خب حتما نمیدونن وگرنه تایپ کردنش که مشکلی نیست :11:نقل قول:
من آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!
Printable View
خب حتما نمیدونن وگرنه تایپ کردنش که مشکلی نیست :11:نقل قول:
من آخرشم نتونستم این مشکل نداشتن صدای گزارشگر رو در XP حل نکنم.هیچ کسی هم که جواب ما رو نداد.بیشتر از یک دقیقه که زحمت تایپ کردنش نمی کشه!
به خاطره اینه که همون کسی که گل زده ابید دکمه استارت رو بزنه تا بازی دوباره شروع بشه و حتما اون هم دوست داره از چند زاویه بازی رو ببینهنقل قول:
حتما هست که چندتا پست به خاطرش دادم.نقل قول:
من زبان آلمانیشو میخوام. میشه کاری کرد؟
سلام بر فیفا دوستان
من میخوام بعد از مدت ها بازی با pes برای اولین بار این بازی رو تجربه کنم
لطفا کلیه پچ ها و ملزوماتی که باید روی بازی اصلی نصب شوند رو معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون
من برای ورژن 2009 گزارش های مختلفو تو این سایت دیدم و فکر کنم به احنمال زیاد تو همین سایت بتونی دوباره پیدا کنیشون:نقل قول:
کد:www.fifa4fans.de
راستی کسی از بچه های فیفا مشکلی با سایت EA قسمت FIFA اش نداره . اولش به راحتی میرفت . مثلا واسه Creation Center میخواستم برم اول گفت واسه ساخت باید Log in کنم . منم لاگین کردم و بعد از Log in حالا دیگه هرچی تو قسمت فیفا رو میزنم صفحه سفید میاد و کلا دیگه اصلا توی شاخه زیر نمیره .
میشه خواهشا یکی امتحان کنه . یعنی لاگین کنه . چون فکر کنم ای پی ایران رو بستن .کد:http://www.ea.com/soccer/fifa
مال من احتمالا یه فایلی رو نداره. خودم نمیدونم چیه اما اگه کسی میدونه فکر کنم با آپلود اون فایل مشکل حل بشه.نقل قول:
فکر کنم همین باشه واسه المانی . تنها چیزی که دیدم همینه . ولی فکر کنم فقط ماله تکست ها باشه نه صدای گزارشگر .
بریزش تو پوشه loc در پوشه data
کد:http://rapidshare.com/files/430880844/loc.rar
من توی تکستها زبان آلمانی رو داشتم ولی برای گزارشگر ندارم. با این حال این فایلو دانلود کردم و ریختم ولی هیچ تغییری نکرد.نقل قول:
در ضمن من توی فولدر loc تا قبل از اینکه اینو بریزم فقط یه فایل داشتم (locale.big)
سلام دوستان من ویندوز عوض کردم الان که میخوام برم تو بازی همون اول که عکس کاکا میاد بازی کرش میکنه مشکل از کجاس؟ ممنون
عجیبه . اون فایل locale.big که حجمش همش 7 کیلوبایته . کلی فایل دیگه بالای 1 مگ هم داره توش .نقل قول:
کرک براي پچ 1.01 را نياز دارم ممنون
سلامنقل قول:
تو همین تاپیک کرک برای این نسخه وجود داره تو صفحه های قبل موجود است ولی من دیدم همشون ویروس و بعضی هاشون کی لاگر داشتند
موفق باشید
فایل locale.big من تقریبا 11 مگه.نقل قول:
ممکنه از اون فایلهایی که کمه باشه یا اونا اصلا ربطی به قضیه ندارند ؟؟
دوستان این پچ 1.1 مشکل لگ بازی رو حل میکنه؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
برای من که اینطوری نبوده شما اگر تو بازی لگ دارید تو تنظیمات بازی گزینه Wait For Vsync را تیکش رو بردار مشکل درست میشه فقط خیلی پرش Frame پیدا میکنه تو بازی که با دوربین Pro این مشکل هم حل میشه.
موفق باشید:11:
یکی یه لینک بده کار ما راه بیفته:11:نقل قول:
خوب چرا اینجا اومدي نرفتي تو تاپیک خودش درخواست بدي؟نقل قول:
سلام لطفا یکی کمک کنه ممنوننقل قول:
سلام دوستان من ویندوز عوض کردم الان که میخوام برم تو بازی همون اول که عکس کاکا میاد بازی کرش میکنه مشکل از کجاس؟ ممنون
من بازی رو دارمنقل قول:
فقط dlc و patch هاشو میخوام
واسه آخرین بار یه بار دیگه میگم :20:
کسی راه حلی واسه مشکل بازی کردن با جوی استیک تو فیفا واسه من نداره ؟
اولش که اصلا جوی استیک رو نمیشناخت، یه پج نصب کردم که بچه ها گفتن درست میشه، حالا مثلا میشناسه ولی
اون اول که میگه Press Start ... دسته کار نمیکنه، با کیبورد استارت میزنم بعد که تو مین منو میره همینجوری میره گزینه ی پایینی :31: مثل اینکه هی دکمه ی جهت پایین دسته رو بزنی ... توی آرنا اصلا دسته کار نمیکنه !! ولی توی بازی که میره دکمه هاش کار میکنه ولی جهتاش کار نمیکنه :31: جهتم کار نکنه که نمیشه بازی کرد :13:
هیچ کی نیست کمک کنه ؟ :10:
دوست عزیز من یه بار یه مشکل مشابه مشکل شما برام پیش اومد. البته قبلش همه چی درست بود و یه دفعه اینطوری شد.:18::18:نقل قول:
جوی استیک رو از درگاه usb جلوی سیستم در آوردم و زدم به usb پشت کیس و تنظیمات دسته رو توی fifa config دوباره تنظیم کردم و مشکلم حل شد.:21:
گفتم تجربه خودم رو بگم شاید کارساز باشه:11:
ممنون ولی هیچ تغییری نکرد :41:نقل قول:
البته چرا تغییر کرد یه کم :46: تنها تغییرش این بود که الان به جایی که هی بره پایین هی میره بالا :31::31:
لطفا ببینید تنظیمات دسته رو درست انجام دادم یا نه :20: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اخه عزیزم تو گرفتی دکمه های جهتی رو با انالوگ سمت چپ تنظیم کردی . دقیقا باید مثل خودش تنظیم کنی . یعنی انالوگ سمت چپ دسته ایکس باکس با انالوگ سمت چپ جوی استیک .
اینجوری :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5603743&postcount=1505
واااااااااااااااااااااااا ای ... اصلا حواسم نبود :18: :38:فکر میکردم اون تنظیم جهتاس :31:نقل قول:
دمت گرم داداش کارم راه افتاد :36: :40:
نمیدونی چند روزه درگیر درست شدنه این جوی استیکا بودم :31:
خیلی خوشحالم کردی :12:
پچ ها رو هم از تاپیک pes درخواست میکردی دیگه :دینقل قول:
:18:نقل قول:
دمت گرم دادا !
ولی من میدونم که تو تاپیک فیفا باید درخواست پچ برای فیفا بدم
شاید من منظورمو بد رسوندم ، گفتم که بعد از مدت ها بازی با pes می خوام فیفا رو هم تحربه کنم
ولی این بازی ، قابلیت بازی دوستانه و .... رو نداره
فکر کنم پچی dlc چیزی باشه دیگه
به هر ممنون میشم کسی کمکم کنه:31:
بفرما اینم لینک پچی که گفته بودی،البته بدون کرکش هست...کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/FIFA11_PATCH101.exe
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
اینم لینک کرکش...کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_fifa_2011.shtml
دوستان من هم همین الان اون 2 پچ رو ریختم رو بازی و چون باهم ریختم نفهمیدم کار دقیق هر کدوم چیه،ولی نکته ی تعجب اور اینکه که بعضی از دوستان گفته بودند پس از نصب این دو پچ روی بازی،بازی سخت تر میشه ولی برای من دقیقآ برعکسش اتفاق افتاد:18:،اون دوستمون (الکس...) که گفته بود بعد از ریختن پچ گیم پلی حرکات پا به توپ و تک روی بازیکنا زیاد میشه به نظر من محسوس بود ولی بازی اسونتر شده،برای مثال منی که با لیورپول به سختی رئال رو میبردم ،بعد از نصب این دو پچ مثل اب خوردن میبرم،در عرض 5 دقیقه 3 تا گل بهشون زدم:18: و اگه بازی رو ادامه میدادم فکر کنم نتیجه 3 رقمی به دست میومد:31:،خلاصه هدف از گفتن اینا این بود که ببینم مال شماها هم بعد از نصب این دو پچ اینجوری شده یا ایراد از یه جای دیگه هستش؟؟؟:40:
راستی الان رفتم سایت اون پچ گیم پلی،ورزن 3 این پچ هم اومده در حالی که اونی که این سایت هستش 2.2 هستش،الکس جان اگه زحمتی نیس یه تحقیق بکن ببین این ورزن جدید چیش از 2.2 بهتره:11:...
---------- Post added at 06:08 AM ---------- Previous post was at 06:03 AM ----------
حجمش هم از 2.2 خیلی بیشتره،حدودآ 6 مگابایت حجم داره...
لینک پچ جدید گیم پلی رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم !
آقایون من هر کاری میکنم گیم پدم تنطیم نمیشه
خواهشا اون پچی که برای حل مشکل گیم پد هست رو اینجا واسه دانلود بذارین
دوستان من نمیدونم چرا با این گیمپد مشکل دارین:13:؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه خیلی راحته....ابتدا وقتی میرین بازی هر دکمه رو برای گیمپدتون تعریف کنید و جای خودش قرار بدین،بعد اگه تو بازی هم این دکمه ها اشتباه بود از تو ستینگ بازی درستش کنین....در ضمن وقتی برای اولین بار میرین بازی و پروفایل میسازین میگه دوست دارین گیمپدتون تو کدوم حالت باشه که شما اونی رو انتخاب کنید که شوت با x و... هستش....متاسفانه عکس ندارم ولی اگه بگردین مخصوصآ تو اوایل این تاپیک خیلی راحت عکسش رو هم پیدا میکنید......
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
در ضمن اون پچ جدید رو بزارین الکس بیاد و ببینه در مورد چیه و اموزش نصبش رو بزاره بعد لینکلشو تو سایت میزارم...
سلامنقل قول:
ممنون
فقط همینو نصب کنم؟
دوستان پچ گیم پلی نسخه 3 اومد برای نصب حتما باید پچ رسمی بازی رو نصب کرده باشین.. دقت کنید که شما باید پچ رسمی ea رو زمانی بریزد که پچ گیم پلی رو از قبل نریختین. یعنی اگر شما الان پچ گمی پلی رو نصب دارین بعد بعد پچ رسمی رو نصب کردین و حالا میخواین نسخه 3 رو نصب کنید نمیشه.
فایل هایی که بک آپ گرفتین رو در فولدر بازی جای ( فایل های فعلی که پچ گیم پلی روش نصبه ) بزرید تا بازی برگرده به نسخه بدون تغییر و اولیش. حالا پچ رسمی رو نصب کنید. بعد از اون چهار فایل data0 و data 7 یک بکاپ بگیرین.بعد چار فایل رو در فولدر برنامه پچ گیم پلی میریزیم میزاریم نصب شه و بعد به داخل فولدر بازی کپی میکنیم. توجه داشته باشین برای نصب پچ های بعدی چه گیم پلی و چه پچ رسمی باید از این 4 فایل یک بکاپ (که درشون تغییری ایجاد نشده جز پچ رسمی) داشته باشین.
تو پچ جدید پرسونالیتی تا 80 درصد بهتر شده و پرو پاسینگ تا 90 درصد.
طریقه نصب هم مثل قبله:
کد:http://www.fileserve.com/file/h7EGsdT
کد:http://www.megaupload.com/?d=TSHB44XL
یه سوال دوستان . من چند وقته به تاپیک سر نزدم . اون اولین پچ رسمی رو نصب کردم . حالا میبینم انگار سه تا پچ دیگه هم اومده برا گیم پلی! من باید همه پچ های گیم پلی رو نصب کنم؟ یا اگه آخریو فقط نصب کنم حل میشه؟
توی be a pro چمپیونز لیگ نداره که با تیمت توش شرکت بکنی؟
من الان دومین فصلم هست که تو ولفسبورگم
5-6تا بازی هم تو بوندسلیگا کردم ولی هنوز ندیدم که چمپیونزلیگ شروع بشه
توی منوی خودشم که برنامه ای نیست که دید مسابقات اروپایی توش هست یا نه
آقا من این کر کشا نمیتونم دانلود کنمنقل قول:
اول پچ اصلی رو نصب کن بعد فقط پچ گیم پلی اخری رونقل قول:
دوست عزیز با این پچ گیم پلی مشکلی تو آنلاین پیش نمیاد که؟
ضمنا من الان که دانلود کردم درقسمت read me فقط اسم دو تا فایله data0.big و data7.big رو آورده نه چار فایل