببینید عمل می کند یا نه.
نه دوست عزیز چیزی به اسم WIDI رو لپ تاپ ننوشته
شما با نرم افزار PLEX آشنایی داری ؟ اخه تو توضیحات خود تلویزیون توشته که با این نرم افزار میتونید فایل های روی لپ تاپ رو با تی وی SHARE کنید :n13: من نصبش کردم ولی ارتباطی شکل نمیگیره !
سلام دوستان تلوزیون led lg مدل 620دارم چطور میتونم از ماشین تایم ( ماشین زمان )از ضبط برنامه ها در یواس پی استفاده کنم متشکر میشم
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم شکل عملکرد این نرم افزار مانند allshear سامسونگ باشد به این تایپیک بروید و نحویه اجرا آن را ببینید شلید بکارتان بیاید.
فکر میکنم فقط روی هار ضبط میکنه اول باید هارد با نرم افزار خود تی وی فرمت کنید بعد ضبط میکنهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک بروید
سلام دوستان عزیزچطور زیرنویس تی وی ال جی پلاسما مدلpn4500 42اینچ رو فعال کنم؟؟