لطفا فایلهای دامپ رو آپلود کن.نقل قول:
لطفا فایلهای دامپ رو آپلود کن.نقل قول:
ممنون...نقل قول:
نه ربطی به این نداره،این کارو قبلا کردم گرافیکم آپدیت هست...
نقل قول:
فایل dump رو اپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش نرم افزار
با سلام دویاره خدمت آقا مسیب:n16:
می خواستم بگم راه حل دیگه ای پیدا نکردین و من تنها کاری که میتونم بکنم اینه که AVAST نصب کنم؟:n13:
سلام دوستان :
2 ماه پیش من یه فلش زدم به سیستم که ارور بلو اسکرین ظاهر شد و سیستم ریستارت شد و گذشت تا ایکه الان 1 ماهه در روی بین 2 بار تا 6 بار ارور میده و ریست میشه
بیچارم کرده ... برنامه بلو اسکرین ویور هم گرفتم و اینارو توش زده :
ممکنه مشکل از رم باشه باید یه مدت کار کنی تا معلوم بشه. اگه بازم ارور زد فایل دامپ جدید رو آپلود کن .نقل قول:
مشکل CRC هم میتونه از رم باشه و هم از درایو نوری: ممکنه چشمی درایو نوری خراب و یا ضعیف باشه و ...
مشکل از هارد هم میتونه باشه، بهترین تایپیکی که توی نت درباره CRC پیدا کردم مال مایکروسافت بود اینم لینکش:
اگه توی ترجمه مشکل داری خصوصی بفرست واسم.
از 38 فایل دامپی که توی فایل زیپ بود 35تاشون مربوط به ارور 000000116 بود که علت اصلی ارور هم فایل igdkmd32.sys بود که این فایل مربوط به درایور کارت گرافیک اینتل میشه . و چند تا ارور هم مال فایل های دیگه از جمله دایرکتس و ... بود . پس اول از همه درایور کارت گرافیکت رو از سایت رسمی آپدیت کن : از این لینک :نقل قول:
توی Device manager هم چک کن که درست نصب و آپدیت شده باشه .
و بعدش هم دایرکتس رو آپدیت کن . اگه باز صفحه آبی ظاهر شد فایل دامپ جدید رو آپلود کن.
ممکنه مشکل سخت افزاری هم باشه . اگه آنتی ویروس رو عوض کردی و جواب نداد اول رم و بعد هارد رو تست کن . (موقت عوضشون کن )نقل قول:
یکی دیگه از ارورهایی هم که توی فایل دامپ بود مربوط میشد به فایل win32k.sys که فایل هسته ویندوزه و علت خطای این فایل هم مربوط به یکی از آپدیت های مایکروسافت میشه. توی پرسش و پاسخ مایکروسافت هم سه نفر دیگه مشکل شما رو داشتن و با حذف کردن آپدیت های ویندوز به طور کامل مشکلشون حل شده بود . همشون هم به شدت از مایکروسافت شاکی بودن! البته هیچ کدوم نمیدونستن که علت بروز صفحه آبی کدوم آپدیته ولی مجبور شدن همه آپدیت ها رو حذف کنن تا مشکل حل بشه. یه سر به این لینک بزن :نقل قول:
توی این پست یکی از کاربرا به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته :
Hello, again!
I've been meaning to post an update to my situation here. Thanks a lot for your reply, it's greatly appreciated.
I think I have to explain the situation's background, the context of this BSOD.
Since late December 2009, I installed Windows 7 x64 Pro. Back then, I installed all the latest drivers I've found for my hardware and all the software I require. I do not use any specific firewall software, just the included one from Windows. As an antivirus I installed Avira Antivir Personal.
In the first weeks, I also tested a few games to see how the system fares. So, until April no problems occur, of any kind, no BSODs, no freezes/locks. Of course, poorly coded applications crash at times, in certain conditions, but that is unrelated to the OS. I should also note that I did not install any additional drivers since January or any new devices. I also did not upgrade/change any drivers.
