نقل قول:
arc s خیلی بهتره قیمتشم 530 هست
کی گفته ترکبرمیداره اگه میشه با عکس نشون بدید مردم زیاد شایعه میکنن
Printable View
نقل قول:
arc s خیلی بهتره قیمتشم 530 هست
کی گفته ترکبرمیداره اگه میشه با عکس نشون بدید مردم زیاد شایعه میکنن
آخرش كدوم بهتره... بنده خدا عجله داره ميخواد فردا بخره...
منم مشكل ترك بدنه آرك اس رو شنيدم ولي نميدونم راسته يا نه...؟!
كدومش دوامش بيشتره...؟!
عزيز 100% ارك اسنقل قول:
رفيقم داره ديگه
با خيال راحت بگو ارك اس بخره كه از هر لحاظ برتره
عزيز مكالمه ي اس وويس فقط براي يك زبان هزاران برنامه ريزي و حجم زيادي از حافظه گوشي رو نياز داره و اين برنامه هم در اس3 و هم در سيري ايفون 4اس فقط به زبان انگليسي طراحي شده.نقل قول:
شما كجا همچين چيزي رو خوندي؟؟؟ البته هر چي نمايشگر بزرگ تر بشه خوب اسيب پذيري گوشي بيشتره ولي اين قابي كه شما ميگيد بايد بهتر بگم شيشه ضد خش گوريلا گلاس 2 هست كه يك شيشه كاملا سكوريت و ضد ضربه كه بر روي تمام گوشي هاي گلكسي اس3 نصبه
بله الان ديگه اكثر گوشي هاي اندرويد با پردازنده 1 گيگاهرتز به بالا به اندرويد 4 ارتقاع پيدا ميكنند.
اصلا شكي وجود نداره كه اس3 بهتره .مثلا خوده من مي خواستم نوت بخرم ولي بچه ها گفتن نخر و الانم وقتي به حرفاشون فكر ميكنم ميبينم كاملا راس ميگن
كافيه فقط يك قاب چرمي بندازين برا نوت و اون موقست كه ديگه نوت رو بايد مثل يك تبلت همش به دست بگيريد. مثلا من خودم يه بار كه با نوت كار ميكردم وقتي گوشي رو به گوشم چسبوندم واقعا خيلي مسخره شدم.
انگار كه يك كتاب رو بزاري بغل گوشت. در خوب بودن نوت هيچ شكي نيست اما اين گوشي به خاطر ابعاد بسيار عظيمش حتما در مدت كوتاهي دلتونو ميزنه و مجبور به تغيير موبايلتون ميشيد.
با توجه به طراحي اي كه اس3 داره فقط مقدار كمي از اس2 بزرگ تر شده اما نمايشگر بسيار عظيم شده و مي تونه ايده ال ترين حالت يك اسمارت فون رو براتون داشته باشه.
پردازنده هم از 2 به 4 هسته اي تبديل شده و اين يعني سرعت 2 برابر سريع تر از نوت شده و سامسونگ هم نگه داري شارژ گوشي رو با وجود اين سخت افزار و نمايشگر بزرگ تضمين كرده.
پس در كل هيچ جاي شكي باقي نميمونه كه اس3 نه تنها از نوت بهتره بلكه در حال حاظر بهترين اسمارت فون دنبا هست
ممنونم از همه دوستان... فقط با گارانتی بخره...؟! به دردش میخوره گارانتی یا نه...؟! (من خودم که اعتقادی به گارانتی ندارم ولی حالا نظر شما چیه...؟)نقل قول:
خوب بستگي داره چه قيمتي باشهنقل قول:
مثلا اگه بيشتر از 20-30 تومن اختلاف باشه خوب بدون گارانتي بهتره ولي مطمئن باشيد كه موبايلي ها حداكثر اختلافي كه ميزارن 10 تا نهايت 20 هزار تومنه كه خريد گارانتي دار منطقي تره.
خوده من كه زياد گوشي عوض ميكنم تا الان تمام گوشيامو با گارانتي خريدم البته يه با ويو2 بدون گارانتي يه 4 ماه داشتم كه مشكلي براش پيش نيومد.
بچه ها من میخوام واسه دادشم گوشی بخرم ...بین سه تا موندم...
xperia u
xperia ray
galaxy w
این u دوهسته ای هست قیمتش هم خیلی خوبه فقط میترسم چون تازست مشکلی داشته باشه...ممنون اگه کمک کنین
با گرافیکار موافقم.
سلام مجید جان.گوشیه فعلی من Xperia s هست ولی گوشی قبلیم که البته نه خیلی قبل Xperia Ray بود! Xperia U فک کنم مشکلی نداشته باشه ولی من با صفحه کوچیک RAY کلنجار میرفتم.باید با توجه به نیاز های داداشت بخری واسش!
تفاوتهاشون رو در پستم گفتم اگر برتری دیگری آرک اس داره شما بفرمایید...نقل قول:
من ارک معمولی دارم و بالای گوشیم بعد 2ماه یه ترک کوچیک برداشت. آرک اس هم دیدم که اینطوری شده
میتونی گوگل کنی یا توی انجمنهای موبایل که توشون خرید فروش انجام میشه بری ببینی عکس هم گذاشتن
این گوشی اومده؟
SONY Xperia ion
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنش به نظر خیلی با کیفیته. فلزیه؟
انصافا تو علائدین برید تمام ویترین های مغازه ها رو ببینید .
تنها گوشی SONY XPERIA S بهتون چشمک میزنی
هیچ گوشی ای به طراحی این ندیدم
خیلی شاخهههههههههههههه
آقا دمت گرم بعد مدل های 16، 32 و 64 گیگش فقط از نظز حافظه متفاوتن ؟ قیمت هر کدوم با گارانتی حدودا چقدره؟نقل قول:
بله, فقط در حافظهنقل قول:
فعلا در بازار فقط 16 گيگش موجوده كه 1200ـــه
اومده تو تایوان ولی مخصوص شبکه های LTE و یه نسخه مخصوص شبکه ATT امریکا هم داره
سونی همین چند وقت پیش اعلام کرد نسخه جهانی هم داره ولی معلوم نیست کی بیاد
گوشی اندروید زیر 1 تومن هست اصن؟
گوشي اندرويدي از حدود 230 تومن شروع ميشه به بالانقل قول:
من این موضوع که گوشی آندروید بالای 230 هست رو تکذیب میکنم:27:نقل قول:
گوشی من 185 تومن با گارانتی یاس هست
آندروید 2.2
CPU528 MHz ARM 11 processor, Adreno 200 GPU
با htc wild fire تو یه رنج هست
HUAWEI U8150 ideos
ته گوشیه نسبت به قیمتش:21:
گوشی آندرویدی دوسیمکارته زیر 50 یورو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم گوشی آندروید تلویزیون دار :46: اونم از چه برندی؟
از موتورولا :18:
Motorola ATRIX TV XT682
ایسوس یعنی این
number 1
عشقه
پدفون سه کاره و بسیار زیبای اسوس، راه حل همه مشکلات! +تصاویر
پدفون اسوس در واقع تبلتی است که یک تلفن هوشمند را در دل خود جای داده و هر زمان که بخواهید می توانید قلب این تبلت را بیرون کشیده و با آن صحبت کنید یا تبلت خود را به لپ تاپ مجهز به کیبورد تبدیل کنید.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اسوس پیش از این نمونه اولیه پدفون را در نمایشگاه های مختلف به نمایش گذاشته بود اما امروز در MWC نمونه نهایی شده و آماده استفاده آن را به نمایش گذاشت.
Padfone مجهز به نمایشگر Super AMOLED در سایز ۴٫۳ اینچ و پردازنده دو هسته ای Snapdragon S4 می باشد و به زودی در ماه اپریل وارد بازار جهانی خواهد شد. در ادامه جزئیات و گالری تصاویر این دستگاه شگفت انگیز سه کاره را مشاهده می کنید.
ظاهرا اسوس خبر های خوبی برای کاربران دارد. چراکه قصد دارد سه محصول را در قابل یک محصول به کاربران عرضه کند.
در واقع شما با تهیه پدفون اسوس می توانید هم یک تلفن هوشمند با نمایشگر ۴٫۳ اینچی داشته باشید و هم یک تبلت با نمایشگر ۱۰ اینچ. اما هر یک از این محصولات چه ویژگی هایی دارند؟
نمایشگر گوشی پدفون ۴٫۳ اینچی اسوس از نوع Super AMOLED با رزولوشن ۹۶۰×۵۴۰ می باشد. این گوشی جذاب مجهز به پردازنده دوهسته ای، سیستم عامل اندروید نسخه ۴٫۰ یا Ice Cream Sandwich، دوربین عقب ۸ مگاپیکسلی به همراه فلش LED و دوربین جلوی VGA و حافظه داخلی ۱۶ تا ۶۴ گیگابایت (انتخابی) می باشد.
Padfone همچنین از اتصال بی سیم Bluetooth 4.0 و WCDMA, EDGE / GPRS / GSM , HSPA+ پشتیبانی می کند و باتری آن ۱۵۲۰mAh است.
همه این مشخصات برای زمانی است که گوشی پدفون خارج از پوسته تبلتی آن قرار داشته باشد. به محض اینکه آن را درون تبلت قرار دهید، همین مشخصات را در قالب یک تبلت ۱۰ اینچی با ضخامت ۹٫۲ میلیمتر خواهید داشت. البته درون پوسته تبلتی این پدفون نیز یک باتری تعبیه شده که عمر باتری دستگاه را افزایش می دهد.
از ویژگی های جذاب این پدفون، قلمی است که همراه با آن عرضه می شود. به این ترتیب هنگام استفاده از تبلت می توانید از اطلاعات ضروری نت برداری کنید. شاید این سئوال برایتان پیش بیاید که اگر هنگام استفاده از تبلت، گوشی که درون آن قرار دارد زنگ بخورد، چگونه می توان به این تماس پاسخ داد.
برای اینکه مجبور نباشید در این هنگام تبلت را خاموش کرده و گوشی را از داخل آن بیرون بکشید، می توانید از قلم تبلت استفاده کنید! بله درست شنیدید. قلم تبلت علاوه بر نقش اصلی خود، به عنوان هدست برای دریافت تماس ها نیز استفاده خواهد شد.
اما سورپرایز های اسوس همینجا تمام نمی شود. هر کس یک پدفون تهیه کند می تواند یک داک کیبورد مخصوص اسوس را نیز خریداری کرده و از این تبلت در قالب یک لپ تاپ مجهز به کیبورد استفاده کند.
متاسفانه هنوز قیمت دقیق این محصول توسط اسوس مشخص نشده است ولی بنا بر ادعای این شرکت تایوانی مطمئنا در ماه اپریل به بازار راه می یابد.
گوشی های 3 اینچی تا 3.5 یا همین حدود هم دوهسته ای هست ؟ ... من فقط sola رو پیدا کردم که با شکل ظاهری که داشت منصرف شدم ... چیزی دیگه ای که از نظر قدرت در حد اس 2 باشه ولی اندازه صفحه کوچیکتر باشه می خوام ...
سلام دوستان تو قیمت بین 700 تا 850 چه گوشی هایی خوب هست که بشه خرید>؟
sony xperia U دو هسته ای هستنقل قول:
و صفحه نمایشش 3.5 اینچ LED
قیمتش هم حدود 500 تومن
SONY xperia Sنقل قول:
بری ببینی خیلی خوشت میاد
خیلی های کلاسه
طراحی فوق العاده:46:
سامسونگ گلکسی نکسوس که طراحی قشنگی دارهنقل قول:
سامسونگ گلکسی اس 2
Galaxy Nexusنقل قول:
Galaxy Note
Galaxy S II
Xperia S هم هست که یه سری ایرادایی داره که توصیه نمیکنم.
سلام دوستان.من قصد خريد ي گوشي آندروييد دارم.احتمالا مدلlive]چيزي ك نگرانم ميكنه ميزان مصرف اعتبار اون (و كليه آندروييديها)هستش ك ميگن زياده .ميخواستم بدونم اين تو چه شرايطي هستش؟مثلا براي دو دقيقه استفاده از اينترنت يا هر كار ديگه اي ك نيازمند اتصال به نت باشه چقدر اعتبار مصرف ميكنه؟دوستاني ك اطلاعات كاملي دارن لطفا راهنماييم كنند.با تشكر
دوستان نظرتون راجع به خرید sony sola با قیمت 570 چیه؟؟ عیب و ایرادی نداره؟
عزیز NOTE قیمتش رفته بالا! دیجی کالا 989 زده 16 گیگ بدون گارانتینقل قول:
راستش من خودم میخاستم جیو بخرم به=عد دیدم سیستم عامل تا ورزن 2.3 بیشتر ارتقا پیدا نمی کنه تو حدود این رنج قیمت (50 تومن بالاتر)لایو دیدم که تا 4 هم ارتقا پیدا می کنه حالا موندم نمی دونم کدومو بخرم همون ورزن 2.3 جوابگو هست برای نرم افزارهای کاربردی یا نه برم لایو بخرم البته باید بدونم وقتی ورزن 4 روی لایو ارتقا پیدا کرد لایو میتونه بخوبی اجرا کنه یا نه
درکل لایو بهتره شک نکننقل قول:
کلا LIVE سرتر هست!نقل قول:
دوست عزيز مقدار مصرف شارژ ربطي به گوشي نداره و به ميزان ارسال و دريافت ديتا مربوطه.نقل قول:
اگر شما يك سايت رو كه تم موبايل پشتيباني كنه رو باز كنيد با توجه به اندازه نمايشگر شارژ مصرف ميشه و البته خيلي هم فرقي نداره.
مثلا اگه شما پي سي ورلد رو با غالب موبايل در يك گوشي 3 اينچي باز كنيد مثلا 50 تومن شارژ مصرف ميكنه و در يك گوشي 5 اينچي 70 تومن و اگر در غالب معمولي باز كنيد در همه ي گوشي ها يك ميزانه.
مثلا سايت پي سي ورلد حدود 500 تومن شارژ مصرف ميكنه تا با قالب اصلي باز بشه.
اگرم از بسته هاي افزايشي اينترنت استفاده كنيد كاهش چشم گيري خواهد داشت هزينتون
گوشي خوبيه ولي من باشم گلكسي اس رو انتخاب ميكنم چون هم كلاس بيشتري داره و هم نمايشگر بزرگتري.نقل قول:
لايو از هر نظر برتره نسبت به جيو و ارزش داره كه 50 تومن بزاريدو لايو رو بخريد حالا مي خواد 4 بشه يا نشه ولي لايو اندرويد 4 رو پشتيباني ميكنه و مشكلي هم ندارهنقل قول:
راستش من خودم میخاستم جیو بخرم به=عد دیدم سیستم عامل تا ورزن 2.3 بیشتر ارتقا پیدا نمی کنه تو حدود این رنج قیمت (50 تومن بالاتر)لایو دیدم که تا 4 هم ارتقا پیدا می کنه حالا موندم نمی دونم کدومو بخرم همون ورزن 2.3 جوابگو هست برای نرم افزارهای کاربردی یا نه برم لایو بخرم البته باید بدونم وقتی ورزن 4 روی لایو ارتقا پیدا کرد لایو میتونه بخوبی اجرا کنه یا نه
سلام
دوستان از بینِ Sony Xperia Sola و Arc S کدوم بهتره ؟
خب معلومه arc s بهتره ديگهنقل قول:
هم دوربين و هم سخت افزار
هم طراحي قوس دار و بسيار زيبا و هم نمايشگر بسيار بزرگ تر
شك نكن arc s
دوست عزیزنقل قول:
همه چیز ARC S بهتر هست
به غیر از سخت افزاری
arc s تک هسته ای 1.4GHz هست
ولی xperia sola
dual core 1GHZ
هست
سولا به دلیل دو هسته ای بدونش از نظر سخت افزاری قوی تره
ولی خود بنده باز arc s رو توصیه میکنم
هفته پیش برای داداشم خریدم
تو اجرا برنامه و بازی های آندروید هیچ مشکل نداره
خیلی هم خوش دست و شیک هست:46:
چه تفاوتی بین sola و u هست ؟ ... هر دو دو هسته ایه ... ولی انگار اسم پردازنده فرق می کنه ... تفاوت دیگه ای هم داره که اینقدر قیمتشون با هم فرق می کنه ؟
زیاد فزق خاصی ندارن
تنها فرقشون نوع GPU و صفحه نمایش هست
صفحه نمایش Xperia U
3.5 inch هست
و لی سولا 3.7 اینچ
ولی تعداد پیکسل های xperia U بشتر از سولا هست