این سیم کارت هم میخوره؟؟؟؟؟
Printable View
این سیم کارت هم میخوره؟؟؟؟؟
بالاخره 10 اینچی یا 7 اینچی ؟ :sq_2:نقل قول:
10 اینچی به نظر من گلکسی نوت 10.1 و نکسوس 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه صبر کنی مدل 32 گیگابایتی سیم کارت خوره نکسوس 7 هم میاد تو ایران فک کنم یه چیزی حدود 1200 بشه قیمتش
سلام دوستان من هم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین تبلت رو انتخاب کردم اما مشکلم باهاش اینه که کیفیت صفحه نمایش کمه.
حالا موندم اگه تبلتی دیگه بگیرم و از قلم استفاده کنم میتونم کار هایی که میشه با تبلت نوت انجام داد رو انجام بدم .
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 قابلیت مکالمه تلفنی داره؟ و اینکه اندروئید قابلیت باز کردن فایل های آفیس رو داره؟
یعنی بین این 7 مدل تبلت منتخب بازار هیچ کدوم سیم کارت نمیخوره؟؟؟؟..............اصلا از کجا باید بفهمیم سیم کارت میخوره یا نه....اگه قیمت دلاریش در خارجو بگید ممنون میشم.
آیپد مینی سلولار
سیم کارد خوره!
...بله
.....بله
تبلت ویو سونیک ویوپد 97 آ کی 1 قیمتش چنده؟ خیلی ضروری زود
تبلت ویو سونیک ویوپد 97 آ کی 1 قیمتش چنده؟ خیلی ضروری زود
سلام
من میخوام تبلت Galaxy Note 10.1 N8000 رو با حافظه 32 بگیرم
با کدوم گارانتی بگیرم ؟از کجا بگیرم؟ میخواستم ازعلاالدین بگیرم پشیمون شدم انقدر بد شنیدم ازش.
لطفا راهنماییم کنید
گارانتی تو ایران آنچنان کاری نمی کنه
از هر جا میگیری از علاالدین نگیر . میتونی از بازار رضا - بازار موبال ایرانیان - پایتخت و ... بگیری که سرت کلاه نزارن
من باشم از نمایندگی طبقه همکف ایرانیان می گرفتم
انقدر که فکر می کنید کیفیت صفحه پایینی ندارهنقل قول:
میتونید یه ایسوس ترنسفورمر پرایم بگیرید با یه قلم استایل و برنامه نقاشی ولی من باشم نوت میگیرم
رم بهتر
تخصصی تر
مولتی تسکینگ عالی و ...
بله می تونید مدل 3g رو بگیرید . بله با برنامه میشهنقل قول:
درسته كه تبلت گروون شده
ولي خوب من بودجه ام فوقش تا 1500 هست.
يه سري تبلت هاي ايسوز ديدم . يه تبلت هم فوجيتسو داره كه خيلي خوبه.
نظر شما رو چيه؟؟ البته ميخوام سيم كارت ديتا هم بخوره
سلام به همه دوستان
نظرتون راجع به Axtrom axpad 7v02 چیه؟
کارم فقط وب گردی و تماشای فیلم هستش. فول اچ دی پخش میکنه؟؟
شما میتوانیدنقل قول:Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 خریداری کنید که تبلت فوق العاده با کیفیتی است . و یا اینکه ای پد مینی
سلام دوستان
من میخوام یه تبلت بگیرم
شما چیو پیشنهاد میکنین؟
فقط 7 اینچی باشه
سخت افزار خوبی داشته باشه
زیار کیفیت دوربین مهم نیست
اگه رم بخوره خوبه
سیمکارت خور هم نباشه مهم نیست
فقط قیمتش مناسب باشه ( خیلی مهم :n02: )
زیاد نمیتونم خرج تبلت کنم
حالا با این شرایط چیو پیشنهاد میکنین؟
جواب این سوالو هم بدید ممنون میشم
این تبلت به نظرتون چه جور تبلتیه
Axtrom Axpad V1؟
تبلت DIMO در پیت ساخت چین و قالب وطنی هست تا خانواده نکسس و گلکسی تب و ...نقل قول:
نکسس 7 هم 7 اینچی هست اون یارو DIMO هم 7 اینچی
برای شما که سیم کارت مهم نیست و ظاهرا رو دوربین هم زیاد حساب نمیکنید نکسس 7 بهترین گزینه حساب میشه ، دو برابر DIMO پول میدید ولی یه عمر راضی هستید
یا حتی برای سیم کارت هم Galaxy Tab 2 هفت اینچی هم پیشنهاد میشه
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100
دوستان لطفا پول جای این تبلت های بی کیفیت چینی ندهید و برای جیب خود ارزش قایل شوید .
ای پد یا سامسونگ . بالخص سامسوتگ چرا ؟ به خاطر پشتیبانی سخت افزاری بسیار خوب .
شاید تبلت از دستتون افتاد . باید قطعاتش رو بشه پیدا کرد ؟
تبلت های چینی تماما یکبار مصرف هستند .
اپید واسه میلیونرهاست،سامسونگم الان رفته بالا تو این شرایط و با این وضع دلار و بازار بهترین تبلت واسه افرادی که اقتصادی فکر میکنن و میخوان یه تبلت با کیفیت داشته باشن گوگل نکسوس بهترین گزینه س،حال چه 8؛16 فرقی نمیکنه شما راحت با یه یک و دویست میتونی یه تبلت خوشدست،با کیفیت،شناخته شده رو بخری
تبلت سیم کارت خور دوزار ارزش نداره
چرا ، خوبه که ؟ :n13:نقل قول:
دلیلتون چیه دوست عزیز؟نقل قول:
تبلت 7 اینچی برای وبگردی بهتره یا 10 اینچی؟
شما فکر کن دلیلت واسه خرید تبلت چیه؟ با این وضع اینترنت gprs و انواع نیومده و اومده ش! من الان گوشی وان اکس دارم با کیفیت باور نکردنی مثلا ارواح خاک بابام گفتم یجورای همیشه کارمو راه میندازه، چک کردن ای میل، فیدها، حتی اپدیت یه برنامه کم حجم از طریق مارکت، ولی خب الان پشیمونم واسه همینم رفتم گوگل نکسوس تهیه کردم که بتونم راحت کارامو باهاش انجام بدم، نمیگم تبلت سیم کارت خور بده ولی در کل مفهوم ساخت تبلت چیز دیگهای بوده و هست، منتها سامسونگ با ورود خودش به بازار تبلتها معنای کلی این گجت رو تا حدودی تغیر داد، من خواهرم گلکسی تب داشت فروخت، میگفت بیرون حتی نمیتونم یه میل چک کنم، برای همین همیشه دائم الکانکت به وایرلس خونه بود تا اینکه براش فروختم آیپد خریدم، من نمیگم بده ولی اگه خوب بود سامسونگ نمیرفت فبلتی بنام گلسی نوت اختراع کنه، هر چیزی جای خودش من اینو میگم
با یه تبلت ده میخوای چیکار کنی ؟نقل قول:
فقط تماس بگیری ؟
وبگردی کنی با اون اسکرینتش که سوختش فقط وایرلسه
میخوای ببریش بیرون که چی بشه گیم بازی کنی
توضیح دادم که چرا تبلت سیم کارت خور بدرد نمی خوره،تاکید می کنم تو ایران که ما دنبال اخرین تکنولوژی هستیم با کاربری یه قرن پیش !
بسته به سلیقه و کاربرد خودتون داره، ده رو خیلی سخت میشه بیرون برد و باهاش کار کرد واقعا تو دست بزرگه، ولی اگه دوست دارین تو خونه باشین و وبگردی کنید خوبه، تا جایی که بنده اطلاع دارم تبلتهای ۷ محبوبترن، مخصوصا برای مطالعه و کارهای روزمره، به نظر من فرق انچنانی نمیکنه درکل، معمولا خانمها تبلتهای بزرگتر رو ترجیح میدن به کوچکترش، تجربه شخصینقل قول:
یعنی نمیشه با سرعت باهاشون وبگردی کرد تو خونه یا نهایتن بیرون؟نقل قول:
همینجوریش نت ما تو دنیا سرعتش زبانزدِ چه برسه به انترنت گوشی! فک کن یه تبلت هفت میخری و میخوای بیای تو همین فروم پوستت کنده میشه بخدااااااا مگر اینکه از وایرلس استفاده کنی اونوقته که برات لذتبخشِ،در جواب پاسختون میگم نه نمیشه با تبلت سیم کارت خور زندگی براتون جهنم میشه،تو خونه چرا اگه از وایرلس استفاده کنی بیرون مگه اینکه باهاش انگری برد یا فیدهای رو افلاین بخونی تا برسی خونه یا محل کار :n01:
دو صفحس دارین رو چی بحث می کنید رفقا !:n02: تو 7 اینچیا هیچی رقیب نکسوس 7 نیست ! همین و بس !
دوستان این تبلت به نظرتون چه طوره؟
خوبه یا نه؟
GALAXY-Tab-7-Plus
من یه عادتی دارم یا چیزی رو نمیخرم ولی اگه هم بخرم سعی میکنم کاملترینش رو بگیرم:n08:نقل قول:
مثلن اگه یـــه تبلت بگیرم احساس کنم چیزی کم داره این میره روی اعصابم تا جایی که آخر
میرم نقـــص و کـمبودش رو برطرف میکنم ، پس یکی مث من بهتره که کار آخر رو همون اول
انجام بده!
با سلام دوستان نظرتون راجع به خرید تبلت ASUS Transformer Pad TF300TG چیه ؟ البته بدون داک .ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
با سیم کارتهای نسل سوم یعنی 3G چی میشه راحت وبگردی کرد؟نقل قول:
آروزی یه وبگردی با تیلت به دلمون موند
بله میشه ... البته فعلا قیمتای 3g فضایین .... وا فای نداری ؟
بنده هم نکسوس 7 رو پیشنهاد میکنم واقعا فوق العاده س،سیم کارتهای نسل سومم بی خیال شی بهتره مهرسا جان
نقل قول:کسی نظری در مورد این دو تا تبلت نداره؟نقل قول:
الان قیمت نکسوس هفت به دلار چنده؟
تو ایران الان 1100 هست