سلام 28 تومن پول برا ماشین گذاشتم کنار خودم نظرم اینه یه slx بگیرم زیاد عجله ای ندارم به نظرتون می صرفه یکی ثبت نام کنم؟
تو این محدوده چه ماشینای دیگه ای میشه گرفت که کم خرج باشن؟
Printable View
سلام 28 تومن پول برا ماشین گذاشتم کنار خودم نظرم اینه یه slx بگیرم زیاد عجله ای ندارم به نظرتون می صرفه یکی ثبت نام کنم؟
تو این محدوده چه ماشینای دیگه ای میشه گرفت که کم خرج باشن؟
بله خیلی خوبه بعض پارس هم هست ؛ ۱۱ ملیون پارس گرونتره هیچ فرقی هم با ۴۰۵ نمیکنه . بسیار به صرفست و بازارش از پارس بهتر نیز هست . ثبت نام کنید که چه بهتر .نقل قول:
موفق باشید .
واسه ثبت نام که هر وقت بخوای نیست که بتونی انجام بدی.نقل قول:
حالا هر وقت شد شما اس ال ایکس tu5 ثبت نام کن که لااقل موتور کم مصرف باشه.
تو رنج قیمت 28 تومن ماشین صفر فقط سمند و 405 هست. تو کار چینی جات هم نرو اگه دیدی با این مبلغ میشه چیزی خرید. بهترین انتخاب 405slx tu5 و همین.
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دوستان چرا همه پیشنهاد میکنن سراغ ماشینهای چینی رفته نشه؟ البته من خودم ix55دارم و قصد همایت از محصولات چینی رو ندارم
ممنون
زیر 40 تومان سورن بهتره یا پارس؟
هرکدوم فول آپشنش چند درمیاد؟
سلیقه ای هست ولی من پارس رو بیشتر میپسندمنقل قول:
پارس lx فول اگه بتونی از کارخونه ثبت نام کنی بهتره میصرفه وگرنه اگه بخوای از بازار بگیری باید 5 تا 8 م بیشتر پول بدی که به هیچ عنوان برای همچین ماشینی ارزش نداره
به همین دلیل که شوما وراکروز سوار میشی.نقل قول:
راستی میخواستی دل ملت رو آب کنی یا با شاسی بلند چینی ها رو له کنی
:banghead:
:D:D
اگر بخواید از بازار خرید کنیدنقل قول:
سورن اختلاف یک میلیونی با قیمت کارخانه داره و باصرفه تره
سواری خانواده سمند نرم تر و هندلینگ بهتری در جاده به نسبت پژو داره
دوستان دو تا سوال
اول اینکه سورن Ef7 بهتر هست یا معمولی
آخه میگند ef7 زیاد به مشکل می خوره و تعمیرکارش هم کمه
اونایی که داشتند انگار خیلی راضی نیستند
سوال بعدی اینکه داشبورد EF7 با معمولی فرق داره؟
گفتم ماشینم چیه چون ممکنه فکر کنید لیفان دارم و میخوام ازش طرفداری کنم (ماشینای چینی).منظورم اینه با اینکه طوری که شماها میگید ماشینای چینی هیچ و پوچن ، همچین هم نیستنا .یعنی کیفیت قابل قبولی دارن.نقل قول:
قبلا هم ماشینای مختلفی داشتم و بازم تغییر خواهم داد و قرار نیست به خاطر وراکروز کسی دل آدم آب بشه.دلی که با اینچیزا آب میشه که دل نیست... افتاد؟
نقل قول:
دوست من ماشنیای چینی خوبن اما وجهه خوبی ندارن. بازار پسند نیستن. 405 و پارس و سمند و پراید که مثلا داخلی سازن موقعی که میخوای براشون قطعه بخری تمام دنیا رو باید بگردی چه رسد به چینی جات. وگرنه لیفان یا ام وی ام خیلی گزینه های خوبی هم هستن.
تو ایران ماشین کالای مصرفی مطلق نیست یه جورایی مردم به شکل کالای سرمایهای روش حساب میکنن واسه همین بازار دست دوم چینی ها خوب نیست ولی از نظر فنی خوبن
دوستان بنظرتون 206 صندوقدار ثبت نام کنم!!؟
اگه نه چه ماشینی پیشنهاد می کنید!!؟
دوست عزيز شما با ٤-٥ميليون پايينترنقل قول:
ميتونيد رانا lx ثبت نام كنيد
تمام امكانات ٢٠٦ صندوقدار داره فقط فرقش سيستم تهويه است
موتور جفتشون tu5 هست،مشخصات فنيش يكسيت
به علاوه ترمز هاي عقب ديسكي و نمائ ظاهري مخصوصا در قسمت عقب زيباتر از sd
دوست عزيز شما با ٤-٥ميليون پايينترنقل قول:
ميتونيد رانا lx ثبت نام كنيد
تمام امكانات ٢٠٦ صندوقدار داره فقط فرقش سيستم تهويه است
موتور جفتشون tu5 هست،مشخصات فنيش يكسيت
به علاوه ترمز هاي عقب ديسكي و نمائ ظاهري مخصوصا در قسمت عقب زيباتر از sd
سلام
تا 30 تومن چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟ معیار هام : نرم و راحت شتاب خوب کم خرج و قطعاتش راحت گیر بیاد ایمنی صفر باشه.
ما خانوادمون 4 نفرس در طول روز نهایتن 10 یا 20 کیلومتر طی میکنم و مسافرت 2 3 ماه یه بار حدود 400 کیلومتر.
ممنون میشم طبق چیزایی که گفتم یه ماشین مناسب بگین ( شاید تا 35 هم بتونم پولمو افزایش بدم)
تهران/ واحد مرکزی خبر/ اقتصادی 1393/04/14
رئیس شورای رقابت قیمت جدید خودروهای شرکت های ایران خودرو ، سایپا و مدیران خودرو را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ رضا شیوا در نشست خبری قیمت جدید خودروها را به این شرح اعلام کرد:
پژو 405 اس ال ایکس: 30 میلیون و 301 هزار و 728 تومان
پژو 405 دو گانه سوز: 30 میلیون و 117 هزار 611 تومان
پژو 206 تیپ 5 : 34 میلیون و 114 هزار 631 تومان .
پژو 206 صندوق دار V8: قیمت جدید 34 میلیون و 649 هزارو 568 تومان.
رانا: 32میلیون 31 هزارو 643 تومان با درصد افزایش.
پژو پارس جدید: 34 میلیون 880 هزارو 894 تومان .
پژو پارس دو گانهسوزک 36 میلیون 420 هزارو 422 تومان
پژو پارس (TU5) قیمت جدید: 36 میلیون و 70 هزارو 349 تومان
سمند ال ایکس EF7 دو گانه سوز: 31 میلیون و 771 هزارو 155 تومان.
سمند ال ایکسEF7 بنزینی: 29 میلیون 513 هزارو 549 تومان
سمند سورن: 33 میلیون و 126 هزارو 355 تومان.
سمند بهینه ای ام اس : 27 میلیون 59 هزارو 335 تومان ٍّ
پراید 131 اس ال: 19 میلیون و 595 هزار تومان.
سایپا 131 اس ایکس : 20 میلیون 122 هزار تومان
ساپیا 132 اس ال: 19 میلیون و 685 هزار تومان
تیبا اس ایکس 24 میلیون و 183 هزار تومان
سایپا 132 اس ایکس 20 میلیون و 218 هزار تومان
سایپا 111 اس ال 19 میلیون و 918 هزار تومان
سایپا 111 اس ایکس 30 میلیون و 443 هزار تومان
سایپا 141 اس ال 18 میلیون و 791 هزار تومان
سایپا 141 اس ایکس 19 میلیون و 316 هزار تومان.
اقای شیوا قیمت جدید محصولات quotation mark مدیران خوردو quotation mark را هم به این شرح اعلام کرد:
امویام 110( چهارسیلندر) 21 میلیون و 866 هزار تومان - امویام 530، چهل و سه میلیون و 382 هزارتومان - امویام ایکس33 ، شصت و سه میلیون و 170 هزار تومان و امویام 315، سی و هشت میلیون و 303 هزار تومان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین خودرو در این رنج قیمتی تا ۳۵ به ترتیبنقل قول:
سورن ELX
سمند LX EF7
پژو ۴۰۵ SLX
دوستان با توجه به قیمت کارخونه 24183000 تومانی تیبا فکر میکنید قیمت بازارش چند میشه چون دو تا داریم میخوام بفروشم
سفید تحویلی برج4
با این چیزهایی که شما گفتید بنظرم رانا برای شما خوبهنقل قول:
یعنی رانا برای چهار نفر مناسبه؟نقل قول:
بهترین ماشین برای شما با توجه به معیاراتون همونطور که پوریا جان گفتننقل قول:
سمند ef7
رانا برای شما فضاش کمه مخصوصا در قسمت سرنشین عقب
کاملا نامناسبه خانواده 206 و رانا چون صندلی عقب تعطیلن.نقل قول:
بهترین انتخابتون سمند موتور ملی یا 405 tu5هست
اگه دو نفر بزرگسال هستید و دونفر زیر 50 کیلو مناسبه ولی کلا جادار ردیف عقب کمه و برای بزرگسالها خوب نیستنقل قول:
405 slx tu5 هم خوبه منتها خیلی دموده شده
پارس lx tu5 هم خوبه تو قیمتها با داشبورد جدید زده 36 م ولی خوب معلوم نیست فروش نقدی میدن یا خیر
سمند و سورن ef7 هم خوبه منتها مشکلات خودشون رو دارن کلا هر ماشینی شما بگیری مشکلات خودش رو داره
تا 40 تومن بهترین اپشن صفر بازار چیه الان؟؟نظر خودم رو پارس داشبورد جدید هستش.
تا ۴۰ ملیون سورن ELX با موتور قدرتمند EF7نقل قول:
اگر قصد خرید چینی دارید MVM 530 هم خودروی خوبیست و امتحان خودش رو پس داده و امکانات قابل توجهی به نسبت رقبایش دارد و موتور قوی نیز داراست .
پارس LX اصلا ارزش خرید ندارد بسیار گران است و آپشن خاصی ندارد همینطور داشبورد جدید جلوه زیبایی ندارد و موتور هم در سربالایی ها کم میاورد . اگر قصد خرید پارس دارید به شما پیشنهاد ۴۰۵ SLX را میکنم با پارس فرقی نمیکند و ۱۱ ملیون ارزانتر نیز هست .
بهترین انتخابت خودرویی با موتور tu5 هست. از همه لحاظ خوبه. بازار دست دوم. تعمیرکار. لوازم. محبوبیت بین اقشار مختلف جامعه. مصرف کم سوخت. اگر میخواهید ماشین جادار باشد قید خانواده 206 و رانا رو بزنید. اگر میخواهید اقتصادی باشه و قیافه و آپشن هم مهم نیست براتون قید پارس رو بزنید. و در نهایت میرسید به 405.نقل قول:
اگر هم بیخیال فروش مجدد دست دوم هستید خانواده سمند انتخاب شما خواهد بود. سمند ال ایکس با موتور ملی ef7گزینه اقتصادی سورن elx با همون موتور هست.
بر خلاف نظر پوریای عزیز در سربالایی با پارس ال ایکس خودروی محبوب چینی 530 رو شرمنده کردم اساسی.
سلام
به نظر شما با 18 میلیون 206 بخرم یا پراید مدل بالاتر؟
همه میگن 206 زیاد خرج داره درسته؟
بله درسته .نقل قول:
با 18 بهترین گزینه متاسفانه همون پراید هست ولاغیر .
mvm 530 درسته موتورش 2000 است ولی اصلا شتاب و قدرتی که از یه موتور 2000 ازش توقع دارید ندارهنقل قول:
530 راحت میشه با یه موتور xu7 هم گرفتش
دلیل کم آوردن توی سربالایی tu5 که پوریا جان بهش اشاره کردن ضریب پایین گیریبکس در دنده های 3و4و5 است
والا این مشکل توی 206 وجود نداره
طبق کورس که ef7 پایه گازسوز(که البته به خاطر دریچه گاز برقی یکم مکث داره) و پارس tu5 داشتیم
شتاب در دنده 1و 2 tu5 خیلی بهتر بود حدود 3 تا 4 متر جلو افتاد ولی به محض 3 دادن عقب موند و این اختلاف توی دنده های بعدی هم وجود داشت
نقل قول:
اين تاپيك محل مناسبي نيست ولي بطور كلي عرض كنم همه جوره تجربه شون كردم موتور ef7 خيلي عاليه اما زماني كه ميخوام به كسي پيشنهادش بدم بازار خراب رو ياد آوري ميكنم كه حرف نگفته اي نباشه.
موتور xu7 بسيار عالي هست و گشتاور خيلي خوبي داره واسه شتاب گيري اما مصرف سوخت و صداي خيلي زيادي داره. و البته قدرت پايين.
در مورد ضريب دنده گيرباكس پارس خيلي وضعيت بهتري داره تا 206 sd در اين مورد حسابي آزمايش كردم.
اگر tu5 1700 بود ef7 حرفي واسه گفتن نداشت.
زمان بندي متغير باز و بسته شدن سوپاپ ها تكنولوژي بسياربسيار عالي و كار آمدي هستش كه tu5 از اون بي بهره است.
ماشين خيلي سليقهاي هست بنده در زمان پيشنهاد دادن به كسي در مورد خريد ماشين همه موارد رو يادآوري ميكنم مخصوصا بازار دست دوم. در ايران ماشين هنوز كالاي صرفا مصرفي نيست.
سلام دوستان
تا 25 تومن چه مدلی از پارس یا 206 بدون رنگ سالم میشه گرفت
ممنون میشم راهنمایی کنید
پارس 87نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 88
تیپ 5 هم 87
پیشنهاد ویژه :
405 معمولی 91
دوستان سمند ef7 بخرم یا رانا!!؟البته می خوام صفر بردارم!!
بعدش کیفیت داخلی رانا به پای 206 صندوقدار می رسه یا نه!!؟
نقل قول:
کیفیت داخلی رانا همپای 206 نیست .
اگر برای مسافرت و سفر میخواید قطعا سمندنقل قول:
اگر 2 نفر هستید و بیشتر برای شهر مخواید استفاده کنید رانا
پیشنهاد بنده سمند ef7
کیفیت رانا از نظر موتوری و فنی هیچ فرقی با 206 نداره
و در واقع از نمای ظاهری از 206 صندوقدار خیلی بهتر هم هست
اما از نظر کیفیت قطعات داخلی و جنس قطعات 206 بهتر از راناست
سلام
دوستان به نظر شما بین سمند سورن و v8 و پارس lx و تندر کدومش بهتره برا من ؟
کم سر و صدا و کم خرج و کم مصرف میخوام باشه
نمای داخلیش هم مهمه برام . سورن و پارس رو میپسندم از این لحاظ
شاید تا 10 سال هم نگهش دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
با این شرایط که میفرمایید پارس ال ایکسنقل قول:
اگر صندلی عقب رو نیاز ندارید وی 8
اگر میخواهید جا دار باشه و تیپ و قیافه و سرصدای داخل کابین براتون مهم نیست تندر.
و در پایان سورن
پارس سال داشتم صداش وحشتناک بود
lx خیلی فرق میکنه ؟
صدای پارس lx بیشتره یا v8 ?
شما اگر در موتور پارس سال رو که موتورش xu7هست بالا بزنی مشاهده میکنی که موتور چسبیده به سینی اتاق و این یعنی گرماو صدا خیلی راحت میتونی نفوذ کنه تو اتاق ماشین.نقل قول:
موتور tu5 تو محفظه موتور پارس حدودا یه وجب یکم بیشتر با سینی اتاق فاصله داره.
گیربکس این ماشین بسیار عالیه و تجربه بهتری از 206sd و تیپ 5 به آدم منتقل میکنه.
نفوذ صدای موتور داخل کابین بسیار کمتر از v8 هست. سرعت بالای 140 اگر صدای باد اجازه بده متوجه صدای موتور میشید. البته درز درها اغلب باد بیشتری میاد داخل نسبت به وی8 که این هم حل شدنی هست.
در مقایسه با موتور ملی ef7 صداش کمتره و مصرف سوخت کمتری هم داره. به مراتب گفته های بهتری هم نسبتا تو بازار داره نسبت به ef7.
دوستان بیشتر راهنمایی می خوام!!لطفا کمک کنیدنقل قول: