کسی نبید جوا ما رو بده؟نقل قول:
کسی نبید جوا ما رو بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
Avast - البته راحت آپدیت نمیشه!
سلامنقل قول:
Kaspersky
F-Secure
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نه نیازی به نصب کسپرسکی نیست.
اواست سبک تره یا نورتون؟
دوستان در حال حاضر اينترنت سكوريتي نورتن دارم ميخواستم بدونم آنتي ويروس Quick Heal Internet Sercurity 2013 خوبه ؟؟؟ و از نورتن و پاندا و سيمانتك بهتره؟؟؟؟
الان همراه اول و شركت نفت از پاندا استفاده ميكنند و بعضي ارگان هاي دولتي از سيمانتك كه ميگن خوبه. نورتن از محصولات سيمانتك هست؟؟؟ چون Symantec endpoint protection خودش يه آنتي ويروس هست كه استفاده ميشه. در حال حاضر چه آنتي ويروسي خوبه؟؟؟؟ و اينكه اگر نسخه اصلي خريداري كنيم قابليت هك شدن نداره و آلارم ميده درسته؟؟ چون سريال اصلي داره ولي آنتي ويروس هاي لايسنس كرك شده اين قابليت ها رو ندارن و امنيت كمتري دارن؟؟؟ آيا لزومي به خريد لايسنس هست؟؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلامنقل قول:
بطور حتم خرید لایسنس اصلی شرکت ها بهتر است در صورتی که مشکلی ندارید عزیز
در مورد محصول Quiek Hill ؛ توی هیچ تستی حضور ندارد که بتوان در موردش نظر داد و به نظر میرسد مالی نیست در کل
این تبلیغ هم که میگه شریک مایکروسافت و اینتل هست مساله خاصی نیست و دلیلی بر خوب بودن محصول نیست ضمنا همه شرکت های آنتی ویروس شریک مایکروسافت هستند :31::31::31:
محصول شرکت سیمانتک در حد عالی و جز بهترین ها هست و خواهد بود
برای انتخاب خود هم اصلا کاری به انتخاب شرکت ها نداشته باش عزیز چون شما یه کاربر خانگی هستید با شرایط متفاوت
در صورتی که تمایل به خرید اصلی هم داری من این پیشنهاد را هم برای شما دارم
Emsisoft Internet Security
سلام.نقل قول:
هرگز؛ Quick Heal همیشه از آخر اوله!
بلـــه.نقل قول:
الان همراه اول و شركت نفت از پاندا استفاده ميكنند و بعضي ارگان هاي دولتي از سيمانتك كه ميگن خوبه. نورتن از محصولات سيمانتك هست؟؟؟
تا الان مدرک محکم و قابل استنادی ارائه نشده که نشون بده محصولاتی که لیسانس معتبر دارن هــک نمیشن یا امنیتشون بیشتره.نقل قول:
و اينكه اگر نسخه اصلي خريداري كنيم قابليت هك شدن نداره و آلارم ميده درسته؟؟ چون سريال اصلي داره ولي آنتي ويروس هاي لايسنس كرك شده اين قابليت ها رو ندارن و امنيت كمتري دارن؟؟؟ آيا لزومي به خريد لايسنس هست؟؟؟؟
به طور کلی قیمت لیسانس اوریجینال در اکثر محصولات امنیتی منطقیه و حداقل شما رو از جستجوی روزانه برای سریال جدید بی نیاز میکنه.
بعضی ها مثل کسپرسکی،اویرا و امسیسافت نمایندگی رسمی و پشتیبانی هم دارن.
دوستان لطفا نظر خودتون رو درباره این ترکیبها بگید.نقل قول:
سلامنقل قول:
از بین ترکیبهای پیشنهادی خودتون به نظر من ترکیب شماره 4 بهتره
اما:
میتونید از ترکیب avira free+ comodo firewall free + Malwarebytes free استفاده کنید یک ترکیب کاملا رایگان و قدرتمند:46:
سلام
comodo 5.12 را نصب کردم ولی نمی تونم به اینتر نت وصل بشم .در ضمن fire wall security level , defense+security level, sand box security level را روی چه حالتی بذارم؟
یکی کمکم کنه.
سلامنقل قول:
مشکل خودتون رو در تاپیک کمودو مطرح کنید
جالبه به nod32 بیشتر از bitdefender رای دادن
نود هم انتی ویروس خوبیه چرا فکر کردی بیت بهتره؟نقل قول:
سلام!
یک سوال,دلیلش چیست که نود32 داخل ایران این همه طرفدار دارد؟!!!؟
نود 32 داخل virusbtn در {vb100} بهترین سابقه رو داشته و در av-comparatives جزو 10 آنتی ویروس برتر دنیا بوده!نقل قول:
جالبه به nod32 بیشتر از bitdefender رای دادن
البته درست است کهbitdefenderدر بیشتر تست های موسسه های مختلف یا آزمایشگاه ها یا... کلا در هر جایی که آتی ویروس ها را تست میکنند در تست شناخت مخرب, همیشه رتیه های اول و دوم را داشته است ولی بازهم نباید نود 32 را دسته کم گرفت!!!
نقل قول:
دلیلش کاملا مشخص هست
ساکت . سبک . کرک و سریال راحت
قدرتش را دیگه ولش نه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده دیروز Windows 8 Pro x64 رو نصب و اکتیو کردم، بعد کلــــی برنامه ریختم روش برا آنتی ویروس هم اول Avira free antiviru 2013 رو دانلود کردم که پیغام داد هنوز به صورت رسمی با این ویندوز سازگار نیست.
بعد Comodo Antivirus Free رو دانلود کردم که نوشته بود با ویندوز هشت سازگاره ولی بعده این که نصبش کردم و ویندوز رو ریستارت کردم، دیگه بعداز لاگین کردم صفحه سیاه میشد و کاریش نمیشد کرد.
که مجبور شدم از نو ویندوز رو نصب کنم، الان برا آنتی ویروس دوستان کدومو توصیه میکنن؟
مرسی
محافظت فکر کنم تست های AV-TEST بهتر بتونه قضاوت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قدرت نود هم خیلی خوبه هم از نظر شناسایی هم پاک سازی. تو نسخه 3 خیلی خوب بود و همه نود رو دوست داشتن فقط کمی از نظر قدرت پاک سازی ضعیف بود .تو نسخه 4 خیلی ضعیف شد و از فکر همه افتاد نکته(ضعیف نشد بقیه پیشرفت کردن و نود درجا زد ) .خیلی ها میگفتن به من یک انتی ویروس سبک معرفی کنید بجز نود32. بعد نسخه 5 امد که پیشرفت بزرگی کرد و قدرمند شد و نسخه 6 امد که میتونم بگم درحد خود بیت و بقیه انتی ویروس های قدرتمند شد.نقل قول:
جالب شد !!!نقل قول:
نسخه 6 امد که میتونم بگم درحد خود بیت و بقیه انتی ویروس های قدرتمند شد.
ناد32 هنوز بهش امیدوارم
دیتابیس خوبی داره
باید دید در نسخه 6 چه حرفی برای گفتن داره
از دوستان کسی نظری نداره؟!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
حالا که می خوای یه انتی نصب کنی یه چیز تاپ بنصب چیزی به غیر از norton 360 به ذهنم نمیرسه
حتی با سخت افزارهای ضعیف هم خوب کار میکنه میشه گفت انتی ویروسی برای تمام فصول
بیت دیفندر و کسپر هم هستند که کارشون عالیه حالا از هر کدوم خوشت اومد استفاده کن
سوالی بود در خدمتم
سلام پدرام جان...نقل قول:
نود هنوز هم توی بحث گندزدایی و ترمیم فایلهای آلوده یکی از ضعیفترین ضدمخربهاست...
خودت ببین توی سایت av-test از 6 امتیاز چند آورده؟؟ازین لحاظ که اصلا در حد بیت و کسپر نیست....
نود هوشش خوبه-سرعتشم خوبه-دیتا بیسشم خوبه اما یه فایل آلوده رو از ریشه حذف میکنه و هیچ قابلیت ترمیم نداره.خود منو چندین بار با اینکارش به دردسر انداخته...
پاینده باشی
نقل قول:پیور که با ویندوز 8 و ویندوزهای 64 بیتی مشکل داره بیخیالش شدم.ضمنا ممنون از پیشنهادتون.نقل قول:
حالا بنظر شما جدای استفاده از malwarebytes ،کدامیک از اینها بهتر جوب میده:
1.kaspersky antivirus +comodo firewall
2.comodo internet security
3.kaspesrky internet security
راستش از قدرت آنتی ویروس کسپر خوشم اومده از طرفی هم در فایروالها،کومودو بهترینه.خودم نظرم روی 1 هست ولی دو گزینه بعدی از یک خانواده هستند و بقولی مچ تر هستند.اگه پیشنهادی هم خودتون دارید ممنون میشم.
باید یه تاپیک برای مقایسه ها زده بشه تا تصمیم گیری راحتتر بشه
باور کن گند زداییی فقط تبلیغات هستنقل قول:
اگر هر فایلی یا بازی یا هرچیزی که ویروسی بشه بعد گند زداییی بشه اون فایل دیگه کار نمیکنه پس باید حذف بشه.
سلام:نقل قول:
نه من لااقل کسی نیستم که به تبلیغات اهمیت بدم..شخصا بعضیها رو تست کردم...همین الان برو تو تاپیک کومودو یه فیلم تو پستهای آخر هست که jadda دوست خوبم از گندزدایی کومودو که خیلی هم قبلا ضعیف بود گذاشته خودت ببین که چطوری فایل دارای مخرب گند زدایی میشه.بعد و قبل از گند زدایی توی ویروس توتال اون فایلو چک میکنه.تازه کومودو تو این مورد تا این اواخر خیلی ضعیف بود.الان که بیت و کسپر و یکی دو تا دیگه تو این مورد از همه سر دارن.کسپر رو خودم تست کردم.البته همیشه نمیتونن و همیشه اصلا وجود نداره اما تو خیلی از موارد که انتی ویروسهای دیگه عاجزن اینا کارشون خوبه...
فیلم رو ببین خیلی کامله مثل همه کارهای دوست خوبم jadda
پیروز باشی دوست من
پی نوشت : اینم لینک اون پست برای دیدن و دانلود ویدیو
دوست عزیز درسته بعد از گند زدایی اون فایل در ویروس توتال دیگه ویروس نیست اما اون فایل دیگه خراب شده به حساب میاد. و دیگه کار نمیکنهنقل قول:
اگه حرف منو باور نداری خودت ازمایش کن. یک ویروسی که قابلیت گند زدایی داره پیدا کن بد با هر انتی که دوست داری گند زداییش کن بعد میبینی اون فایل دیگه ویروس نیست ولی اون چیزی که قبلا بوده هم نیست یعنی کار نمکنه
دوستان من اواستو ... امتحان کردم
الانم همون eset ورژن 6 نصب کرم
مشکلی نیست ؟
سلام:نقل قول:
اگه منظورتون اینه که دو تا رو باهم نصب کردین چرا اتفاقا مشکلی هست.چون (دو آنتی ویروس) یا (یک انتی ویروس و یک اینترنت سکوریتی) چون اینترنت سکوریتی هم دارای انتی ویروسه نباید همزمان نصب باشن روی یک سیستم...اگرم فقط نود 6 رو نصب کردین کارکرداش خیلی بهتر از نسخه های قبلیه اما هنوز تو مرحله بتاست و مشکلاتی داره و نسخه فاینالش نیومده...
پیروز باشید
comodo firewall + Emsisoft Ant iMalware
comodo firewall + Nod32
comodo firewall + kaspersky
Kaspersky pure 2
Norton 360
bitdefender total security 2013
به نظر شما کدوم یکی از این آنتی ویروس ها و ترکیب ها مناسب هستن ؟ از نظر قدرت و کمترین تاثییر گذاری بر روی سیستم
:20:
سلام webroot spy sweeper برای محافظت از بدافزارهای جاسوسی خیلی قوی هست .تنها انتی اسپای بود که به ویروس شعله شک میکرد درحالیکه همه ی انتی ویروسهای دنیا اصلا متوجه وجودش هم نمیشدند . کاسپر هم در اینترنت سیکوریتی عالیه . ده ساله ازش استفاده میکتم هرگز با مشکلی روبرو نشدم البته خودم هم با احتیاط زیاد تو نت کار میکنم (باز نکردن ایمیلهای مشکوک , اسکن قبل از نصب برنامه ها و نصب فلاش مموری و مموری کارت و غیره )
سلام
لیست زیر , لیست کاملی از آنتی ویروس ها با ذکر بعضی ویژگی های اونهاست مثل کشور و سیستم عامل و غیره, شاید به دردتون خورد ...
