اگه مسافرات تکمیل گاز هم داری هر چهارتا رو پهن بنداز خیالتو راحت کننقل قول:
Printable View
اگه مسافرات تکمیل گاز هم داری هر چهارتا رو پهن بنداز خیالتو راحت کننقل قول:
نقل قول:
ماشین وقتی سرده روانکار هم لزوجت بالاتری پیدا میکنه پس موتور هم برای کارکردن در روغنی که لزوجتش بالا رفته نیاز به قدرت بیشتری داره و قدرت بیشتر در گرو احتراق بهتره.
شما شمع ها رو حتما بررسی کنید و برق ماشین رو بدین بررسی کنن.
اگر شمع های ماشینتون از نوع معمولیه و بیشتر از ۲۰ تا ۲۵ هزارتا کار کرده حتما عوضشون کنید. اونوقت تغییر رو تو قدرت موتور هم حس میکنید، موقع تعویض شمع حتما به اندازه گپ شمع توجه کنید. مقدار گپ مناسب و نوع شمع مناسب رو میتونید با جستجو پیدا کنید.
لاستیکای پرایدم 165 هست.. برای جلو میخوام لاستیک بگیرم 175 بندازم مشکلی نداره؟ سوال دیگه اینکه نیتروژن برای باد لاستیک بزنم خطری نداره؟
سلامنقل قول:
4 تاش رو 175 بندازی عالیه. عقب هم پهن تر از جلو باشه خیلی خوبه ولی برعکسش زیاد مناسب نیست و اگه بعد از مدت کوتاهی میخوای اون یکی ها رو هم عوض کنی مشکلی نداره. نیتروژن هم تاثیر خاصی نداره (تاثیرش مثلا تو سوپر ماشیناس:n31:) و تو ایران بیشتر داره سو استفاده میشه.
بین لاستیکای ایرانی بهترین برند چیه و واسه سمند ال ایکس دوگانه چی پیشنهاد میکنید؟
لاستیک تری انگل چه جور لاستیکی هست و ایا مناسب ال 90 میتونه باشه؟
سلام بین ایرانیها فقط یزدتایر. کیفیتش هم نسبت به قیمتش خوبه. اگه براتون مقدوره که خارجیای معروف مثل تویو و هانکوک و... 100 درصد بهتر هستن ولی اگه میخواید زیاد خرج نکنید یزد بهترین گزینه هستنقل قول:تری انگل چینی هست و لاستیک بدی نیست ولی یه مقدار خشک هستش (مثل اکثر ایرانیها). قیمتش هم فکر میکنم مناسبهنقل قول:
تری انگل اصلیش مال اندونزی البته چین هم میزنه اگه بتونی اصلیش پیدا کنی واقعا عالیه چینیش هم بدنیست ولی کیفیتش پایین ترنقل قول:
یزد بارز و کویر لاستیکای خوبین بستگی ب استفادت هم دارنقل قول:
رودستون n 5000 برا ال نود چطوره؟
متاسفانه دقیق نمیشه گفت این گل خوب هست یانه لاستیکا واسطه ای میاد ایران بعضی مواقع اصلی بعضی مواقع بدل اگه اصل باشه در بیشتر موارد خوبه خیلی از لاستیک های دنیاالبته نه همه تو چین مونتاژ میشه شما باید از کسی ک انداخته اونم اصلش رو بپرسید از کجا خرید اگه اصل گیر بیارید خوبهنقل قول:
در ادامه توضیحات خوب دوستمون منم یه نکته اضافه کنم حتما به تاریخ تولیدش توجه کنید؛ تو ایران لاستیک ها خیلی بد انبار میشه و اگه طولانی انبار شده باشه اصلا به درد بخور نیستنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من قصد دارم روی روای سال که الان 4 لاستیک 185 با رینگ 14 داره تغییراتی بدم به ااین شکل که لاستیک عقبو 205 بندازم ولی جلو همون 185 باشه رینگ هم 14
آیا کار درستی هست یا خیر؟ برای اینکه لاستیک عقی زیاد بیرون نزنه رینگ 206 مناسبه یا خیر؟
رینگ 405 با 206 فرقی ندار فقط سوراخش فرق دار ک اونم بخاطر قالپاق لاستیک غقب هم میتونید 205 بندازی مشکل تدارنقل قول:
بله کاملا درست لاستیک تاریخ مصرفش 3 سال بعد تولید و بعداز این وقت خطرناک و کم بازده میشه:n01:نقل قول:
ممنون از شما. به من گفتن افست رینگ 206 کمتره و اگر از این رینگ استفاده بشه لاستیک کمتر بیرون میزنه.نقل قول:
نقل قول:
لاستیکای فابریک من که ماشینو تحویل گرفتم تری انگل بوده، لاستیکای خوبی هستن. هر تعویض روغنی هم میرم واسه تنظیم باد میگن از ایران خودرو بعیده همچین لاستیکی بندازه زیر ماشیناش.
والا اونجور ک من دیدم سایزشون یکیه چون اگه نباشه لاستیک 14 روش سوار نمیشه معمولا هم وقتی بیرون میزنه ک رینگ بالاتر و لاستیک پهن روش بیفتیه و گرنه چند سانت داخل تر یا بیرون تر عادیهنقل قول:
سلام.دوستان یه سوال دارم.ماشین من سراتو2015 که رینگ لاستیک اون215/45/17 است.اگر بخوام سایز لاستیک رو به 215/50/17 تغییر بدم آیا روی هندلینگ ماشین تغییری ایجاد نمیشه؟وچه مقدار ارتفاع ماشین بیشتر میشه؟ممنون میشم دوستان واساتید راهنمایی کنن وحسن وعیبهای این تغییرفاق رو اعلام کنن..چون شنیدم این تغییرفاق از چسبندگی ماشین مخصوصا سر پیچها کم می کنه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این افزایش ارتفاع خیلی جزئی هست و خیلی خیلی کم روی هندلینگ تاثیر میذاره (شاید مثلا با سرعت150-200 تا تو پیچ خودشو یه مقدار نشون بده) و شما رو اذیت نمیکنه ولی همین افزایش فاق باعث میشه ماشینت تو این دست اندازها و خرابی های اسفالت ایران کمتر بکوبه و همچنین فشار وارده بر جلوبندی و کمک فنرها هم کمتر بشه. همچنین این افزایش فاق چون کم هست خطای خاصی هم روی سیستم abs نمییذاره و مشکل ساز نمیشه برات:n39:
سلام دوستان برای سمند چه لاستیکی بندازم بهتره؟ البته 205 میخوام بندازم
لاستیک های کره ای هانکوکنقل قول:
لاستیک های یارانی یزد تایر
بین کره ای ها هانکوک عملکرد خوبی داشته از هر نظر
جفتی حدود 430 هزار تومن هست
لاستیکای خودم 205 روداستن هست که میخوام عوضش کنم به نظرتون هانکوک بندازم یا همون روداستون؟ البته فقط میخوام دو حلقه جلو رو عوض کنم عقبیام روداستن هست
هانکوک آشغاله . کومهو بندازید .نقل قول:
لاستیک هانکوک و رودستون لاستیکهای خوبین فقط ب تاریخ تولیدشون دقت کننقل قول:
می خوام بدونم اگه لاستیکای عقب و جلو از دو برند متفاوت باشند مشکلی پیش نمیاد؟ ممنونم از راهنماییتون
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی که پیش نمیاد ولی اگه سعی بشه یه مارک و یه گل باشن و 4 تا با هم عوض بشن بهتره. ولی جای نگرانی نداره فقط سایزش یکی باشه:n39:
ضمنا مارک های کومهو و هانکوک و رودستون همگی به شرط اصل و جدید بودن خوب هستن. البته لاستیک های اندونزیایی مثل GT هم کیفیت خیلی خوبی دارن
اونجور ک من شنیدم لاستیک های gt دیگه وارد نمیشه حالا نمیدونم چقدر راستنقل قول:
سلامنقل قول:
الان خبر ندارم ولی تا همین 2-3 ماه پیش بودش! بعید میدونم گیر نیاد
البته هم ساخت چین داره هم اندونزی که هر دوش خیلی خوبن و فرق خاصی ندارن
سلام .
سایز فابریک تندر رو بخوام با 195/60R15 تعویض کنم مشکلی پیش نمیاد ؟!
چی خوبه بگیرم تو کره ای ها ؟!
رودستون این سایز داره خوبهنقل قول:
هانکوک هم هست
این دو مدل برای تندر مناسبه ,مشکلی هم نداره
شما ک میخوا پهن بندازی دیگه 195 چه صیغه ای؟الان این سایز شما با فابریک زیاد فرق ندار فقط پول الکی دادی ی 205 بنداز خیالت راحتنقل قول:
نه تصمیم بر این شد سایز فابریک بندازم .نقل قول:
فقط بین این سه مدل موندم
یوکوهاما C.DRIVE ژاپن
هانکوک OPTIMO ME02 کره
کمهو KH17 کره
به ترتیب قیمت زیاد به کم نوشتم .
میخوام فقط نسبت به بارز فابریک نرم تر ، کم صدا تر و در کل با کیفت باشه .
بعد این لاستیک اصلی چه صیغه ایه ؟ الان مثلا رو کمهو زده ساخت کره اصل دیگه ؟ غیر اصلش چیه ؟ منظور از غیر اصل ساخت کشورای دیگه مثل چین و اندونزیه ؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سایز فابریک که اصلا 195 نیست 185 ب نظر من سایز 195 ی سایز بیخودیه و فقط پول دور ریختن ای سایز کم فروش و کم طرفدار ترین سایز هم هست اگه نسبت ب بارز میخوای بهتر باشه یزد بنداز طرح غیر جهت دار اورانوس اگه خارجی میخوای ژاپن اولویت دار بعد کره فقط تاریخ ساختش خیلی مهم اگه بتونی اصلیش رو گیر بیاری ساخت خود ژاپن یا کره سال ساختش هم نهایت یکسال باشه فوق العادست :n02:نقل قول:
بله میدونم 195 فابریک نیست و ایرانی هم نمیخوام بگیرم !
یوکوهاما سی درایو سایز فابریک 415.000 جفتی ! هانکوک ME02 جفتی 400.000 و کومهو KH17 جفتی 375.000 !
یوکوهاما ژاپن و دوتای دیگه کره سه تا هم 2015 ! یعنی اینا الان هر سه تاشون اصلی هستن دیگه !؟
یوکوهاما خشک نیست ؟! نویزش بالا نیست ؟!
یوکوهاما با وجودی که لاستیک خوبی هست ولی خشکهنقل قول:
سومیتومی ساخت ژاپن هم اگر گیر بیاری خیلی عالی هست
بعدش هم کوهو KU31 لاستیک خوبی هست و فقط تابستانیه
کومهو KR26 هم روی سمندم حدود یکسالی هست دارم استفاده می کنم این هم لاستیک بسیار خوبی از آب در آمده و چهار فصل هم هست
ضمن اینکه 195 بجز فالکن هیچ کدوم از برندهای مورد نظر شما در بازار موجود نیست
تا سعی داری ژاپنی بگیر فقط مواظب تاریخش باش و همچنین اصل بودنش کره ای ها هم خوبننقل قول:
سلام.دوستان عزیزلاستیک تابستونه چه کاربردی داره؟چون همه میگن چهار فصل بخر.یعنی لاستیک تابستونه برای مناطق گرمسیر هم کاربرد نداره؟
لاستیک تابستونی اسمش روشه دیگه یعنی برای مناطق گرمسیر کاربرد داره چون آج یاهمون گلش و همچنین جنس لاستیکش طوری طراحی شده تو دمای بالا بهتر دووم میاره و دیرتر خراب میشه از اونجایی ک اکثر مناطق ایران هم سرد میشه و یخبندان هم گرم و داغ چهارفصل بهتر جواب میده اگه تابستونی زدی موقع یخبندان و بارندگی اون کیفیت لازم رو نداری و زودتر هم خراب میشهنقل قول:
سلام . خسته نباشید
قیمت لاستیک سومیتومو سایز 13.70.175 رو میخواستم
همینطور سایز 205 سومیتومو و هانکوک برای ریو...
برای ریو سایز 175 فاق کوتاه تر از هفتاد اگه هست چی توصیه میکنید.... ممنون