نه هنوز هیچی معلوم نیست. باید کارگروه 4 جلسه بگیره ک هنوز نگرفتن ولی احتمالا تا آخر ماه اعلام میشهنقل قول:
خدا کنه تاثیر مثبت باشه :((
Printable View
نه هنوز هیچی معلوم نیست. باید کارگروه 4 جلسه بگیره ک هنوز نگرفتن ولی احتمالا تا آخر ماه اعلام میشهنقل قول:
خدا کنه تاثیر مثبت باشه :((
داداش زیستا کلا چقد تعغیر کرده؟!نقل قول:
فک نکنم نیاز باشه کتاب جدید بگیریم نه؟
متاسفانه دو سال پیاپی یعنی 89 و90 تغییر کردهه
---------- Post added at 06:53 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------
به نظر من اگه هر سا تا زیست رو جدید تهیه کنی خیلی بهتره! چون بعضی از ابهام ها حذف شدهنقل قول:
دوم 88 سوم 89 پیش90 !
با سلام خواهش می کنم یکی راجه به این شرطه معدل توضیح بده یعنی چی چه جوریه تاثیرش تو رتبه ی کنکور تاثیر داره یا...اگه کسی معدلش بنا به هر دلیلی بد باشه تو کنکور درصداش خوب باشه اونوقت چی اگه توضیح بدین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hاولا که امسال(90)واسه ماها گفتن که درس به درس تاثیر میدیم.پس معدل مهم نیست.اگه درسایی که ضریب بیشتری دارن و نمره ی بهتری اورده باشین به نفعتونه.دوما توی کنکور امسال واسه یه عده تاثیر دادن واسه یه عده هم نه!!!!! مثلا معدل 19 من و تاثیر ندادن معدل 16 یکی دیگر و هم تاثیر ندادن!!!!!!!!یعنی واسه هر دوتامون فقط کنکور و ملاک قرار دادن!!!!!!پس زیاد واسه معدل جوش نزنیننقل قول:
اصلا ذهنتونو با این چیزا مشغول نکنین 25 درصد 40 درصد 60 درصد...
اول هرچی بوده گذشته بعدشم تاثیر مثبت میدن...نگران نمره کمتون نباشید:11:
درس بخونید بتونیم سال بعد شما رو هم تو دانشگاهمون ببینیم:10:
خبر اشتباه هست .نقل قول:
وقتی هنوز جلسه برای تصمیم گیری گذاشته نشده چطور میشه با قطعیت گفت که 25درصده ؟
تازه خود رئیس سنجش 2 روز پیش گفته که احتمالش هست 40 درصد بشه شما آخرین خبر 2 روز پیش رو ول کردی رفتی سراغ خبر 40 روز پیش ؟؟
ایشالا خدا کنه همینجور که میگید باشه ممنون:11:نقل قول:
بابا روحیه.... دمت گرم خیلی آقایی:11::40:نقل قول:
این تاثیر برای همه هست برای بچه های P30world که فقط نیست اگر تاثیر نمره 50 درصدم بشه بازم تراز شما در کنکور هست که سرنوشت ساز اصلا درگیر این موضوع خودتون رو نکنید تقریبا 8 ماه دیگه بیشتر نمونده
این مثالی که من زدم نشون می ده به حد کافی تغییر کرده که 3000 تومن بدی و جدیدش رو بگیری!نقل قول:
کسی که به فکر بالای 90-80 درصد هست حتما باید بگیره!
نمره کتبی اصلا مهم نیست!
چون اگه نمره تون زیاد باشه تاثیر مثبت هست! و اگه نمره کتبی تون کم باشه تمام تاثیر رو از درصد کنکور می گیره و اینکه کنکور تون از 100 درصد هست مثلا سال 85 به قبل( یعنی نمره کتبی نادیده گرفته می شه!)
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
دو سال پیاپی یعنی 89 و90 تغییر کرده! پس اون جمله رو ولشنقل قول:
خوب غیر زیست تجربی دیگه چیا عوض شده؟
الان نگاه کردم زیست سوم مال سال 86 بود من چه زود گذشته برام
پس واجب شده برم بخرم
بچه ها کتاب گاج در کتاب تست دین و زندگی گفته که الحمدالله رب العالمین مربوط به توحید افعالی-ربوبیت هست ولی در کتاب آیات و نکاتش گفته که مربوط به توحید عملی است . در هیچکذومش هم نگفته که مربوط به هر دوتاش هست
حالا کذومش رو باور کنیم ؟ دبیرای شما چی گفتن ؟
من کلی روش فکر کردم نتیجه گرفتم فکر هر سه تاش رو داره :31:
ميشه راجب عربي بگيد !؟
اگه بخوايم از اول شروع كنيم !
