دوستم من موبایل دوربین دار اورده بود ادای فرماند رو هم درامورده بود فقط 15 روز اضاف زدن و پاسگاشو بردن نزدیک بومهن همین
Printable View
دوستم من موبایل دوربین دار اورده بود ادای فرماند رو هم درامورده بود فقط 15 روز اضاف زدن و پاسگاشو بردن نزدیک بومهن همین
همین ؟!!:31: نابود شد طرف:41:نقل قول:
نقل قول:یکی از بچه های مام آورده بود . حفاظت گرفتش و 7 روز اضاف و این صحبتا و کوشی رو هم نمیدادن بهش . که به فرمانده گفت قضیه رو اونم زنگ زد به بچه های حفاظت و کلی براشون قاطی کرد که غلط کردین از سرباز من گوشی گرفین ندادین بهش و کلیم فحش داد بهشون اونام گفتن بفرستش بیاد گوشیشو بگیره . رفیق مام رفت گرفت و فقط 7 روز اضاف خورد که اونم فرمانده گفت میفرستمت مرخصی برو حالشو ببر ;-)نقل قول:
من خودم کرمانشاه ف شهرستان بودم. از سرباز گوشی میگرفتن بدون دوربین 15 روز و با دوربین 30 روز براش اضاف میزدن.
موارد خواص هم بود مثلن از بچه های عقیدتی یکیشون گوشی دوربین دار داشت براش فقط 10 روز زدن
یا از کسی سه بار گوشی گرفته بودن براش دو ماه زدن.
نقل قول:
برگ سبز براي سپاه آموزش نداره ولي براي ارتش و نيروي انتظامي بايد اموزشي رو بري و به جاش دو ماه از خدمت كسر ميكنن.
سلام
دوستان من الان01آموزشی ام رشته ام الکترونیکه میخواستم ببینم اولا دوره کد دارم یانه دوما من شاید یه8 ماهی بتونم کسر خدمت بسیج بگیرم کی باید اقدام کنم اگه از یگان باید بیوفتم دنبالش چه جوریه باید چه نامه ای بگیرم چه مراحلی داره بطور کامل ممنون
به به ادم کیف میکونه این همه بچه ها عاشق خدمت هستن
ایول بابا اگه امریکا بدونه که بچه ها با چه عشقی به خدمت میرن
یا چه عجله ای دارن ((که اون دوست عزیز میگه اقا من 1 هفته شود جوابی برام هنوز نیومده))
فکر ایران از سرش بیرون میکونه
که چی مثلا الان ؟ چه ربطی داره به این تاپیکنقل قول:
سلامنقل قول:
دوره کد رو که نمیشه از اینجا مشخص کرد عزیزم که بگیم کد میخوری یا نه بعد هم شما دوره کد بخوری زیاد نترس باور کن مزایای خوبی داره :20:
من خودم دوره کد سلاح خوردم 25 روز همدان خوردم خوابیدم بهترین لحظات عمرم رو داشتم و 20 روز هم مرخصی بعدش که هیچ نیروی وظیفه ای اینقدر مرخصی بهش ندادند
دوما اینکه شما کسری زیادی داشته باشی دوره کد نمیخوری
و دوره کد مال کسانی هست که کد مازاد هستند
برای کسری خدمت هم ,هم توی آموزشی و هم توی یگان میتونی اقدام کنی باید مدارک بسیجی فعالت و... رو براشون ببری بازم وارد یگان یا آموزشی که شدی از نیروی انسانی میتونی سوال کنی
نقل قول:میشه بیشتر در مورد وسایل لازم :46: توضیح بدیننقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
لیوان - قاشق - کش برای درست کردن گتر که اگه نبرین باز اونجا باید تهیه کنید
پتو متو هم خودشون میدن آنکادر هم اگه حرفه ای عمل کنید هیچ وقت نمیخواد به هم بزنید من یکی توی چله زمستون چون آسایشگاه گرم بود پتو روم نمینداختم و هیچ وقت هم آنکادر به هم نزدم
کرم و ... هم اگه جایی که میرین پوستتون حساس هست ببرین
صابون و شامپو و مسواک و خمیر دندون هم خودشون میدن خلاصه چیز زیادی بارتون رو فقط سنگین می کنه و بعد میمونید کجا بذارینش
آها یادم رفت یک قفل کوچک هم ببرین برای در کمدتون
میشه به این سوال من جواب بدین؟نقل قول:
سلام
1) در مورد دوره کد یه توضیح مختصر میدید که چی هستش؟؟؟
2) چه رشته هایی کد می خودن؟؟؟ من لیسانس نرم افزارم
3) من برگه سبزم اومده توسط هیچ گونه آشنایی هم برای پارتی اقدام نکردم.حتما میوفتم ارتش ؟؟چند درصد احتمال داره؟؟
ممنون
نبود 18 روز دیگه تا کارت؟
استفاده کردیم از این مطلب پربارت :27:نقل قول:
بچه ها دقت کردید اینجا فقط راجب به قبل از خدمت و صحبت های قبل از آموزشی بحث میشه؟ کمتر کسی میاد اینجا از خاطرات بعد از خدمت و اینکه الان کجا خدمت میکنه صجبت می کنه.
وقتی رشته تحصیلیت بدرد ارتش نخوره کد میخوری . شما نمیخوری . من نرم افزارم ولی خوردم اما 99% نخوردن من تو اون 1% بودم .نقل قول:
معلوم نیست کجا بیوفتی ولی میشه گفت احتمال ارتش بیشتره از بقیه .
دیگه به نمیکشه افتادیا ;-)نقل قول:
نبـــــــــــــــــــــــ ــود 14 روز دیگه تا کارت؟نقل قول:
خدا وکیلی خودتون رعایت نمیکنید
بعد یهو بنده خدا میاد در تاپیک رو میبنده همه اعتراض می کنند حق داره والا
اینجا که جای نبود کشیدن نیست آخه ...
اگه اینجوری که من دو سال پیش گرفتم همتون آش .... :27:
یکم رعایت کنیم تا کمک به دوستان دیگه بشه
سلامنقل قول:
تک فرزند و با اینطور شرایط توی گروهان ما بود شما باز هم یک سوالی از نظام وظیفه و تلفن گویاش و یا کسانی که آگاهی بهتری دارند تا افراد اینجا بکنید بهتر هست
سلامنقل قول:
در مورد اینکه شما کجا میافتی که نمیشه درصدی در نظر گرفت عزیز من شاید افتادی نیروانتظامی اصلا !
یا سپاه و یا حتی ارتش
دوره کد مال زمانی ست که به نیروی نیاز دارند در یک زمینه و دوره رو میرند میبینند
مثلا پادگانی که من بودم به کمک مربی سلاح داشت کسانی که کد مازاد داشتند ( سپاه رو میگم ) دوره کد فرستاد که یکیش من بودم
ولی خوب دوره های دیگه ای هم هست تک آوری و ...........
در مورد چه رشته هایی دوست دیگمون اون صفحه گفته بود مثلا عمران نمیخوره ولی 5 6 تا لیسانس عمران با من دوره کد بودند یا بعد شما این عزیز دیگه میاد میگه نرم افزار بوده اینا
ولی من خودم شاهد بودم چند نفری که رشتشون کامپیوتر بوده رو کدشون رو پاک کردند
ولی هیچ چیز قطعیت نداره
من احتمال داره بتونم یه جا پذیرش برای کارای کامپیوتری تو ارتش بگیرم
اگه پذیرش داشته باشی بازم کد می خوری؟؟؟؟ یا کد برای کسایی هست که هیچ جایی رو در نظر نگرفتن...
بازم ممنونم:46:
سلام . فکر کنم از این به بعد خیلی باید به این تاپیک سر بزنم :41:
آقا برگ سفید ما هم اومد:thumbsup:
افتادم نیرو انتظامی جهرم
کسی از دوستان میدونه چه جور جاییه ؟ سخت میگیرن ؟
راستی برای آموزشی چه چیزایی باید همراه خودمون ببریم مثلاٌ ضد آفتاب و اینجور چیزا هم میشه برد؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
توی دوره آموزشی نیرو انتظامی باید ریش رو بزنی یا میزارن ریش بزاری یعنی منظورم اینه که میشه توی این 55 روز اصلاٌ ریش ها رو نزنم؟
سلامنقل قول:
گفتم که عزیزم کسانی که مازاد بودند کد میخورند
پذیرش یا جذبی رو کاری ندارند مگه اینکه دیگه واقعا خیلی بی لطفی کنند
چون ما کسی رو داشتیم که متاهل بود معاف از رزم هم بود کد خورده بود چون مازاد بود
ولی خیلی زور داشت خیلی زور داشت من یکی لجم گرفته بود
سختی کد خوردن هم بستگی به دوره اش داره و باور کنید اونطوریا هم نیست که همه میترسند
من خودم که کمک مربی سلاح دوره 24 روزه توی همدان بودم بهترین لحظات عمرم بود
ولی خوب دوره های دیگه هم هست دیگه تک آوری و..... که بعضی هاش پوست میکنده مثل همین دوره تک آوری ولی ابهتی داره این تک آوری رو گذروندن با اون تمرینات سختش ! یا دوره های مخصوص سپاه
ولی کار هرکسی نیست بگذرونه من یکی مثلا میدونم میمیرم :31:
جدا از اون پارتی داشته باشی و زود خبر دار شده باشی میتونی کدت رو پاک کنی :46:
====
اون دوست دیگمون که پرسید چی میخواد و.... من صفحه ی پیش پست مشابهی رو جواب داده بودم که
زحمت بکشند پست های قبلی رو نگاه کنند
در مورد پذیرش تو نیرو زمینی ارتش اصلا حساب نکنید، من خودم پذیرش اداره بهداشت و درمان نزاجا رو داشتم که خود امیر تاجیک امضاء کرده بود ولی انداختنم دانشکده افسرینقل قول:
تا اونجایی که من دیدم و میدونم نزاجا کلا چیزی به نام پذیرش پادگانی نداره، مگر امریه که اون بحثش جداست.
دوره کد هم تو نزاجا 99% به رشته شما بستگی داره و 1% هم به شانس
مثلا کامپیوتر کلاً کد نمیخوره ولی اگه جزء اون 1% باشید میخورید
یا دوره تکاوری توی لشگرک،35 نفر میگیره که 5% از غیر بومی ها هست، یعنی شما هم باید از اون 1% بالا بد بیاری هم از 5% اینجا
من خودم آموزشي يكي از پادگانهاي زير نظر جهرم بودم.نقل قول:
واسه نيروي انتظامي خيليا معمولاً از ديپلمه ها و زير اون ميفتن جهرم يا شهيد درويش اهواز.
نسبت به جايي كه خود من بودم اين جهرم خيلي بهتره ولي نسبت به پادگانهاي ديگه و بخصوص
پادگانهاي بزرگ كمي سخت گيريشون بيشترعه. البته فقط هفته اولش خيلي سخت ميگذره و
تو اون هفته عصرا هم ممكنه صف جمع ( رژه) باهاتون كار كنند يا تنبيه و اين چيزا در كار باشه
ولي از هفته دوم به بعد معمولاً بعد از ناهار ديگه خيلي راحت ميشه. يا ميريد كلاسهاي مختلف و
يا تو آسايشگاه لالا هستين. كلاً اونجا قانون خوب رعايت ميشه طبق برنامه سين ِ خودشون.
----------------
نيروي انتظامي گير ميده به ريش ِ بلند. ولي بدتر از اون گير ِ وحشتناكي به سه تيغ كردن ميده.
موفق باشي و سربلند توي دوره ِ آموزشي.
درباره پذیرش توی ارتش روزبه راست میگه. من خودم برای دپوی سه راه شهریار پذیرش گرفتم و یکی از فرمانده ها تایید کرد ولی افتادم یه جای دیگه . کلا حساب و کتاب خاصی نداره . تا لحظه آخر هم معلوم نیست چیکار می خوان بکنن. یه مثل هست که می گه ارتش مجموعه منظمی از بی نظمی هاست (البته خودم می گم که مجموعه نا منظمی از بی نظمی هاست !!) توش اول شانس و بعد پارتی کارائی داره.
بچه ها بیان و از شرایط خدمتیشون بگن. راحته یا سخته ؟ من که خودم الان توی ماه چهارم خدمتم کارم بد نیست. اداری ام صبج میرم و بعد از ظهر بر میگردم خونه (به استثنای روزهای نگهبانی ) فکر کنم توی ارتش کلا همه همین طوری هستن . درسته ؟ جایی هست که خیلی به آدم خوش بگذره؟؟ می خوام اگه بشه زور بزنم برای یه جای بهتر!
سلام دوستان من می خوام امریه بگیرم مهندسی عمران خوندم ! می تونه واسه تراکتور سازی تبریز یا این جور جاها یا ... امریه بگیرم چطوری هستش ؟ شرایطتشو بگین ممنون میشم من دفترچه رو پست کردم اعزام من اول تیر ماه هستش /.
ممنون/.
بایستی مربوط به رشته خودم باشه امریه جایی که میگیرم ی یا نه فرقی نمی کنه ؟!
مثلا جهاد کشاورزی میشه ؟
یا هم تراکتور سازی یا هم یه چند تایی نام ببرین من نمی دونم کجا ها باید ( کدوم جاها رو پیگیر باشم که امریه بگیرم !
مثلا میشه برم پیش یه مهندس عمران برای کار ساختمانی امریه بگیرم ؟ آشنا دارم مهندس عمران هستش ( خصوصی ) !!!؟؟
یه توضیحاتی بدین ممنون میشم /.
خوب بلاخره آموزشی ما هم در سیرجان به پایان رسید. گفتم امیریه میاد یه جای نزدیک. :31:
ایشالله دو هفته دیگه بندعباس.:13:
آقا هرکی افتاد نیروی دریایی هرگز خوشحال نشه!!:41: از من گفتن بود!!!!!:21:
نقل قول:
منم اداریم . 6 ماهم . خداروشکر جام خوبه . دعا کنیم بهتر شه ;-) نیرو زمینیم تهران .مثل تو صبح تا 2 ظهر . کجایی؟
کلا خدمت همینه بهترین جا هم باشی به نظر خودت سخت میگذره و قدرشو نمیدونی . زور بزنی برا کجا مثلا ؟ از اداری بهتر ؟ درجه ات چیه ؟ رشته تحصیلی ؟ نگهبانی کجا میدی ؟
من خودم تا قبل از اينكه آماده باش بخوريم و تو اين عيد دهنم آسفالت بشه قدر اونجايي رو كه خدمت ميكنم نميدونستم
ولي الان هزار بار قربون همون جايي كه خدمت ميكنم ميرم و 6 روز ديگه بايد تو كلانتري منهدم بشم تا برگردم اونجا.
واقعاً چي بهتر از اينه كه 7 بريم و 2 بيايم خونه؟؟ الان فهميدم خدمت غير اداري يعني چي! بخصوص تو كلانتري. اين چند روز
آماده باش 6 ساعت گشت ميدم و 6 ساعتم استراحت كه البته تو همون استراحت نميزارن زياد بخوابي و ازت كار ميكشن.
يعني دارم از بين ميرم اونجا. :31: خوبيش اينه من وقت استراحت رو تا حدودي ميتونم مرخصي بگيرم و بيام خونه.
کسی در مورد یگان ارتش نیرو دریایی بندعباس اطلاعاتی نداره؟؟
20 فروردین,مازاد کسی هست؟!؟
با توجه به اینکه مازاد هستم همون روز اعزام میشیم یا اول میفرستن خونه, یکی دو روز بعد میبرنمون؟!؟
تهران آموزشی کجاها داره؟!؟کدومش بهتره؟!؟
دوستان من الان خارج از کشور هستم!قبل از 18 سالگی رفتم!یعنی قبل از مشمولیت!قصد برگشت به ایران دارم واسه همیشه!من به تقریبا شهریور امسال بر میگردم!میخوام بدونم من به محض اینکه وارد ایران بشم مشمول محسوب میشم؟؟و باید واسه سربازی اقدام کنم؟؟متاسفانه با دیپلم باید سربازی برم!میخوام بدونم میتونم ایران که اومدم یه جوری ادامه تحصیل بدم؟اصلا چنین اجازه ای رو بهم میدن؟شنیدم میتونم در حین خدمت در کنکور شرکت کنم و وقتی داشنگاه قبول بشم بهم معافیت میدن واسه تحصیل !!ایا این حرف درسته؟و اینکه اگر چنین معافیتی صادر بشه ایا بعد از اتمام درس و اخذ مدرک اون موقع مدرک جدید رو برای ارتقا درجه در سربازی محسوب میکنند یا باید ادامه ی سربازیمو باز هم با دیپلم برم؟؟!!
و سوال اخر اینکه کلا سربازی با دیپلم چه شرایطی داره؟!شنیدم نابود میکنه ادم رو!:((
نقل قول:
فك كنم شما با چند ميليون ميتونيد كلاً سربازي رو بخريد.
نه دوست عزیز اون برای خروجی سال 82 هستش تازه با شرایط خاصی!هر کی به هر کی نیست!:41::46:نقل قول:
سلام
من اگه برای ارتش بتونم پذیرش بگیرم باید 2 ماه آموزشی امم رو حتما تو ارتش بگذرونم؟؟؟؟؟
اگه جواب مثبته باید چی کار کنم تا بتونم اون دو ماه رو هم تو ارتش ردیف کنم؟؟؟
ممنون
بله، شما آموزشی هر ارگانی باشی بعد آموزشی هم همون ارگان هستینقل قول:
باید یا از یه اداره که زیر نظر ارتش هست امریه بگیری (مثل آتش نشانی)
و یا تو سازمان نظام وظیفه یه آشنا پیدا کنی که بندازتت ارتش
من می خوام یه جایی بی افتم نگهبانی نداشته باشه ! اداره بهداشتم. فوق دیپلم.نقل قول:
سلام دوستان من می خوام اگه بشه واسه کم شنوایی یه گوشم معافیت پزشکی بگیرم کار خوبی می کنم ؟ من مهندسی عمران خوندم !
اصلا به آینده من چه تاثیری داره این معافیت پزشکی !؟
روزبه جان ممنون حالا اگه کسی روبرای ردیف کردن اون 2 ماه گیر نیارم چی میشه؟؟نقل قول:
بله، شما آموزشی هر ارگانی باشی بعد آموزشی هم همون ارگان هستی
باید یا از یه اداره که زیر نظر ارتش هست امریه بگیری (مثل آتش نشانی)
و یا تو سازمان نظام وظیفه یه آشنا پیدا کنی که بندازتت ارتش
سلام .
نیرو زمینی ارتش ، مرکز آموزشی پاسداران کجا میشه ؟
کدش چنده ؟