من اگر جای شما بودم نمیرفتم ازش شماره بگیرمنقل قول:
الان ایشان توی وضعیت روحی مناسبی نیستند.بهتره که ارام ارام سر دوستی رو باز کنید.
Printable View
من اگر جای شما بودم نمیرفتم ازش شماره بگیرمنقل قول:
الان ایشان توی وضعیت روحی مناسبی نیستند.بهتره که ارام ارام سر دوستی رو باز کنید.
هی جوانی که یادت بخییییر هی .نقل قول:
حالا شماره بدی یا بگیری؟ :دی سخت نگیر برو شاید تو این شرایط به یک دوست خوب نیاز داشته باشه بنظرم خیلی بهتر اینه که دست رو دست بزاری و شاید بعدا کسه دیگه ای بره سراغش . با پست بالا هم موافقم پیشنهاد مستقیم ندید فعلا باش یکم حرف بزنید عادی
ولی اینطور طعریف کردن فک نکنم بازم ول کن ماجرا باشه طرف بااین کارا....نقل قول:
عاقای چنبار زودتر یا دیرتر از طرف بزن بیرون ک بش بر نخوری اگرم دیدی بد پیلس با چن نفر از رفقاتون سوار ماشین شین جاش نشه ....بگین شرمنده ... نمدونم خلاصه ی جوری بپیچونیدش دیه...
پیشنهادم اینه که یه دسته گل هم براش ببر .... بگو میخواستم بیام خواستگاری که متاسفانه پدرتون فوت کرد . حالا شمارتونو به من بدین تا وقت مناسب(بعد از 40 ام ) بیام برای خواستگاری :n16:نقل قول:
پیشنهاد میکنم که فعلا اقدامی نکنیدنقل قول:
همه روی پدر مادرشون حساسن خصوصا دخترها که روحیه ضعیف تری دارند بنظرم همچین شرایطی اصلا مناسب اینطور اقدامات نیست و احتمال 90% با برخورد شدیدی روبه رو خواهید شد
طرف شمارشو نداره بعد بدون هیچ شناختی بره خواسگاریش :n08: من که دوست دخترم رو هم بدون شناخت انتخاب نمیکنم انقدر با طرف حرف میزنم ببینم چی تو موخشه به درد من میخوره یا نه .نقل قول:
خیلی باحالی یکم برو تو اجتماع مخصوصا با دخترای الان که همشون که فوق لیسانس بازیگری و سیکل نجابت دارن :n16:
سلام دوستان
من از یه دختری خیلی خیلی خوشم میاد و نمیدونم که دوست پسر داره یا نه اخرین باری هم که چت کردیم تو یاهو مسنجر به من گفتش که دوست پسر دارم و اینکه اخر چت که داشتیم خداحافظی میکردیم برگشت به من گفت از نظر من تو پسر خیلی خوبی هستی که من دارم باهات چت میکنم (یا تو دانشگاه حرف میزنیم)
دوستان منظور از این جمله اخر چی بود؟؟
چرا باید اصن یه همچین حرفی بزنه؟
با این وضع که دوست پسر داره من چکار میتونم بکنم ؟ ایا راه حلی هست؟؟؟
مرسی
سلام .فکر کنم بیشتر اون جمله اخر رو بتون گفته که ناراحت نشین. چون گویا همکلاسی هستین و شناخت حضوری هم دارین .نقل قول:
سلام
دوستان کسی که تازه از زیارت میاد و میریم استقبالش باید چی گفت . وقتی میگه برای شما هم دعا کردم باید چی گفتش . جمله بلدم فقط یکم جمله های جدید بگین . ممنون :n16:
دوستان فوری هست . کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
ساده ترین و بهترین جواب:
لطف کردین.خیلی ممنون.
وقتی میگه انشااله قسمت شما باید بگیم بازم خیلی ممنون .؟؟
به نظرم بهترین چیز اینه که ریشه ای حل کنید و وسواس نداشته باشید...بگو قربون شما زنده باشید...هر چی به ذهنت اومد بگو ...وسواس نداشته باشی راحتتری..نقل قول:
من زن عموم تو عروسی یه نفر بهم میگفت ایشالله عروسیت منم میگفتم همچنین !:n02: یعنی برام مهم نبود که زن عموم الان واییییی چی میخاد فکرکنه...بعد دوباره گفت ایشالله عروسیت بازم گفتم همچنین خیلی ممنون...
مخلص کلامم اینه که اصلا وسواس نداشته باش...ببین وسواس پشتش اظطرابه ها! اظطراب پشتش اجتماع گریزی و کلی مشکل و ترس از جمع میاد ...
من رفتم روانشانس اتفاقا یه خانوم هم بود میگفت بزار مردم فکر کنن تو دیوانه ای چی میشه؟ دیوانه ها عاقلترن از عاقلا...
یه همسایه داریم که زنش چند ماه پیش با خانم من طرح دوستی ریخت و بعد از چند وقت متوجه شدیم که یه سری از وسایل خونه داره بی دلیل گم میشه
تا اینکه نهایتا سه تکه طلا گم شد که با کنار هم گذاشتن همه چیز به این نتیجه رسیدیم که کار همین زنه است
حالا وقتی خانمم یا خودم باهاشون صحبت میکنیم گردن نمیگیرن و اصلا خودشون رو کاملا بی گناه جلوه میدن
به نظر شما با این جور آدم ها باید چجوری رفتار کرد که بهش بگم خر خودتی؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من نظرم اینه که بهشون نمیگفتی..بعد دوربین میزاشتی تو خونه ..طله میزاشتی براش مثلا انگشتر طلا دوربین هم مدار بسته به سمت اون انگشتر خلاصه بعد که میدزدید مدرک رو میدادید دادگاه و زندانیش میکردن..تا اینکه رضایت شما رو بگیره..نقل قول:
باز باید تشکر کنید.نقل قول:
میتونین بگین خیلی ممنون
ایشالا
وقتی بحث به گم شدنِ طلا کشیده شدهنقل قول:
و شما هم اگر ۱۰۰٪ مطمئن هستید کارِ کی بوده
به نظرم باید موضوع رو قضایی کنید.
شاید هم با تله گزاری و مچ گیری بشه بهش فهموند (هر چند شاید کارِ صحیحی نباشه و بد تر داستان شه)
نقل قول:
از کجا مطمئنی که کار این خانم هست؟
واقعا سعادت بزرگی هستنقل قول:
خیلی ممنون
انشالله
((جمله اول و دوم رو در بار اول بگید جمله سوم رو وقتی گفت قسمتت بشه))
ایشالا با همنقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
چرا همه مردم بلدن جواب هم دیگرو بدن ولی من میترسم :n14:
امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..
ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم ..:n14: مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...
ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم :n14:
خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...
یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...
خیلی عقده ای دارم میشم :n14:
دوستان وقتی یه مهمون از راه دور میاد خونه ادم برای خوش امد گویی چی باید گفت به غیر از خوش اومدن و رسیدن بخیر
و وقتی کسی میگه چشمتون روشن باید چی گفت ؟
به هیچ عنوان اینطوری فکر نکن ، به خدا منم عین تو هستم . پس فکر نکن تنهایی منم دقیقا مثل دو هستم . برای اینکه مبادا دعوایی چیزی بزن و کتک کاری پیش بیاد میترسم جواب بدم و همیشه با یه عذر خواهی تمومش میکنم . حتی اگر من تقصیر بار نباشم و طرف نفهم باشه . برای اینکه شرش رو از سرم ببرم .نقل قول:
پنقل قول:
فقط این رو بدونید که همیشه نباید جواب داد.خیلی وقت ها باید سکوت کرد
ولی اگر توی جمع دوستان و اقوام هم همین مشکل رو دارید بهتر از قبل از مهمانی تمرین کنید.صحبت های جالب رو بخاطر بسپارید و تلاش کنید از انها استفاده کنید.به مرور نحوه برخورد شما تغییر خواهد کرد
خوش امدیدنقل قول:
قدم روی چشم ما گذاشتید
رسیدن بخیر پارسال دوست امسال اشنا
از این طرفا-راه گم کردید
صفا اوردید
چشمتون روشن-> دلتون روشن
ناراحتی نداره که دفعه بعد که اینحالت براتون پیش اومد خیلی مودبانه بگید تقصیر من نیست دارن هلم میدن، هر بار که اشتباهی میکنید مثلا مثل همین چیزی که گفتین غصه نخورید فقط خوب فکر کنید درد این موقعیت چکار باید میکردم که نکردم بعد اگر دفعه بعد دوباره این اتفاق افاتاد درست عمل کنید:n16:نقل قول:
اگر واقعا دلتون براشون تنگ شده بگید دلم خیلی دلم براتون تنگ شده بود:n11: خیلی خوشحالم کردید اگر واقعا دلتون تنگ نشد این جمله رو نگیدنقل قول:
بیشتر به خاطر اعتماد به نفسه ( البته شاید من اشتباه کنم ) این مشکل اکثرا در پسرا دیده میشه و اینکه احتمالا شما تا به حال با کسی درگیر نشدی ( البته نشی بهتره ) و بحث جدی نداشتی.نقل قول:
منم مثل شما بودم ، اما توی دوره خدمت از این رو به اون رو شدم...
بهتره که از قبل به این موقعیت ها و بدتر از ایناش فکر کنی و با خودت دو دوتا چهار تا کنی ، که بدونی در چه موقعیتی چه کاری رو باید انجام داد .
واقعا ارزش وجودی شما بالاتر از این حرفاست که به این حرف توجه کنی چه برسه به فکر جواب دادن باشی.نقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
نقل قول:
1++ این ترس نیست ولی میتوان ان را در بازه ی ترس قرار داد و ان هم ترس از رو به رو شدن با افراد است....
2++ بقیه هم که جواب میدهند به خاطر روی بالای انهاست........
3++ اسکل و بدبخت نیستی اما ساکت بودنت را این طور توجیه میکنم که شما حتما انسان کم حرفی هستی و این باعث کرویی شما میشود......
4++ و اینکه همه قوی هستند نه خیلی ها این مشکل رو دارند و شما یکی نیستی و گرنه الان شما از این روزگار فراری بودی....
راهکار سعی کن خیلی حرف بزنی و از کسی خجالت نکش و برای رفع ترست حرف خود را با خنده به خورد طرف بده......
شما هم جواب دیگران را با خنده و مقصر نشان دادن همه الا خود و طرف مقابل خود و او را در یک جبه قرار ده.....نقل قول:
اعتماد بنفس نیست پر رویی است......نقل قول:
این حرف معلمای ما تو دبستان بود که میگفتن تو با ادب تر از اونی که به اونی مسخرت میکنه جواب بدی...........نقل قول:
پس بیخیال جواب دادن واجبه اما چطور جواب دادن شامل این توضیح بالا میشود.....
البته بگم اگر کسی (شاید جرات کنه) اینطوری با من صحبت کنه خدا میدونه چی جواب بگیره :n02: ولی واسه کسی که ماخوذ به حیاست و کم حرفه و کلا برای این تیپ آدمها جواب ندادن بیشتر از جواب دادن می ارزه کلا برو تو کار چپ چپ نگاه کردن و نگاه عاقل اندر صفیه:n22:.نقل قول:
این حرف معلمای ما تو دبستان بود که میگفتن تو با ادب تر از اونی که به اونی مسخرت میکنه جواب بدی...
پس بیخیال جواب دادن واجبه اما چطور جواب دادن شامل این توضیح بالا میشود...
به نظر من مشکل از اعتماد به نفس نیست، بیشتر از نداشتن جسارتیه که خیلیا دارن.نقل قول:
آره مردم پررویی خیلی زیاد در میارن.. اگه شما مثل اونا پر رو نیستی، همیشه مشکل از شما نیست. درسته همیشه میگن "خواهی نشوی رسوی همرنگ جماعت شو"، اما یه جمله ی بهتر هم هست و اینه که "خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو". به نظر من مجبور نیستی همرنگ و مثل اونا بشی.. اگه توی اخلاقت نیست، یعنی نیست. یعنی شما با ادب تر از اونایی و مثل اونا نیستی!
اما اگه میبینی یه چیزایی که نگفتی توی دلت میمونه، به قول یکی از دوستان، فکر کن باید چیکار میکردی. حتی اگه دفعه ی بعدی یادت نیومد و باز شک شدی و هیچی نگفتی، خودتو ببخش چون روبات که نیستی تند یه برنامه بریزی و عمل کنه! اگه واقعا بخوای جواب معقول و درست بدی، کم کم با همین فکر کردن و تصور کردن اوضاعی که پیش اومد و به جواب رسیدن، درست میشه.
جالبه اینجا مردم اینقدر آرومن که اگه یه وقت ناخودآگاه بهشون یه نگاه بد یا یه جواب یه مقدار سخت بدی شک شدن رو توی چشماشون میبینی! اونوقته که میفهمی تو ایران مجبور هم نبودی مثل بقیه بشی! یه سری حتی وقتی جوابشون رو هم بدی یا نگاه سنگین بهشون کنی رو هم نمیفهمن!
سال جدید داره شروع میشه و رسوم غیر متعارف در مهمونی های سال جدید
آقا این مهمونا ما رو چه تو خونه خودمون چه هر جایی میریم میبینن ( ما 3 تا برادر هستیم) بهمون گیر میدن چرا ازدواج نمیکنید!
حالا طرف شرایطمون رو در نظر نمیگیره آقا اصلا شاید این طرف نخواد ازدواج کنه یا شاید شرایطشو نداشته باشه
در جواب این جمله اعصاب خرد کن چه جوابی بهشون بدیم؟:n22:
بگین هنوز کسیو در حد و شایسته خودمون پیدا نکردیم!:n02:نقل قول:
والا:n09:
یکی نیست بگه آخه به توچه!:n23:
من میگم بزارین تو کاسه شون و بگین شما خونه و ماشین و پول مراسم عروسی رو بده ما زن میگیریم......:n05:
این جوری طرف از تو خنک میشه.............:n09:
سلام
به کسی که یه مدت بچش شده مثلا 6 ماه و برای اولین بار بچشو میبینیم ایا نیازه تبریک بگیم ؟ اگر اره چطوری و چی باید گفت
به نظر من دیگه گفتن قدم نو رسیده مبارک دیر شده
بهتره به صورت دعایی بگید مثلا ماشاءالله خدا حفظش کنه
یکی از دوست های قدیمی ـم رو تو خیابون دیدم که پاش شکسته بود چی باید بهش میگفتم؟ (چند روز قبل دیده بودمش سالم بود!)
(ماشالا) چقدر بامزه ست یا خوشگله خدا حفظش کنهنقل قول:
ای بابا خدا بد نده ، ایشالله که هرچه زودتر بهتر بشینقل قول:
ان شاء الله..... یا.... هر چی خدا بخواد :n02:نقل قول:
بعیده رو این کسی حرفی بزنه
سلام
وقتی توی جمعی به آدم تیکه میندازن
بهتره جوابشون رو داد یا بیخیالش شد و فقط خندید؟؟؟