Since I installed Windows, I've enabled Windows Automatic Updates. Given the media coverage of latest Windows Updates which caused numerous BSODs for systems which were running fine, I started to suspect myself as well the updates which were installed by Windows. Before jumping to any conclusions, I ran multiple PC burn-in tests for CPU, GPU and other devices to find any possible problems related to hardware failure. All the tests were succesful, no BSODs occured.
Having no other choice, I uninstalled all the Windows Updates of April 2010 and the last two from March 2010. Since then, that's one week already, no more BSODs occured :). This is troubling, because I would really like to use Windows Updates and it seems Microsoft pushes unreliable updates. Here's the list of the updates I uninstalled: KB980302, KB980182, KB981433, KB979683, KB980232, KB890830, KB979309, KB978601. I have no idea which one causes the BSOD in my case. I've read their descriptions to try to figure out which one would be the cause, but no luck.
If you know which update causes the BSOD, please let me know.
So, to conclude, the solution to stop having BSODs was to uninstall all the Windows Updates of april 2010 and to deactivate Windows Automatic Updates. For now, I do not intend to use it anymore. It seems that one never has to fix a system which runs fine :).
که خلاصش میشه باید آپدیت هایی رو که آنلاین و آفلاین نصب کردی پاک کنی تا مشکل حل بشه ! :n27:
البته پیشنهاد میکنم قبل از این کار با نرم افزار Advanced system optimizer که از سایت سافت گذر میگیری سیستم رو بهینه سازی کنی . چون بعضی از سایت های انگلیسی زبان هم این راهکار رو پیشنهاد داده بودن .
منظورت از تست رم و هارد چیه؟
لطفاً فایل های دامپ رو آپلود کن .نقل قول:
نقل قول:اومدیم مشمل اول رو حل کنید یه مشکل دیگه اضافه شد:n02:نقل قول:
مطمئنید؟چون من انتی ویروسم (کسپر) اپدیته؟!!انتی ویروس شما چیه؟
این رو دبگه زیپ نکردم.ببینید باز مشکل داره
کد:http://expressleech.com/xh68shmdomtq/040213-34725-01.dmp.html
دقیقاً مشکل از آنتی ویروسه!نقل قول:
فایل klif.sys مربوط به آنتی ویروس کسپر میشه که توی فایل دامپ یه ارور مربوط به این فایل وجود داره! احتمالا ویندوزت ویروس گرفته و یا این فایل خراب شده و یا ....
پس آنتی ویروس کسپر رو حذف کن و یه آنتی ویروس دیگه مثه آواست یا آویرا رو با آپدیت نصب کن و سیستمت رو موقع بوت شدن یه اسکن عمیق بزن .
(آنتی ویروس منم که این ویروس رو شناسایی کرد آوست بود)
شما اول نرم افزاری تست کن:نقل قول:
با نرم افزار ActiveSMART و یا Hard Drive Inspector Pro هاردت رو تست کن و
با نرم افزار memtest هم رم هاتو تست کن اینم لینک دانلودش :
(طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :نسخه usb رو دانلود کنید فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها ---- با تشکر از[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این نرم افزار رو تست کردن و طریقه کار باهاش رو گفتن)
اگه رم یا هاردت مشکل داشتند بعد باید تعویضشون کنی .
من امروز اشتباها زدم و تمام فایل temp رو پاک کردم ولی شانسی همون فایلی که روز اول دادم بهتون رو دارم.نقل قول:
میتونید بی زحمت این رو هم چک کنید ببینید این هم همون مشکل انتی ویروسه؟!!فکر کنم این فایلم قدیمی تر از اون اولی باشه
ممنون:n16:کد:http://expressleech.com/l6ajqe0mgqiu/011713-23462-01.dmp.html
نه این یکی مربوط به دایرکتس میشه. دایرکتس رو آپدیت کن . احتیاطاً گرافیکت رو هم از سایت رسمیش آپدیت کن .نقل قول:
کجا هستن این فایلا ؟نقل قول:
میشه مفسل تر نحوه کار با memtest رو توضیح بدبدنقل قول:
دوست عزیز من خودم این نرم افزار رو تست نکردم ولی اون کاریری که نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نرم افزار رو تست کردن . بهش از طریق خصوصی پیام بده . جواب میده بهت .نقل قول:
توی صفحه شماره 1 از همین تاپیک همه چیز رو نوشته .نقل قول:
من تازه گرافیکم رو اپدیت کردمنقل قول:
ولی از زمانی که ویندوز رو اپدیت کرده بودم دیگه صفحه ابی نمیدیدم تا امروز...
توی پیغام که سریع میره(یه تایمر داره که تا 100 که میشه کامپیوتر ریاستارت میشه) چیزی در مورد دمپ مموری وجود داره؟!!
به نظرتون ایراد از رم نیست
کد:http://expressleech.com/b5m12u07rx4x/042013-36020-01.dmp.html
من بلد نیستم ارور صفحه آبیمو براتون بنویسم !یعنی نمیدونم از کجا باید این پیغامو مجدد بیارم که چطور ذخیره کنم براتون بذارم!!!! اما این کارو کردم که از پرونده مینی دامپ فایلو جایی آپلود کنم و بذارم اینجا کمکم کنید که مشکل چیه ؟!!!
سیستمم هم
bit64 win7 ultimate SP1
core(tm) i3-2100 3.10ghz
ram 8.00 gb
چند بار تا بحال وقتی رفته توی استند بای این مشکل پیش اومده که صفحه آبی شده و....
سیف مد هم میاد
قبل از این ویندوزم 32 بیت بود اما همین 8 گیگ رمو داشتم منتها سه گیگش یوزیبل بود
ویندوزم هم مال شرکت نوین پنداره و همچینم گوشش زده جنیوس که باور کنی اصله اما اکتیوه! من آپدیت ویندوزمم زدم تا بحال که ایمپورتنت هارو آپدیت کنم مشکلی پیش میاره؟
ضمنا یه مشکال آی پی هم دارم . وقتی سیستم بالا میاد آنتی ویروسم یه آیپی رو ظاهرا جلوشو میگیره.77.238.178.122 !!! " برای همین موضوع هم اگر جاش اینجا نیست بفرمایید کدوم پیج برم و سوال کنم "اما میگن مال یاهو ئ این قضیه ها " آپدیت کردن و این ارور " ربطی به همین صفحه
آبی داره؟ منو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:n30:
این ارور دیگه مربوط به ویروس و یا درایور کارت گرافیک نمیشه. خوشبختانه دیگه این دوتا مشکل حل شده ولی یه ارور مربوط به فایل win32k.sys وجود داره که مربوط به آپدیت ویندوز میشه! ظاهراً یکی از آپدیت های ویندوز مشکل داره و کاربرای زیادی هم توی خود سایت مایکروسافت از این قصیه شاکی بودن . توی چند تا پست قبلی هم یکی دیگه از کاربرا مشکل شما رو داشت، یعنی ویندوز رو آپدیت کرده بود و این مشکل براش ایجاد شده بود . یه نگاهی به این صفحه بنداز:نقل قول:
الان کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که باید تمام آپدیت های ویندوز رو پاک کنی، چون کاربرای زیادی هم توی مایکروسافت گفتن که با این کار مشکلشون صد در صد حل شده . لینک تایپیک مایکروسافت:
حالا بنظر من شما اول با استفاده از system restore تاریخ بازگردانی رو به قبل از تاریخ آپدیت برگردون (یعنی اون زمانی که هنوز ویندوز رو آپدیت نکرده بودی، البته اگه restore point مربوط به اون تاریخ رو داری) و سیستم رو Restore کن ، شابد تأثیر داشت. اگه تأثیر نداشت دیگه متأسفانه باید همه آپدیت ها رو پاک کنی تا مشکل صد در صد حل بشه. یه لطفی کن خبرش رو بده . ممنون میشم.( ممکنه بازم کسانی باشن که مشکل شما رو داشته باشن)
در ضمن مشکل از رم هم نیست .
از این کارتهای تلویزیون --- یو اس بی داری؟؟؟!نقل قول:
اگه از اینا داری علت ارور درایور یا نرم افزار مربوط بهش میشه!
ممنون مسیب جان.نقل قول:
ریکوست پوینت ندارم.
یه سوال دارم.چرا هر دفعه این پیغام صفحه ابی من عوض میشه.یک بار ویروس-یک بار گرافیک و الان هم اپدیت ویندوز؟!خودمم که فکر میکردم مشکل از رمه(من که دیگه گیج شدم:n02:)
میگم بهتر نیست صبر کنم اگر یک مشکل دوبار تکرار شد اونوقت مشکل رو حل کنم؟!!
خواهش میکنم.نقل قول:
تصور شما اینه که کامپیوترتون یک مشکل داره و هر دفعه این مشکل بصورتهای مختلفی بروز میکنه و نمایان میشه ولی این تصور اشتباهه!
ارور صفحه آبی هزار و یک دلیل داره! سیستم شما هم این چند تا مشکل رو داشت و اینطور نیست که همیشه یه دلیل مشخص داشته باشه. برطرف شدن این ارور هم به این معنی نیست که دیگه هیچ وقت این ارور بوجود نمیاد ممکنه شما مثلاً هفته دیگه یه نرم افزار نصب کنی و این نرم افزار باعث بوجود اومدن صفحه آبی بشه. اونوقت دوباره محتویات فایل دامپ هم تغییر میکنه.
پیغام صفحه آبی فقط واسه شما عوض نمیشه واسه همه از جمله خودم هم ممکنه خیلی وقتا این اتفاق بیفته.
بله تلوزیون رو ستاپ کردم . اما هم درایوش رو نصب کردم هم ازش استفاده میکنم ! اینکه فرمودید رو از فایل ارسالی من متوجه شدید ؟!
یعنی مساله خطر ناکی نیست ؟
من توی دیوایس منیجر / در قسمت پرتابل دیوایس / دوتا گزینه داشتم شکل تلوزیون داشت و روش علامت تعجب زرد بود و بارها اونارو زدم آپدیت بشه و مینوشت آپدیت شده اما همچنان علامت تعجب رو داشت و وقتی کامپیوتر خودش سخت افزارهارو جستجو میکرد میگفت هنوز کامل نصب نشدن ! Microsoft WPD Enhanced strorage Password Driver
آخر سر آنستالش کردم ولی هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد ! همه چیز بنظر من نصبه خوب . اصلا نمیدونم اونا چیبودن:n13:
سلام ...
من در هنگامِ نصبِ Flash Player خطای صفحه آبی میگیرم .
چکارش کنم ؟!
بله من از روی فایل دامپ ارسالی شما متوجه شدم ، چون که یه ارور مربوط به این فایل وجود داشت بنام : IT91335BDA.sys که وقتی این فایل رو توی گوگل سرچ زدم یه سایت مربوط به دی وی بی (تلویزیون) یو اس بی رو معرفی کرد ، شما هم یه سری به این سایت بزن و همه نرم افزارها و درایورهای قبلی رو پاک کن و جدیدترین درایور و نرم افزار رو از این سایت مخصوص ویندوز 7 ، 64 بیت و مخصوص مدل دستگاه گیرنده ت بگیر:نقل قول:
امیدوارم مشکل با این کار حل بشه وگرنه مجبوری یا بیخیال تلویزیون روی کامپیوتر بشی و یا ویندوز رو عوض کنی و باز امتحان کنی . شاید ویندوز 32 بیت جواب بده .
اینکارها رو انجام بده(البته اگه ویندوزت 64 بیته!) :نقل قول:
1-قایل install_flashplayer11x64_mssd_aih رو پاک کن .
2-این نرم افزار رو دانلود کن:
3- همه browser ها رو ببند .
4- نرم افزاری که دانلود کردی رو نصب و بوسیله اون فلش رو پاک کن.
5- ویندوز رو restart کن .
6- همه فایلها و فولدرهای باقی مونده رو پاک کن ، از مسیرهای زیر:
- C:\Windows\system32\Macromed\Flash
- C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
- %appdata%\Adobe\Flash Player
- %appdata%\Macromedia\Flash Player
7- از مسیر C:\Windows\SysWOW64\ چک کن که فایل FlashPlayerCPLApp.cpl صد در صد پاک شده باشه .
8- فلش مخصوص مرورگرت رو از لینکهای زیر دانلود کن.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - از اینترنت دی سی شو و فایل دانلود شده رو نصب کن .
لینکهای کمکی :
سلام،لپ تاپ من چند وقتی هست بلو اسکرین رو نمایش میده، اوایل تقریبا هر سه ساعت اما الان تقریبا هر پنج-شش ساعت یکبار میاد، ویندوزم رو هم دو بار عوض کردم اما درست نشد ممنون میشم راهنماییم کنید.
Windows7 ultimate 64bit
Ram:4GB
CPU:Intel(R) Core(TM) i5
nvidia geforce
فایل Minidump:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور یو اس بیت آپدیت نیست یا پورت یو اس بیت مشکل سخت افزاری داره.نقل قول:
اول: درایور مادربردتو آپدیت کن
دوم : درایور یو اس بی رو آپدیت کن .
(حتمـــــــا از سایت رسمیشون دانلود و آپدیت کن و توی device manager هم چک کن که درست آپدیت شده باشن- درایورهای مخصوص ویندوز 7 ، 64 بیتی رو دانلود کن )
و اگه با این دو راه درست نشد > سوم : همه آپدیت های ویندوز رو پاک کن . (آفلاین و آنلاین)
در ضمن همه پورتهای یو اس بی رو تست کن . یعنی اگه هر وسیله ایی بهشون وصل کردی قطع کن و ببین بازم ارور داری یا نه؟ اگه فقط یکی از یو اس بی هات مشکل داشت دیــــــــگه مشکل سخت افزاریه ولی اگه با همه پورتهای یو اس بی این ارور ظاهر شد یا موقعی که کل پورتهای یو اس بی خالی هستند این ارور باز ظاهر شد مشکل نرم افزاریه (یا ویندوز یا درایور مادربرد و یو اس بی و یا سایر درایورها)
با سلام و خسته نباشید...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: Intel Core i5
Ram: 4GB
VGA: ATI HD 5750
آنتی ویروس کسپر رو حذف کن از ویندوز و آوست و یا آویرا نصب کن البته با آپدیت و موقع بوت شدن یه اسکن عمیق بزن .نقل قول:
سلام
من لپ تاپم ام امروز قاطی داشت ویندوزشو عوض کردم ۸ ریختم بعد که نصب شد ویندوز رو ریستارت کردم بالا نمیومد و ارور dpc_watchdog_violation میده
الان ویندوز بالا نمیاد چطوری این مشکل رو حل کنم ؟
شرمنده اسکرین شاتم نمیتونم بگیرم
ممنون
ممنون
مرسی از راهنمایی...:n06:
فقط برا اینکه اطلاعات خودم بالا بره میپرسم ، از کجا متوجه اشکال میشی؟
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1e
BCP1: 0000000000000000
BCP2: 0000000000000000
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
این مشکلش چیه دوستان؟
من تمام درایورهامو از لینکی که پایین گذاشتم دانلود کردم و نمیدونم کدوم مربوط به یو اس بی یا مادربورد هست اما همه رو نصب کردم، توی device manager هم این مورد رو نشناخته: PCI Simple Comunications Controller
من آپدیت های لپ تاپم رو هم غیر فعال کردم، اگه میشه یکم دقیق تر کمکم کنید ممنون میشم
این تاپیک مختص "صفحه آبی" هست . لطفا مشکلتون رو توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید .نقل قول:
صفحه شماره 1 از همین تاپیک رو بخون و فایل های دامپ رو آپلود کن تا بشه بهتر بررسی کرد .نقل قول: