سلامنقل قول:
با توجه به مطالبی که خوندم از دقیقا سایز 55" به بالا حس میشه . در در سایز های 48" 49" 50" اصلا این تفاوت احساس نمیشه .
سلامنقل قول:
با توجه به مطالبی که خوندم از دقیقا سایز 55" به بالا حس میشه . در در سایز های 48" 49" 50" اصلا این تفاوت احساس نمیشه .
دوست عزیز تو همه سایز ها حس میشه اما اگه سورس 4کی داشته باشی ولی به مراتب 55 به بالا 4کی به نظرم خریدش عاقلانه ترهنقل قول:
البته قاصله دید هم مهمه و تاثیر گدار
با تشکر، من سایز 55 می خوام بخرم بیشتر نظرم رو 55 بود. سورس 4K هست هر چند بسیار ناچیر ولی رسی ور 4K می خواد.نقل قول:
دلیل اختلاف قیمت زیاده 55CX700 و 55AS800 چی هست؟ واقعا تفاوتشون اینقدر زیاد هست؟ AS800 FUll HD تصویرش از CX700 4K بهتر هست؟
توی 55 خوبه نمیگم4کی نیست گفتم تفاوت توی سورس 4کی معلوم میشه بین تی وی 1080 و 4کینقل قول:
پیشنهاد منم اینه 4کی بخرین یا اگه 1080 برین سراغ oled
تا این همه هزینه برای پانا هم به نظرم برین سراغ مدلx9000cسونی یا مدل هایی که ارزش خرید داشته باشن نمیگم بده پانا اما خوب فاکتور های اصلی خرید کنار هم بزارید به این نتیجه نمیرسین
xبرای 4کی ها هستش و sبرای فول اچ دی ها مثلا ax900پانا شاخه :D
cx700پنل 120 هرتزی داره
as800پنل اصلیش نمیدونم چنده اما با توجه به مشخاصات کلیش به نظرم 200 باشه
as800 پنلش 1800 هرتزهنقل قول:
سلام دوستان عزیز.
نظرتون درباره این مدل چیه: X.Vision 55XK530S Smart LED TV - 55 Inch
امکاناتش خیلی خوبه...تو نگاه اول هم که کیفیتش خیلی خوبه، عمر تی وی های این مارک خوب هست؟ کیفیت؟ کند نمیشن به مرور زمان؟
من برادرم توی بانک همه تلویزیون هاشون X.Vision عه، میگه خیلی کند شدن ، کانال عوض میکنه قاطی میکنن و ... البته مدل های قدیمی هستن ولی با usb , hdmi و...
این مدل های جدید چطورن؟
ممنون دوستان
دوست عزیز پنل اصلیشو میگم این 1800 یا اعداد شبیه این که به هرتز کامپیوتری معروفه و هر شرکتم برای خودش یه اسمی میزارره بیشتر جنبه تبلیغاتی داره بی تاثیر نیستن اما پنل اصلی مهم ترهنقل قول:
از این 2 تا کیفیت تصویر کدوم بهتره؟ PANASONIC LED TV ULTRA HD SMART 55CX700 و SONY LED TV 3D ULTRA HD ANDROID KD-55X8500C
من بین این 2تا باشم سونی انتخاب میکنمنقل قول:
یه جورایی تویه یه سطح هستن هرکدوم یه سری خوبی داره اما به نظرم ارزش خرید مدل سونی بیشتر باشه و قیمت مناسب تر گیرت بیاد و بعدا هم مشکلی توی ثطعه اینا نداشته باشی
با تشکر، تلویزیون دیگه ای هم سطح این 2 تا در سایز 55 که در حد کیفیت اینها باشه هست؟ منهای LG و Samsung.نقل قول:
سلام دوستان من چند سال پیش با مشورت تو همین تاپیک ST30 پاناسونیک گرفتم و خدا رو شکر خیلی راضی هستم الان می خوام یه 55 اینچ، 4K باشه حتما، 3D اصلا مهم نیست داشته باشه یا نه، سامسونگ نباشه، wifi داشته باشه ، ترجیحا بلوتوث داشته باشه، توی صحنه های سریع کم نیاره، بیشترین استفادم دیدن فوتبال و فیلم هست، قیمتشم مناسب باشه (حدود 3، حداکثر 4 ولی هر چی ارزونتر بهتر:n02:) با سپاس فراوان
سلام دوستان
میخوام بدونم بین دو مدل lg lf6300 , lg lg631v کدومش انتخاب بهتری هست؟
هر دو مدل 49 اینچ مد نظرم هست.
و اینکه مدل 631v ر.س.ی.و.ر. داره؟ کیفیتش چجوریه؟
ممنون
دوست عزیز جقدر میخواین پول پول بدین؟میتونید oledبگیرین اما 1080نقل قول:
توی 4kهم مدل 950 میتونین با 5 تومن بگیرین الجی سامسونگ چنتا مدل هست سری j
تا 6 تومان، OLED نمی خوام، LED 4K باشه، سایز 55 یا 58، فقط از برندهای سونی، پاناسونیک، شارپ، توشیبا و فیلیپس، با تشکرنقل قول:
دوستان با بودجه ی 5 تومن LG 55UF86000GI
مناسبه؟
تواین رنج چه مدلیو توصیه میکنید؟
:n12:
- - - Updated - - -
دوستان با بودجه ی 5 تومن LG 55UF86000GI
مناسبه؟
تواین رنج چه مدلیو توصیه میکنید؟
:n12:
سلام دوستان
بخاطر اینکه عجله دارم مجبور شدم پستم را در چند تاپیک کپی کنم تا زودتر به جواب برسم.
ببخشید
نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر بصورت هاله است مشگلی نیست ولی اگر بصورت نقطه سیاه است آن یعنی پیکسل سوخته است.
نه سیاه نیستند (پیکسل سوخته نیست) به صورت لکه البته غیر یکنواخت دیده میشه.نقل قول:
به نظرتون از چی میتونه باشه. آیا صفحه نمایش تو اون قسمت تحت فشار بوده یا ضربه خورده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
واسه مدل ua55Huc8990ws دنبال فایل ابدیتش میگردم با فلش ابدیت کنم ولی پیدا نکردم تو سایت سامسونگ
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه خیلی واجبه:n03::n12:
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای این مدلua55Huc8990ws و نامگذاری اصلی آنUA55HU8700W است و شما می توانید از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی تفاوت بین تلویزیون پاناسونیک cx700 با cx700M رو میدونه؟
دوستان سلام!
تا 2.5 بهترین LED 4K ی که میشه گرفت کدوم مدله؟ (40 اینچ)
این مدل چطوره؟: Samsung 40JUC7920 Curved Smart LED TV - 40 inch
نبود؟؟!!!!!!!نقل قول:
من مي خواستم همين رو بگيرمنقل قول:
بعد ديدم هنوز محتوا داخل كه هيچي حتي بيرون هم فوركي كم پيدا ميشه
ديگه رفتم فول اچ دي خميده گرفتم حدود ٢ در اومد
واقعا عالي مخصوصا فول اچ دي و بلوري
شبكه هاي داخلي هم تازه اچ دي شدن
غير سه كه فكر كنم فول شده تازه همين امروز
ولي اگر هزينه برات مهم نيست ميتوني بگيري وگر نه بزار ٤ تا ٥ سال ديگه كه محتوا عمومي تر بشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
موقع تحویل گرفتن TV چه چیزایی رو باید تست کنیم تا از سالم بودنش مطمءن بشیم؟
سلام دوستان
من ابدیت تی وی مون رو دانلود کردم حالا میخوام با فلش بندازم رو تی وی کسی میتونه راهنمایی کنه؟(سامسونگ):n03:
کسی نبود راهنمایی کنه؟:n27:
سلام
دوستان 1سوال درمورد تلویزیونها که ر س ی و ر دارن:
این مدل تلویزیونها یعنی دیگه نیاز به ر س ی و ر جداگانه نداریم و تمام شبکه های ما هو اره رو میگیرن؟یه توضیحی میدید
سلام یه سوال داشتم
گوشیم روز اول میتونستم با استفاده از قابلیت smart view به تلویزیونمون که ال جی هست با قابلیت smart share وصل بشم.....ولی فقط یه بار و بعد از اون هرکاری میکنم نمیتونم تصویر گوشی را به تلیویزون بندازم.....و به محض وصل شده در تلویزیون پیام میاد که دستگاهتان قطع شد......
با گوشیهای مختلف تست کردم هیچ مشکلی نداشت فقط و فقط با گوشی من این مشکل رو داره نمیتونه وصل شود. چرا؟
گوشیم گلکسی اس7 ادج هست
با سلام تلویزیون سامسونگ اسمارت مدل ua50f6400 مدتی است که صدایش بسیار ضعیف شده . پس از ورود به تنظیمات صدا متوجه شدم که گزینه بلند گوی تلویزیون کاملا غیر فعال شده کلیه گزینه ها را فعال و غیر فعال نمودم ولی نتیجه نگرفتم ...چکونه میتوان گزینه بلند گو را فعال نمود .مرسی
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است که بلندگوی شما روی بلندگوی خارجی تنظیم شده باشد
از قسمت منو --->تنظیمات بلندگو---->بلندگوی تلویزیون و آن را روی بلندگوی تلویزیون بگذارید
و می توانید از قسمت پشتیبانی ---> خودعیب یابی--->آزمایش صدا و آن را تست کنید.
دوست عزیز اکثر گزینه های منوی صدا غیر فعال هستند امکان دسترسی به تنظیمات بلند گوی تلویزیون نیست
دوست عزیزنقل قول:
اگر در منوی صدا تنظیم مجدد صدا موجود است آن را انتخاب کنید.
سلام خوشبختانه با برگشت به کارخانه مشکل فعال شدن بلند گو حل شد .سپاس
سلام
من تلفزیون سامسونگ UA46F6400Ar دارم،، نميدونم گیرنده دیجیتال داره یا خیر
اگه داره روش فعالسازیش رو بهم بگین
ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطور تلویزیون ال ای دی سامسونگ سری 6 رو از حالت نمایش منزل روی نمایش مغازه میشه تغییر داد؟
دوست عزیزنقل قول:
حالت نمایش مغازه
اگر تلويزيون در حالت نمایش مغازه است، تنظیمات را از حالت نمایش مغازه به حالت استفاده در منزل با استفاده از فرایند تنظیمات تغییر دهید. تلویزیون یا tv را در منبع یا همان Sourceبا استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کرده و به سیستم ← تنظیمات بروید. و هر حالتی راکه مد نظرتان است را انتخاب کنید.
با سلام به همه دوستان و مدیران انجمن
یه led سامسونگ خریدم j6950aw
میخاستم ببینم هارد اکسترنال 2 ترا رو ساپرت میکنه یا نه (این طور که من شنیدم اکثر تلویزیون ها تا بیش از 1 ترا رو نمیشناسن) لطفا راهنمایی بفرمایین که هارد 2 ترا بخرم یا همون 1 ترا رو ؟
دوست عزیزنقل قول:
درایو سخت USB با سرعت 5,400 دور در دقیقه یا بیشتر توصیه می شود. ولی از دیسک های سخت USB نوع RAID پشتیبانی نمی شود.
از کارت های حافظه USB و درایوهای فلاش پشتیبانی نمی شود.
ظرفیت کل ضبط ممکن است با مقدار فضای درایو سخت موجود و میزان کیفیت ضبط متفاوت باشد.
و در آخر هرچقدر میزان حافظه هارد شما بالا باشد سرعت عملکرد آن کمتر و در موقع پخش ممکن است با مشگل روبرو شود.