خداییش گرافیکش خوبه ،بازم باس خودم بازی کنمنقل قول:
Printable View
خداییش گرافیکش خوبه ،بازم باس خودم بازی کنمنقل قول:
دوستان کسی از کرج دانلد کرده یا خبر داره کجا میفروشن ما بریم بگیریم؟ لطفا اگه اره پخ (ییام خصوصی )بزنه یا با این ایدی تماس بگیره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ کن تو گوگل پیدا میشه
اول اسم سایتشم سیب داره
دوستان میشه این بازی رو راحت تهیه کرد یا نه ؟
لینک های 360 رو گذاشتید ؟نقل قول:
حوصله ندارم صفحات رو بگردم
اگه زیاد باشه حجمش مجبور میشم از یجا ارزون پیدا کنم و بخرم:19:
حدود 15 گیگه
10 تا پارت 1.5 گیگیه
میخوایشون؟
فعلا که فروشنده ها ترسیدن (بازی در میارن و میگن 5 سال حبس داره و از این این جور چیزا البته به نظر من فقط فقط به خاطر اینکه بازیو با قیمت بیشتری بفروشن این جوری میگننقل قول:
:27::27:
یه عکس با تنظیمات Ultra بزارم حال کنید ولی گرافیک فوق العادست
محتوای مخفی: عکس
پست های من دیشب که منطقی بود پاک شدند و بحث به کمال نرسید اما این عکسی که میزارم گویای همه ی دروغ گویی های EA و Dice و جو گیر شدن ما گیمر ها هست:
بدون شرح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
اره ترسیدن :31:نقل قول:
این گفتگوی من با فروشنده :31: :
اخرش جواب رو کشیدم ازش بیرون :31: ترسیده بود مامور باشم نمیگفت چرا :13:نقل قول:
سلام
= سلام
بازی بتل فیلد 3 رو دارید ؟
= بله
برای ایکس باکس ؟
= بله
چنده ؟
= 40 تومن !!
(بعد از 10 ثانیه)
40 تومن ؟!
= بله
چرا ؟
= ...
برای چی ؟
= 40 تومنه دیگه !!!
بقیه بازی ها هم 40 تومنه ؟
= نه
پس برای چی این 40 تومنه ؟
= غیر قانونیه
باشه ممنون
(در اومدم بیرون :31:)
خواهشا پست های من رو پاک نکنید ! الان 6 تا پیام خصوصی برای پاک شدن پست ها اومده . خوب حوصله ندارم پاک کنم
امیدوارم مغازه داره تو این تاپیک رفت و آمد نداشته باشه :31:
اگه از دوستان کسی تو یزد جایی سراغ داره که این بازی رو میفروشن پ خ کنه.تشکر
یکی کمک کنه من اینجا گیر کردم . اون یارو هم همونجا وایساده و وقتی من نزدیک در میشم هیچ کار نمیکنه . مشکل چیه؟
ببخشید کیفیتشو اوردم پایین
بچه هایه شیراز ! آقا گوله این فروشنده ها رو نخورید ! 15 چیه آخه :O من خودم که مفت گرفتم . اما رفیقمم از پاساژه صدف 4 تومن گرفته ! کی 15 تومن میده پوله یه بازی :S
اگه فروشنده آشنا دارید از همون بگیرید . اگه نه هم ... بازم نمی ارزه 15 تومن بدی 2تا دی وی دی :9:
بچه ها می گم خبر دارین . توی فروم های مختلف و حتی معروف ریشه بازی رو قلع و قم کردن . خدا می دونه کی قراره نوبت اینجا برسه . برین بازی سنتر رو ببینین خبری از بتلفیلد نیست . از ریشه تاپیکش رو زدن:31:
:MILAD2799
اقا من بازیش رو بازی نکردم ولی توی یکی از دموهاش دیده بودم دقیقا همین نقطه میری کنار در در رو باز می کنی بعدا یه سرباز میاد بهت شکلیک می خواد بکنه که اون رو توی صحنه اهسته میزنی . فکر کنم همین صحنه بود چون اخه خیلی شبیه ان
تورو خدا کسی سایتی برای فروش بازی Battlefield 3 سراغ داره؟
نسخه Xbox اش خیلی مضخرفه هیچ گرافیک نداره
ولی پی سی آخر گرافیکه
الان ردش کردم. باید بری جلوی در و دکمه E رو بزنی.نقل قول:
در باز میشه و بعدش یک نفر میندازتت زمین که باید سریع با سلاح بزنیش
خب بالاخره ما هم تونستیم بازی کنیم واقعا گرافیک بازی زیباست.نورپردازی-انیمیشن حرکت ها و... همه عالی هستن...
با این که 18 تومن رفت تو پاچمون ولی میارزید...
مگه پول مفته 18 تومن من بازی رو 6 تومن خریدم.به من پ.خ میدادی بهت میگفتم چیکار کنی:41:چقدر این فروشنده ها مفت خورن ای خدااااااانقل قول:
بنظر من دیگه وضع فیلمها و بازیها همه داره بشکل معنی داری میره به اینسو که توشون یه بخش ثابت حمله به ایران یا تأسیسات اتمی ما قراره گنجونده شه:13: و ما و مسئولین ارشادمون هم یواش یواش باید بهشون عادت کنیم! همین امشب Transformer 3 رو دیدم با کمال تعجب اونجا هم همین آش و کاسه بود.نقل قول:
اگه اینجوری بخواد پیش بره همه ی بازیها و اکثر فیلمهای اکشن آینده رو باید ممنوع کنن!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6578265&postcount=1803
فکر کنم این پست نیز پاک شود ولی این خط و اینم نشون ببینین تا کمتر از یکسال و نیم دیگه حرف من میشه یا نه.
ضمناً دوستان.نسخه ی PC به حجم 13 گیگ توی تورنت گذاشته شده.کسی دانلود کرده یا نه هنوز؟ مشکلی نداشته باشه یوقت.ما که از BF1 , 2 شانس نداشتیم حداقل این یکی چزخش واسمون بچرخه.
بابا این همه گفتم کی از کجا گرفته و فلان کسی جواب نداد...نقل قول:
حالا خوبیش این بود که 2 تا DVD9 هست و قاب و جلد و طرح رو DVD داره و زبونش انگلیسیه و از قبل کرک شده و نیاز به کرک کردن نداره فقط می ریزی و میری بازی...
ولی دیگه...
من به شخصه عمرا بیشتر از 5 تومن به این بازی نمیدم...
دوستان تبریز،چهل ستون یا سهند کی داره؟؟؟
نسخه ايكس باكسش مگه مزخرفه?
رفتم بازی رو بگیرم میگه
4 تا DVD9
اوردم خونه نصبش کنم دیدم تو هر کدوم 3.5 گیگ خالیه .........
چی بگم والا به این مفت خورا .......
تمام شد .
باهال بود ، فقط نصف بازی رو تو windowed mode بازی کردم حال نداد :|
با نسخه کپی هم میشه آنلاین بازی کرد؟
سرور های مخصوص نسخه کرک شده هم داره بازی؟
ترجیح دادم بشینم دانلود کنم
با سرعت 90 باید 15 گیگ رو دانلود کنم .
مثله اینکه تو قزوین از همه جا گرون تره . ما که 5 تومن زیاده برامون حالا چه برسه 40 ...
بازی کلا چند ساعته ؟
عزیز حجم کامل بازی 11.4 گیگ میشه...نقل قول:
4 گیگ باقیش هم همش فایلهای زبانهای بیخود هستش...
بهت پیشنهاد میکنم یا تورنت دانلود کنی یا یه نسخه پیدا کنی که فایلهای اضافی رو نداشته باشه...
هیچ فرق خفنی بین نسخه های مختلف بازی نیستنقل قول:
فقط پی سی مولتی 64 نفره ساپورت میکنه ...
سلام الان نسخه ء پی سی
کرکش اومد؟؟؟؟؟
اگه اومده آدرس دانلود بازی و کرک بازی رو یکی بده لطفا اگه خودش هم تست کرده که چه بهتر :10::31:
دوستان توی این مرحله باید چی کار کنم؟
نه کسی هست بزنمش نه علامتی هست:31:
بازی واقعا عالیه !
واقعا اگه بفهمن فروشنده ها ميفروشن ميگيرنشون يل جو الكيه؟من از رشت ١٢ تومن خريدم.
راستي چرا وقتي طرف ميميره غيب ميشه
راستي سوالم ربطي نداره اما ج بدين.من يه ledsamsng 24 inch 3 ماه قبل خريدم احساس ميكنم كيفيتس ايده الم نيست.يه تلويزيون ٤٥ سوني هم دارم كه اون اتاقم نيست.احساس مكنم بهتره.contras وshapness مسله هست يا نه؟ جكا كنم واسه بازي باتلفيلد كه بيتر شه؟
یه چن تا شات
کد:http://up98.org/upload/server1/01/v/xqihey3rd89g95r9ucaj.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/v/vzsy4oemjt2x05gifq1l.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/v/sj1en98yg9l529aydvlw.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/v/a28jne9p6zqshqzddvbu.jpg
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
از تریلرا واقعا چیزی کم نداره
عالیه
سلام.این نسخه کامپیوتره؟اگه باشه گرافیکش بالاتر از ایکس باکسه.:20:نقل قول:
پایین سمت راست چراغ هست ، آویزون هستن .نقل قول:
اول اونارو بزن .
بعد بهت میگه ، باید بری سمت راست ساختمون .
دوستان من این بازی رو رویxbox360دارمش توdvd1اش قسمتcampingکار نمیکنه برای شما هم اینجوریه ؟ تو دیسک دو کمپینگ کار مکینه و بازی از اونجایی شروع میشه که طرف میپره روی قطار میخواستم ببینم شروع بازی همین قطاره هست؟یا دیسک اول من خرابه؟+
عجب داگ فايتهايي داشت لامصب.
نبرد هوايي كه داشت تو خليج فارس خيلي خفن بود ...
ما سوار يك هورنت (اف 18 ) بوديم، و ظاهرا جنگنده هاي حريف Su27 بودن . كلا خيلي خفن بود قسمت درگيري هوايياش ... .
اما تهران رو بيشتر شبيه امريكا ساخته بودن تا تهران ...
آره شروعش از همین جاست.طرف میپره روی قطار.نقل قول: