پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. موفق باشید.نقل قول:
Printable View
پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. موفق باشید.نقل قول:
با سلام
یک مشکلی در نرم افزار اکسل دارم . این مشکل را باید کجا مطرح کنم ؟
سلام بپرس ببینم چیه سوالت؟
ببینید در گوگل چطوری جستجو کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین الگوبرداری کنید.:n01:
خوش آمدید!!!نقل قول:
سوالتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. موفق باشید.
سلام ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور می تونم متن نوشته شده در ورد رو به صورت ایینه بر گردونم.
خوش آمدید! سوالتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید بپرسید.نقل قول:
سوال در مورد ساعت مچی را کجا میتونم بپرسم...قبلا یادمه یه تاپیک داشت؟!!!
با سلام در مورد یخچال سوال دارم سوالمو کجا مطرح کنم؟ من شنیدم اگر یخچالی که قبلا استفاده شده برای مدتی خالی بشه و به برق وصل نباشه گازش خارج میشه و خراب میشه.صحت داره؟
سلامنقل قول:
سوال خود را در تایپک زیر مطرح نمایید :
جوابي نيامده است
سلامنقل قول:
شما سوال خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید تا دوستان پاسخ دهند .
به تازگي پكيج را عِوَض كرده و مارك بارل ٢٨٠٠٠ خريده ام بعد از چند ماه همين عمل انجام ميشود و علامت E1 ظاهر شده و دستگاه خاموش ميشود خواهش ميكنم جواب مرا بدهيدنقل قول:
با سلام
من در رابطه با نرم افزار بلو استکس سوال داشتم
وقتی وارد بازی Clash of clans میشم گیر میکنه یه جورایی میره تو هنگ
چیکار باید بکنم
سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید .
سوال خود را این جا بپرسید :
ممنونم از راهنماییت:n12:
سلام.
ميخواستم ببينم چگونه ميشه ماشين زمان تلويزيون 42lb552vرا فعال كرد:n13:
زير نويس تلويزيونم فارسي نميشه. مدلش 42lb552v هستش
سلامنقل قول:
به p30world خوش آمدید .
سوال خود را این جا بپرسید :
با سلام بنده از سایت شما نرم افزار مسیر یابی برای گوشی همراه را دانلود کردم ولی بر روی گوشی نصب نشد لطفا راهنمایی نمایید
ممنونم از سایت خوبتون
خوش آمدید!نقل قول:
اگر برای اندروید هست پس از مطالعه ی پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون رو مطرح کنید.
موفق باشید...
با سلام گوشیم اندروید 2
هر کاری کردم نصب نشد یعنی نصب میشه ولی لود نمیشه
پس توی همون تاپیک که بالا گفتم مطرح کنید،نقل قول:
موفق باشید!!!
سلام درایوc من بدون این که چیزی توش نصب شه همین طور پر میشه ویندوزم 7 هست
سلامنقل قول:
به P30world خوش آمدید .
سوال خود را درانجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید .
نرم افزار مسیر یابی کشور دانلود کردم از حالت زیپ دراوردم رو گوشی نصب کردم جواب نمیده یعنی لود نمیشه
اندورد گوشی 2.3هست
گفتم شما باید سوالتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید.نقل قول:
سلام سوال درباره TV LED داشتم لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام
به P30world خوش آمدید .
سوال خود را درانجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید .
درود
در مورد جوهر خودنویس و خریدش سوال داشتم .... کجا مطرح کنم؟تشکر
سلام
درخواست کمک در مورد یک برنامه به زبان c++ و زمان اجرای اون رو داشتم
کجا میتونم سوالم رو مطرح کنم؟
نقل قول:
سلام
سوالتون رو در اینجا مطرح کنید:
سلام
یه سوال داشتم که نتونستید جوابش بدید راه به راه پیام میرفستید سوالم را کجا بپرسم
بابا اصلا اشتباه کردم سوال پرسیدم
بی خیال شید وبرای من ایمیل نفرستید
آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صفحه قبلجواب شما رو دادننقل قول:
برای حل مشکل این ایمیل ها به تنظیمات کاربر برید (بالای صفحه) و روی "مشاهده ی تمام اعلان های اشتراک شده در تاپیک" کلیک کنید. بعد جلوی تاپیک "راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟" در ستون اطلاع رسانی تیک بذارید و پایین صفحه از منوی "تاپیک های انتخاب شده" گزینه ی "بدون الاع رسانی توسط ایمیل" رو انتخاب کنید.نقل قول:
سلام
من تنظیمات اکانتم را به نحوی قرار دادم که برام از طرف انجمن ایمیل نیاد ولی بازم در روز چندتا ایمیل میاد
چیکار باید بکنم؟
همون کاری که تو پست قبلیم به اون دوستمون گفتم رو بکنید. هر تاپیکی که جلوش در قسمت اطلاع رسانی نوشته بود فوری تیک بذارید و پایین صفحه روی منوی تاپیک های انتخاب شده" گزینه ی "بدون الاع رسانی توسط ایمیل" رو انتخاب کنید.نقل قول:
سلام درمورد ارتقاع کامپیوترم برا بازی سوال داشتم
سلام
سوالم در مورد کردیت کارت و ویزا کارت و مستر کارت و گوگل والت و ... (از این چرت و پرت ها دیگه :n02:) هاست دقیقا کجا مطرحش کنم؟
:n40: