دوستان سلام اگرخدابخواهد قرار این گوشی فردابدستم برسد البته اگرامروزوفردانشه
دوستان سلام اگرخدابخواهد قرار این گوشی فردابدستم برسد البته اگرامروزوفردانشه
چشم مهدی جان حتما تست میکنم:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نقل قول:
این عالیه اگه اومد دستت ریویو یادت نره یه ریویو خفن برا بچه ها بزار تا من هم گوشی رو بگیرم یه ریویو تصویری برا بچه ها بزارم.
ممنون و موفق باشی:11:
سلام kissyou جان يه خواهش دارم
انشا الله هر وقت گوشي را گرفتي و خواستي ريويو بزاري اگه ميشه بخش فرمان هاي صوتي را هم گزري بزن:20:
شرمنده ميكني:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11:
سلام. درباره گوشى گالكسى اس تو بايستى بگم كه تبديلMHL كه بايستى از آن براى بهرگيرى از خروجى HDتلويزيون استفاده شود وهمين طورتبديلى
كه قابليت USB HOST رامهيامى سازدبه صورت جداگانه بايستى خريد بله دوستان اگربخواهيم فيلم ببينيم ويا اطلاعات روى يو اس پى خودمان راروى گوشى
بريزيم ويابرعكس بايستى اين دوتبديل را تهيه كرد
سلام محمد جان حتما اینکارو میکنم تو قسمت دوم ریویوم که قراره اینترفیس گوشی رو تو ریویو با هم چک کنیم حتما اون قسمت رو هم چک میکنیم:31:نقل قول:
بله دوست عزیز شما درست میگید.نقل قول:
ولی تبدیل usb on to go یه تبدیل سادس که بیرون گیر میاد.من خودم دو تا ازش دارم:31:
ولی این تبدیل mhl رو در موردش نگرانم چون ممکنه به این راحتی ها گیر نیاد:13:
ممنون و موفق باشید:11:
یکی از دوستام این گوشی رو از انگلستان سفارش داده ، با مالیات و هزینه پست و همه ی اینها شده 970 هزار تومان
اونوقت تو ایران 1250 ؟؟؟؟ چه خبره ؟
تازه خرید تکی بوده!نقل قول:
قیمت عمده(خرید 100 تایی) این گوشی توی ایتالیا 380 یورو هست!
دوستان این هم یک Unboxing و Hands on دیگه از این گوشی در هند ...
نکته جالب اینکه قیمت این گوشی را میگه حدود 650 دلار آمریکا
با وجود اینکه جعبه این گوشی که تو هند عرض شده خیلی بزرگتر شده اما هیچ چیز جالب توجهی توش اضافه نشده.
فقط و فقط یک کیف (البته طبق گوینده کیف تمام چرم مشکی رنگ) ... تازه اون رم 8 گیگ رو هم پیچوندن :am:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=busL74ZzyGo
سلام.من میتونم از مالزی بخرم گوشی را .برای بقیه دوستان هم میتونم ولی نمیدونم هزینه ی گمرک چی میشه.صبر کنیم همین جا بخریم یا از اونجا بگم پست کنن؟ قیمت خود گوشی 830 دلاره انگار اونجا ولی پست و ... هم داره.
AMOLDED PLUS قضیش چیه ؟؟؟
تا جایی که میدونم تفاوت پلاس با ساده این هست که 3 زیر پیکسل بیشتر داره!نقل قول:
plus رو کاری ندارم !
AMOLED
AMOLDED
اون D چی میگه :دی !
فك كنم بهراد شوخي مي كنه :31:
چون amolded كه نداريم
AMOLED : Active Matrix Organic Llight Emitting Diode
Super AMOLED PlusSamsung's Super AMOLED Plus displays are an upgrade to the company's first generation Super AMOLED. The new displays offer 50% more sub-pixels, and in fact use regular RGB matrix (as opposed to the Pentile Matrix used in the first generation displays). The displays are also thinner, brighter and more efficient (by 18%) than the old Super AMOLED displays.
Using more sub-pixels means a clearer display - even though the resolution per-inch is actually lower. The resolution is actually lower per inch than previous AMOLEDs (a 4.3" Super AMOLED Plus has the same resolution as a 4" Super AMOLED for example) - but Samsung plans to soon move to a new manufacturing process that will enable them to achieve 300ppi or more (pretty much the same as in Apple's Retina Display)
Super AMOLED Plus was announced in CES 2011, together with the first phone to sport these displays - the Infuse 4G. The display is a 4.5" one, the largest AMOLED Samsung ever made. Samsung's Galaxy S2 also has a Super AMOLED plus display (4.3" WVGA)
Back in July 2010, Samsung announced that they plan to soon double their AMOLED displays' efficiency, lifetime and power consumption. Perhaps the Super AMOLED Plus is the result of that research, we are not sure.
The original Super-AMOLED displays featured an integrated touch function over a regular AMOLED. Samsung has placed a touch-sensor (on-cell) over the display and made it evaporate. The thickness of the touch sensor is just 0.001mm (!) this allows the screen to provide better images and to have great visibility even in direct sunlight (Samsung says that they perform 20% better than regular touch AMOLED outdoors). Super-AMOLEDs also have better lifetime than regular AMOLED and are very responsive to touch. Super-AMOLED have been announced in January 2010 and are used in Samsung's very successful Galaxy-S family of smart phones (Samsung sold more than 10 million units in 2010 alone!).
Galaxy S II and Galaxy S screens compared at the subpixel level (video)
[HTML]http://www.engadget.com/2011/05/19/galaxy-s-ii-and-galaxy-s-screens-compared-at-the-subpixel-level/[/HTML]
Super AMOLED plus increases the number of sub-pixels by 50 percent -- this means twelve sub-pixels instead of eight. This makes the screen even more visible in bright light, and should help make text and the edges of images crisper, while still keeping the gorgeous color that AMOLED displays provide. This is the kind of tech improvement that seems small, until you actually use one. Our fellas on the floor at CES are saying they look beautiful!
دوستان قیمت این Galaxy S II چنده؟
قيمت جهاني حدود 800 تا 850 دلار
و الان تو ايران كه به صورت محدود وارد شده حدود 1مليون تا 1مليون سيصد
و احتمالا با عرضه ي رسميش توسط مايكروتل قيمتي حدود 900 داره
بچه ها الان مغازه اي كه بهم گفته بود برام مياره باهام تماس گرفت و گفت قيمت 830 كه بهت قول داده بودم
مربوطه به GS Gorgio Armani بوده و قيمت اين رو اگه بخواي تا دوشنبه برات ميارم و ميشه 890 :18:
ديگه اعصابمو خورد كرده:19:
اگه اينجور باشه خب صبر مي كنم همون مايكروتل بياره.
بچه ها كه مي گفتن مايكروتل تير ماه مياره 900
من كه نميدونم ديگه چيكار كنم.... حوصلم ديگه سر رفته:41:
من گفتم اگه تا دوشنبه مياري باشه ميخوام ولي اگه نيووردي ديگه نميخوام:2:
سلام بچه ها
بالاخره گوشی رو سفارش دادم از چاره.همینجوری گفتم بهشون زنگ بزنم شاید داشته باشن که گفتن یه چند تایی اوردن:31:
یه قاب ژله ای با محافظ روی گوشی و پک برنامه های اندروید هم از گوشی بازار سفارش دادم چون چاره نداشت اینا رو.
دوشنبه میرسه دستم چون گفتن که شنبه پست میکنند.
منتظر یه ریویو خفن باشید:46:
قاب و محافظ و پک برنامه های اندروید با هم شد 80 تومان با تخفیف:31:گوشی هم شد 920 تومان با تخفیف:31: کلا برام تموم شد 1 تومان:5:
بنظرتون خوب گرفتم؟
موفق باشید:11:
سلام persiandroid جاننقل قول:
اگه طرف با این قیمت داره میاره بازم خوبه زیاد به گارانتی مایکروتل تکیه نکن چون مایکروتل کارش معلوم نیست.
من جدیدا که به مایکروتل زنگ زده بودم گفته بود که میشه اواسط تیر و قیمت هم بین 930 تا 970 هستش با رام فارسی و از این حرفها.معلوم نیست داستان این رام فارسی چیه؟
موفق باشی:11:
هووووووورااااااا!!!!
کیس یو کیس یو کیس یو کیس یو کیس یو :دی
از توی جعبه در میاری ، جعبه رو میزاری توی چمدون لای لباسا (توشم وسیله الکتریکی نباشه) ، بعدش گوشی هم میزاری تو جیب خودت :دی اگه بیشتر از یکی هم میاری بزار تو جیب بقیه کسایی که همراهتن :دی فقط اگه با هم از گیت رد نشین بهتره چون می بینن همه ی این خانواده این مدل گوشی رو دارن و 3 میشه :دینقل قول:
سلام I9103 چ فرقی با I9100 داره؟ ویا اینکه اختلافشون چیه؟ یعنی I9103 بعد از Galaxy S II عرضه میشه؟
دوتا نقل قول از كاربر pooreya_2008
نقل قول:
درباره باتری باید بگم که دیروز تا شب گوشی را ترکوندم انقدر باهاش کار کردم تا ببینیم که باتری چقدر دوام میاره.نتایج این را در فایل ضمیمه براتون میزارم.
درباره صفحه هم گفته بودم و یک تست هم گذاشتم,چون بعضی از دوستان گفته بودند در پستهای قبلی که از صفحه نمایش بگو.
من صفحه نمایش رو روی اتوماتیک گذاشته بودم که عموما روی 50 % بود.ولی برای تست صفحه که عکساشم گذاشته بودم آورده بودمش روی حداقل که روی رنگ خاکستری کمی سمت چپ صفحه به تیرگی میزد که خیلی خیلی کم هست.ولی به احتمال 99% در آپدیتهای بعدی مثل ایفون این مشکل رفع میشه.درباره صدای هندزفریش باید بگم فوقالعاده است صداش.مخصوصا که بزاری روی 5.1 صدای خیلی زیادی داره.
نسبت به ریویوهای که من در سایتهای دیگه دیده بودم گوشی توی game hub خیلی سریعتر شده با آپدیت KE7 .برنامه all share بصورت اتوماتیک روش نصب هست.
music hub فکر کنم هنوز راه نیفتاده برای این گوشی چون من هرجوری که بگید تست کردم.کانکت شدنش به gps زیر سقف حدود 30 ثانیه طول کشید.اجرای بازی های HD بسیار سریع و بدون یک ذره لگ بود.
در کل تا الان به نظر خودم گوشی واقعا عالی بود تنها مشکلی که از نظر من میتونه داشته باشه اونهم باریک بودن بیش از اندازه این گوشی هست.و قشنگ توی دست نیست گوشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
نقل قول:
اینم از باتری با کارکرد معمولی, بعد از گذشت حدود 9 ساعت.فقط 10 % از باتری خالی شده.با درصد استفاده از باتری هر اپلیکشن.امیدوارم که مفید واقع شده باشه.
راستی توی آپدیت ke8 میگن برطرف شده مشکل.یک لینک پیدا کردم برای آپدیت به ke8.احتمال داره که آپدیت کنم و براتون مشخصات را بزارم.چون هنوز هیچ کسی این آپدیت را انجام نداده .
[امکان نوشتن و خواندن عربی در galaxy s 2نقل قول:
آپدیت KE8 هم اومده براش ولی مثله اینکه کسی از xda نتونسته خودش آپدیت کنه.
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114297[/HTML]
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063205[/HTML]
منم امروز به مغازه ای که تو علاالدین همیشه ازش گوشی می خرم زنگ زدم گفت تا دو هفته دیگه میاریم.
اگه صبر کنید چند تا وارد کننده بیارن قیمتش معقول تر میشه .. یه هفته دو هفته به جایی برنمی خوره :46:
دوستان يه سوال دارم اين سايت expansys.ae كه اين گوشي رو 2500 درهم ميفروشه مگه تو دبي نيست؟
خوب نميشه يكي از دوستان كه اونجا هست به آدرس خودشون مراجعه كنه يا ازشون بخواد گوشي رو بفرستن به آدرسش؟
سلام
یه سوال، اگر مایکروتل این گوشی رو وارد کنه، خودش اون رو فارسی میکنه ( گوشی رو روت میکنه و رام فارسی روش نصب میکنه و... ) و یا خود سامسونگ گوشی رو با امکانات فارسی مخصوص ایران میزنه؟ ( تو نمایندگی مایکروتل دیدم که حتی منوهای گلکسی اس فارسی بود، اینا رو خودشون اینجوری کردن یا خود سامسونگ مخصوص ایران اینجوریش کرده؟ )
اگر خود مایکروتل فارسیش میکنه، آیا قابلیت آپدیت به نسخه های بالا تر رو داره؟ ( منظورم آپدیت از طریق خود گوشی و بدون اتصال به کامپیوتر هست، یعنی دکمه آپدیت رو بزنی و خودش آپدیت بشه )، آیا از رام شناخته شده ای برای فارسی کردن استفاده میکنه یا اینکه خودش یه رام مخصوص نوشته؟ اصلا آیا برای فارسی کردن گوشی رو روت میکنه و رام نصب میکنه یا با نصب نرم افزاری چیزی... فارسیش میکنه؟
مگه شوخی دارم :دی ؟؟نقل قول:
فک کنم اون زردی بخاطر همین قضیه باشه :
لینک منبع :
تو این فیلم خود یارو هم چندبار میگه که amolDed هست نه amoledکد:http://www.youtube.com/watch?v=busL74ZzyGo
سلام به عاشقان کهکشان از نوع دومش...:40:
دوستدار شما یاشارکد:http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=6941
سلام یاشار جان:10:نقل قول:
چقدر گرون میده:18:
بابا باز چاره دمش گرم قیمتش از بقیه فروشنده ها پایینتره:5:
موفق باشید:11:
دوستان سلام .جنابkissyouدرمورد دوتا تبديل كه دربارش گفتم چندجادنبالش گشتم تا يكى ازدوستان برايم پيدا كردوسفارش داد خبردقيق وقيمت آنهم
بعدخدمتتان عرض خواهم كرد
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئنا میکروتل اونو فارسی نمیکنه و رام ی که از فارسی پشتیبانی میکنه و منوی فارسی داره رو خود سامسونگ
عرضه میکنه و همینطور اپدیتاش رو.
اصلا مایکروتل از این کارا بلده مگه:31:
این برنامه ای که تو عکسه (ایکون نارنجی داره و زیرش نوشته kies via wi fi )نقل قول:
کسی میدونه چیه؟ فکر میکنم یکی از قابلیت های gs II هست( kies) ولی نمیدمنم چیکار میکنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه کابل mhl رو که hdmi رو تبدیل میکنه پیدا کردید یه خبری بدید ممنون میشم و اینکه از کجا میشه گیر اورد این کابلو:46:
ممنون و موفق باشید:11:
بازم این خوبه گوشی بازار داره میده 1250نقل قول:
:41:
کایز برنامه ی مدیریت گوشی کامپیوتری سامسونگ هست... یه جور PC Suit...نقل قول:
این هم فکر می کنم یه شبکه وایرلس میسازه اون وقت میتونین با سیستم برین روش...
amolDed چی شد قضیش :دی ؟؟
منظور من پست کردنش بود نه اینکه مسافر بیاره.با شرایطی که کیس یو میگه صبر میکنم یا از چاره میخرم یا از بیچاره! (منظورم مایکروتله):2::31:نقل قول:
بابا چرا این قدر شوخی رو جدی گرفتی ؟! :31:نقل قول:
عکس از جعبه و قوطی و محتویاتش هم بذار
فرهوده به تو افتخار میکنه :10:
نقل قول:
سلام
مایکروتل این هفته گوشی رو میاره؟ آخه همین هفته دیگه می خواهم بگیرمش
نچ :دی خیالت راحت به این زودیا نمیاره :دینقل قول: