سلامنقل قول:
من هم تست کردم جواب داد .
Printable View
سلامنقل قول:
من هم تست کردم جواب داد .
قرار نیست مشکل نداشتن لرزشگیر نرم افزاری برای ان8 برطرف بشه؟ c7 که سیستم عاملش عین ان8 هست لرزشگیر داره
عجیبه نه؟
سرعت شاتر ان8 که خیلی بالاست نیازی به استابلیزر ندارهنقل قول:
تو فیلمبرداری هم که تصاویر رو استابلیزر نرم افزاری(دیجیتال) مات میکنه و ازش استفاه نکنی بهتره
دوستان چند روز sw update به راه افتاده ... تست کنید جواب میده :D
------------------------
با برنامه nokia ovi suite نقشه ایران به حجم 27 مگ دانلود کرد و بعدش تایید کرد transfare to devie
الان باید چه کاری انجام بدم؟؟!
خب بعد از ترنسفر کابل رو قطع کن و برو تو مپس و حالشو ببر:31:نقل قول:
یه سوال دارم
شارژ باتری دوستانی که ان 8 دارن به طور متوسط چقدر دوام میاره
آخه به صورت تئوری باید 12.5 ساعت مکالمه مداوم رو جواب بده
ولی من هر دو روز یه بار باید شارژش کنم
البته هیچ کدوم از آپشن های پاور سیوینگ توی هلپش رو رعایت نکردم ولی بازهم دو روز خیلی کمه:41:
الان قیمت این گوشی چند شده؟بدون گارانتی البته
550 مشکی.......نقل قول:
دوستان این فریم ویری که برای ان8 معرفی شده بود مشکلات عدیده گوشی رو برطرف کرده؟
فنلاندی های تو بازار اصل هستند؟ در ضمن اگه کسی خواست بدونه که آیا گوشی و لیبلش فابریک هستش و اصل اون کارخونه سازنده رو برچسبه بگه راه حالشو بنویسم!
ان8 تو تاچ وقفه ای داشت برطرف شده در فریم ویر جدید؟
برای منم همینطورهنقل قول:
اگه power saving رو فعال کنی 3 روز باتری نگه مبداره بدون اون 2 روز.
فریم ور جدید ان8 PR 1.2 ریلیز شد...هم اکنون از طریق خود گوشی میتونید اپدیتش کنید(900 کیلو بایته):20:
من میخواستم این گوشی رو بخرم اطرافیان میگن نخر مشکلات نرم افزاری داره آیا درسته؟
مشکل نرم افزاری منظورشون چی بوده؟نقل قول:
اگه کمرا فون می خوای بهترینه ولی اگه نرم افزار و بازی مد نظرت هست یه گوشی آندروئیدی با سخت افزار قوی می تونه راضیت کنه.
مشکل نرم افزاری ندارهنقل قول:
من دو ماهه این گوشی رو دارم و فقط یه بار به خاطر هنگ کردن موزیک پلیرش روشن خاموشش کردم
ولی از نظر نرم افزارهای جانبی به آندروید نمیرسه
سلام دوستان
اگر ممکن هست نحوه تنظیمات gprs همراه اول رو برای گوشی n8 بزارید.
متشکرم
عزیز من 6 7 ساله گوشی های های اند نوکیا رو میخریدم، ولی حالا میگم نخر! خودمم دیگه نمیخرم!نقل قول:
حداقل قبل خرید مواردی از برند های دیگه رو برسی کن، موتو،سامی،الجی،اپل و ...
من بعد از این گوشی نوکیا نمیخرم! حداقل گوشی های اند نوکیا نمیخرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:دوستان از سایت بالا تونستم به راحتی تنظیمات رو انجام بدم. شاید این پاسخی برای بعضی دوستان دیگه هم باشه.کد:http://www.mci.ir/web/guest/gprs-guide
دوستان نرم افزار ساخت تم برای N8 هست ؟
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
اگه میشه یه سایت هم معرفی کنید که تم N8 فراوان داشته باشه ممنون !
سلام به دوستان من چیند تا بازی ریختم تو موبایل نصب کردم ولی نیومد و رفته رو قسمت applications میخواستم بگم چطوری میتونم پاکشون کنم
------------------
میشه یه سایت بدید یه هم بازی و برنامه داشته باشه
سال نو مبارک.
دوستان من با آپدیت نسخه جدید که حدود 900 کیلوبایته مشکل داشتم.لیست آپدیتها میومد ولی وقتی می خواستم آپدیت
رو بگیرم می نوشت در حال پردازش و بعد پنجره پردازش می بست و هیچ اتفاقی نمیفتاد.
مشکل از تنظیمات نقطه دستیابی (access point ) بود.اون رو تنظیم کردم و دیگه برنامه بروزآوری تونست به gprs وصل شه
و آپدیت کنه.گغتم شاید بعضی از دوستان با چنین مشکلی مواجه شده باشند.
همین هنگ کردن و این جور چیزهانقل قول:
یعنی به نظر شما یک گوشی سامسونگ آندروید 500 تومنی بخرم خیلی بهتره؟نقل قول:
نقل قول:
درسته الآن برندهای دیگه هم خیلی رقابتشون با هم نزدیک شده و گوشیه ایی مثل نوکیا و سامسونگ و HTC تو بازار رقابت شدیدی رو دارند
من الان HTC دارم و راضی هم هستم و قبلا نوکیا داشتم و خیلی راضی بودم و فکر کنم هنوز هم گوشی های نوکیا میتونه با تغییرات اساسی در سیستم عامل های گوشی هاش یک جهش خوبی تو بازار داشته باشه و الا سیمبین دیگه کارایی چندانی تو دنیای امروز نداره
سلام به همگی
سال نو تون مبارک باشه :8:
سیمبین سیستم عامل بدی نیست؛ اتفاقا اگه بهش پر و بال بدن می تونه دست بادا، آندروید و حتی iOS رو از پشت ببنده. یکی از ویژگی های فوق العاده اش که باعث شهرتش شد و فقط هم در همین سیستم عامل وجود داره اینه که با کمترین میزان توان سخت افزاری، می تونه بازده و کارایی فوق العاده بالایی داشته باشه؛ چیزی که توی دیگر سیستم عامل ها وجود نداره. اما سیاست های نادرست کمپانی نوکیا باعث شده که این سیستم توانایی و اقتدار 3 - 4 سال پیش رو دیگه نداشته باشه.نقل قول:
حالا دیگه نگران نباشین... نوکیا وعده دگرگونی کامل سیمبین^4 و عرضه اون پس از سیمبین^3 حتی برای گوشی های دارای این پلتفرم رو داده. درضمن... از این پس همه سرمایه اش رو هم معطوف به مایکروسافت ویندوز فون کرده. :46:
راستی دوستان... برنامه واسط اجرای برنامه های آندروید که قرار بود بر پایه رابط Qt باشه چی شد؟ عرضه شد؟
شاد باشین :10:
دوست عزیز حتی بهترین دوربینهای دیجیتال هم لرزشگیر دان، درسته که لرزشگیر موبایل از نوع نرم افزاری هست اما خیلی وقتها خصوصاً در شرایط نور کم که سرعت شاتر پایین میاد خیلی میتونه موثر باشه. من خودم قبلا ان97 داشتم و با اینکه دوربینش خیلی از ان8 ضعیفتره، اما هر موقع که دستم کمی لرزش داشته به دادم رسیده و عکسهاش خیلی از ان8 بهتر شده.نقل قول:
سلام
سال نو مبارك
من هنوز ان 8 نخريدم در حالي كه وقتي نيومده بود منتظرش بودم
سلام : من هم بالاخره در تاریخ 1390/1/1 از جزیره کیش خریدم :31:
قیمت : 560 هزار تومان با گارانتی اصلی نوکیا ، نقره ای رنگ
فروشنده گفت : جنس های ما از سنگاپور میاد ( صحتش رو نمیدونم :31:)
زیرش نوشته : :13:Made In Fanland
تمام وسایل جانبیش چینی هستش........:41:
این هم یه عکس از گوشی و وسایل جانبیش..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم : از کجا بدونم پروداکت گوشیم چیه ؟.......آخه نمیخوام پیچش رو باز کنم ، پشتش رو نگاه کنم.....
یه جا دیدم فریمور 14 هم اومده ، ولی با نرم افزار آپدیت مینویسه آخرین نسخه 13 هستش ........
فریمور اولیش 11.02 هستش ، فوق العاده بد عکس میگیره ، نیمدونم چرا ......
امیدوارم با آپدیت حل بشه.....:11:
مبارکه ایشالا به سلامتی استفاده کنی !
پروداکت منظورت سریال نامبر هست ؟ باید این کد رو وارد کنی : #06#*
سلام
دوست عزیز پروداکت کد با کد ستاره مربع صفر صفر صفر صفر مربع نشون میده!
برچسب روی لنز رو کندین؟ شیشه لنز تمیزه؟ اگه تمام موارد رو انجام دادی ممکنه گوشی ایراد داشته باشه البته شاید مشکلیم نباشه و توقع شما بالا باشه:46:
وسایل جانبی همه گوشیا الان تو بازار ساخته چینه!
البته جسارت نباشه ، کدها رو حفظم.....نقل قول:
منظورم اینه :
کسی هست که به ورژن 14 آپ کرده باشه ، چه تغییری تو دوربین ایجاد شده.....
تا چه قیمت این گوشی پایین میاد؟
الان که 560 تا 540 هست تا تابستون به 400 میرسه؟
من E7 گرفتم ولی دیگه نمیخوام 500 تومن پول بابت n8 هم بدم: دی
سایتی جایی پیش بینی چیزی نکرده که سقف قیمت این گوشی چند میشه؟>: دی
دوستان n8 چینی با اصلی چه فرقی داره؟
من پشت ویترین یه مغازه n8 دیدم و رفتم قیمت کردم گفت 75000 تومن
گفتش که چینی هستش ولی من شاخ درآورده بودم چون با نمونه اصلیش هیچ فرقی نداشت جنس بدنه و ...
کلا همه چیزش مثل اصلیش بود
لازم به ذکره که یکی از دوستان من چینیشو داره و پایین گوشیش سه تا دکمه داره مثل 5800 ولی این n8ه یکی داشت مثل نمونه اصلیش
نکنه مغازه داره اشتباه کرده و اصلیش رو با چینی اشتباه گرفته و خیال میکنه که چینیه؟ اگه این طوره برم سریع بخرمش:8:
اگه میشه راهنمایی کنید و بگید چطور تشخیصش بدم
با سلام . همه ی گوشیهایی که نمایندگیهای ایران و خاورمیانه عرضه میکنند مونتاژ چین است . اینکه جای نگرانی ندارد !نقل قول:
قبلً نیز بارها گفته ایم : گوشی توسط ماشین مونتاژ میشود این ماشین خواه روی کره ی ماه باشد یا کف دریا فرقی ندارد .
تعصب یا وسواس بی مورد برای نام فنلاند هنوز در برخی افراد وجود دارد .
پایینش 3 تا دکمه داره ؟:18: احتمالا با X6 اشتباه نگرفتی ؟:18:نقل قول:
شما اصلا خوندی ببینی چی گفته؟:31:نقل قول:
خودشم میگه ان8ه چینیه مثل 5800 سه تا دکمه داره.
ببین جوجه فوکولی:31: وقتی یارو گفته چینیه .. چینیه .. مطمئن باش اونا خودشون گرگ تر از این حرفان:46:
دوستان اشتباه نشه
n8 دوستم که چینی هست پایینش 3 دکمه داره تازه بالاش هم یه اسم اجق وجق نوشته
ولی اینی که مغازه دار میگفت چینیه یه دکمه داشت و از نظر کیفیت هم با مدل اصلش فرقی نداشت بالاش هم مثل مدل اصلیش با همون کیفیت نوشته بود نوکیا
دوستان این قضیه اصلاح کیبورد که قرار بود با آپدیت انجام بشه ، درست شد ؟ و اینکه در حالت جدید کیبورد 3 حرفی هم داره ؟
بچه ها شارژر گوشی من این شکلیه:
هرچی تو بازار دنبال تبدیلش می گردم نیست...
من هر چی عکس تو اینترنت دیدم پایه های شارژز مستقیم بوده ولی فقط مال من مایل هست!
لطفا راهنماییم کنید.:19:
سلام. گوشی من هر چند وقت پیغام pleas restart phon می ده و یا insert simcard باید خاموش کنم سیم کارت رو 1بار در میارم جا می زنم درست می شه .چکارش کنم؟مال کسی هم اینطوری شده؟
با سلام . توی موبایلستان هم فکر کنم شما بودید که پرسیدید !نقل قول:
یک سوال : ایا مطمئنید 220 ولت است ؟؟ یکوقت 110 ولت نباشد !
و اما راه حلها : اگر بازار را گشتید نبوده ناچارید دو راه را امتحان کنید :
1-راه بی دردسر : خرید آداپتور مشابه از بازار
2-راه پردردسر :
2-1 : با انبرست از نوک هر کدام از شاخه ی این دو شاخه بگیرید و با احتیاط انقدر بچرخانید تا راست شود و به تبدیلهای موجود بخورد !
2-2 : یک تبدیل معمولی و راست از بازار تهیه کنید و انرا از وسط بطور طولی برش دهید طوری که دو تا شاخه صحیح و سالم بریده و از هم جدا شود . حالا هر شاخه مادگی بریده شده ی تبدیل را براحتی به دو شاخه تان جا بزنید و اینطوری به برق وصل کنید !
چقدر شاخه شاخه کردم ! :31:
دوستانی که N8 دارن چقدر از HDMI استفاده میکنن؟
سلامنقل قول:
به فروم خوش اومدی :46:
یه بار سیمکارتت رو دربیار و روی تراشه اش رو تمیز کن.
اگه مشکل کماکان وجود داشت یه بک آپ از کانتکت ها و مسیج هات بگیر، سپس مستر ریست کن
شاد باشین :10: