مشخصات این laptop رو میخواستم
Pavilion dv6-6091
و تفاوتش با 6090ee تو چه چیزهایی هست
مرسی
Printable View
Pavilion dv6-6091
مرسی
دوست عزیز به دلیل این که فرمت هارد Dynamic هست هیچ نرم افزار و حتی منوی کلاسیک نصب وبندوز هم قادر به شناختن کل ظرفیت هارد نیست و شما نمی تونین تغییری در پارتیشن به لحاظ ایجاد New Volume ایجاد کنین...نقل قول:
می تونین از طریق لینک زیر فرمت هارد رو به Basic تغییر بدین....
کد:http://downhotfile.info/software/76653-dynamic-disk-converter-professional-30-cracked.html
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
بله دوست عزیز محدودیتی در در Restoring وجود نداره..................نقل قول:
دوست عزیز اول گرافیک رو روی حالت High-Performance یا اختصاصی قرار بدین بعد کلیک راست کنین و وارد Graphic Properties بشین...نقل قول:
و از طریق Preference وارد Hot key بشین و تغییرات مورد نظر رو اعمال کنین....
تا اندی و 5 سال.......نقل قول:
بایوس مربوط به تمام مدل های Dv6 و Dv7 به روز شده و تمام کسانی که این مدل ها رو دارن حتما فایل زیر رو Down کنن ....
بدون توجه به مدل....
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-96635-1&cc=emea_middle_east&dlc=en&lc=en&os=4063&product=5062481&sw_lang=
سلام
چرا باید درایو رو ریموو کنیم؟نقل قول:
زمانی هم که این کار رو انجام دادین باید درایو D رو که حاوی تمام فایل ها و اپلیکیشن ها مربوط به ریکاوری هست کاملا Remove کنین...
من در disk managment نگاهی انداختم قسمت type نوشته که basic هستنقل قول:
دوست عزیز به دلیل این که فرمت هارد Dynamic هست هیچ نرم افزار و حتی منوی کلاسیک نصب وبندوز هم قادر به شناختن کل ظرفیت هارد نیست و شما نمی تونین تغییری در پارتیشن به لحاظ ایجاد New Volume ایجاد کنین...
می تونین از طریق لینک زیر فرمت هارد رو به Basic تغییر بدین....
چیکارش کنم؟
ممنون
به دلیل این که بعد از گرفتن ریکاوری باید هارد رو پارتیشن کنین و دیگه دلیلی بر وجود چنین درایوی نیست....نقل قول:
ببینید دوست عزیز فقط درایو C یا primary به صورت Basic هست و بقیه ظرفیت هارد Dynamic هست...
به این دلیل هست که نمی تونین درایو جدیدی بسازین و فقط می تونین Size درایو C رو تغییر بدین....
سلام
من نرم افزاری که گفتین دانلود کردم ولی هیچ درایو dynamic پیدا نکرد
حالا چیکار کنم؟
ممنون
چطور ممکنه؟؟؟نقل قول:
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....
این برنامه درایو Logical رو نمی تونه شناسایی کنه چون قبل از تغییر فرمت اصلا نمی تونین درایوی بسازین و فقط می تونه ظرفیت کل هارد رو بشناسه و فرمت اون رو تغییر بده....
با یک نرم افزار جدید پارتیشن چک کنین ببینین می تونه هارد رو بشناسه یا نه....
اگر Basic باشه باید بتونه بشناسه ....
از طریق منوی نصب ویندوز هم چک کنین ....
بازم سلام
منم تو همینش موندمنقل قول:
چطور ممکنه؟؟؟
تنها کاری که من کردم درایو c رو گذاشتم 50 گیگ بقیش بدون پارتیشن بندی هستنقل قول:
شما تا زمانی که فرمت هارد رو تغییر ندین نمی تونین پارتیشن کنین ....
می ترسم باز اینکار رو بکنم مثل بار قبل پارتیشن ها simlple بشن و دوباره کل هارد به هم بریزهنقل قول:
از طریق منوی نصب ویندوز هم چک کنین ....
راه دیگه ای هست؟
:11:
Pavilion dv6-6091
مرسی
نقل قول:
تفاوت خاصی نداره جز در :
رم هارد و بلوری....
6091 تکنولوژِی وای فای داره ولی 6090 ندارهنقل قول:
[QUOTE=.::E Z ! O::.;6321515]6091 تکنولوژِی وای فای داره ولی 6090 نداره[/QUOTمنظور از WIFI چیه ؟6090 WIRELESS داره.
Wireless Display یا WiDi جدید ترین تکنولوژی اینتل به منظور انتقال تصاویر به صورت بدون بی سیم هست....
بدین صورت که در دیوایس هایی دارای این تکنولوژی هستن دیگه نیازی به HDMI PORT نیست و انتقال تصاویر به راحتی صورت می گیره....
البته این دو نمی تونن تضادی در برابر هم ایجاد کنن وکاریرد خاص خودشون دارن....
gggmail :
ببینید دوست عزیز کانفیگ و امکانات سخت افزاری سری 6 طوری هست که شما نیاز به تعریف دامنه ای برای نیازتون ندارین...
پس نمی تونین بگین چه انتظاری از این سری دارین به دلیل این که تمام خواستتون رو در جا برآورده می کنه....
خرید 6090 برای شما به هیچ عنوان درست نیست به دلیل این که نیاز شما حداقلی هست....
وشما هیچ وقت نمی تونین به هارد 1TB و رو 8 و درایو بلو ری نیاز پیدا کنین....
سعی کنین یا 6050 یای 6080 بخرین ...
به لحاظ Gaming و توان گرافیکی فرقی ندارن....
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال ؟برای من بعد از آپدیت بایوس وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم مثل قبل که فن یه لحظه با دور تند می چرخید دیگه اینطور نیست می خواستم ببینم برای شما هم همین طوریه؟
دوستان عزیزی که بایوس جدید رو نصب کردن حتما متوجه شدن که هنگام روشن کردن سیستم دیگه صدای لحظه ای فن با دور بالا رو نخواهند شنید و این مساله کاملا برطرف شده و برای تمام مدل ها اعمال شده و جای هیچ گونه نگرانی نیست....
کسی می دونه این درایور (Intel PROSet/Wireless WiMAX Software for Best Buy) که توی سایت HP برای مدل 6090 زده مربوط به چیه ؟
سلام
من نرم افزار win 7 manager رو نصب کردم(یه نرم افزار optimizer )
L2 Cache رو 256KB نشون میده!!!
پس بقیش چی میشه؟؟
اون 6 مگ کش مال L3 نه L2نقل قول:
واسه اینکه سرعت رو بالا ببریم چی؟؟نقل قول:
آخه مال من تو باز کردن برنامه ها مخصوصا 2010 Visual studio گیج میزنه ، دیر بازش میکنه!!
البته یه مقداریش هم ماله kaspersky 2011 هستش ، سنگینه!!
turbo boost رو از کجا میشه فعال کرد؟؟
اگه میشه کلا یه سری تنظیمات خوب از لپ تاپ بذارین
ممنون
دوستان من یه مشکلی دارم.
بیشتر بازیایی که روی خود لب تاب نصب هست غیر فعال هست و اونایی که فعال هست بعد چند بار بازی کردن غیر فعال میشه و میگه باید انلاین بشی ،این مشکل برای همه هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
من برنامه cpu zو gpu z نصب کردم اما درجه حرارت نشون نمیده؟
کدوم قسمتش درجه حرارت cpu و کارت گرافیک رو نشون میده؟
دوستان یک سوال برای اپدیت درایور ها باید تک تک از سایت اچ پی دانلود شن و نسب یا همین اچ پی support assistant کافیه ؟ اگه اره که خیلی از دراور ها تو لیست اپدیت اش نیست با توجه به اینکه تو خود سایت هست و من دانلود نکردم برای نمونه دراور چیپست ها یا گرافیک..... اگه میشه کامل راهنمایی کنین ممنون :20:
من پارتیشن بندی کردم و اشتباها درایو ریکاوری رو پاک کردم
ولی وقتی لپ تاپ رو گرفتم توی 4 تا DVD بکاپ گرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی ویندوز بالا میاد با زدن F11 نمیتونم برم توی ریکاوری اون پایین میبینم نوشته F11 بزنین برین توی ریکاوری ولی هرچی میزنم نمیره
میشه یه درایو به اندازه همون درایو ریکاوری درست کنم و از یکی که محتویاتش رو داره بگیرم بریزم توش ؟ اینجوری درست میشه ؟
چطوری میتونم بکاپ رو ریستور کنم؟
من دوتا درایو Primary دارم که یکیش C هست و اون یکی System هست درایو سیستم 199 مگابایته و 3 تا هم درایئ Logical درست کردم
.
توی بازی ها بعضی وقتا کم میاره الان فهمیدم وقتی دماش میره بالا کم میاره و تیک میزنه ، فکنم باید یه کول پد بگبرم ، چه مارکی خوبه و قیمتش چنده ؟
سلامنقل قول:
مشکل رو فهمیدم
چون 4 تا درایو primary بودن اجازه نمیداد پارتیشن جدید ایجاد کنم
واقعا خسته نباشین :31:نقل قول:
شما باید بک درایو Primary داشته باشین و بقیه ظرفیت هارد رو به صورت Extented partition در بیارین و درایو Logical بسازین....
دوستان من تصميم نهايي رو براي خريد اين لبتاب گرفتم
فقط مشكل هارد نداره؟؟؟
از كدوم گارانتي و فروشگاه بگيرم؟؟
این اطلاعات درسته
Pavilion dv6-6091
رم 8گیگ اپ میشه تا 16 گیگ ... کارت گرافیگش Ati 2gb اپ تو 4 گیگ DDr5
6090ee
رم 8گیگ توانایی اپ شدن رو نداره... کارت گرافیگش Ati 1gb اپ تو 4 گیگ DDr5
من چندتا سوال دارم.
1-این وایرلسی که لب تاب داره اگه بخوام اینترنت وایرلس بگیرم دیگه نیازی به مودم نداره؟
همه جا میشه استفاده کرد یا فقط زیر دکلهای وایرلس؟
دوستان من یه مشکلی دارم.
بیشتر بازیایی که روی خود لب تاب نصب هست غیر فعال هست و اونایی که فعال هست بعد چند بار بازی کردن غیر فعال میشه و میگه باید انلاین بشی ،این مشکل برای همه هست یا نه؟
باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه.
من برنامه cpu zو gpu z نصب کردم اما درجه حرارت نشون نمیده؟
کدوم قسمتش درجه حرارت cpu و کارت گرافیک رو نشون میده؟
6091 رمش 6GIG هست ولی قابلیت اپدیت داره.نقل قول:
من تو سایت Notebookcheck 6091 گرافیکش AMD Radeon HD 6570Mزده بود.
مگه 6091 گرافیکش مثل 6090 ATI6770 نیست؟
فوریه
نه خیر دوست عزیز 6750 هست...نقل قول:
کارت گرافیک 6750 با 6770 چه فرقی داره؟
کدوم بهتره؟
دوست عزيز شما به هرحال بايد درايو ريکاوري رو پاک مي کردين به دليل اين محتويات رو روي Dvd دارين و نيازي به داشتن روي هارد نيست.....نقل قول:
وارد نشدن به System Recovery به پارتيشن داراي مشکل شما برمي گرده و تا زماني که درست پارتيشن نکنين نمي تونين ريکاوري کنين البته خود ريکاور کردن هم کل پارتيشن هارد رو تغيير مي ده و به حالت اول باز مي گردونه....
اما با این حال چک کنین ببینین وقتی Disk 1 می زارین می تونه Run بشه یا نه.....
نه نمی تونین درایو ریکاوری درست کنین....
نیازی نیست از کسی بگیرین چون خودتون محتویات درایو ریکاوری رو دارین...
شما نمی تونین بیش از یک درایو Primary داشته باشین سعی کنین دوباره و خیلی درست از طریق منوی نصب ویندوز پارتیشن کنین.....
نه به هیچ وجه تو هیچ بازی مشکل نداره و اگر هم مشکلی باشه ممکن از تنظیمات باشه....
چک کنین ببینین تو Power Option تنظیمات Graphic تو چه حالتی هست....
اسم بازی رو بگین....
کول پد هم به هیچ عنوان تاثیری تو کمتر شدن گرما cpu و gpu و به طور کلی سیستم نداره و گاهی اوقات هم باعث افزایش گرما می شه....
دوست عزیز اصلا نوع سوالتون درست نیست....نقل قول:
اگر شما بخواین از طریق مودم وایرلس تو خونه کانکت بشین فقط می تونین در یک محدوده خاصی این کار انجام بدین اما اگر بخواین از طریق یک Isp در محدوده شهر خودتون به صورت وایرلس کانکت بشین که مطمئنا نمی خواین این کار انجام بدین باید یک انتن بالای بام منزلتون نصب کنین.....
اما اگر منظورتون وایمکس هست نیاز به یک مودم ویژه دارین و فقط می تونین در یک شهر و محدوده ای یه گستره وسیعی از این امکان استفاده کنین....
خیر غیر فعال نمی شه و برای انجام بعضی از اون ها نیاز به اینترنت دارین....
این دو برنامه مربوط به مشخصات فنی Cpu و Gpu هست و برای چک کردن دما می تونین از برنامه Cpuid hardware monitor استفاده کنین...
وای خدا ..............
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
به هیچ عنوان کوچکترین مشکلی نداره و می تونین با نهایت اطمینان خرید کنین البته از یک فروشگاه خوب.....نقل قول:
به قسمت پیغام های بازدیدکنندگان من برید و آدرس فروشگاه رو ببینید....
من بایوس اپدیت کردم ف خودت لینک شو دادی بهمنقل قول:
اما هر دفعه که روشن می کنم اون صدای لحظه ای و سریع می یا د؟!
چرته. هر دو تاشون تا 16 گیگ قابلیت آپ شدن دارند.نقل قول:
فقط مدل های سری 6100 نا 16 قابل ارتقا هستن....
دیگه هم اینجوری حرف نزنید.....
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
ورژن F.14 رو نمی گم.....نقل قول:
ورژن F.1A رو نصب کن....
لینک رو به همه دادم...
دوباره نصب کن باید این تغییر اعمال بشه....
همه کسانی که مدل های سری Dv6 و Dv7 سری 6 رو دارن می تونن دانلود کنن.....
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-96635-1&cc=emea_middle_east&dlc=en&lc=en&os=4063&product=5062481&sw_lang=