آقا این مرتال کمبت نسخه پی سی نمیاد ...؟ :31: :2:
Printable View
آقا این مرتال کمبت نسخه پی سی نمیاد ...؟ :31: :2:
ویدئوهای مسابقات Summer Jam 5 رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
البته این ویدئوها مربوط به مسابقات گروهی هستش و هنوز تاپ 8 شروع نشده
--------------------------------------------------کد:http://testyourmight.com/forum/content.php?1719-Summer-Jam-5-Select-Tournament-Matches
وقت کردم همه مسابقا هارو نگاه کردم . همه بازیها سطحشون بالا بود جز مسابقه Tom Brady vs Gumbo که حریف تام سطح بازیش پایین بود . بقیه واقعا ارزش دانلود رو داشت.
Check هم که ویدئوهای کمبوشو دانلود میکنیم حضور داشت که 3تا کارکتر بازی میکنه . Scorpion و NightWolf و QuanChi
که اسکورپینش واقعا خوب بود اما بازی رو از ChrisG میبازه .
دوستان من با اسکورپین در تاور میرسم به شائوکان دیگه نمیتونم بعد از 10 بار جونم پورمیشه و این خوبه ولی تو شائوکان تا نصف جونم پرمیشه و اشکال تو همینه و شائوکان خیلی سخته
آقای کین ممنون از این اطلاع رسانی...:11:
اینو گفتم که به کارت ادامه بدی...:40:
من از این ویدیو ها زیاد میبینم و زبانم خوبه اما سر در نمیارم جدیده یا نه یا مهمه یا نه...:31:
مسابقاتش باحال بود... با اینطور که رین جدیده چه خوب باهاش بازی میکنن...یه تریپ 48 درصد رفت...!!! (واسه مسابقات خیلبه):18:
این کنشی هم یه جورایی ستمه که از 20 کیلومتری حریفو میزنه...:31:
این اصطلاحات ریست و پانیش منظورش چیه...؟
اینم از تاپ 8 مسابقات Summer Jam 5 :
کد:http://testyourmight.com/forum/content.php?1725-Summer-Jam-5-Grand-Finals-Select-Top-8-Matches
اینم لیست نفرات برتر این مسابقات :
کد:1-CD jr. : Rain/Jax
2-Erik Warda: Kabal
3-CD: Kitana
4-Tom Brady: Sub Zero/Kung Lao
5-THTB: Reptile
6-Chris G: Reptile/Rain
7-Michaelangelo: Kabal/Kenshi
8-Sabin: Reptile
منظور از ریسیت یعنی اینکه شما اینقدر از لحاظ فریم برتری دارین نسبت به حریف که میتونین همون حرکت رو بدین اینکه به صورت کمبو به هم متصل باشه انجام بدین .نقل قول:
پانیش هم میشه حریف به شما فشار میاره اما به هر دلیلی ( ممکنه شما گارد گرفته باشید و یا حرکت شما برتری داشته باشه نسبت به حرکت حریف ) شما میتونین بعد حرکت اون ضربه ها یا کمبوهای خودتون رو بدون اینکه حریف فرصت برای بلاک کردن داشته باشه ، بزنید.
مسابقات Rock'em Sock'em
خیلی جالبه که جکس بعد از EVO 2011 طرفدار پیدا کرده . توی این مسابقات به فینال میرسه اما فکر کنم میبازه . هنوز خودم ندیدم البته . توی مسابقات Summer Jam 5 هم که CD Jr با جاکس دوتا دست بازی میکنه که واقعا قشنگ بود .
کد:http://testyourmight.com/forum/content.php?1726-Rock-em-Sock-em-MK9-Tourney-Matches-%288-27-11%29
دوتا از ویدئوهاش رو دانلود کردم . جالب نبودن اصلا.
--------------------------------------------
راستی REO هم که نفر دوم جهان هستش توی یه تورنمنت شرکت کرده که نفر اول شده و حتی یکبار هم نباخته اونجا . البته پلیر معروف که توی مسابقات میشناسین معمولا فکر نکنم حضور داشته بودند :31:
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
فتاليتي كه در موردش صحبت ميكنيد چطوري اجرا ميشه مثل قديماست
استغفر ا...این چه حرفیه میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100 درصد بگیرشنقل قول:
آره فیتالیتیش تقریبا مثل قدیماست
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
معلومه كه ميارزه!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خيلي قشنگتر از قديماست!!!فقط همينو ميتونم بگم!!!!!!!!!!!!
__________________________________________________ ___________لباس سوم ساب زيرو گرفتم اما فتاليتي سومش نميزنه!!!البته اون لباسي كه ماسك نداره ماله كمبت 3و4 نكنه بايد ماله كمبت 2 باشه؟؟؟
راستي كد انلاين كه زدم اسكورپين فتاليتي سوميش ديگه نميزنه!!!اگه لباس سومي و قديميرو بگيرم بازم فعال ميشه؟؟؟
فیتالیتی سوم شخصیت های نینجا فقط با لباس کلاسیک نینجایی مربوط به مورتال کمبت یک یا دو باز میشه .نقل قول:
اون فیتالیتی سوم اسکورپین هم باگ بوده که میشد با لباس دوم زد. اما فقط واسه نسخه های پچ نشده . شما وقتی به نت وصل میشین خود به خود بازی شما پچ میشه و هم اون باگ دیگه قابل استفاده نیست و هم کلی تغییرات دیگه رخ میده . که من زیاد نمیدونم چیا هستن . اما میدونم کانگ لائو دمجش خیلی کم میشه نسبت به قبلا :31:
سيوهارو پاك كردم و دوباره ريختم برگشت به حالته قبلي!!!
راستي اين فتاليتي سوم سابزيرو وسطه صحنست يا چسبيده يا نزديك؟؟؟
Fatality 3: (close): forward, down, forward, Front Punch(triangle)
شما لباس کلاسیک ساب زیرو رو باز کردین ؟نقل قول:
باید یکی دو قدم فاصبه داشته باشین از حریف
راستی نسبت به اخرین پچ ارائه شده تیر لیست هم تغییر کرده . این آخرین آپدیت تیر لیست هست که به وسیله Tom Brady تنظیم شده :
کد:Tier: S
Kung Lao, Raiden, Johnny Cage, Kabal, Kitana, Cyrax, Reptile
Tier: A
Mileena, Sub-Zero, Kano, Scorpion, Liu Kang, Nightwolf, Sektor, Skarlet, Kenshi, Rain, Smoke, Shang Tsung, Sonya
Tier: B
Cyber Sub-Zero, Ermac, Noob, Jade, Jax
Tier: C
Quan Chi, Baraka
Tier: D
Sindel, Stryker, Sheeva"
سلامنقل قول:
میشه یه توضیح در مورد این که این لیست چیه بدی ؟
این لیست درجه بندی کارکترها از نظر قدرت هستش . ردیف اول کارکترهای خیلی قوی . بعدی قوی . بعدی متوسط . بعدی ضعیف و اخری هم خیلی ضعیف هستش .نقل قول:
البته QuanChi فکر کنم به خاطر Wakeup Attack ضعیفش اینجا قرار گرفته . وگرنه بقیه موارد قوی هستش از نظر من.
البته این درجه بندی بر اساس تعداد مبارزات و نسبت برنده بازنده حساب میشه البته در شرایط مساوی :31:
با ملینا یه کمبوی 27 درصدی میزنم اما به نظرم کمه گرچه تازه دارم تمرین میکنم.
میگم ویدو سایتی چیزی نیست که بگه کدوم کمبوهارو باید بزنم پشت هم... مسابقاتو میبینم اما همشو نمیتونم با هم بزنم . خیلی سخته بعضی هاش...
ببخشید این بازی ابدیت جدید می خواهد یعنی با ابدیت kinect بالا میاد یا نه
بهترین منبع برای آموزش یا دانلود ویدئوها و نتایج مسابقات و ... سایت تست یور مایت هستش . بهترین بازیکن های دنیا اونجا پست میزارن .نقل قول:
کد:http://testyourmight.com/forum/
از یوتیوب هم میتونین سرچ کنین . کانال Check4900 و Tylerlantern بهترین کمبوها و البته سخت ترین هارو میزارن .
ملینا کمبوی آسونش فکر کنم 30 و 35% باشه دمجش .
-------------------------------------------------------------
فکر کنم آپدیت کینکت بخواد . رو خودش آپدیت بود اگه اشتباه نکنم .نقل قول:
ببخشید این بازی ابدیت جدید می خواهد یعنی با ابدیت kinect بالا میاد یا نه
اینا رو به ترتیب قدرت بنویسید.......اسکوربیون...ساب زیرو---نوب---کابال---استرایکر---ارمارک---رین---اسموک...نایتولف----ربتایل----
راستی یه سوال
مگه این بازی برای کنسول ها نیست پس چرا اومده توی بازی های کامپیوتر؟وقتی که برای PCهم نمیاد...
بازی های کامپیوتری همون video game خودمونه... هر بازی رو می گیم بازی های کامپیوتری...
راستی خودت چی بر میداری کین؟ کانگ لاو؟
من دوس دارم با بیشتر کارکتر ها بازی کنم. اما یه سری ها هستن اصلا خوشم نمیاد ازشون و نمیرم طرفشون واسه تمرین حتی . که شامل : شیوا - باراکا - شنگ سونگ - سیندلنقل قول:
بعضی ها هستن در حد معمولی بلدم کمبوهای معمولی میزنم مثل : اسکورپین - رپتایل - جانی کیج - جید - ملینا - نایت ولف - نوب - سایرکس - استرایکر - کانو - جکس - سونیا - سکتور و اسموک
کابال اگه دستم پی اس 3 بود یا فایت استیک داشتم بازی میکردم . اما چون ایکس باکس دارم باهاش بازی نمیکنم.
کارکترهایی که خوب بازی میکنم : ساب زیرو - لیوکنگ - کیتانا - کانگ لائو - ارمک - ریدن
سلام
با شنگ سونگ چطور میشه به شکل هر شخصیتی که دوست داشتیم در بیایم؟؟؟
دوستان این بازی شخصیت chameleon رو معرفی نمیکنه؟؟؟
اگه خبری ازش شد حتمآ بزارید،ممنون...
این دسته ایکسباکس هم کفر منو دراورده(وقتی میخوام با نوب اپراکات بزنم فن میره)
ولی خداییش اسکورپین چه چیز دیگست،خیلی قویه!!!
+اینکه دوستان یعنی با اپدیت بازی قدرتها فرق میکنه؟؟؟
مثلآ نوب قوی تر میشه یا ضعیفر؟؟؟
نمیشه . فقط خود AI میتونه این کار رو بکنه . شما میتونین فقط به حریفتون تبدیل بشین .نقل قول:
قدرت ها ضعیف یا قویتر میشه . مثلا دمج کانگ لائو کمتر میشه که نسبت به بقیه کارکترها بالانس بشه . یا تله های سایرکس که با بمب هاش بوجود میاد حذف میشه . یا مثلا قرار شده واسه آپدیت بعدی ساب زیرو تکلش به صورت اینهنس آرمور بگیره که قوی تر بشه .نقل قول:
ولی خداییش اسکورپین چه چیز دیگست،خیلی قویه!!!
+اینکه دوستان یعنی با اپدیت بازی قدرتها فرق میکنه؟؟؟
مثلآ نوب قوی تر میشه یا ضعیفر؟؟؟
واسه pc و psp میاد یا نه؟؟
اين بازي خيلي حال ميده اگه براي PC هم بزنن عالي ميشه :31:
دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم این شائوکان رو بکشم در تاور یکمی راهنمایی کنید
:19:
ببين ازش دور شو بعد شروع ميكنه به رجز خوندن اون موقع حمله كن بعد دوباره اين كارو بكن تا بتركونيش :21:نقل قول:
سلام، من بازی رو روی PS3 دارم از -- CFW 3.55 استفاده میکنم، راهی هست که بتونم آپدیتها وDLCهای جدید مثل کنشی و بقیه رو بگیرم؟
منم رو PS3 بازي ميكنم DLC ها تو بازي سنتر هست من گرفتم ولي هنوز امتحان نكردم اگه قبلا DLC ريخته باشي مثلنقل قول:
اينكه براي ريختن اين DLC بايد يه سري فايلو كپي كني كه همرو اونجا توضيح داده :27:
CFW 3.55
یعنی چی این؟
اين هك PS3 كه مي توني روي اين كپي بازي كني :21:نقل قول:
جواب مشخصی وجود داره که واسه pc میاد یا نه ؟؟؟
برای 1000امین بار فعلآ خبری از نسخه ی pc نیست و به احتمال 99% هم نخواهد بود...
کی گفته؟خود مدیرش هم گفت شاید پورت بشه و ییاد احتمالا20-10درصد هستش که اونم امیدی نیست...نقل قول:
برای 1000امین بار فعلآ خبری از نسخه ی pc نیست و به احتمال 99% هم نخواهد بود...
اقا میگم این بازی که برای پی سی نیومد و نمیاد!پس چرا تاپیکش توی بازی های Pcهستش؟
اينو خيليا گفتن حالا ولش كن بالاخره بازيه ديگه :21:نقل قول:
بقيه بازي ها هم رو كنسول هاي ديگه هستند كه بعضي تاپيك جدا گونه دارند بعضيا هم ندارند :21:
حالا اينم اينطوريه :31: