ممنون :31::11:نقل قول:
player.modav carryweight 10000
Printable View
ممنون :31::11:نقل قول:
player.modav carryweight 10000
:sad:نقل قول:
کاش زودتر پیدا میشد
به من به هر کدوم 5 لول اضاف کرد و تموم
فکر کنم منظور دوستمون طرز قرار گرفتن حیوانات رو در هست اگه اون بود منظورت جوابت اینه از بزرگ به کوچیک اون بالاییه خرس وسطی عقاب پایینی جغد البته اون پنجه رو هم باید داشته باشینقل قول:
منم تقریبا همینجام اما جلوتر رفتم داخل یه یارو هم در رو واسم قایمکی باز کرد میرم اونطرف نمیشه رد کردنقل قول:
یه سری لباس هست که بر میدارم میپوشم اما من رو دیدنی میفهمن بهم حمله میکنن
کاره خاصی باید کنم یا همه رو بکشم ؟
هرچی لباس جنگی داری در بیار حتی دستکش و کفش و فقط لباسایی که بهت دادنو بپوش:46:نقل قول:
نه من اونجا رو رد کردم که پیشخدمته قایمکی از در پشتی من رو رد میکنهنقل قول:
اونجا هم یه سری لباس جادوگری اونور هست که من فقط اونا رو میپوشم و بقیه لباسا و ابزار رو در میارم اما نگهبانا بهم حمله میکنن
لباسای جادوگری هم که میپوشم کلاه نداره اما اون جادوگره رو میکشم مال اونو بر میدارم کلاه داره زیاد نمیشناسنم اما بهشون نزدیک شم میشناسن
نمیدونم مشکل از منه
از بازی منه
نه یا باید مخفیانه بری یا بکشی. راحت تر اینکه بکشی:46:نقل قول:
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:30 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این رو حتما برید و blessing stone خودتون کنید تمامی قفل هایی که در درجه expert و پایین تر هستند رو به صورت خودکار باز میکنه(یعنی وقتی میری رو قفل میگه خودت میخوای باز کنی یا سنگ)
خیلی خوبه مخصوصا اگه lockpicking شما پایینه برای من 100 بود سودی نداره !
2 تا مشکل حاد پیش اومده برام...
اول اینکه یه فالوور همراهم بود رفتم عضو companions بشم گفت فالوورت ریپلیس شده فکر کردم موقته ولی نبود... حالا اون به کنار، اون همراهم کلی وسیله همراهش بود انواع اسلحه و زره و... همش رفت...!!!!
دوم اینکه اشتباه کردم werewolf شدم حالا cure میخوام چکار کنم؟ باید حتما ماموریت های comp. رو تا ته برم یا راه بهتری هم هست؟ حالا از حالت ورولف خارج بشم میندازنم بیرون از کمپانیون؟؟
کمک لطفا
فالوور ها همیشه بر میگردند همونجایی که باهاشون آشنا شدید یا جایی که گفتید بیاد دنبالتوننقل قول:
برای درمان باید کوئست هاش رو تا آخر برید ، در آخرین کوئست میتونی خودت رو درمان کنی
نقل قول:
حالا از حالت ورولف خارج بشم میندازنم بیرون از کمپانیون؟؟
در اونجا باید لیدر Companion رو هم درمان کنی پس ......
بچه ها تو یه تاپیک یکی از بچه ها شرح کاملی از بازی رو داده بود و داشت کم کم کاملترش می کرد از درست کردن انواع پوشن ها تا چیزای دیگه .....می شه یکی کمک کنه و آدرس اون تاپیک رو بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!:41: :10:
من الان اون انگشتره werewolf رو دستم کردم.یعنی گرگنما شدم؟
اگه نشدم باید چیکار کنم که اون ماموریت رو انجام ندم چون نمیخوام باشم.
این بازیش مثل جی تی ای هستش یا مثل wow کلا من با rpg حال نمی کنم ولی از assassin creed & gta خوشم میاد. اگر مثل اونها هستش بگید برم بگیرم
RPG ولی خیلی بازیه جالبه!بازم هر طور میل شماست!نقل قول:
سلام بازی چطوریه من قبلا هم فال اوت نیو وگاس یازی کرده بودم ازش خوشم اومد.تو این بازی از اسلحه گرم استفاده میشه یا همش سلاح سرده؟چون من شرط اصلی برای این بازی اینه که تو مبارزات سلاح گرم هم بشه توش استفاده کرد اونم به طور گسترده.
من الان رئیس campanion شدم. یعنی دیگه ماموریتاش تموم شده؟ دوس ندارم بازی تمون شه؟ :41:
اسلحه گرم مثل تفنگ نداره ولی جادوی گرم داره مثل Fireball یا Flames :31:نقل قول:
نقل قول:
بازی که با به آخر رسیدن Comapnion تموم نمیشه :31:
تازه شروع میشه
ما 5 تا گروه داریم ( Companion و Dark BrotherHood و Thieves Guild و Collage of winterhold و Stormclock یا Legion )
هر کدوم از اینا هم یک داستان بزرگ دارند
در ضمن تو companion هم میتونید از سر گروه ها کوئست بگیرید
اون انگشتره namira رو میگی؟ اون ورولف نیست یه قدرت خاص هست مثل بقیه ابزارهای جادویی که جادو و استامینا و... زیاد میکنننقل قول:
ورولف رو باید تو Companions بری تا بشی
البته فایده زیادی نداره ولی بد هم نیست
یه نکته ای رو که نمیدونستم قبلا اینکه قرارنیست هر شب تبدیل بشی و کلا هر وقت عشقت کشید به مدت 3 دقیقه میتونی ورولف بشی و البته در هر روز هم کلا یکبار بیشتر نمیتونی تبدیل بشی... تو اون 3 دقیقه دیگه نمیتونی هیچ کاری بکنی مثل رفتن تو منو یا گشتن بدن افراد مرده و...
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Werewolves
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
رفتم دوباره سراغ همون طرف همه وسایل هم همراهش بود :20:نقل قول:
حالا چه مشکلی پیش میاد اگه ورولف بمونم؟ خود به خود تبدیل که نمیشم...
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
حالا 2 تا سوال :دی
ایتم ها رو تو هوا چطور باید چرخوند؟ و اینکه چرا مرچانت ها اینقدر پول هاشون کمه؟ باید روزی 5 تا شهر برم تا 2000 بفروشم...
نمیدونم چرا کوئست های Dark Brotherhood رو نرفته بودم!
محتوای مخفی: داستان
در نهایت
Hail Sithis!
:31:
متاسفانه ((لبته برای ps3 دارها و pc گیمر ها)) دو dlc اول skyrim اول برای xbox360 هرضه میشه و 30 روز بعد برای باقی پلت فرم ها عرضه میشه و این قدرت بالای مایکروسافت و سیاست خوبش رو نشون میده بعد از dlc های gta این فکر کنم دومین بازی بزرگی هست که مایکروسافت تونسه برای زمان کوتاهی dlc هاشو انحصاری کنه. البته برای xbobx داران ایرانی فکر نکنم زیاد فرقی کنه چون فکر نکنم کرک بشه واسشون dlc ها چون برای mass effect که نشد!
کد:http://www.escapistmagazine.com/news/view/114177-Skyrim-DLC-Coming-to-360-First
اقا برید markarth همین که وارد میشین اعدام یک نفره بعد یکی میاد میه بیا منو توی حرم تولوس ببین. برین مامورتشو انجام بدین خیلی خیلی مشته
اسم ، مشخصات ، نام کوئست .... !!!!؟؟؟؟نقل قول:
یه مرده هست به نام eltrys میاد بهت نامه میده تو نامه نوشته meet me at shrine of Tolos . نام quest هم The Forsworn Conspiracy هست:46:نقل قول:
alex کد تقلبی واسه نمردن بلدی؟
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
یه جادوگر هست که هر کار میکنم نمیتونم بکشمش
TGM:46: :46: :46: :46:نقل قول:
مدرسه جادوگری کجاست ؟
هر چقدر میگردم نیست
college of winterhole بگردی هست:46: واسه خودش توی یک شهره دیگستنقل قول:
آپدیتی که مشکل تکسچر های نسخه Xbox 360 رو حل میکنه منتشر شده،امروز-فردا لینک های دانلودش هم پخش میشه......
اگه DLC ها رایگان باشن مشکلی پیش نمیاد...........نقل قول:
البته برای xbobx داران ایرانی فکر نکنم زیاد فرقی کنه چون فکر نکنم کرک بشه واسشون dlc ها چون برای mass effect که نشد!
اینو قبلا رفته بودمنقل قول:
کوئست جالب میخوای برو solitude بعد این کوئست رو برو :
اول یک گدا تو کوچه کوئستش رو بهت میدهکد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Mind_of_Madness
در آخر هم یک staff میده که هر بار استفاده کنی یک کاری میکنه ( مثلا آدم رو تبدیل به خروس ، خرگوش ، گرگ ... میکنه )
این ترینر رو امتحان کن :نقل قول:
[PHP]www.boxgame.ir/wp-content/uploads/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-+7-Trainer-Www.BOXGAME.ir-.zip[/PHP]
مرسی ولینقل قول:
اینو دانلود کرده بودم قبلا ولی چون یوزر پس میخواس بیخی شدم یوزر پسش رو داری بگو
یه سری سوال داشتم درباره این بازی
داستانش چیه که اینا رو اول بازی میخوان اعدام کنن؟چرا گرفتنشون؟
تو بازی میتونی همه چیز رو برداری، چه چیزایی بدرد ما میخوره که برداریم؟به جز سلاح ها و لباس، مثلا کاسه رو هم برمیداره به چه کارش میاد؟
غذا هم لازم داره طرف؟آخه هویج و غیره هم پیدا میشه تو بازی!
خرید و فروش هم تو بازی هست؟
کوئست هم یعنی کارایی که باید انجام بدی دیگه!؟
بعد این سرعت چرخش موس رو از کجا میشه کم و زیاد کرد؟(گشتم ولی پیدا نکردم!)
من با اینکه تا حالا PRG بازی نکرده بودم ولی انگاری حال میده:27:
ممنون:40:
یه چند لحظه صبر کن الان .........نقل قول:
اینو امتحان کن :
[PHP]http://games.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=99696&t=4&i=1[/PHP]
کسایی که چیت میخوان این رو ببینند همه چیتهای بازی رو نوشته:
------------کد:http://www.gamefront.com/skyrim-pc-console-commands/
یه سگ افتاده دنبالم خیلی باحاله بعضی مواقع بهم کمکای خوبی میکنه ولی بعضی مواقع هم میاد همش تو دست و پام اعصابم رو خورد میکنه.ولی کلا چیزه باحالیه.
مرسی %100 به دردم میخوره :thumbsup::thumbsup:نقل قول:
خودم تراینر بسازم از اون بهتره :13::27:نقل قول:
اینو رفتم طرف واقعا دیونه بود. یک quest هم هستتوی markrath میری توی یک مسافرخونه یک مرده هست اسمش sam هست بهت میگه میای مسابقه شراب خوری بزاریم ببینیم کی برنده میشه؟ مسابقه میزارین یهو یه جا دیگه ظاهر میشی بعد میفهمی از حال رفتی بعد دزدی کردی....... باید بری سم رو پیدا کنی اونم باحاله:31:نقل قول:
نقل قول:
1- شما رو همراه با Jarl Ulfric که فرمانده یکی از بخش های کشور Syrim هست گرفتم . اقای Ulfric شورشی و آزادی خواهه میخواد skyrim که اغلب مردمش از نژاد nord هستن رو آزاد کنه از زیر سلطه امپراطوری میگه skyrim برای خودش باید امپراطوری جدا داشته باشه.(ظاهر هدف جالبه و ولی باطنش اینه که میخواد خودش رییس شه.) این اقای اولفریک چون شورشی هست و فرمانده شهر solitude رو که high king کل skyrim بوده رو میکشه و میگیرنش تا اعدامش کنند که alduin اژدهای اصلی بازی حمله میکنه همه چیو متوقف میکنه. مارو هم به جرم ورود قاچاقی به skyrim گرفتن.
2-کاسه رو هم میتونی بری بفروشی یا خونه که خریدی بزاری برای دکور خونت:31:
3- میتونی با مواد مختلف برای خودت غذا درست کنی و غذا خوردن جون شما رو بر میگردونه
4-آره خرید و فروش از بخش های مهم بازیه
5- بله مراحلی که میگیری از این و اون و باید انجام بدی.
6- اگر مشکل موس رو نمیتونی حل کنی پچ 1.2 که قراره بیاد رو باید دانلد کنی که مشکلت حل شه
:46:
]یلی با این بازی حال میکنم کلا چون RPG بازم خیلی حال میکنم!
ولی مثل تمام بازی ها...بازی که بی باگ نمیشه!
تا حالا اندازه موهای سرم باگ دیدم ولی بازم باهاش حال میکنم!:5:
راستی دوستان یک نگاهی به آمار بندازیم!نظرتون چیه؟؟ بگین چندتا کوئست رفتین چندتا ادم کشتین چندبار دستگیر شدین چند بار خلاف کردین..........! جالب میشه. فکر نکنم تا زمان عرضه mass effect3 دیگه اینطوری دور هم جمع شیم!
بچه ها من این جا رو موندم یکی اگه رفته بگه چه خاکی باید سرمون بریزیم:31::31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]