اين سيو ها تو ويندوز ايكس پي كجا مي ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
خیلی خیلی ممنونم ولی سیو هام رو پاک کرد البته چون چپتر 2 بودم کار زیادی نکردمنقل قول:
دوستان عزیز
آقا یه نفر کرکی رو که باهاش میشه از ادامه save خودت بری رو فقط link دانلودش رو بزاره
خودش هم حتما رفته بزاره
من الان دوستمون آدرس یه پست رو داد رفتم دیدم 3تا کرک اونجاست یکیش 21 مگی دانلود کردم فایده ای نداره
خوب همون 21 مگیه رو دان کن -چرا فایده نداره ؟؟ باید از فشرده بودن درش بیاری و بریزی تو فولدر pcنقل قول:
دوستانی که تو مرحله 7 مشکل دارند به نظر من شما برین از همین gamecopyworld کرک اسکیدرو و سیو کامل رو بگیرین . اگه تو دسترسی به این سایت مشکل داشتید بگید تا کرک و سیو رو یه جا دیگه اپ کنم . کرک رو عوض کنین و سیو کامل رو بریزین بعد برین چپتر 7 رو لود کنید و بازی رو ادامه بدید. من خودم همین کار رو کردم بدون هیچ دردسر .
واقا كسي نمي دونه؟نقل قول:
میره اینجانقل قول:
C:\Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\2K Games
خیلی ممنونمنقل قول:
فکر کردی چی؟ با پوشه zip میزارمش تومحل نصب؟:20:
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
من کرک 21 مگی رو دانلود کردم
ریختم تو محل نصب ...save قدیم خودم رو گزاشتم ولی کار نکرد
میشه کمک کنین!
سلام من بازیو دانلود و نسب کردم مشکلم ای که منو بازی که میاد اگر مثلا بخوای آپشن رو انتخاب کنی میپره بالا رو گزینه ولی تو خود بازی هم خودش شروع میکنه به تیر زدن دگمهای رو کیبوردم کار نمیکنه کسی ته به این مشکل بر خورده ؟
دیگه نمیدونم والا واسه من که به راحتی جواب داد حالا اون که حجمش کمتره رو هم یه امتحانی بکنید شاید کار داد اما اینو من واسه دوستمم ریختم برا اونم کار دادنقل قول:
کرک 21 مگی skidrow با کرک 6 مگی skidrow هیچ فرقی نداره
تنها فرقش اینه که کرک 21 مگی یه پوشه dlc هم داره که یه سری لباس و... به بازی اضافه میکنه
سلام به همه
من یه مشکلی تو بازی داشتم و اون این بود که تو مرحله ی اول هی صفحه سفید و قرمز میشد
یه کرک گرفتم و درست شد
ولی به یه مشکل دیگه برخوردم و اون اینه که تو چپتر 7 هر چقدر بازی میکنم ،اگه یه بار بمیرم و یا ماشینم بترکه باید از اول اول چپتر 7 شروع کنم.لطفا کمک کنید:11:
سلام دوستان
منم تو CHAPTER 7 گیر کردم یعنی میره تو CHAPTER 7 ولی تا میخوای سوار ماشین شی بازی میپره بیرون
حالا میگم اگه اون 21 مگی رو دان کنم سیو ها نمیپره؟ بعد این کرکه مطمئنه ؟ ( یعنی 100 درصد مشکل حل میشه؟ ) :20:
سلام!
من الان داشتم بازی میکردم!
جایی که تو موزه ایم و همه رو میکشیم و میریم بیرون پیش پیرمرد چینیه،اونجا رفیقمون از ما جدا میشه و بعدش یه آهنگ میزنه و اسامی میاد!
یعنی تموم شدددد!:blink:
وقتی میزنم ادامه بازی دوباره از تو موزه میاره!
آخرین لحضه رو که قبل از سوار ماشین مرد چینی بود رو چک کردم 71 درصد بود!حالا چطور شد تموم شد؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بازی واقعا قشنگ یا نه
تکلیف ما را روشن کنید
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
جواب بدهید
اگه از سبک GTA خوشت میاد آره
اگه خوشت نمیاد نه!
خوبه ما بازیارو اورجینال نمیخریمو اینقد وسواس به خرج میدیم. کلا 1000 تومن میخواین بازی بخرین. اگه خوشتون نیومد پاک میکنین. اگه میخواست 30 - 40 تومن اورجینال بگیرین چه کار میکردین ؟؟؟ تا تمام عالم تایید نکنن بیخیال نمیشین.نقل قول:
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه.
نقل قول:
شدیداً تأیید میشه!
بابا چرا نمیگید بازی رو از کجا میشه خرید پستی کرد که سانسور نشده باشه
یکی جواب منو بده!:jealous:نقل قول:
منتظرم!
بازی تموم شده
اونجا هم موزه نیست و رصد خونست
اونم چینی نیست!!
free world هم نداره
پس چرا قبل از اینکه سوار ماشین بشم 71 درصد بود؟نقل قول:
جمله آخر منظورت چیه؟
بازم سلام دوستاننقل قول:
سلام دوستان
منم تو CHAPTER 7 گیر کردم یعنی میره تو CHAPTER 7 ولی تا میخوای سوار ماشین شی بازی میپره بیرون
حالا میگم اگه اون 21 مگی رو دان کنم سیو ها نمیپره؟ بعد این کرکه مطمئنه ؟ ( یعنی 100 درصد مشکل حل میشه؟ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 6 مگی رو دان کردم سیو بازی رو هم جداگانه ریختم تو 2K GAMES ولی سیو ها کار نمیکنن یعنی میری تو سیو میخواد لود شه یهو میپره بیرون میگید چیکار کنم ؟:41:
چون 100 درصد شدن با پیدا کردن مجله ها و پستر ها میشهنقل قول:
پس چرا قبل از اینکه سوار ماشین بشم 71 درصد بود؟
جمله آخر منظورت چیه؟
یعنی اینکه بعد اینکه بازی رو تموم کردی دیگه نمیتونی بازی عادی بدون ماموریت اصلی بکنی
آقا یون من بازی خریدم وقتی مرحله اول رو میرم وبعد به مرحله ی دوم میرم میره روی loading ویک نوشته هایی مینویسه بعئ که میره این نوشته ها هنوزروی LOADING هست و وارد مرحله نمیشه کمکم کنید
آقا جان لا اقل به این سوال من جواب بدید بازی کلا چند گیگ هست روی هارد و چند دی وی دی
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
سلام منم همون مشکلو دارم کرک رو عوض کردم اما حل نشد یک سیو گیم کامل دانلود کردم از چپتر 3 شروع کردم بازی کنم تا چپتر 7 رفتم - جایی که میرن به اون کلوب مردانه توی دموش یه لحضه همه جا سیاه میشه و صدا ها هم میرن و فقط زیر نویس باقی میمونه نسخه ای که شما هم مثل من خریدی سانسور شدهنقل قول:
نقل قول:
منم قبلا همین مشکلو داشتم 2 راه داری
1- از اول بازی کن با همین کرک
2- کرک 21 مگا بایتی رو بریز که همچین مشکلی نداره
بابا یکی بیاد بگه دیگه .. بازی رو از کجا خرید پستی کنیم که سانسوره نشده باشه
داداش کرکو بده بیاد:20:نقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
2-3 ساله که یه بازیه سالم دستم نرسیده همش کرک مرک میخواد.دیگه واقعا دارم خسته میشم
یه نکته خیلی ظریف تو انی بازی بود!
سال 1931 میلادی که می شه 1310 ما، یعنی دقیقا همون موقع که ملت ما تو خونه های کاه گلی داشتن مار و عقرب می گرفتن و برای مقابله با آل و پری خونه هاشونو به انواع سحر و جادو مجهز می کردن و خرافات بود و سواد نبود..
همون سال تو آمریکا برج 102 طبقه امپایر استیت افتتاح شده!
بعدا بیاید بگید چرا ما امکانات نداریم، سرعت اینترنت پایینه، فیلتره و ... از این حرفا! پسر ما 100 سال از اونا عقب تریم!
ان شاء ا.. سال 1500 شمسی سرویس ovi نوکیا تو ایران فعال می شه!
نقل قول:
داداش کرکو بده بیاد
کد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm
نقل قول:
شما عزیزم مثل اینکه تا به امروز در جریان نبودی که ما 100 سال که هیچی,150 سال عقبتریم...مثلآ 50 سال دیگه که همه دنیا دارن بازیهای 5-6 بعدی رو انجام میدن ما تازه میایم یک بازی مثل gta in from iran رو میسازیم تازه اگر بخوام راجب موتور گرافیکی 50 سال آینده در ایران توضیح بدم حسابی دپ میشین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس به آینده امیدوار باشین:31:
لطفا یک ترینر یا رمز از بازی برای افزایش پول و جون یا ... برای ورژن 1.0.0.1
دستت درد نکنه ولی من دقیقا همینو ریختم که تو چپتر 7 هر چقدر میرم جلو ،بعد از اینکه میمیرم و یا اتفاقی پیش میاد باید از چک پوینت بری ، ولی از اول اول چپتر 7 شروع میشه:41:نقل قول:
چیکار کنم؟عادیه؟یا کرکم مورد داره؟
کرک سالم بدید لطفا
بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم...ارزش بازی کردن رو داشت...در کل خوشم اومد...آخه من یکش رو هم بازی نکرده بودم:20:
بابا جون هرکی دوست دارین کرک بازی رو سرچ کنید تو ی همین تاپیک چرا دوستدارید کاره خودتون رو سخت کنید ؟ به خدا کرک های سالم پره تو این تایپک
، به نظر من هیچ پست دیگه ای در مورد کرک بازی وارد نیست ! چون 100 ها بار لینک سالم کرک ها گذاشته شده !
سلا م بیا تو این سایت یک فایل کذشته برای دانلود گفته مشکلتون حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا یه دنیا ازت ممنونم خیلی لطف کردی
حالا تنهای مشکلی که دارم اینه که به نظر میاد بازی من سانسور شده - نمی دونم چطور سانسوری هست که مجله ها هستند ولی یکی از دمو های بازی (همون دموی چپتر 7 مشکل داره)
کرکی که من باهاش بازی رو بی مشکل تموم کردم اینه:
کد:http://rapidshare.com/files/416716342/Mafia_2_Crack.rar
عجب داستان جذابی داره نمی تونم بخوابم