اشکالی نداره،شما عوضش بقیه درسها رو خوب دادید و کمبود هندسه جبران میشه.من که فیزیک که 4 واحدیه و خیلی موثره رو خراب کردم و بقیه هم انتظاری که داشتم عملی نشد ولی دیگه گذشته ها گذشته...نقل قول:
باید به فکر آینده بود..
Printable View
اشکالی نداره،شما عوضش بقیه درسها رو خوب دادید و کمبود هندسه جبران میشه.من که فیزیک که 4 واحدیه و خیلی موثره رو خراب کردم و بقیه هم انتظاری که داشتم عملی نشد ولی دیگه گذشته ها گذشته...نقل قول:
باید به فکر آینده بود..
بچه ها چقدر زبان فارسی خوندین ؟؟؟؟
من که 11 تا درسشو خوندم فقط دستوراش مونده و املا ها...
نصفش:rolleyes:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
من تا درس 8 خوندم!!!
خوب منم الآن میخوام استارت رو بزنم :n05: 24 تا درس رو توی نصف روز ببینم میشه جمع و جورش کرد یا نه :دی
کلا نمیدونم چرا نمیتونم زبان فارسی رو جدی بخونم
اخرم مثل ادبیات گند میزنم توش:دی
صبح تا ظهر 11 تا خوندم بعدش بی خیال شدم
بعد از ظهر خوابم برد تا ساعت 7 بلند شدم تا حالا 21 خوندم :دی
ببینیم چی میشه
نه بابا خوب کجا بود؟:n03: من که اصن بیست ندارم فقط شاید دینی و شایدم شیمی بقیه اصن بیست ندارم:n03:نقل قول:
آره دیگه گذشته ها گذشته درسته منم نسبتا تلاشمو کردم دیگه باید کم کم از فازش بیایم بیرونو بیریم برا کنکور:n06:
بجه ها تکواژهای تصریفی و اشتقاقی توی کتاب اومده؟؟:n04: کجاشه؟؟؟:n04:
توی کتاب سال دوم هست توی این کتاب ندیدم البته معلم ما گفته منم از توی دفتر خوندم توی کتاب ندیدمنقل قول:
سلام میشه درباره ی تکواژهای تصریفی و اشتقاقی یه کم توضیح بدید
برای منم توضیح بدین لطفا:n02:
هه خودتو دست کم نگیر,منو چی میگی که تازه الان میخوام شروع کنم:n09:نقل قول:
اونم تازه کار دارم انجامشون دادم حدود 2ساعت دیگه یعنی 1:45 بامداد میرم کتابو باز کنم!!!
ناگفته نمونه که چون سر زبان انگلیسی اشتباهی زبان فارسی خوندم با این بار خوندن میشه 7دفعه که 24درسو خوندم
شما خوندی خوب
به طور خلاصه:
تکواژ > 1- آزاد 2- وابسته
تکواژِ وابسته > 1- اشتقاقی 2- تصریفی یا صرفی
اشتقاقی: وند ها در کلمات مشتق و مشتق مرکب
تصریفی: تر، ترین / علامت های جمع / پیشوند در فعل های پیشوندی / "ی" نکره / + فکر میکنم بعضی موارد دیگه که توی جزوم نیست!
نقش نمای اضافه و ی (تویی) جز کدومه؟نقل قول:
کتاب ِ من 3تا تکواژ داره درسته؟
تویی چند تا تکواژ داره؟ (2تا؟)
خوبی چند تا تکواژ داره؟
نمیدونم الآن به کارتون میاد یا نه...نقل قول:
نقش نمای اضافه تکواژِ آزاد هست نه تصریفی. در ضمن یک واژه هم محسوب میشه.
کتابِ من 3 تکواژ داره.
تویی رو نمیدونم!
خوبی هم فکر کنم 2 تا.
بچه ها به نظرتون امتحان چطور بود؟؟؟
به نظر من بد نبود...
خوب ندادم....آخه من چی بگم روی "ا" تشدید گذاشته بودن!!:n08:
وقتی یه دبیر عقده ای سوال در میاره همینه دیگه
وقتی اومدیم بیرون سوالارو که میپرسیدیم هر کی یه جیزی جواب میداد
خیلی رند تر از این میتونست سوال در باره
غوضی....:n23:
اخه خورشید را نصویر کنید هم سوال شد؟اگه ولش میکردن حتما میگفت "علم بهتر است یا ثروت"9 خط انشا بنویس
امتحان مسخره ای بود من 15 16 میشم.خیلی خیلی مسخره بود.
تصریفی علاوه بر اینایی که گفتی تصریفی ها "ا" ندا هم هست و تمام پیشوندها هم نیست "ب، می، ن" هست (البته فقط فکر کنم)نقل قول:
مسخره بود یعنی ساده بود یا سخت؟؟ چون من که فکر کنم 20 ببرم (البته فقط فکر کنم ها چون پاسخنامه رو ندیدم و نخواهم گرفت)نقل قول:
شما کلید رو ببینی متوجه میشی.اصلا اون جیزی که فکر میکنی با برگه خیلی تفاوت داره!!:n15:نقل قول:
درست میگید:n03:وسوسه شدم نگاه کردم:n03:نقل قول:
18.75 میشم:n03: ولی آخه هیجان انگیز صفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04: بابا اسمه ها:n04:
دیگه دیگه:n08:
منم دقیقا همین طور.فقط شاید دینی و شیمو 20 بشم.هندسه هم که فک کردم 20 میشم شکل سوال اول رو نکشیدم و 0.5 پرید.نقل قول:
کلا انتظاری که داشتم برآورده نشد و خیلی خیلی بی دقتی میکردم. البته یه عواملی مثل حوزه امتحانی هم برای عدم تمرکزم موثر بود.:n15:
من با پاسخنامه چک کردم اگه خورشیدو بهم بدن(4خط نوشتم!!:n08:) فک کنم 19.5 بشم .البته غلط هامم اولش درست بودن ولی یه دفعه عوضشون کردم!!:n02:
هر چی صلاحه دیگه!!!!!!:n01:
من که معدلم پایین میشه کاش میشد جبران کرد.:o
من که قبلا خیلی ادعا داشتم حالا فقط باید دعا کنم معدلم زیر 19 نشه...
خیلی از بی دقتیهام ناراحتم.چون به جز فیزیک بقیه درسها رو از بی دقتی کم میارم................
به قوول شما ای کاش میشد جبران کرد..
:n14:
دوستان نحوه گرفتن نمره نهایی هر درس رو میشه توضیح بدید؟اینکه چجوری با ضریب و اینا میره تو کارنامه ...
ممنون
خوش به حالت من که آرزوم اینه کمتر از 18 نشم:n03: راستی مگر فیزیکو چند میبری؟نقل قول:
نمره کتبی هر درس رو در ضریبش ضرب کنید با هم جمع کنید و بعد تقسیم بر مجموع واحدها،معدل کتبی به دست میاد.نقل قول:
راستش نمیدونم چجوری نمره میدن ولی فک کنم بین 16.5 تا 17.75 بشم. واقعا که خیلی بده درس 4 واحدی که خیلی روش حساب میکردی رو چنین نمره ای بیاری.البته مسائلو درست نوشتم ولی حفطیها...نقل قول:
من که فیزیکو گند زدم و ادبیات که همه میگن خیلی راحت بوده:دی
ادبیات که کلا سر کلاسش نمیرفتم اول زنگ میرفتم بیرون و چرخ میزدم:دی
فیزیکم دبیر نفهم ما یه فرمولو نصفه داده بود U=E.Q.D.COS رو کسینوسشو نگفته تو فرمولای جزوه:|
یه فصل رو از جزوه این بشر خوندم همینو هم گند زدم
زنگ زدم بهش میگه همیشه کسینوس 1 میشده و نوشتن نداشته
لول
میگم امسال همه درس خون شدن همه نمره بالا قبلا باز نمره پایین داشتیم.من که معدل کتبیم زیر 16 هست.:n28:
منم زیاد تعریفی نداره
الکی هم معدل حساب نکنید نه اونایی که میگن پایین میشن اونقدر کم میشن نه اونایی که میگم بالا میاریم اونقدر معدلشون خوب میشه
فعلا عشق و حال کنید که از اول تیر باید بار رو واسه کنکور بست
اصل همون کنکور هست و معدل خیلی کم اثر داره
کاملا باهاتون موافقمنقل قول:
نمره هایی که ما میگیم همش به نظر مصحح برمیگرده و باید ببینیم اونا چطوری نمره میدن.گاهی وقتا به خاطر همین موضوع 19 خیلیها 16 شده.پس نباید زیاد بهش فک کرد.
من که میخوام از این 10 روز استراحت به خوبی استفاده کنم و بعد برای کنکور آماده شم.
البته فک نکنم تابستون زیاد بتونم بخونم اما به هر حال باید دیگه نهایی رو فراموش کرد...:n06:
عزیزان سازمان سنجش نتیجه هارو بصورت اینترنتی میده یا فقط باید از مدرسه گرفت؟؟؟؟؟
هر دو.:n24:نقل قول: