اگه توی زندگیت جفت شیش اوردی زیاد خوشحال نشو :41:
Printable View
اگه توی زندگیت جفت شیش اوردی زیاد خوشحال نشو :41:
سلام.ببخشید این تجربه رو میگم یه کم بی تربیتیه
قبل از امتحان دادن حتکا یه سری به دستشویی بزنید ببینید کاری ندارید.سر امتحان شبکه یهو بدجوری گرفت و مراقب هم نمیزاشت برم دستشویی .مجبور شدم کمتر فکر کنم به جوابا و زودتر خلاص بشم
اگه خواستی ازدواج کنی اگه چشم روی معایب بزرگ طرف مقابلت بستی مطمئن باش همون معایب بعد از ازدواج مثل خار تو چشمت هستند !
برای اینکه مشکلات امروزت رو فراموش کنی و زیاد غصه نخوری به این فکر کن که یهروزی تموم میشن.همونطور که غصه ها و مشکلات قبلیتون تموم شدن و الان بهشون میخندی
اگه کسی تو جمع باهاتون شوخی کرد تو جمع ناراحتی خودتون رو بروز ندید .اینطوری همه شما رو فردی ضعیف و زود رنج میشمارند
سلام
یه تجربه که جدیدا به درد میخوره به خصوص با گران شدن همه چیز
سعی کنید اگر با کسی میخواهید برید بیرون و دانشجو هستید قبل این که هزینه ای کنید یک نفر رو به عنوان مادر خرج انتخاب کنید و دنگی دونگی کار رو به پایان برسانید
چون معمولا بعضی ها تو رو در وایسی گیر می کنند و خرج می کنند با این که چیزی ندارند
چون مرام ما ایرانی ها این هستش برای نرفتن ابرو از همه چیز مایه می گزاریم
پس همیشه قبل مسافرت یا ......... طی کنید
در ضمن اگر ته حساب خودتون مبالغی مثا 2350 تومان مونده با استفاده از امکان جدید سایت ایرانسل میتونید عین 2350 تومان رو شارژ بخرید تا پول خرد ته حسابتون نباشه
حتما تو دوران زندگیتون
- یک ساز رو انتخاب و یاد بگیرید
- یک ورزش رو انتخاب و ادامه بدید
من تجربش نکردم این موردای بالارو اما گفتم . چون که تجربه مفیدیه!
در ضمن سعی کنید فرزندانتون رو تا می تونید از بچگی عادت به کتاب خوندن بدید ! فرهنگ کتاب خونی رو تو خانوادتون زیاد کنید...خیلی مهمه بنظرم
توی این دوره زمونه
به هر کی خوبی کردی جوابتو با بدی میده و تا اخر با .... حالتو جا میاره و نهایتش میگه تو برام اصلا چه کار کردی !
به هر کی احترام بگذاری فکر میکنن که خودشون شاه هستن و منی که احترام میگذارم جارو کش در خونشون !
ا
هر چیزی و هر کسی همون اندازه که خوبِ ، همون اندازه هم بدِ.
یه تجربه برای دانش آموزان و دانشجویان عزیز که این روزها درگیر امتحان هستند....
علیرغم اینکه همه کارشناسها یه حرف کلیشه ای دارند و اون اینکه : یک شب مونده به امتحان درس خوندن رو متوقف کنید
ولی من میخوام بهتون بگم درست تا لحظه ای که برگه های امتحانی میخواد توزیع بشه به درس خوندن ادامه بدید...
هیچوقت کتاب و جزوه رو زمین نذارید... اینجوری ذهنتون هم حسابی گرم میشه و چه بسا یکی دوتا سوال هم از همون چیزی که پنج دقیقه پیش خوندید بیاد
پس درست تا لحظه توزیع اوراق امتحانی جزوه ها رو با دقت بخونید.... نتیجه اش رو میبینید.
به نظر من اگه ادم خودشو خوب بشناسه و به خودش و خدا اعتماد کنه جفت شیش که هیچی همش شیش میاره:46:
البته باید تو زندگی فرق شیش و یک رو بدونیم تا خدایی نکرده با خدا سوء تفاهم پیدا نکنیم
یادتون باشه تو زندگی هیچ کس صفر نمیاره:46:
خودتون و بقیه رو دوست داشته باشین:11:
یه گروه دوستی وقتی گروه خوب و عالی ای میشه که نتونیم از توی اون گروه کسیو بیشتر از دیگری دوست داشته باشیم... .
اگه یه همچن دوستایی دارید قدرشونو خیلی بدونید ...
سلام..
هیچ وقت مادر خرج نشید :دی
با سلام ...
این تاپیک خیلی جالب هست . :20: من بعضی مواردش رو خودندم لذت بردم .
===================================
ادب داشتن محور همه توفیقات هست به خصوص به والدین ......
به همه احترام بذارید چه کوچیک چه بزرگ ......
دارم میرم مسافرت
ولی قبلش داشتیم همه حسابهای خانواده رو صفر میکردیم بدهی طلب و...
خوب یه مبلغی کار کرده بودم که به سفارش آباجی داده بودیم دست کسی 50 50 سود و ضرر داشت کار میکرد
این اواخر قرار شد پول رو بگیریم تا خودم یه مغازه بزنم
امروز وقتی داشتیم پول های طلب رو جمع میکردیم
آبجی گفت: بزار من این پولهای .... رو بگیرم بدم تا خیالش راحت شه( آره دنیا همینه)
در صورتی که تو خانواده ما اقتصاد بازه یعنی همه به همه پولهای خونه دسترسی دارن همه پولها شون رو یه جا میزارن و همه به قدر نیازشون برمیدارن و همه سعی به بالا بردن منبع کمک میکنن ولی حالا.... میشنوی که...
راستی تاپیک عالیه
من از هفته پیش تا حالا حدود 10 تا از سفارشاتون رو عملی کردم و نتایجش رو هم دارم میبینم
فعلا خدا فظ
سعی کنید محبت هایی که به دیگران می کنید رو فراموش کنید
و محبت هایی که دیگران به شما می کنند رو هیچ وقت از یاد نبرید
در مورد اشنایی با جنس مخالف سعی کنید زیاد سرتون را شلوغ نکنید چون بعد همشون می فهمن و دیگه کسی نمی مونه ! مگر اینکه زیادی خوش تیپ یا خوشگل باشین تا برگردن !
هیچ وقت با فهش کسی رو تحریک نکنید .
چند بار به خوده من فهش دادن کلا خون جلو چشمامو گرفته بود که اگه جلومو نگرفته بودن معلوم نبود چی میشد .
کلا هم تو زندگی سعی کنید گذشت داشته باشید که بی خودی دشمن برای خودتون نتراشید ، چون آدمهای کینه ای زیادن و یه بلایی سرتون میارن . ( از دیگران تجربه دارم )
همچنین هیچ وقت با آبرو کسی بازی نکنید که اگه بره دیگه برنمیگرده و باید اون دنیا پاسخ گو باشید .
اهداف و آرزوهاتون رو روی کاغذ بنویسید و هر چند وقت یک بار مرورشون کنید تا براتون کمرنگ نشه
از انسانهای حسود دوری کنید.حتی اگه بهترین رفیقتون بود.حسادت اونا باعث خرابی زندگی شما میشه
اینو بدونید که اگه به اونچه که دارید قناعت کنید وسختی های زندگی رو قبول کنید بیشتر مشکلاتتون حل میشه و به دیگرون حسودی نکنید چون اول خودتون ضرر میبینید.اگه کسی وضعش به قول خودمون توپه به خودتون بگین که اون زحمت کشیده به اینجا رسیده و اینم بارها دیدم که به فقیر فقرا هم نمیشه خوبی کرد!یعنی اخر کار رو سرتون میشینن و پررو میشن.امیدوارم به دردتون بخوره.
همیشه واقع بین باشید(نه خوش بین و نه بدبین) نگید امروز فلانی این کارو کرد ادم خوبیه!
همیشه بخشنده باشید و بخشنده کسیه که بتونه خودشم ببخشه.اینم بدونید اگه بتونید کسی رو که بدی کرده ببخشید هم روح اون و هم روح شما به ارامش خواهد رسید البته منظورم در حالت زنده بودن بود نه مردن.
واقعا تاپیک عالی هستش.بازم از تجربه هام براتون میگم.بدرود
هیچ وقت برای اعتراض رهبر نشید!!
اوایل ترم بود که دانشگاه پیام نور تهران ساختمان مرکزی رو از خیابان طالقانی به منطقه ازگل منتقل کردند.خوب برای ما سخت بود که این مسیر کوهستانی رو هفته ای 3 بار بریم و بیایم.تصمیم گرفتیم که هفته دوم سر کلاس نریم و اعتراض کنیم.من و چند تا از دوستان که جمعا 4 نفر میشدیم تصمیم گرفتیم دانشجوها رو متقاعد کنیم که به اعتراض ما بپیوندند.اما بعد از کلی کلنجار کلا 30 نفر شدیم و اعتارضمون هم به جایی نرسید و ما انگشت نما شدیمو تا همین الان هم داریم جواب پس میدیم
همیشه جزوه هاتونو بدخط بنویسید که انقدر روزهای نزدیک امتحان نیان جزوتونو بگیرنو آخرش پرپر بهتون بدن.
تجربه را تجربه کردن خطاست
با سلام ...
هیچ وقت درباره هیچ کسی زود قضاوت نکنید .
هر جایی خواستید یه حرفی بزنید اول یه فکر بکنید . همین جوری زود نگید که بعد پشیمون بشید که چرا این حرف رو زدم .
=========================================
هیچ وقت اسرار خونه رو به کسی نگید.یا اسرار خودتونو.از ادم همچین سو استفاده میکنن که نگو.مردم از بس مردم بی غیرت شدن که انگار با این کارا دنیارو فتح میکنن!
اگه شما انرژی مثبت به اطراف بفرستین .انرژی مثبت دریافت خواهید کرد و بلعکس.اگه شما کار درستی انجام نمیدید انتظار نداشته باشید دیگری هم کارش را درست انجام دهد!ببینید عزیزان دنیا 2روزه و یکروز مارو زیر خاک دفن میکنن اگه تو جامعه هرکس کار نادرست میکنه شما هم اون کارو انجام ندید و نگید که هیشکی عمل نمیکنه پس ولش کن.ما به این دنیا اومدیم که از دنیا یه چیزی یاد بگیریم و در اون زندگی کنیم نه اینکه سر همدیگرو شیره بمالیم.انقد کارای بدی انجام دادیم که اسممون همه جا بده حتی ترکیه ای ها و باکو یی ها هم از ما بدشون میاد!اگه محدودیت هست این حق ماست!چرا چون هنوز ما لایق خوبی های نیستیم.ادم زمانی قدر چیزایی رو که داره میدونه که از دستشون داده.مثل این میمونه که تو زندان بیفتی و از اون پنجره ی کوچیک به بیرون که از هرجایی بهتر از این زندانه نگاه کنی و حسرتشو بکشی.عزیزان رو هر حرفی که گفته میشه اول فکر کنید و مقصود طرف رو بگیرید.چون همیشه وقت نیست به هر چیزی فکر کرد.امیدوارم مفید واقع شده باشه.
همیشه راست بگید.ضرر نمی کنید.
من خودم گاها دروغ گفتم.اما بعدش مثل ... پشیمون شدم راستشو رفتم گفتم به طرف ! اما اون موقع دیگه ارزش نداره راست گفتنش ! چون بقیه شمارو یه ادم با اراده ضعیف فرض خواهند کرد!
سر کلاس درس هر سوالی داشتید بپرسید نگید زشته حالا بچه ها بهم میخندند .
======================
کمرویی خیلی بده .....
==================
اطرافیانت فقط تو را به خاطر کاری که براشون انجام میدی یا سودی که براشون داری دوستت دارند اگه باورتون نمیشه کارای که میکنین را قطع کنین تا واکنشون را ببینی !
تا وقتی که پول داری و واسه رفیقات پول خرج میکنی همه دوست دارن.. ولی وای به روزی که پول نداشته باشی ..دیگه بات حال نمیکنن..
قدر پولاتونو بدونید .. واسه رفیق پول خرج کردن حماقته ..
یه چیزی به ذهنم اومد شاید همه بدونید ولی گفتم بگم شاید بعضی ها ندونن.همه ی ما یه نقشی رو بازی میکنیم یکی یه کاره ناجوری میکنه پشت سرش اثر مخرب اون به چندین نسل میرسه.همه ی ما به هم مرتبطیم هرچند که از هم دوریم یا همیدگرو نمیشناسیم.همیشه داستان از ماست که برماست رو اویزه ی گوشتون کنید.هر خوشی و بدبختی رو خودمون و دیگران میسازن.من همیشه سعی میکنم خوب باشم ولی به خودم میگم بازم خوب نیستم تا خودم رو کامل کنم هرچند کامل نمیشم.همه ی ما نمیتونیوم بی عیب باشیم حتی من هم عیب دارم و میدونم عیب هامو.همه ی ما شاید نتونیم همه ی این تجریه هارو همیشه عمل کنیم ولی همیشه به فکر بهتر شدن.به فکر اینکه ما نسل اینده هستیم.اگه نسلمون سوخته باشه ما خودمون رو از ریشه درست کنیم.چرا که سعادت دنیا دست خود ماست.پس اگه تا امروز بد بودید هنوز دیر نشده چون خورشید دوباره طلوع میکنه.من توقع تشکر رو ازتون ندارم ولی ازتون میخام اون چیزایی رو که اینجا چه از من چه از عزیزان می اموزید رو به دیگری هم بگویید و او هم به دیگری بگوید. جا داره از همه عزیزان که تو این تاپیک میان از تجربه های مفیدشون میگن نهایت تشکر رو دارم و صورت تک تک شما رو از دور میبوسم.و ارزوی بهترین خوشبختی هارو برای شما ارزو میکنم حتی اگه خودم بی بهره شم.خیلی عذر میخام طولانی شد به بزرگی خودتون ببخشید.بدرود
سراسیمه بگریز از شیطان که تو را به تنبلی، بخل، شهوت، تعجیل، غرور و حسادت دعوت می کند.
سعی کنید تو زمان هایی که باید سر ساعت یک کاری انجام بدید خودتون رو تو موقعیتی قرار ندید که به خواب برید ...
حدود 18 ساعت بیدار بودم ! 10 دقیقه مونده بود به زمان مورد نظر چون دراز کشیده بودم خودم نفهمیدم کی خوابم برد وقتی بیدار شدم که 1 ساعت گذشته بود ... دلم میخواست خودمو تیر بارون کنم :|
اگر ورزش رو به صورت حرفه ای و با مربی انجام میدید پس فقط وفقط به حرفها و توصیه های مربی تون گوش بدید و هیچ وقت کاری رو که دوستان و اطرافیاتون تو باشگاه میگن رو انجام ندین مخصوصا ورزش بدن سازی .
نمونه : داشتم پرس سینه 150 کیلیویی میزدم یکی اومد گفت 8 سانت دستت رو باز تر بگیر ، بعد از کلی اصرار طرف ، این کارو کردم و ست آخر هم تموم شد ، ولی وقتی اومدم بطری اب رو بردارم دیدم دستم بالا نمیاد یعنی به بازوی دستم آسیب رسیده بود و باعث شد که من از این ورزش کناره گیری کنم .
کلا رشته بدن سازی رشته حساسی هست پس سعی کنید مراقب خودتون باشید .
سعی کنید ظهرا حتما بخوابین برا خیلی چیزا خوبه ومیشه ازش بهره بردازی کرد:27:
برای آرامش یه دوش آب سرد تو این موقع سال یادتون نره!!
باورتون نمیشه که چه حالی میده.اولش سخته و باید تحمل کنی اما بعد از 5 دقیقه حس میکنی پوست و گوشت و استخونن دارند از هم جدا میشند
اگه دلتون گرفته یا بغض تو گلوتون مونده شب که همه خوابیدن با mp3 پلیرتون به اهنگای غمناک گوش کنید و حسابی گریه کنید
انقد که اروم شدید.من گه گاهی خیلی دلم میگیره و با این کار اروم میشم.
از سختی و غم فراری نباشین انسان رو سختی ها میسازه
سر کسی کلاه نزارید و فقط سر خودتون کلاه بزارید.زود به کسی اعتماد نکنید.وضعیت خیلی بحرانی هستش و نمیشه به کسی اعتماد کرد.خیلی سخته که نتونی به کسی اعتماد کنی.اینو از ته دلم گفتم.
بچه هاتون رو ( منظورم دراینده :31: :31: ) از کوچیکی عادت بدید مسواک بزنند . متاسفانه توی جامعه ما به بهداشت دهان و دندان اهمیت نمیدند . اخه این مادر بزرگ من از این مصنوعی ها گذاشته همیشه می ناله میگه هیچی نمیشه باهاش خورد . :31: و همه اش به ما میکه قدر دندوناتون رو بدونید . :31: