بله من نصب کردمنقل قول:
من بچ نصب نکردم و نمیتونم جواب بدمنقل قول:
نقل قول:
خوب میتونی پوشه ها رو ایجاد کنی و اگه هم دلت نمیخواهد تو پوشه img کپی کن ولی باید با قبلیش ربپلیس کنی
Printable View
بله من نصب کردمنقل قول:
من بچ نصب نکردم و نمیتونم جواب بدمنقل قول:
نقل قول:
خوب میتونی پوشه ها رو ایجاد کنی و اگه هم دلت نمیخواهد تو پوشه img کپی کن ولی باید با قبلیش ربپلیس کنی
من خودم این پوشه رو ساختم کاملا هم جواب داد ، ارور installition failed هم نمیده :5:با تشکر SANBOR که این فایلو قرار دادن :40:نقل قول:
نقل قول:با تشکر از شمانقل قول:
تو هیپ فایل نیز آپلودش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقت کنید اگه پوشه نیست دقیقا باید این پوشه ها را بسازید
و یادتون نره که پوشه ProgramData مخفی هستش
سلام بچه های گل شما که زحمت کشید زحمت اینم بکشید واسه من و اونایی که نمیدوند توضیح بدبد این فایل چیکار کنیم و چه تغییراتی میده
PES 2012 DLC 11 octobr
کد:http://www.filesonic.com/file/2516815221/DLC_11th_oct.rar
کد:http://www.wupload.com/file/373554334/DLC_11th_oct.rar
این پچ DLC با پچ های pesedit سازگاری داره ؟ یعنی میشه همزمان این دو تا رو با هم ریخت ؟
اقا اين كه مسترش خيلي سخته تو قسمتي كه بايد تمرين بديم يك گزينه هست كه condion زياد ميشه بقيه تغيير نميكنه و اگه اين رو انتخاب كنيم قدرت بازيكنا ثابت ميمونه و تگه روي گزينه هاي ديگه بزاريم قدرت بازيكنا كم ميشه بايد چيكار كنيم قدرتشون زياد بشه مثلا نيمار كه 19 سالشه و 78 تا 30 سالگي بايد 78 بمونه؟؟ لطفا راهنمايي كنين!
بچه ها با نصب dlc هیچ تغیری تو گرافیک بازی و اجراش حس نمیکنید ؟
سلام
اين DLC مسير ويندز 7 هست كه دوستان نوشتن وبايد از حالت Hiden در بيارين و پيداش كنيد فقط ساختن فولدر Pro Evolution Soccer 2012\download رو خودتون بكشيد:31:
توي XP هم ميره به مسير زير البته توي حالت Hiden هست اين هم
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
كه اينم بايد آخرشو بسازين يا همشو بسازين:31:
-----------------------------------
دوستي كه هم فرمودن توي مستر مسخره شده تمرينش...
شما هر دو هفته يك بار يك تمرين خاص بده به تيم و بعد دو هفته يه 4 روز بزار توي حالت condion
اين جوري پيشرفت ميكنن به مرور زمان...البته افت هم داري بعضي جاها ولي دوهفته يك بار بهترين حالت هست از نظر من
موفق باشين
توی xp توی اون مسیر کار نکرد و توی فولدر ایمیج ریختم و جایگزین یه فایل شد . نقل و انتفالات درست شد ولی متاسفانه با پچ های pesedit سازگاری نداره و همونطور که من گفتم باید وایسین تا پچ pesedit بیاد که با این dlc هم سازگار باشه .
فکر کنم فقط نقل و انتقالات درست شده و چیز خاص دیگه ای عوض نشده .
بچه ها این فایل رو کپی کردیم اونجا بدش باید کار خاصی هم انجام بدیم؟؟؟آخه برا من تغییری نکرد:41:
این پچ DLC رو نصب کردم اما چون قبلش پچ PESEdit نصب کرده رود لیگ انگلیس قاطی کرده
به خاطر همین مجبورم شدم بازی رو دوباره نصب کنم دوباره فایل DLC رو ریختم اما زیاد جالب نبود چون باز تصویر تار شد و لوگوی تیمها هیچ تغییر نکرد فقط نقل وانتقالات انجام شد و یکی دو تا تغییر جزئی دیگه
ضمنا فایل DLC رو باید تو محل نصب بازی، داخل پوشه img ریخته بشه
خب فکر کنم وقتشه یه اعترافی بکنم :
چند روز پیش PES 2012 رو خریدم ولی خیلی خورد توی ذوقم .
واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده این نسخه . دیگه اشکالاتشو نمیگم ، خودتون از من وارد ترین .
امروز FIFA 12 رو خریدم و باید بگم واقعا از PES قابل تحمل تر هست .
منم بعد از 12-13 سال PES بازی کردن دیگه فکر کنم امسال کوچ کنم به فیفا ، با این امید که سال آینده نسخه ای عرضه بشه که دوباره برگردم به این بازی .
به کسایی هم که مثل نمیتونن این نسخه رو تحمل کنن پیشنهاد می کنم فیفا رو امتحان کنن .