چه كتابي پيشنهاد ميكنيد؟
بچه ها اینجا کسی شیمی 3 خیلی سبز رو داره؟ با مبتکران چقد فرق داره؟ کدوم بهتره؟
منبع کنکور 91 زیست سال سوم 89 هست.اگه برای 90 تغییر کرده، فرقی به حال کنکوری های 91 نداره.نقل قول:
با توجه به کتاب دین و زندگی خیلی سبز الحمدا الله بیانگر توحید عملی ورب العالمین بیانگرتوحید نظری افعالی شاخه ی توحید در ربوبیت هست ضمنا ایاک نعبد وایاک نستعین بیانگر توحید عبادی هستش:20:نقل قول:
برای شروع عربی به زبان ساده نوشته ایاد فیلی خوبه ضمنا فوت و فن عربی خیلی سبز نوشته ی محمد برغمدی که خودمم دارم خوب هستش:20:نقل قول:
کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه که برای پزشکی آزاد تهران حدودا چه درصدایی رو باید زد؟
این واسه پزشکینقل قول:
واسه دارو سازیکد:http://up6.--------.com/files/caJD.jpg
اینم واسه دندانپزشکیکد:http://up6.--------.com/files/35Snap5.jpg
کد:http://up6.--------.com/files/83ga.jpg
برای عربی همگامان چطوره ؟
کتاب جامع عربی کنکور-انتشارات همگامان
سلام دوستان
اين پست واسه كساييه كه سال دومه كنكورشونو و كتاباي قديم ادبيات رو دارن كه منبع كنكور 90 بود!
همونطور كه ميدونين تستاي لغت كنكور فقط و فقط از واژه نامه ي آخر كتاب مياد!
مثلا 3تا تست كنكور رياضي امسال كه تست اول كاملا از واژگان سال 2، تست دوم از واژگان سال 3 و تست سوم هم از واژگان پيش اومده بود! راستي اگه كسي ميدونه چرا اين خيلي سبز كتاب هفت خوان لغتش درس به درسه بهم بگه :31:
كتاباي امسال تو قسمت واژه نامه يه سري تغييراتي داشتن! البته هيچ لغتي اضاف نشده فقط حذف كردن! خواستم بهتون بگم كه بعضيارو الكي حفظ نكنين!
ليست حذفيات سال 2 :
آكروبات - آكروباسي - التهاب - بناگوش - دارالطباعه - ديوار صوتي - راديواكتيويته - رواق - زاويه - شمسه - غرفه - فركانس - گوشواره - مقرنس - موجي شدن
ليست حذفيات سال 3 :
سيال - شيلينگ - قاصدك - لمحه
ليست حذفيات سال 4 :
COMING SOON :31:
تو آزمونای قلمچی اگه 2 بار غیبت کنی حذف میشی؟؟؟
نقل قول:
نه کی گفته من که پارسال بودم اینجوری نبود حالا امسالو نمیدونم ولی فک نکنم. اینجوری که نمیشه
يادش بخير پارسال همين موقع كتاب تست ميخونديم و امسال تو دانشگاه بايد تشريحي بخونيم. همش خوبن. ولي واقعا كنكور خاطره خوبي بود.
خب طبق قولي كه داده بودم و گفتم حداقل يك سال ديگه با پي سي خواهم بود، حالا كه وضعيت درسا يكم روبه راه شده اومدم تا در حد توانم راهنمايي كنم.
كساني كه بورسيه شدن آره ولي كساني كه خودشون با هزينه خودشون ثبت نام كردن خير حذف نمي شن.نقل قول:
تو آزمونای قلمچی اگه 2 بار غیبت کنی حذف میشی؟؟؟
این کارنامه یکی از دوستانه پزشکی آزاد تهران سال 90نقل قول:
اینم ماله یه نفر که پزشکی آزاد قم رو زده بود ولی قبول نشده بود به تفاوتای درصدا دقت کنیدکد:http://up6.--------.com/files/caJD.jpg
اینم توصیه هایی راجه به انتخاب رشته و سوال جوابایی راجه به تراز دانشگاه آزادکد:http://myup.ir/images/14276049405263511944.jpg
ودر اخرم یه چن تا توصیه از منکد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=164
درسته که سوالایه دانشگاه ازاد به نسبت سراسری یکم اسونتره اما واسه قبول شدن تو رشته هایی مسه دارو دندون و پزشکی واقعا باید خوند خوب اگه سوالی آسون باشه واسه همه آسونه اوناییم که تو دانشگاه ازاد این رشته هارو قبول میشن واقعا درسخونن پس واسه قبول شدن تو رشته هایی مسه رشته هایه بالا باید خیلی تلاش کنید ویه چیزه دیگه درسته که زیستو شیمی درسهایه مهمیه اما دانش آموزایه متوسط به بالا اکثرن تو این درسا قوین سوالایه دانشگاه ازادم یه جوریه که اکثرن این درسارو مسه هم می زنن میمونه ریاضی وفیزیک که به نظره من رقابت میفته تو این درسا خصوصا ریاضی پس این درسارو فراموش نکنید به درسایه عمومی هم خیلی اهمیت بدین خصوصا ادبیات و عربی که جون ضریبشون بالاست یه سوال میتونه خیلی شمارو جلو بندازه :20:
به امیده موفقیت واسه شما و همه ی دوستان خصوصا بچه های p30world:11:
زیاد فرقی نداره!نقل قول:
اگه سبز داری سبز رو بخون! اگه نداری مبتکران بخر
نه این جوری نیست! الکی می گن!نقل قول:
مثلا روز اولی که پشتیبان بهم زنگ زد گفت اگه 2 جلسه غیبت کردی از لیست دانش آموزان حذفت می کنم! که الکی بود! ولی نگفت که چند دفعه جواب تلفنش رو ندم از لیست حذفم می کنه:D
برای گسسته فقط گاج سفيد با کتاب درسی (متن + تمرين ها) کافی هست يا نه؟يعنی فقط اين دو رو کار کنم
سطح و درک رياضيم خيلی خوب هست
اینو واسه کسانی گفتم که پارسال کنکور دادند و کتاب 88 رو دارند! اگه کسی مثل من پیدا شد رفت بازار زیست 90 رو نگیره چون 89 و 90 هر دو سال نسیت به سال قبل تغییر کرده!نقل قول:
بعضی از دوستان نمی دونستند که سال 90 هم کتاب تغییر کرده و فکر می کردند تغییر فقط مربوط به 89 هست
بستگی داره به اینکه دنبال چه درصدهایی هستی. بنظر من که همین اندازه خیلی خوبه و میتونی با همینا، گسسته رو بالا بزنی. ولی خوب اگه وقت کردی، بهتره که یه کتاب دیگه رو هم کار کنی. (حداقل برای نظریه اعداد). چون نظریه اعداد یجوریه که هرچی تست بزنی، انگار بازم میخوای تست بزنی! یعنی تموم شدنی نیست و همیشه سوالای جدید ازش میاد.نقل قول:
خوبه برا هندسه پایه دریافت + ابی قلمچی مصرف کنم یا هندسه1و2 گاج سفید یا کار دیگه ای...!؟؟؟؟
سوال بعدی درسته که گاج سفید هندسه1و2-تحلیلی-گسسته سوالاشون تا کنکور سال87 است؟؟؟؟یعنی 88-89-90رو ندارن؟؟؟؟؟(البته فک کنم گسسته و هندسه2تا88 دارن)؟؟؟فوری دوتا سوالمو جواب بدید خواهشا..
:5:
خب برادر من چیکار کنم؟ زیست 2 چاپ 90 رو دارم ، فک نکنم 89 گیر بیاد...نقل قول:
چقد تعغیر کرده؟؟
بابا اینقد گیر ندین به این چیزا خوندنش مهم تره! یه سری تغییرات جزعی داشته ولی شما حتما چاپ 89 رو بگیر(اخه حذفیاتم داشته یه کوچولو ))نقل قول:
فقط کافی است چند ثانیه فکر کنیم ...............
زیست ......... مهم ترین و سرنوشت سازترین درس کنکوری های تجربی ....... ضریب 12 ........ هر یک تست آن طلاست .....
بیش از 91% مباحث ثابت ..... شاید حدود کمتر از 9% تغییر ....................... حال اگر زیست در کنکور سراسری بالای 82% بزنم ........ یعنی شایسته کسب بهترین رشته و بهترین دانشگاه ام .......... مهم ترین سرمایه یک داوطلب کنکور .......... زمان زمان زمان زمان زمان ............. پس عاقلانه است که از زمان خودم بهترین استفاده را برای تسلط بر 91% مباحث زیست داشته باشم ........ زمانی که به این تسلط برسم راحت و سریع خودم میتونم اون 9% تغییر را هم متوجه بشم و مسلط بشم .... دیگه پس میشینم حسابی زیست میخونم و تست میزنم ...............
نقل قول:
بخش گراف رو از رو گاج خوندم عالی بود بر عکس جزوه ی دبيرمون
اگه کسی نظريه اعداد رو قشنگ بفهمه باز هم به مشکل برميخوره؟!
برای نظريه اعداد بعد از گاج چه کتابی خوبه؟ سمبا ميگفت خيلی سبز
دوستان این احتمالات چیکارش کنم ؟گاج سفید خوبه ؟ریاضیات گسسته و جبر و احتمال
من اصلا نمیتونم بفهممش
همش حفظی پاس کردمش
بیایید حواسمان بیشتر جمع کنیم !!! :33:
یعنی میشه یه روزی به آنچنان سطح تسلط در زیست برسم که بتونم راحت و سریع برای هریک از بیماری های زیر که مورد اشاره در کتاب های درسی می باشند، توضیحی داشته باشم ؟؟؟؟؟؟
1) آبله مرغان (Chicken-Pox یا Varicella)
2) آب مروارید (CATARACT)
3) آستیگماتیسم (astigmatism)
4) آسم (asthma)
5) آلکاپتونوریا (Alkaptonuria)
6) آنفارکتوس قلبی (myocardial infarction)
7) Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS)
8) اسهال خونی آمیبی
9) ایدز (AIDS)
10) برفک دهان
11) بری بری (بیماری کمبود ویتامین B) (beriberi)
12) بوتولیسم (botulism)
13) پیرچشمی
14) پوکی استخوان
15) تالاسمی (thalassemia)
16) توکسوپلاسموز (toxoplasmosis)
17) دیابت (DIABETE)
18) دیفتری (diphtheria)
19) راشیتیسم یا بیماری نرمی استخوان (rhachitis)
20) فنیل کتونوریا (phenylketonuria)
21) فلج اطفال (Poliomyelitis)
22) قانقاریا (Gangrene)
23) کِرِتنیسم (عقب ماندگی توأم با کوتولگی) (cretinism)
24) یرقان
25) کم خونی داسی شکل (Sickle Cell Anemia)
26) کواشیرکور (بیماری کمبود پروتئین) (kwashiorkor)
27) گزروفتالمی (Xerophthalmia)
28) گواتر (goiter)
29) روماتیسم قلبی
30) زخم معده
31) سرخک (measles)
32) سرطان (CANCER)
33) سل (tuberculosis)
34) سیستیک فایبروزیز (Cystic Fibrosis)
35) شوک آنافیلاکسی (Anaphylaxis)
36) مالاریا (malaria)
37) مالتیپل اسکلروزیس (Multiple Sclerosis)
38) مخملک (scarlet fever)
39) میاستنی گراویس
40) وبا (cholera)
41) هانتینگتون (Huntington chorea)
42) هپاتیت B (hepatitis B)
43) هموفیلی A (Hemophilia A)
44) هیدروفوبیا (بیماری ترس از آب) (hydrophobia)
مثلا در مورد بیماری بوتولیسم باید حواسم به نکات زیر باشد :
- مسمومیت حاد غذایی است. ( باید به هر سه لغت مسمومیت + حاد + غذایی دقت داشته باشم چرا که ممکن است هریک از این لغات حالت دیگری داشته باشند )
- این مسمومیت می تواند کشنده باشد و در غذاهای کنسروشده ای دیده می شود که به خوبی کنسرو نشده اند ( باید به این کشنده بودن و غذاهای خوب کنسرونشده دقت داشته باشم )
- توسط باکتری کلسترودیوم بوتولینم ایجاد می شود به نحوی که باکتری با آزادسازی توکسین، با تاثیر بر سیستم عصبی، عملکردی بسیار مهلک خواهد داشت. ( به عامل باکتریایی و نام باکتری و نحوه مسمومیت از طریق آزادسازی توکسین، باید دقت داشته باشم و حتی به محل اثر که سیستم عصبی باشد و حالت عملکرد مهلک آن هم باید دقت داشته باشم چرا که مسمومیت غذایی هستش احتمال هست که در یک تست تصور کنم که محل اثر این مسمومیت در سیستم گوارشی است)
- از علائم این بیماری می توان به دید دوتایی (دوبینی) و فلج شدگی اشاره کرد. (دیگه این علائمش هم مهم و قابل توجه هستند. که البته این حضور ذهن زمانی بیشتر نیاز هستش که بتونم راحت و سریع نسبت به بیماری هایی مثل مالاریا که دارای علائم تب و لرز و عرق و عطش شدید می باشد، تشخیص بدهم و این ها به جای هم اشتباه نگیرم)
- مبتلایان به این بیماری ممکن است بر اثر ناتوانی در تنفس، بمیرند. (این که ناتوانی در تنفس عامل مرگ مبتلایان به این نوع بیماری می باشد هم قابل توجه هستش. چرا که بر سیستم عصبی اثر می کند و احتمال دارد که محل اثر را با سیستم گوارشی اشتباه بگیرم و حال می بینم که عامل مرگ مرتبط به سیستم تنفسی می باشد ............... !!!!!!!)