خدا براشون نسازه که آواره مون کردن :sq_3:نقل قول:
من از اینجا می سوزم که دقیقا تا من وصل کردم سرعتو محدود کرد
Printable View
خدا براشون نسازه که آواره مون کردن :sq_3:نقل قول:
من از اینجا می سوزم که دقیقا تا من وصل کردم سرعتو محدود کرد
این یکی دیگه از همه بدتره.من باهاش کار کردم (کجا بماند.باشه حالا که اصرار میکنید میگم مدرسمون واسه انجام یه سری از کارها رفته بودم ) سرعتش 2mb بود و سرعت دانلودش حداکثر 125 kb/s یعنی اصلا بیشتر نمیشدنقل قول:
اینو گفتم که بدونید اینترنت ملی وضعش از همه بدتره و از همه هم گرونتره تازه هیچ سایتی هم به جز سایت ثبت نام دانش آموزا و راسخون و تبیان بالا نمیاره
بله داداش اینطوریاس.
اینجا هر کی یه مشکل داره ولی قضیه اینه که مشکل من از همه بدتره چون توی شهر ما نوین نت 128 بالاتر نمیده.شما 512 یا 2 مگ دارین از دست سرعت افتضاحش ناله میکنید.من که 128 دارم اونم به اجبار.روزا سرعت میشه 30 kb/s . شبا بازه رایگان که به زور میشه 10 kb/s.شما بگید من با این سرعت چیکار میتونم بکنم.آخه فرقی هم با دیال آپ میکنه؟صد دفعه زنگ زدم شرکت همش میگن داریم پیگیری میکنیم.من موندم چی رو دارن 6 ماهه پیشگیری میکنن
واقعا دیگه از دستش خسته شدم
دیگه باید به فکر تعویض سرویس دهندم باشم
من چرا نمیتونم با adsl نوین نت وارد این انجمن بشم.؟
پس شما هم این مشکل رو دارین.منم از نوین نت سرویس میگیرم.نمیدونم چرا به زور پی سی ورلد رو بالا میاره.توی یه روز 10 باز سعی میکنم فقط یه بار بالا میاد.جالبه که فقط با پی سی ورلد هم مشکل داره و بقیه سایتها بالا میادنقل قول:
چه جالب،اتفاقا منم همین مشکلو دارم بعضی موقه ها نمیشه وارد انجمن شد!:31:
شاید مشکل از گیلان باشه چون هردوتامون گیلان هستیمنقل قول:
پس شما هم این مشکل رو دارین.منم از نوین نت سرویس میگیرم.نمیدونم چرا به زور پی سی ورلد رو بالا میاره.توی یه روز 10 باز سعی میکنم فقط یه بار بالا میاد.جالبه که فقط با پی سی ورلد هم مشکل داره و بقیه سایتها بالا میاد
شما هم گیلان هستید؟نقل قول:
چه جالب،اتفاقا منم همین مشکلو دارم بعضی موقه ها نمیشه وارد انجمن شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نه من گلستانیم!:sq_25:نقل قول:
شما هم گیلان هستید؟
حالا ما چیکار کنیم که این انجمن باز نمیکنه ؟ تازه امروز انجمن پرشین تولز هم باز نمیکنه.
منم همچین مشکلی دارم. همدانم.
مثل اینکه مشکل حل شده - الان راحت وارد سایت میشم
کجاش منم گلستانم:sq_13:نقل قول:
dns عوض کن درست میشهنقل قول:
از توی مودم عوض کن
اگرم نمیدونی گوگل سرچ کن یکم طولانیه:sq_24:
دوستان مثل اینکه این مشکل سراسریه.من دیشب یه شکایت واسه نوین نت ارسال کردم امروز بهم زنگ زدن.این قضیه رو واسشو توضیح دادم.گفتن پیگیری میکنن.حتی بهشون گفتم که توی پی سی ورلد به تاپیک هست به اسم نوین نت و اکثر کاربرا گفتند که این مشکل رو دارن.
گفتند پیگیری میکنن دیگه حالا کی خدا میدونه
متشکرم از راهنماییتون - فعلا که مشکی ندارمنقل قول:
گالیکش:sq_18::sq_2:نقل قول:
داداش من سرچ کردم چیز درست و حسابی دستگرم نشد اگه وقت کردی بیزحمت نحوه تغییر dns رو برامون بذار.ممنوننقل قول:
خیر سرشون پیگیری کردن.برگشتن در جواب پیگیری واسم نوشتن مشکلی نیست همه کاربرا به راحتی p30world رو بالا میارن.یعنی دروغ میگن مثل چی....نقل قول:
بالا میاد! اونم بعضی موقه ها شاید در هر 2،3 ورز واسه من یبار نیاد!نقل قول:
خیر سرشون پیگیری کردن.برگشتن در جواب پیگیری واسم نوشتن مشکلی نیست همه کاربرا به راحتی p30world رو بالا میارن.یعنی دروغ میگن مثل چی....
مشکل از dns نیست. من با چندتا dns دیگه هم تست کردم مشکل پا برجاست.
البته دائمی نیست و چندساعت یکبار اتفاق میافته.
آره درسته.ولی واسه من از هر 10 بار شاید 2 بار بالا بیاد.دیگه واقعا خسته شدم.نمیدونم باید چیکار کنم تا مشکلم حل شه؟نقل قول:
من که با چیز باز میکنم راحت باز میشه:sq_13:
سایت بدون چیز بالا میاد دو سه روز اولی که سرویس من راه افتاده بود چند باری الا نمی اومد ولی با چیز می اومد
ساعات 2 تا 8 میگه فاقد SLA میباشه!
منظور از SLA چیه :31:??!
نقل قول:
یعنی هر سرعتی بخوان میتونن بدن و حق هیچ اعتراضی نداری .
یاد نوین نت بخیر....
واقعاً چقدر بی در و پیکر و مزخرف بود این شرکت!!
خدا رو هزار مرتبه شکر که توی کرمانشاه دوباره شرکتایی مثل مخابرات و اسیاتک پورت خالی واگذار کردند وگرنه می پکیدیم از دست نوین نت !
درک نمیکنید حرفم رو چون بدترین وضعیت رو تو کرمانشاه داشت... بعضی روزا صفحه باز نمیکرد به دیال اپ گفته بود زکی....
الانم که شما میگید سرعت رو آورده زیر 100...
خدا ازشون نگذره.آشغالای دزد.من این یک ماه رو هرجوری شده سر میکنم.بعدشم تف تو روح هر چی نوین نت و سرویساش
من تو این تاپیک زمانی که از نوین داشتم تا دلتون بخواد تست ها داغون این شرکت رو گذاشتم ... حالا برای مقایسه یه تست از سرویس جدید نامحدود مخابرات کرمانشاه میزارم تا اگه اینجا هنوز مشترک کرمانشاهی باقی مونده خودش قضاوت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن: این یرویس نامحدود 512 هست و هیچ محدودیتی در دانلود بر اساس سیاست عادلانه وجود نداره.
خدا رو شکر که این شرکت بی خود رو زود شناختم و ازش بیرون اومدمنقل قول:
اینم تست من
512 نامحدود آسیاتک
سرعت 2 مگ من با شرکت نوین نت 10 تا 15 بود این سرعت هم که گذاشتم همون 512 واقعیه
از بدترین شرکت نت بگیرین بهتر از اینه که برا باز کردن صفحه موهاتون مث دندونتون سفید بشه :sq_2:
بهنام جان از آسیاتک نامحدود بیکران برنزی گرفتید دیگه؟نقل قول:
من هم میخوام دوره ام که تموم شد از نوین نت دزد برم یه شرکت دیگه
خیلی جالبه که گفته بودند بازه بندی میکنیم تا افت سرعت تو ساعات رایگان نداشته باشیم ولی بازه بندی کردند تا در 2 بازه افت سرعت اعمال کنند به جای یک بازه!!!
آره حسین جان ،این شرکت مثلا میخواد زرنگ بازی در بیاره ،اما نمیدونه که ملت پای این کیفیت چرت نمیمونن ،اما از طرفی هم کسانی هستند که به پای این شرکت وایسادن ،نمونش چند تا از دوستام سرویسشون رو تمدید کردن به خاطر حرفی که پشتیبانی بهشون گفته بود که مشکل افت سرعت برطرف میشهنقل قول:
نمیشه قطعا هم گفت آسیاتک شرکت خوبیه سرویس من 3 روزه وصل شده ،دو هفته اول هم که نوین نت داشتم عالی بود بعد از دو هفته ........
نقل قول:
ضمن تایید فرمایشات بهنام جان ...
باید اشاره و تاکید کرد که اگه سرعت ساعات رایگان نوین نت تا 70یا 80 کاهش داده شده باشه (با ارفاق گفتم تازه...)دیگه کاملاً از محدودهای اسیاتک عقبتر افتاده ... خصوصاً با در نظر گرفتن این موضوع که ساعات رایگان در اسیاتک 8 ساعته و در نوین نت 5 ساعت !!
این نوین نت چرا اینطوریه ؟!! بخواد سایت باز میکنه نخواد هم باز نمیکنه
سلام دوستان
چه خبر از این نوین؟
من که تخلیه کردم (البته فکر کنم 1 ماه پیش بود:31:)
سلام
اونایی که از نوین نت سرویس دارن الان وضع اینترنتشون چطوریه؟
تو منطقه ما قراره نوین نت سرویس اینترنت راه بندازه البته قرار بود مخابرات این کار رو بکنه ولی چون به بخش خصوصی واگذار کردن نوین نت این کار رو می کنه
در یک کلام افتضاح اوضاع.
دوران طلایی نوین نت به سر اومد !
نقل قول:
به به داداش حسین ... نیستی یه مدته
منم نوین رو تخلیه کردم رفتم از مخابرات گرفتم (بالاخره پورتای جدید ارائه کرد) آرش هم از مخابرات گرفته ... بهنام هم رفت آسیا تک ...
بقیه کرمانشاهی ها هم یواش یواش خواهند رفت ... (اگه تا حالا نرفته باشند...)
پشیمون نیستی ؟!:31:نقل قول:
مزخرفنقل قول:
سرعت ساعات رایگانش شده 50 !!!!!!!
دوستان این باز نشدن فروم p30 با isp نوین نت خیلی مشکوکه . آخه 3 هفته پیش که همه علیه نوین نت تو فروم کار میکردیم من هم بشون زنگ زدم و مشکلات را گفتم که گفت فقط چند نفر مشکل دارند و من هم بش گفتم اینقدر دروغ نگین و یه سری به p30world بزنین و ببینین همه از دستتون شاکین. درست از اون موقع که دوستان تاپیک شکایت از نوین نت را زدند و من هم بشون زنگ زدم برا خیلی ز بچه ها این مشکل پیش اومده !!!!!!
تو این 2 هفته من فقط با ف.ش میتونم فروم را باز کنم!!!
آخه سایت iran.ir و mc.ir هم باز نمیکنه - علتش چیه ؟