برای کونامی واقعا متاسفم :41:
موفق باشید :10:
من از وقتی pes2009 اومد تا الان فقط 2009 بازی می کنم:18: واقعا فوتبال یعنی pes 2009 البته 2010 و 2011 رو هم یکی دو ماه بازی کردم ولی دوباره رفتم سراغه 2009.به نظر من گیم پلی امسال خوبه جوابه.اینم بگم پارسال خیلی سعی کردم fifa بزنم ولی نشد اصلا.کسی که مثه من این همه ساله pes می زنه عمرا نتونه fifa بزنه.حالا که این اعتراف رو کردی اگه احیانا رفتی دیدی fifa به درد نمی خوره بازم بیا اعتراف کن:31:نقل قول:
منم پچ pesedit دارم.dlc برداشتم قاط زد مجبور شدم کلی وقت بزارم تا دوباره ردیف شه.به جز نقل و انتقالات این dlc چه مزیت دیگه ای داره؟گیم پلی رو هم مگه تغییر میده که اینقدر همه منتظرش بودن؟پچ pesedit واقعا عالیه بنظرم... کسی اطلاعی داره pesedit واسه نقل و انتقالات چیکار میخواد بکنه؟نقل قول:
نگفتم فیفا خوبه !نقل قول:
گفتم که در نسخه های 2012 فیفا قابل تحمل تره .
منم نسخه های 11 و 10 فیفا رو خریدم ولی در هر دوسال از خریدم پشیمون شدم .
این PES واقعا امسال افتضاح شده ، بجز سیستم پاس تقریبا در تمام قسمتهای دیگه از گیم پلی پس رفت داشته .
شوتها افتضاح
تکل ها افتضاح
سیستم دفاع افتضاح
سیستم پا به توپ و دویدن افتضاح
توپ بازی مثل توپ بادی میمونه به هر کی میخوره چند متر پرت میشه .
بازیکنا انگار لق میزنن.
انگار اصطکاک توی بازی نیست .
انگار زمین مسابقه لیزه .
اون هیجان سابق دیگه توی بازی نیست .
سلام
DLC جزو ويرايش هاي اصلي كونامي هست...كاري جز اضافه كردن و ويرايش بازيكن ها/توپ ها / تغيير لباس هاي جزئي و نقل و انتقالات نداره...اصلان هيچ ربطي به گيم پلي و سبك بازي نداره
تا اونجا كه من يادمه مسير ها همين هاست توي اين چند سال:31:
البته قبلش حتما Hiden كامپيوتر رو باز كنيد...
ويندوز سون(7)
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
---------------
ويندوز XP
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
------------
حالا چه طور توي پوشه ريخته ميشه و اشكلات داره به خاطر اينه كه ورژن بازي هاي شما تغيير كرده و پچ نصب ميكنيد
اینو دوباره کپی کردم که کسانی که جدید میان بتونند استفاده کنند
اینم از لینک dsl دوستان خوش باشیدکاملا تست شده
http://www.uploadbaz.com/8swvl01ckx7x/DLC_11th_oct.rar
Copy dt0f.img to C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
دوستان سلام.به نظر من اين dlc رو دان نكنيد چون مزايايي نداره و فقط باعث خرابي پچ ها ميشه.صبر كنيد فردا شب يك فايل 20 مگي بهتون ميدم كه همه نقل و انتقالات.قدرت بازيكنا.بروزرساني انا و به همراه داشتن حالت سوپراستار .همراه با كيت كامل برزيل و حتي تيم ملي كشورمونو اپديت ميكنه.فرداشب راس ساعت 12 اين فايلو از همين صفحات يا از وبلاگ پارك موزيك دانلود نماييد و با خيال راحت يك سال بدون دقدقه نقل و انتقالات يا قدرت بازيكنا بازي كنيد منتظر باشي.کد:www.parkmusic.vcp.ir
pesedit خودش واسه نقل و انتقالات گفت ما منتظر dlc می مونیم :31: فردا پس فردا روی همین dlc یه سری اسکوربورد و فیس و تیم های جدید و ..... میزاره و پچی تحت عنوان پچ 1.3 میده بیرون :31:نقل قول:
یکیم جواب ما رو بدهنقل قول:
مشكل از شماست عزيزم.بايد بري فايل هاي گزارشگرو دانلود كني تا درست بشه
خب دوستان اولين كاري كه بايد براي ما انجام بديد قبل از امدن فايل 20 مگي فرداشب.ابتدا dlc رو از مسيرهاي: ويندوز سون(7)
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
--------------
ويندوز XP
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer
2012\download كپي كنيد و در روي صفحه دسكتاپ بريزيد.سپس اخرين پچ pesedit را نصب كنيد و atash كنيد سپس درون بازي رفته و تنظيمات قبل بازي را انجام و سيو كرده و از بازي بييد بيرون.حالا فايل dlc را به همان محل كه قرار داشت برگردونيد.حالا وارد بازي شويد.ديگر به پچ شما گير نميده فقط تنها ايرادش داشتن همون لوگوهاي قبلي ليگ انگليسه كه اين مشكل را هم بزودي رفع ميكنم.
نقل قول:
نه دوست من اشکال همست...باید گزارشکر اصلیشو دانلود کنی
الان فقط با DLC جدید دارم بازی می کنم . نقل و انتقالات درسته ولی در عوض لباسا و آرم تیم ها همه خراب شده دوباره !
pesedit گفته که فردا پچ میده بیرون و dlc جدید و نقل و انتقالات و اسکور بورد و یه سری چیزای دیگه هم داره . اون پچ رو باید حتماً دانلود کرد :31:
اون چیزی تو ساکر خیلی عذاب آوره، ریت بازیکن هاست
انگار به بعضی از بازیکن ها کیلویی و بعضی دیگه با قطره چکان این ریت ها داده میشه
ریت دیگه چیه؟ :18:نقل قول:
خب دیگه,کلا باید منتظر پچ pesedit موند,نه dlc:8:نقل قول:
سلام
من هر کاری میکنم این حالت بلور صفحه مثل 2011 نمیشه
البته از اون فاجعه ای که اول اومد دستم بهتر شده با دانلود فایلdt04 های nilsoy و jenkey و tinituz و....
اما میخام یه فایل بدید بهم که عین آینه بکندش این لامصدبو..
تضمینی باشه ها
----
قبلا یه صفحه بود همه فایلا و پچ هارو توش مینوشتن تو پی سی ورلد
کو؟ نمیِــِابیام اش
دوستان وایسم نسخه ی اصلی بیاد یا همین رو بگیرم به همراه dlc ,....
این نسخه اصلیش پس کی میاد؟؟؟؟؟ انشالله این همه مشکلش درست بشه من فیفا 2012 هم بازی کردم چنگی به دل نمیزنه :41:
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
دوستان وایسم نسخه ی اصلی بیاد یا همین رو بگیرم به همراه dlc ,....
خب این همون نسخه ی اصلیه دیگه مگرنه کونامی dlc رو که قبل از عرضه نمیده :13:
اصلی که هست نهایی نیست... نسخه نهایی 2 روز دیگه ریلیز دیتشه... نمی دونم چرا 2 روز مونده لیک نشده تا الان لعنتی یحتمل دانلود کنم اگه بیرون واسه فروش نباشه نسخه نهایی البته واسه ایکس باکسنقل قول:
همین نسخه اصلی هست دوست من! بگیر dlc و پچ ها را هم نصب کن حالشو ببر
این دو نسخه هیچ فرقی با هم ندارن صبر کردن هم واقعا کار الکیه الان شرکتای پخش کننده ی ایرانی مثل hrb همه بازی هاشون رو دادن بیرون...نقل قول:
اصلی که هست نهایی نیست... نسخه نهایی 2 روز دیگه ریلیز دیتشه... نمی دونم چرا 2 روز مونده لیک نشده تا الان لعنتی یحتمل دانلود کنم اگه بیرون واسه فروش نباشه نسخه نهایی البته واسه ایکس باکس
دوستان من يه نسخه دانلود كردم،اما زبانش فرانسه و آلماني داره.
ميشه كاريش كرد كه انگليسي دار بشه؟
برو سايت pesbaz.com هر بلايي دلت ميخواد سر بازي بيار!نقل قول:
rete . قدرت کلی بازیکنان رو می گن . واقعاً یلخی و رو حساب اسم تیم قدرت می دن . چسنی 2 فصله دروازه بان اول آرسنال شده قدرتش 78ه کوژاک که همیشه توی منچستر نیمکته قدرتش 81ه !!نقل قول:
مهرداد جان این پچ های pesedit رو دانلود کنی تاری صفحه رو هم درست می کنه . وایسا یکیش قراره بیاد بعد اونو دانلود کن .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:این نسخه همون نسخه اصلی هست وگرنه کونامی براش پچ نمیداد بیرون . اونی که 14 اکتبر میاد احتمالاً زبانش فرق می کنه که اونم من احتمال می دم همین 400 مگابایته باشه و چیز جدیدی نباشه .نقل قول:
تنها راهش اینه که فایل های مربوط به گزارشگر و منوی انگلیسی رو دانلود و به بازی اضافه کنی .نقل قول:
این گزارشگرش :
http://downloads.moddingway.com/file/15109.html
فایل مربوط به منوی انگلیسی:
[PHP][/PHP]کد:http://www.pesbaz.com/index.php/component/jdownloads/finish/5-pes-2012/381----
dlc دوستان هم توضیح دادند از اینکارها نمیکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
انا چیه نوشتی عزیز؟
نظرات خیلی عجیبیه
ولی من راضی هستمنقل قول:
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو img بازی بریزین حل میشهنقل قول:
منم ریختم درست شد
شما هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریز تو فولدر imgنقل قول:
C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
بعد از منوی اصلی و تنظیمات برو گزارش انگلیسی را فعال کن