سلام دوستان :)
دوستم یک کافی نت داره و می خواد برای سیستم هایی که مشتریا برای ویندوز عوض کردن میارن یک انتی ویروس خوب که این ویژگی ها رو داشته باشه نصب کنه :
1.توانایی انتقال اپدیت افلاین از سیستم سرور کافی نت به سیستم مشتری به صورت مداوم .
2 . سبک و کاربرد راحت .
3. َ محافظت Realtime و سیستم اسکنر داشته باشه کافیه
4 ترجیحا Free و یا راحت سریال و کرک بشه !
5. از کار نیوفتادن آنتی ویروس مشتری حتی بعد از Expire شدن سریال .
قبلا واسه این کار از Nod32 استفاده می کرد ولی الان رو سیستما شید نصب کرده ( Os ) .من اویرا رو پیشنهاد دادم ولی می گه موقع نصب
اویرا پیغام اختار داده که روی Win Xp sp2 فقط روی نسخه ی 64 bit نصب میشه !
صفحات فروم رو که می خوندم چند تا آنتی ویروس به نظرم مناسب اومدن مثل Norton av -Comodo av --Microsoft -emsisoft Free Anti-Malware-Kingsoft antivirus-Kaspersky Av - ZoneAlarm Antivirus
شما چی پیشنهاد می کنید ؟ ( اکثرا به نت دسترسی ندارن !)
مرسی دوستان :40:
در مطلب زیر سعی کردم نکات کلی مربوط به انتخاب و تنظیم آنتی ویروس ها رو بیان کنم
امیدوارم برای دوستان مفید باشه
دانلود فایل به صورت PDF
سلام دوستان
بنده به علت اینکه نقشه کشی میکنم با لپ تاپم مدام فلش و سی دی از شرکتهای مختلف میگیرم و خطر زیادی کامپیوترم رو تهدید میکنه راستش رو بخواین پول خرید اورجینال رو هم ندارم
ضمناً با اینترنت هم زیاد کار میکنم
مشخصات سیستم بنده : cpu : AMD turion II x2 p520 (2.3 GHz) 3gb memory 320 Gb hdd
لطف کنید یک آنتی ویروس خوب و فایروال به بنده معرفی کنید.
متشکرم ازتون
سلام!نقل قول:
منظور شما همون چیز هایی که جدید بهش اضافه شده است دیگه, نه ؟؟؟؟؟
اگر بخواهد آنتی ویروسش کلا مشگل داشته باشه که اصلا چرا دادن بیرون برای دانلود و اینجور چیز ها ؟؟؟!!!!!!!!
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: درباره WFC
سلام.
از نظر قدرت شناسایی ویروسها شما کومودو رو بهتر میدونید یا نورتن ؟؟
یه مدت آویرا داشتم راضی بودم ولی چون با ویندوز8 سازگار نیست مجبور شدم فعلا نورتن نصب کنم که خیلی سبکه و فعلا راضی هستم ! فقط یه عیبی داره که وقتی فلش میزنی فورا آتوران رو بلوک نمیکنه مثل آویرا ! فعلا خودم از طریق ویندوز آتوران رو بستم !
کومودو ورژن 5.12 هم نصب کردم ولی نمیدونم چرا بعد از اینکه نصبش میکنم ویندوز دیگه بالا نمیاد و حتما باید ری استور بشه !! چند تا ورژن هم نصب کردم همینطور بود ! توی ویندوز32 بیتی و 64 بیتی هم همین آش و همین کاسه بود !
حالا کومودو در کل نسبت به این تورتن اینترنت سکوریتی چطوره ؟ سنگین تره ؟؟
بهترین ترکیب : Norton Antivirus + comodo firewallنقل قول:
در مورد سنگین و سبکی باید خودتون تست کنید
در کل اگه مشکلی با نورتون ندارین نگهش دارید نورتون یکی از بهترین هاست...